2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde şaştık kaldık eşimde bende hiç böyle bebek görmedik dioz kafayı tırlattık valla elimizde battanıyeyle sallayınca sakinlesıyor biraz hamak gibi sallanınca
benım kızım da cok gazlı cok yoruldum artık gece gunduz uyumuyor gece uykularımız sabah 4 lere kadar sıruyordu smdı 12 ye cekıldı debrıdat kullandık 1 ay bıraz ıyı oldu ama cok da fayda etmedi kakasını 4 gunde 5 gunde yapıyor cok zorluyor onu hamak almıstım 1 aylıkken smdı onda uyuyor o da yere yakın bır hamak pişman oldum hasta olur dıye korkuyorum ama onda sallanmadan uyumuyor gece gunduz:/

Canım bnm kızım emmeyi bıraktı sancısından emmedkçe süt azaldı mama içiyor çogunlukla mamayıda degstrıyorum ama hep aynı kahroluyoruz valla o Tahlili yaptrayım laktozsuz mama falan mı almak lazm ki
Mamalar süt bazlı oldugu için bebelac laktozfree önerdi bize diğerleri yAsak mesela bence bi yaptır canım bizde öyle cocuk emmeye yanaşamıyodu

Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz

Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz

İşimiz zor vallahi Allah yardmcmz olsun debridat benim kıza yarıyor biraz

Resim çekmek için oturttugum olmustur benm
Mamalar süt bazlı oldugu için bebelac laktozfree önerdi bize diğerleri yAsak mesela bence bi yaptır canım bizde öyle cocuk emmeye yanaşamıyodu
tesekkür ederim mutlaka yaptırıcam

Selam kızlar kızımda bende grip olduk. Hava değişiminden oldu büyük ihtimal bugün işbaşı yapacaktım tamda. Memleketten yeni geldik hemen hastaolduk sanırım rapor alıcam. Dr. Kızıma ilaç verir mi bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım. Ya da huy değiştirir mi düzenini çok güzel kurmuştum.

Bu arada işe başlayan anneler var mı? Bebeğinizi bırakıp gidebiliyor musunuz? Ben iki haftadır kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum 2 3 saat bırakıp gidiyordum ama şimdi daha uzun süre aslında vicdanım rahat değil ama sanırım buna da alışacağım.

Bende unuttum sormayi notlarim arasindaydi ama :)
Arada oturtup fotograf cekiyorum ama saniyeler icerisinde 6.ayi bekliyorum 5de bile oturtamam sanirim :-/

Bizim dr 3 aylık kontrolümüzde , bebişi muayene ederken 2 defa 4 aylık olunca destekli oturabileceğiz annesi diye sevdi ordan kalmış aklımda

Valla düşüncesi bile üzdü beni o yüzden hiç düşünmeden ücretsiz izin aldım gerekirse istifa edeceğim

Biz dün beş aylık olduk artık oturuyor oğlum destekli ve bunu çok seviyor yapmayınca ağlıyor. Bir de çok güzel gaz çıkarıyor otururken alttan üstten yorulunca kendi kayıyor zaten bazen karşı koltuğa oturuyor ben de karşısına başlıyor konuşmaya o kadar hoşuna gidiyor ki anlatamam kahkaha atıyor resmen

Kizlar oglum 2 gundur basini saga sola hizli sekilde salliyor arada, hani hayir derken sallariz ya biz mesela o sekilde. Yatarak emziriyorum o arada yapiyor genelde, acaba kan gitmesini mi engelliyorum kolumu boynunun altina koyunca diye tedirgin oldum sizin bebisler de yapiyor mu oyle?

Gece uyuyup gündüz gazlı bir bebek de ilk kez duydum :) insaflı kızmış bende gece emzirmekten sallamaktan uyuyamıyorum hep mıkır mıkır rahatsız gazı vae diye sabaha karşı pırtladık rahatladı ama emme derdi bitmiyor tombimin

Benimki de yapar onu da ayağımda salladığım için salla demek istiyor gibi geliyordu bana çünkü uyanacakken falan yapıyor sadece :)

Benden oturtmadım sanki oturmaya müsait seğil gibi geliyor şuan , oturabildiği vakit insan anlıyor zaten belli oluyor şimdi daha belli tam kıvrılmıyor

bebegimin Kaşlarını kasiyinca sakinleşiyor sanki, acaba kasindigi icin mi? var mi boyle tepki alan bebeginden kizlar?

geçmiş olsun canım. her doktorun tutumu ayrı oluyor. biz 2 grip geçirdik. doktorun biri bir sürü ilacı dayarken diğeri "bu yaş grubunda ilaç kullanmıyoruz" dedi. burnunu temizlemek gerekiyor sık sık. çok çok tıkanırsa ilaçlı spreyden sıkılıyormuş. bizim de tam geçmedi burnu sık sık doluyor. aşı vakti de geldi. beklemeli miyim aşıya gideyim mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…