- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Biz haftasonu da zor cikiyiruz.Bir tane avm var cok sıkıldik oraya gitmekten.Digerleri cok kalabalik ve gelen kesim hijyene pek dikkat etmiyor gibi.Disarida biraz dolastik bugun o kadar.Gezmekten keyif de alaniyorum artik.Ne zaman keyifli gezmeler olacak acaba?Of 2.bebegim sozde bunu ilki gibi yapmıycaktık esimde bende pinpirikli yime eve tıkıldımhaftasonlari arabayla heryere gidiyoruz hafta ici evdeyim sözde hergun cıkarip hava aldiricaktim
Bende evde patlıyorum zaten dana gibi kaldımBiz haftasonu da zor cikiyiruz.Bir tane avm var cok sıkıldik oraya gitmekten.Digerleri cok kalabalik ve gelen kesim hijyene pek dikkat etmiyor gibi.Disarida biraz dolastik bugun o kadar.Gezmekten keyif de alaniyorum artik.Ne zaman keyifli gezmeler olacak acaba?
Gaz yapıcı şeyleri hiç yemiyorum süt ve yoğurt dokunuyor mesela onlarada uzağım mercimek fasulye vs hiç yemedim diyete de başlanmıyor böyle oluncaBu gaz nasıl biticek bilmıyorum kafayı yemek üzereyiz eşimle ya 5 aylık olucaz ayın 19unda ama halen gazlı cocuk krızı tuttumuo mafalıyor cocugum var mı bzim gbi olan neler yapıyorsunuz kızlar
Biz öyleydik canım gecen hafta götürdüm hastaneye kaka tahlili yaptı kan aldı laktoz interolansı cıktı laktozsuz peynir süt yogurt tüket digerleri yasak dedi laktaz enzimi verdi bebegede her emzirmeden önce kullanmak için büyüdükce gecer dedi bebeğim megerse laktoz interolansından çekiyomustu o ağrıları baktırmanı tavsiye ederim dışkıda redüktan maddeye bakılıyorBu gaz nasıl biticek bilmıyorum kafayı yemek üzereyiz eşimle ya 5 aylık olucaz ayın 19unda ama halen gazlı cocuk krızı tuttumuo mafalıyor cocugum var mı bzim gbi olan neler yapıyorsunuz kızlar
Gaz yapıcı şeyleri hiç yemiyorum süt ve yoğurt dokunuyor mesela onlarada uzağım mercimek fasulye vs hiç yemedim diyete de başlanmıyor böyle oluncaarada buna rağmen gaz oluyor emerken çok hava yutuyor bazen burnu biraz tıkanırsa veya çok acıkmışsa saldırıyor memeye hava yutuyor , öyle gaz olunca zinco damla veriyorum çok ağlarsa sap veriyorum çıkarıyor biraz sonra şükür
Bu gaz nasıl biticek bilmıyorum kafayı yemek üzereyiz eşimle ya 5 aylık olucaz ayın 19unda ama halen gazlı cocuk krızı tuttumuo mafalıyor cocugum var mı bzim gbi olan neler yapıyorsunuz kızlar
Daha yeni 67 kiloya indim.Hamile kaldigim kiloya 13 kg var.4. ayda sut sabitleniyormus , hafif bir diyet yapabiliriz.3 kilo daha verirsem hafif hafif spora da baslarim, enerjim kalirsa.Avm de asansorde ustunu kapatiyorum,devamli gittigimizon havalandurmasi iyi yine de riskli.Bebek bakim odasi olunca rahat oluyor.Bende evde patlıyorum zaten dana gibi kaldımkiloları veremiyorum birde hep evdeyim daha avm ye hiç gitmedim arabayla dolaşıp emzirmeye eve geliyorum, avmler kalabalık başıma bela almayım diyorum
Valla ben ona bağlıyorum. Bak 4 gündür bıraktık memeyi daha rahat emmeye başladı şimdilerde. Halbuki avent biberon kullanıyoruz halaBenim büyük oğlumda dr brown kullandım gaz yapmasın diye çocuk 5,5 aylıkken memeyi aniden istemedi asla emmedi ondan mıymışpis adamlar
Ahahahaj iyi olmuş ozaman kırılaın plastik iyidir. Bizimkide kendi tutmak istiyo biberonu:) anlık tutuyodaZaten mama içerken biberona pat pat eliyle vuruyo bide dun aniden kollariyla itti yere dusuyodu nerdeyse kirilacagi kesinmiş yani
Ahahahaj iyi olmuş ozaman kırılaın plastik iyidir. Bizimkide kendi tutmak istiyo biberonu:) anlık tutuyodaZaten mama içerken biberona pat pat eliyle vuruyo bide dun aniden kollariyla itti yere dusuyodu nerdeyse kirilacagi kesinmiş yani
Sen hic aglattin mi onu?Yani biraz aglasin da bensizlige alissin diye aglayarak biraktin mi?Baska birine bakmasi icin hic biraktin mi?
