- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Yenidogan bugun bitti.Prima aldim.Bir terslik olursa yeniden donerim.Islak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız
Bana da baski yapmaya calistilar.Allahtan okuyup arastirip ogreniyoruz.Biraz zayif dursak kukla gibi olacagiz.Bana da su ver diye cok baski yapiyorlar canim, neden kilo alamazmis su verirsek? Ben de vermek istemiyorum ama kv her arayista soruyo veriyosunuz dimi diye artik evet veriyoruz diyip geciyorum :/
Bak buna inanirim biz banyodan sonra havlulari kapiya asiyoduk evin nem durumu gayet iyiydi sonra havlulari topladik nem dustu cocuk tikandi kucuk havlular fayda etmediKızım bronsiolit olduğunda Dr bana özellikle odanın nemli olmasi için buhar makinası kullanmayacaksin dedi astım hastalığına neden oluyorMuş sanırım birde bakteri üremesi olayı en iyi nemlendirme büyük banyo havlusu nu ıslat ve odanın bi köşesine as bu yeterli olacak dedi bende öyle yapıyorum rahat ediyoruz bu sayede
Verem asisindan sonra yikanmiyor. 4 aylik asilardan sonra yikayabilirsinBugun aşı olduk ta yıkasam ne olur ki unuttum valla yıkamaktan ne zarar gelcek dimi çok huysuzluk yapıyor emmiyor aşı oldu diye mi bilmiyorum
Ozon derken sanirim camasir suyunu kastediyor.Hic bilgim yok ozon iyi birsey degilmiydiSende tekrar yika sonra kaynat birsey olacagini dusunmuyorum acikcasi.
Ozon derken sanirim camasir suyunu kastediyor.
Camasir suyu ise yada 5-10kere ayri ayri kaynatirdim yada atardim. Sonucta emecegi seyde camasir suyu kalintisi olsun istemem.guzelgunlerbizibekler
oyle oldugunu sanmiyorum benimki cogunlukla bosaltiyor goguslerimi siktirip baktigimda koyu beyaz sutte geldigi oluyor ama neden boyle oldu bende anlamadim her gaz cikarisinda acip bakiyorum ama yokkk. yarinda yapmazsa zeytinyagi surecegimBizde de oyle oluyor.Baxen iki gun yapmiyor.Sadece anne sutu.Neden yapmiyor?Karni da sis degil.Acaba on sutu alip yagli sutu almadigindan mi?Cunku bil bol cis yapiyor.
Camasr suyu sonucta agir kimyasal hani durulansada kaliyor mudr dye endiselendim sagol canimHic bilgim yok ozon iyi birsey degilmiydiSende tekrar yika sonra kaynat birsey olacagini dusunmuyorum acikcasi.
Aynen canim camasr suyu :/Ozon derken sanirim camasir suyunu kastediyor.
Camasir suyu ise yada 5-10kere ayri ayri kaynatirdim yada atardim. Sonucta emecegi seyde camasir suyu kalintisi olsun istemem.guzelgunlerbizibekler
Bizde de oyle oluyor.Baxen iki gun yapmiyor.Sadece anne sutu.Neden yapmiyor?Karni da sis degil.Acaba on sutu alip yagli sutu almadigindan mi?Cunku bil bol cis yapiyor.[/QUOT\]
Hiç bilmiyorum canım ön sütle ilgisi olup olmadığını ama bizdede oluyo çoğu zaman 2gün 3gün yapmadığı olabiliyor normal dediklerine göre doktorlar bi sıkıntı yoktur
ben de bugun gıttım sensıtıve olanını aldım artık o da kokusuzmus bakalım denıycem neolcakYenidogan bugun bitti.Prima aldim.Bir terslik olursa yeniden donerim.
ben bugun oturttum kızımı bıraz zaten kucagımda oturuyor bazen koltuga koydum az oturdu sureklı sırt ustu yatıp kendını kaldırıyor arastırmalarım sonucu 3 aydan sonra eger bebek başını cok dık tutuyorsa ve kendını kaldırmaya çalısıyorsa oturtmaya baslayabılırmısız asıl hep yatarsa sıkıntı olurmusSlm kızlar bizde bugün acildeydik..3 gündür kızım öksürüyodu.. aslında öksürügede benzemiyor ben oyun yapıyor zannettim..biraz soğuk almış ama çiğerleri iyi dedi.. burun damlası verdi sadece akşam ve 4 gün kullancaz.. 4 hafta sonrada dişi çıkar dedi.. diş için erken değil mi?? Daha 3,5 aylığız..ağzının suyu çok akıyor kıyafetlerimiz çok ıslanıyor sanırım bu yüzden üşüttü.. elimden geldiği kadar kuru tutmaya çalışmıştım.. uyurken kulağını oynamaya başladı dr söyledik kulaklarınada baktı sorun yok dedi..bu aralar çok husuzsuz, hareketli yatmak istemiyor sürekli kalkma modunda..yorganını asılarak kalkma çalışmaları yapıyor..gündüzleri kendiliğinden uyuyan çocuk geçe gündüz kucak istiyor.. ayağımda sallıyorum.. bu aralar yeni buluşumuz ayağımda sallarken battaniyesiyle yüzünü kapatıyor ve öyle uyuyor.. ben kapatınca sinirleniyor.. kendi yüzünü kendi örtüyor.. çok garip bi çocuk.. hemen büyümek istiyor sanırım.. o kadar mızmızlanıyor ki sağına soluna yastıkları dayatıp oturtcam dayanamıyorum durmuyor 2 dk..
