benım kızım da cok gazlı cok yoruldum artık gece gunduz uyumuyor gece uykularımız sabah 4 lere kadar sıruyordu smdı 12 ye cekıldı debrıdat kullandık 1 ay bıraz ıyı oldu ama cok da fayda etmedi kakasını 4 gunde 5 gunde yapıyor cok zorluyor onu hamak almıstım 1 aylıkken smdı onda uyuyor o da yere yakın bır hamak pişman oldum hasta olur dıye korkuyorum ama onda sallanmadan uyumuyor gece gunduz:/Bizde şaştık kaldık eşimde bende hiç böyle bebek görmedik dioz kafayı tırlattık valla elimizde battanıyeyle sallayınca sakinlesıyor biraz hamak gibi sallanınca
Mamalar süt bazlı oldugu için bebelac laktozfree önerdi bize diğerleri yAsak mesela bence bi yaptır canım bizde öyle cocuk emmeye yanaşamıyoduCanım bnm kızım emmeyi bıraktı sancısından emmedkçe süt azaldı mama içiyor çogunlukla mamayıda degstrıyorum ama hep aynı kahroluyoruz valla o Tahlili yaptrayım laktozsuz mama falan mı almak lazm ki
İşimiz zor vallahi Allah yardmcmz olsun debridat benim kıza yarıyor birazbenım kızım da cok gazlı cok yoruldum artık gece gunduz uyumuyor gece uykularımız sabah 4 lere kadar sıruyordu smdı 12 ye cekıldı debrıdat kullandık 1 ay bıraz ıyı oldu ama cok da fayda etmedi kakasını 4 gunde 5 gunde yapıyor cok zorluyor onu hamak almıstım 1 aylıkken smdı onda uyuyor o da yere yakın bır hamak pişman oldum hasta olur dıye korkuyorum ama onda sallanmadan uyumuyor gece gunduz:/
Resim çekmek için oturttugum olmustur benmKızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz
tesekkür ederim mutlaka yaptırıcamMamalar süt bazlı oldugu için bebelac laktozfree önerdi bize diğerleri yAsak mesela bence bi yaptır canım bizde öyle cocuk emmeye yanaşamıyodu
Ben cesaret edemiyorum. Doktora sormayı unutmuşum.Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz
Bende unuttum sormayi notlarim arasindaydi ama :)Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz
Valla düşüncesi bile üzdü beni o yüzden hiç düşünmeden ücretsiz izin aldım gerekirse istifa edeceğimSelam kızlar kızımda bende grip olduk. Hava değişiminden oldu büyük ihtimal bugün işbaşı yapacaktım tamda. Memleketten yeni geldik hemen hastaolduk sanırım rapor alıcam. Dr. Kızıma ilaç verir mi bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım. Ya da huy değiştirir mi düzenini çok güzel kurmuştum.
Bu arada işe başlayan anneler var mı? Bebeğinizi bırakıp gidebiliyor musunuz? Ben iki haftadır kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum 2 3 saat bırakıp gidiyordum ama şimdi daha uzun süre aslında vicdanım rahat değil ama sanırım buna da alışacağım.
Gece uyuyup gündüz gazlı bir bebek de ilk kez duydum :) insaflı kızmış bende gece emzirmekten sallamaktan uyuyamıyorum hep mıkır mıkır rahatsız gazı vae diye sabaha karşı pırtladık rahatladı ama emme derdi bitmiyor tombiminYok hiç kaka tahlili yaptırmadık benm kızımın gece uykusu duzenli ve sabaha kadar uyur o yönü guzel Allahtan gunduz de full time gaz gazwomen koyduk adınıAllahım sabır versın bizlere valla bazen diyorum 1 yasına kadar surcekmiş gibi geliyor
Benimki de yapar onu da ayağımda salladığım için salla demek istiyor gibi geliyordu bana çünkü uyanacakken falan yapıyor sadece :)Kizlar oglum 2 gundur basini saga sola hizli sekilde salliyor arada, hani hayir derken sallariz ya biz mesela o sekilde. Yatarak emziriyorum o arada yapiyor genelde, acaba kan gitmesini mi engelliyorum kolumu boynunun altina koyunca diye tedirgin oldumsizin bebisler de yapiyor mu oyle?
Selam kızlar kızımda bende grip olduk. Hava değişiminden oldu büyük ihtimal bugün işbaşı yapacaktım tamda. Memleketten yeni geldik hemen hastaolduk sanırım rapor alıcam. Dr. Kızıma ilaç verir mi bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım. Ya da huy değiştirir mi düzenini çok güzel kurmuştum.
Bu arada işe başlayan anneler var mı? Bebeğinizi bırakıp gidebiliyor musunuz? Ben iki haftadır kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum 2 3 saat bırakıp gidiyordum ama şimdi daha uzun süre aslında vicdanım rahat değil ama sanırım buna da alışacağım.
bebegimin Kaşlarını kasiyinca sakinleşiyor sanki, acaba kasindigi icin mi? var mi boyle tepki alan bebeginden kizlar?
Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?