2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni moddayiz,annemlerde olunca anakucagini getiremedim pusete oturtuyorum yemek yerken falan o popoyu beli bir kaldirisi var,dusecek diye korkuyorum.bazen de one dogru kalkmaya calisiyor.daha kontrolune de goturemedim ama az az oturtuyoruz tam dik olmasa da biraz kaykilmis vaziyette:))

Zor canim,Allah guc versin.Sen kanguruyu dene.Tak disari cik.Birlikte dus al.Belki sakinlesir.

Kangurum yoktu yeni sipariş verdim bi iki gune kdr gelir cnm ,kullanıcam...
Şu yerine koyunca da uyanmasa ....o cok yıprattı beni
Aslında kolay uyuyor ,uyutuyorum problem olmuyor da yerine koyunca uyanıyor ,bu işi nasıl çozucem bilemiyorum ya cagresizim

Uyku arkadaşina aliştir. Once kendi uzerinde taşı kokun sinsin

Ayakta da sallıyorum evt hosuna gidiyor hemen uyuyor yeter ki uykusu olsun gazı olmasın
Bende aynı ninniyi soyluyorum sakinleşiyor begeniyor ,rutinlik iyi bunu biliyorum da... yatagına koyunca uyanıyor, benim yatagıma koyuyorum uyanıyor,ana kucakta uyanıyor heryeri denedim uyanıyor cocuk bırakınca onu kucagımdan hemen olmasa da 5-10 dk içinde acıyor gozunu sonraaaa tekrardan başlıyorum uyutmaya bu cok yorucu belim kolum kopuyor......
Uyutmakta problm yok sallıyorum gezdiriyorum omuzumda da uyutuyorum hatta iyice bekledigim bile var dalmasını 30-40 dk bile denedim ama ozmn da koyunca cok az uyuyor hemen uyanıyor...... benim hatam nerde ...

Bizim uyku arkadaşı emzik oluyo. Emziksiz asla uyumaz. Tokta olsa agzinda durcak uyurken. Uyaniksada asla agzinda tutmaz :)

Off cnm giç umudum yok acıkcası bu uyku arkad.
Gecen ustumdeki tsortu cıkardım hemen yanına koydum kokumu alsın uyanmasın diye ....hiiiç bişi olmadı koydum yatagına 5 dk gecmedi actı gozunu...

Sıpalar sevimlide oluyorlar ama bu aralar çok yotuluyorum.. kimsemiz de yok.. eşim haftasonu yardım edebiliyor haftaiçi yoğun çalışıyor..24 saat çocuk bende.. sol kolum, sırtım ağrıyor.. şu asfalt yaparken kullanılan silindir iş makinesi varya, öyle bişey üzerimden geçse diyorum.. sırt ağrılarım anca geçer..

Ben denedim koynuma koyuyordum kokum sinsin diye ama bizim ki pek oralı olmadı.. bu aralar battaniyesine takti.. yüzünü örtüp uyuyor.. ayy onu uyku arkadaşı yaparsa ne yaparım..benim görümcenin de uyku arkadaşı paspası varmış.. şu kapı önüne serilenler..hergittiği yere taşır onunla uyurmuş.. bi gün paspasın üzerinde uyuya kalmış o günden sonra paspastan ayıramamışlar.. bizim kız inşaAllah halaya çekmez..

Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
ben sallıyorum kucağımda uyutuyordum kilo aldıkça zor oldu.1,5 aydır ayağımda sallıyorum uyuyorlar alıştılar.arkadaslarım alıştırma hep ayakta uyumak ister dediler ama bakıyorum ana kucağındada uyuyorlar

tatlım biz bu ayın başında gittik.oto koltuklarıyla getirdik koyduk bekleme odasına ebemiz geldi hoşgeldiniz dediydi bizimkiler koyverdi ağlamaya :)) tanıyorlar çok akıllılar bebişler :)

Islak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız
ben ilk ayda oğluşum kızıraklık yasadığından beri temizleme pamuğu kullanıyorum.baya baya masraf azaldı hergün 1 paket harcıyordum unibayb kullanıyordum bende.aldığım pamuk 6 paket ebebekten 2 hafta yetiyor tavsiye ederim evdeyseniz pamuk su en güzeli..dışardada komili yenidoğan aldım deneyeceğim

canm bizimkinin de hic gunduz uykusu yoktu bir sey yapamazdim ama son iki haftadir az da olsa uyumaya basladi, en azindan yemek yiyorum,yapiyorum. Bir sey yapmakla alakalı değil,cocuk kendi kendine degisti. yine sadece memede uyuyor. bazen uyanmasin diye 10-15 dk bas ucunda bekliyorum,emzigi düşerse falan diye. 05.07 dogumluyuz.

Sagol canim.. InsaaAllah yanlış tahmin olur 4 hafta sonra 4,5aylık oluruz. 4,5aylık bebeğin dişi mi olur hiç
Canim biz 3 aylık bile değildik Dr a gittiğimizde ve Dr bana disler geliyor dedi şok oldum su an 3.5 aylığiz ve bekliyorum ne zaman gelecek erken çıkma olaboluyormuş bazen de erken belirti başlayıp 8. Aya kadar da belirtiler devam edip o zaman çıkabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…