Ben korkuyodum erken diye.. sürekli kalkmak istiyor desteksiz kendi basina 45 derece falan kalkiyor belki daha fazla..maxicosede falan durdurmak ne mümkün srekli kafa önde poposunu attiriyor..bugün dr sormak hic aklima gelmedi oturmaya yavas yavas baslayabilir miyiz diye..resmen hem kendine sikinti yapiyor hem bana.. kalkmak icin cabalarken kizariyor sinirleniyor basiyor cigligi.. eskisi gibi kolay kolayda sakinlesmiyor..ben bugun oturttum kızımı bıraz zaten kucagımda oturuyor bazen koltuga koydum az oturdu sureklı sırt ustu yatıp kendını kaldırıyor arastırmalarım sonucu 3 aydan sonra eger bebek başını cok dık tutuyorsa ve kendını kaldırmaya çalısıyorsa oturtmaya baslayabılırmısız asıl hep yatarsa sıkıntı olurmus
Geçmiş olsun canım, diş tahminlerine şaşırdım.Slm kızlar bizde bugün acildeydik..3 gündür kızım öksürüyodu.. aslında öksürügede benzemiyor ben oyun yapıyor zannettim..biraz soğuk almış ama çiğerleri iyi dedi.. burun damlası verdi sadece akşam ve 4 gün kullancaz.. 4 hafta sonrada dişi çıkar dedi.. diş için erken değil mi?? Daha 3,5 aylığız..ağzının suyu çok akıyor kıyafetlerimiz çok ıslanıyor sanırım bu yüzden üşüttü.. elimden geldiği kadar kuru tutmaya çalışmıştım.. uyurken kulağını oynamaya başladı dr söyledik kulaklarınada baktı sorun yok dedi..bu aralar çok husuzsuz, hareketli yatmak istemiyor sürekli kalkma modunda..yorganını asılarak kalkma çalışmaları yapıyor..gündüzleri kendiliğinden uyuyan çocuk geçe gündüz kucak istiyor.. ayağımda sallıyorum.. bu aralar yeni buluşumuz ayağımda sallarken battaniyesiyle yüzünü kapatıyor ve öyle uyuyor.. ben kapatınca sinirleniyor.. kendi yüzünü kendi örtüyor.. çok garip bi çocuk.. hemen büyümek istiyor sanırım.. o kadar mızmızlanıyor ki sağına soluna yastıkları dayatıp oturtcam dayanamıyorum durmuyor 2 dk..
Aynen canim ya asil sikinti ek gidada baslicak onu da ver bunu da ver diye :/ eltimin kizlarina kendisi bakti, kuru fasuleyi agzinda cigneyip veriyomus yumusasin diyeBana da baski yapmaya calistilar.Allahtan okuyup arastirip ogreniyoruz.Biraz zayif dursak kukla gibi olacagiz.
Ben her gun degil ayda bir kez falan zemzem veriyorum. Normal su hic vermedim ama banyo yaparken yaliyor benim kiz:)))dogdugundan beri ben hergun biraz su veriyorum. ama hactan gelen zemzem suyu normal sulardan degil. kilo aldirmiyor diyorlarsa biz en son ay kontrolunde 1200 kg almistik. su isi ben
oyle oldugunu sanmiyorum benimki cogunlukla bosaltiyor goguslerimi siktirip baktigimda koyu beyaz sutte geldigi oluyor ama neden boyle oldu bende anlamadim her gaz cikarisinda acip bakiyorum ama yokkk. yarinda yapmazsa zeytinyagi surecegim
4.bucuga dogru gidiyoruz canim :) 5.bucukta ek gidaya baslariz dedi sasirdim neyse ben tamam der bildigimi yaparim
Bizim onluk dayanmiyo o kadar islaniyo ki. Yetismiyo önlük. Diş etlerinde sivrilik varSlm kızlar bizde bugün acildeydik..3 gündür kızım öksürüyodu.. aslında öksürügede benzemiyor ben oyun yapıyor zannettim..biraz soğuk almış ama çiğerleri iyi dedi.. burun damlası verdi sadece akşam ve 4 gün kullancaz.. 4 hafta sonrada dişi çıkar dedi.. diş için erken değil mi?? Daha 3,5 aylığız..ağzının suyu çok akıyor kıyafetlerimiz çok ıslanıyor sanırım bu yüzden üşüttü.. elimden geldiği kadar kuru tutmaya çalışmıştım.. uyurken kulağını oynamaya başladı dr söyledik kulaklarınada baktı sorun yok dedi..bu aralar çok husuzsuz, hareketli yatmak istemiyor sürekli kalkma modunda..yorganını asılarak kalkma çalışmaları yapıyor..gündüzleri kendiliğinden uyuyan çocuk geçe gündüz kucak istiyor.. ayağımda sallıyorum.. bu aralar yeni buluşumuz ayağımda sallarken battaniyesiyle yüzünü kapatıyor ve öyle uyuyor.. ben kapatınca sinirleniyor.. kendi yüzünü kendi örtüyor.. çok garip bi çocuk.. hemen büyümek istiyor sanırım.. o kadar mızmızlanıyor ki sağına soluna yastıkları dayatıp oturtcam dayanamıyorum durmuyor 2 dk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?