Ben korkuyodum erken diye.. sürekli kalkmak istiyor desteksiz kendi basina 45 derece falan kalkiyor belki daha fazla..maxicosede falan durdurmak ne mümkün srekli kafa önde poposunu attiriyor..bugün dr sormak hic aklima gelmedi oturmaya yavas yavas baslayabilir miyiz diye..resmen hem kendine sikinti yapiyor hem bana.. kalkmak icin cabalarken kizariyor sinirleniyor basiyor cigligi.. eskisi gibi kolay kolayda sakinlesmiyor..
Aynen canim ya asil sikinti ek gidada baslicak onu da ver bunu da ver diye :/ eltimin kizlarina kendisi bakti, kuru fasuleyi agzinda cigneyip veriyomus yumusasin diyebenim ogluma oyle bisey yapsa kalpten giderim heralde.
Zor canim,Allah guc versin.Sen kanguruyu dene.Tak disari cik.Birlikte dus al.Belki sakinlesir.
Kangurum yoktu yeni sipariş verdim bi iki gune kdr gelir cnm ,kullanıcam...
Şu yerine koyunca da uyanmasa ....o cok yıprattı beni
Aslında kolay uyuyor ,uyutuyorum problem olmuyor da yerine koyunca uyanıyor ,bu işi nasıl çozucem bilemiyorum ya cagresizim
Ben ayakta sallıyorum hep aynı ninniyi açıyorum telefonda ona alıştı arabada bile açsam gözleri kayıyor :) iş alıştırmakta biraz ağlayacak ama alışır yatağa yatırıncada titreşimi açıyorum müzikle beraber titreşim bitene kadar uyuyor , güzelce güldür gezdir oynat yorulsun baya sonra emzir ve salla bence
Uyku arkadaşina aliştir. Once kendi uzerinde taşı kokun sinsin
Sagol canim.. InsaaAllah yanlış tahmin olur 4 hafta sonra 4,5aylık oluruz. 4,5aylık bebeğin dişi mi olur hiçGeçmiş olsun canım, diş tahminlerine şaşırdım.
Ben dis etlerini kontrol etmedim ama bugün dr 4 hafta sonra cıkar dedi esimle şaşırdık.. ben gece yakalığını çıkarıyordum ama artık mendil koyacam gögsüne..Bizim onluk dayanmiyo o kadar islaniyo ki. Yetismiyo önlük. Diş etlerinde sivrilik var
Sıpalar sevimlide oluyorlar ama bu aralar çok yotuluyorum.. kimsemiz de yok.. eşim haftasonu yardım edebiliyor haftaiçi yoğun çalışıyor..24 saat çocuk bende.. sol kolum, sırtım ağrıyor.. şu asfalt yaparken kullanılan silindir iş makinesi varya, öyle bişey üzerimden geçse diyorum.. sırt ağrılarım anca geçer..Ayni moddayiz,annemlerde olunca anakucagini getiremedim pusete oturtuyorum yemek yerken falan o popoyu beli bir kaldirisi var,dusecek diye korkuyorum.bazen de one dogru kalkmaya calisiyor.daha kontrolune de goturemedim ama az az oturtuyoruz tam dik olmasa da biraz kaykilmis vaziyette:))
Ben denedim koynuma koyuyordum kokum sinsin diye ama bizim ki pek oralı olmadı.. bu aralar battaniyesine takti.. yüzünü örtüp uyuyor.. ayy onu uyku arkadaşı yaparsa ne yaparım..benim görümcenin de uyku arkadaşı paspası varmış.. şu kapı önüne serilenler..hergittiği yere taşır onunla uyurmuş.. bi gün paspasın üzerinde uyuya kalmış o günden sonra paspastan ayıramamışlar.. bizim kız inşaAllah halaya çekmez..Uyku arkadaşina aliştir. Once kendi uzerinde taşı kokun sinsin
Sagol canim.. InsaaAllah yanlış tahmin olur 4 hafta sonra 4,5aylık oluruz. 4,5aylık bebeğin dişi mi olur hiç
Ustte yelek onlu icte mendille geziyoruzBen dis etlerini kontrol etmedim ama bugün dr 4 hafta sonra cıkar dedi esimle şaşırdık.. ben gece yakalığını çıkarıyordum ama artık mendil koyacam gögsüne..
ben sallıyorum kucağımda uyutuyordum kilo aldıkça zor oldu.1,5 aydır ayağımda sallıyorum uyuyorlar alıştılar.arkadaslarım alıştırma hep ayakta uyumak ister dediler ama bakıyorum ana kucağındada uyuyorlarBebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
tatlım biz bu ayın başında gittik.oto koltuklarıyla getirdik koyduk bekleme odasına ebemiz geldi hoşgeldiniz dediydi bizimkiler koyverdi ağlamaya :)) tanıyorlar çok akıllılar bebişler :)Bugun bizde 4.ay aşılarını olduk , o masaya yattı öyle bakındı hemşire bacaklarını yokladı bir ağlamaya başladı benimki aman allahım nasıl değişik çıkıyor sesi gözünden yaş geldi kuzumun resmen başına gelcekleri anladı ya şaştık kaldık , o odayı masayı ve sonunda aşıyı beynine kodlamış resmen canın benim çok fenalar ya:)
oyun halıları varya tatlım ondan varmı benimkiler onla oynarken konusurken uyuyakalıyorlarTavsiye,...? Benim denediklerim basarısız...aglıyor cok susmuyor....
ben ilk ayda oğluşum kızıraklık yasadığından beri temizleme pamuğu kullanıyorum.baya baya masraf azaldı hergün 1 paket harcıyordum unibayb kullanıyordum bende.aldığım pamuk 6 paket ebebekten 2 hafta yetiyor tavsiye ederim evdeyseniz pamuk su en güzeli..dışardada komili yenidoğan aldım deneyeceğimIslak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız
canm bizimkinin de hic gunduz uykusu yoktu bir sey yapamazdim ama son iki haftadir az da olsa uyumaya basladi, en azindan yemek yiyorum,yapiyorum. Bir sey yapmakla alakalı değil,cocuk kendi kendine degisti. yine sadece memede uyuyor. bazen uyanmasin diye 10-15 dk bas ucunda bekliyorum,emzigi düşerse falan diye. 05.07 dogumluyuz.Hala koligiz biz ara ara sancısı oluyor aglıyor sıkıyor kendini, zor cıkarıyor gazını e mecbur kucakta zıplatıyoruz yardım edyrz gazını cıkarabilmesi için...
Evt ben odadan cıktıgım an bile bi huzursz oluyormuş , ayrılmk istmiyor .... ama cok yoruluyorum gun içinde inanın yemek bile zor yiyorum,kg verdim son iki haftadır... hep kucagıma istiyor ,hep gozunun onunde olucam
Yorucu oluyor cok benim için , eşim uyutamıyor onda uyumuyor illa ki benim kucagımda uyucak yada memede emerken, yani kimse yardım edemiyor
memee :)Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
Canim biz 3 aylık bile değildik Dr a gittiğimizde ve Dr bana disler geliyor dedi şok oldum su an 3.5 aylığiz ve bekliyorum ne zaman gelecek erken çıkma olaboluyormuş bazen de erken belirti başlayıp 8. Aya kadar da belirtiler devam edip o zaman çıkabiliyomusSagol canim.. InsaaAllah yanlış tahmin olur 4 hafta sonra 4,5aylık oluruz. 4,5aylık bebeğin dişi mi olur hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?