2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa bilmiyordum hic onu sagol canim bilgi icin.

Camasr suyu sonucta agir kimyasal hani durulansada kaliyor mudr dye endiselendim sagol canim
Camasir suyumu aa ozon. Canim suda beklet sonra kaynat bi kac sefer oyle kullan. Kaynatincada icine iki uc damla sirke koy.

Ben de buhar makinesinin bakteri urettigini duymustum o yuzden hamilelikte almadim.Benim evde izalasyon cok iyi ama yatak odasi caddeye baktigindan soguk oluyor.Kaliriferi actigimda butun ev kavruluyor yatak odasi hala serin.Biz de yatak odasina ufo koyduk.Evin diger odalari da sicak oldugundan calistirmiyordum kaloriferi.Ufo cok kurutuyor.Havlu falan basedemeyiz.Cay makinesini getirdim odaya su an onunla idare ediyoruz.Ses yapiyor o seste uyunmaz.Emzirmeye kalktigimda 15 dk aciyorum.Dun ebebege gittik.Iyonizerli olanlar ve sicak hava ufleyenlerde daha az bakteri uretme riski varmis.Yilda bir servise gitmeliymis.Iyi su kullanmali ve icinde su bekletmemeliymisiz .Her gun temizligi yapilmaliymis.O biraz zor geldi.Haftada iki yeter sanirim.Sessiz modellermis bunlar.Weevel ve Lobeks de o modeller var.Lobeks de arti olarak hava temizleme ozelligi de varmis.Hepsiburada ya da akakceden siparis verecegim. Ebebekle arada 60-70 lira fark var.

Evt cnm yatarak bende bi kaç kez denedim fakat gozunu kapamadı bile.. ama cabuk pes etmemem lazımdı,yine başlarım denemeye
Ben o pozisyonda cok rahat degildim ama bakıcam bi cagresine, oyle de denerim yine cnm

Evt nerdeyse her hafta degişik oluyor bizdede tam bi duzen oldu diyorum azcık da olsa hoop yeni birşey oluyor dedigin gibi kendi kendine degişiyor,buyuyorlar..
Ben uyanmasın diye yarım saat bile bekliyorum da cogu zaman bıraktıgım gibi uyanıyor ve tekrardan uyutmaya başlıyorum ...

Gecmis olsun canim.Bu aralar herkeste oksuruk ve burun tikanikligi sikayeti var.Ayarlamak zor kalin giydiriyorum terliyor gibi oluyor ince giydirince de usutur diye korkuyorum.Mama onlugu taksana 15-20 tane almak lazim cok islaniyor ustleri gercekten.Kulakla oynamak dis cikma belirtisiymis ya da kulsk agrisi diye biliyorum.Uykusu gelince benimki ya yuzunu gogsume gomuyor ya battaniyesini ustune cekiyor.Kendilerini anlatiyorlar iste.Ben gogsumde 45 derecelik aciyla oturtuyorum.Yapmamak lazim ama biraz dinlenmek icin muzik kanalini aciyorum duruyor,babasiyla da mac izliyor.Bence uygun aciyi yapip oturtabilirsin.Benimkinde kalkma calismasi yok bana kol kasi yaptiriyor:)Muzik acip dansediyorum onla her gun,sakinlesiyor. Hisirdayan bir oyuncagi var onla ya da ellerimle oynuyor.Oyun halisinda tekme atip muzik caldiriyor,cingiraklariyla oynuyor.Son gunlerde nara atiyor.Bir haftadir hic aglamadi masallah.Bagirarak uyandigini,sikintisini,sevincini anlatiyor.Beni de oyuncak yapti.Memeyle oynuyor.Emer gibi yapip ham diye yapisiyor emmeden cekilip bana guluyor.Ben gulunce devam ediyor :)

M Maya_06 ben de doğduğundan beri evde Kare pamuk+su kullanıyorum canım dışarda ıslak mendil kullanıyorum. Bir de afedersiniz su bazlı diye ıslak mendilden kendim de kullandım bi kere yaktı resmen o yüzden dışarda kullansam bile eve gelince yıkıyorum bebişin poposunu
6 kutu 30 lira 1,5 ay gidiyor

Canim benim yatak odamda serin maalesef yalıtım yok bizim sitede. O yüzden haliyle ne kadar yakarsan yak serın bende ufo kullanıyorum bu havlu olayı ufolu Odamızda bize iyi geldi istersen bi dene yine de yeterli gelmezse düşünürsun almayi ha unutmadan hocam bana demlikle falanda şu kaynatmayacaksin sadece havlu dedi

Sağol canim

Bi vloger ı takip ediyorum cocugu 2,3 aylıkken hep oturtuyordu kucagında cok sasîrdım yurt dısında yasıyor acba ordaki doktorlar oturtturuyolarmı diye dusunmustum yinede cesaret edemiyorum
evet yurtdısında genelde oturtuyorlarmış oyle duymustum zaten bende oturtmuyorum denedım sadece ama sız hep yatırıyomusunuz sırt ustu kucaga alınca pusette oturur gıbı sekılde hep kucagımda 2 aydır falan yooksa mumkun deıl kızım yatmıyor

Evett aynı durumdayız... ev işini bi kenara koy da ...kolların sırtın belin agrmıyor ku,arkadasım..
Nezaman duzelcek bu bebişler,nezmn az da olsa rahatlicaz acaba
Agriyo canim ya aslinda kilosu cok degil ama surekli kucakta tutunca agriyo, kanguru aldim bakalim artik onda tutucam, severse tabi :)
Yorulunca kanepeye koyup konusuyorum o zaman da duruyor ama bu sefer de cenem agriyo, susarsam sikilip agliyo. Tam ilgi canavarlari bu bidiklar ya bilmiyorum ne zaman gecer.

Oksurmeyi ilk ogrendiginde dikkat cekmek icin yapiyordu benim kiz ayy noldu diyodum guluyordu :) sonra bogazina tukuruk kactiginda oksurdu nadir de sabah uyandiginda dokt.a bu sebeple gitmedim ama kontrolune denk gelmisti gogsunu dinlettim bisey yok dedi. Poposu çok hassas alismis yenidogan islak pamuk zaten alkolsuz en iyisi su pamuk ile temizlemen. hipp pisik kremini yazın isilikte kullandim cok memnun kaldim birde ilac yerine gecen bir tavsiye aldim hametan pomad mavi kutu hatta sgk oduyor dediler gerek olmadi ama arkadas kizinda kullanmis senin dedigin gibi popo kızarikliginda

Hametan pomad iyi gelir canım gecmiş olsun

Tesekkurler

Sen hic aglattin mi onu?Yani biraz aglasin da bensizlige alissin diye aglayarak biraktin mi?Baska birine bakmasi icin hic biraktin mi?

Of 2.bebegim sozde bunu ilki gibi yapmıycaktık esimde bende pinpirikli yime eve tıkıldım haftasonlari arabayla heryere gidiyoruz hafta ici evdeyim sözde hergun cıkarip hava aldiricaktim
Biz haftasonu da zor cikiyiruz.Bir tane avm var cok sıkıldik oraya gitmekten.Digerleri cok kalabalik ve gelen kesim hijyene pek dikkat etmiyor gibi.Disarida biraz dolastik bugun o kadar.Gezmekten keyif de alaniyorum artik.Ne zaman keyifli gezmeler olacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…