Ben varim canim gunduz ayakta sallanmadan kesinlikle uyumuyo hatta gunduz uykularimiz cok kisa ayaktan birakinca bile uyaniyo gece uyuturken ilk uykudan once salliyorum sonra bi daha sabaha kadar uyandiklarinda genellikle besleyip yatiriyorum sallamiyorum bu arada biz de hamak var bazen de zor dalinca uykuya onda salliyorum.. simdi pismanim sallayarak uyumaya alistirdigim icin hatta belki besinci altinci ayda uyku egitimi alirimBebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
Canım bnm kızım emmeyi bıraktı sancısından emmedkçe süt azaldı mama içiyor çogunlukla mamayıda degstrıyorum ama hep aynı kahroluyoruz valla o Tahlili yaptrayım laktozsuz mama falan mı almak lazm kiBiz öyleydik canım gecen hafta götürdüm hastaneye kaka tahlili yaptı kan aldı laktoz interolansı cıktı laktozsuz peynir süt yogurt tüket digerleri yasak dedi laktaz enzimi verdi bebegede her emzirmeden önce kullanmak için büyüdükce gecer dedi bebeğim megerse laktoz interolansından çekiyomustu o ağrıları baktırmanı tavsiye ederim dışkıda redüktan maddeye bakılıyor
Çok zor valla ya bende debridat vermeye başladım bizim kıza iyi geliyordu doktor vermeyın dedi bzde bıraktık çocuk çok kotu oluyor debridat az da olsa iyi geliyor gibi ama gün içinde bir bebeğin sürekli gaz sıkıntısı olur mu ya acillere gittik kaç kere röntgende hep karnı gaz dolu offf offfGaz yapıcı şeyleri hiç yemiyorum süt ve yoğurt dokunuyor mesela onlarada uzağım mercimek fasulye vs hiç yemedim diyete de başlanmıyor böyle oluncaarada buna rağmen gaz oluyor emerken çok hava yutuyor bazen burnu biraz tıkanırsa veya çok acıkmışsa saldırıyor memeye hava yutuyor , öyle gaz olunca zinco damla veriyorum çok ağlarsa sap veriyorum çıkarıyor biraz sonra şükür
Bizde şaştık kaldık eşimde bende hiç böyle bebek görmedik dioz kafayı tırlattık valla elimizde battanıyeyle sallayınca sakinlesıyor biraz hamak gibi sallanıncaGazdan bende yildim walla iki gundur yine kivraniyor,bugun gece kac kere döndürüp pirtlattim uykuda sıkıstırıyor bir de..bende aylardir baklagil yemiyorum zaten sut urunlerini de kestik..dogru durust bisey yemiyorum..cok terliyorum belki ondandir diyorum..yoruldum walla artik,bu kadar dikkat etmeyeaci elma yagini suruyoruz hala sub simplexe devam ediyoruz daha da bilemedim napalim
Bizde şaştık kaldık eşimde bende hiç böyle bebek görmedik dioz kafayı tırlattık valla elimizde battanıyeyle sallayınca sakinlesıyor biraz hamak gibi sallanınca
Yok hiç kaka tahlili yaptırmadık benm kızımın gece uykusu duzenli ve sabaha kadar uyur o yönü guzel Allahtan gunduz de full time gaz gazwomen koyduk adınıBizde bazen elimizde salliyoruz gece hamakta yatiyor hatta su an salliyorum yine sanciyla kalkti.bizimde kakada reduktan madde cikmisti,laktoz intoleranso olabilir dedi ve laktazim diye damla verdi.gerci damla daha fena yapti gibj biraktim,sut irunleri olan hic bisey yemiyorum.anne sutunu sindiremiyor galiba
siz baktirdiniz mi hic kakasina? Yani tahlil yapildi mi,bendrn 1 gun oncr dogum yapmistin galiba,cocuklar yakin yani,bu kadar gazon altinda baska sey cikabiliyor
yok canım hep yatmıyor ne mümkün oyun halısında oyalanırken sadece yatıyor hele yüz üstü asla yatmıyor kasları calıssın diye yatırıyorum yırtıyor kendini bende ana kucagına koyuyorum kucagıma aldıgımdada aynı ana kucagındaki gibi tutuyorumevet yurtdısında genelde oturtuyorlarmış oyle duymustum zaten bende oturtmuyorum denedım sadece ama sız hep yatırıyomusunuz sırt ustu kucaga alınca pusette oturur gıbı sekılde hep kucagımda 2 aydır falan yooksa mumkun deıl kızım yatmıyor
Söyle 1yasına gelseler ozaman insan pek korkmuyor ama kücükken endise ediyorum bende birde grip oldum felaket maske aldım onla dolasıyorum evde oglumdada hasta olunca hep maske takardım bulasmadı hic ona ama buna gecicek gibi hissediyorum cunku oglum cok oksuruyordu dibine gelip giriyor cocugun ustune dun misafirlikteydik 2kisi gripti bugun arkasima gittim onunda oglu cok hastaydi hep gelip dibine girdi cocugun oda kucuk 2yasinda anlamiyor tabi eve geldim bende salya sümük bi fena oldum hemen nobetci eczaneden maske aldik ama bakalim insallah gecmez cocugaBiz haftasonu da zor cikiyiruz.Bir tane avm var cok sıkıldik oraya gitmekten.Digerleri cok kalabalik ve gelen kesim hijyene pek dikkat etmiyor gibi.Disarida biraz dolastik bugun o kadar.Gezmekten keyif de alaniyorum artik.Ne zaman keyifli gezmeler olacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?