2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebegimin Kaşlarını kasiyinca sakinleşiyor sanki, acaba kasindigi icin mi? var mi boyle tepki alan bebeginden kizlar?
Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.

Hahaha insaflı kızmıs a cok güldümm .. bian önce gecer biter inşallah ya

Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz
Oglum.3.5 aylik destekli oturtuyorum o bebeginizin istegine kalmis yatarak duruyor kafasini kaldirmiyorsa gerek yok ama yatmiyo kafasini kaldirmak etrafa bakmak istiyorsa destekli tam oturma pozisyonu olmadan oturtabilirsiniz. Zaten 4 ayini doldurduktan sonra tam dik destekli oturur. Ilk oglumda 3aylikken destekli oturup 5 ayinda desteksiz oturabiliyordu. Tabiki her bebek kendine ozgu bebeginizi ve tabiki doktorunuzun soylemesi onemli.

Anneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Yardımcı oluck biri var mı?

Ben iki aylıkken çalışmaya başladım ama benimle geliyor. Bakicisina bırakıyorum. 2 saate bir yanındayım. Aksam da bebegimle beni eaim aliyor donuyoruz. O nedenle hiç sorun yaşamadım. Bırakıp akşama kadar görmesem nasıl olurdu hiçbir fikrimin yok.

Insallah canim.Bir bebegi koruyorsun da iki cocuk olunca korumak daha da zor.Buyuk kresten, ana okuldan mikrop kapsa kucukten nasil uzak tutacaksin.

Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.
Ben de bize ozel saniyordum :)Baska taktikler varsa paylasir misin?

Anneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Yardımcı oluck biri var mı?
Ben kullaniyorum canim. Alacaksan 2. El al ve alttaki vidalarin tam ve sökülmemis olmasina dikkat et. Pazar gunune kadar evde degilim. Ama gec demezsen gidince olcer tartarim:)

4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.

saglik ocagi Kan Damlasi verdi,kullanan var mi? Kakada olumsuz etkileri olabiliyormus. ayrica beslenmeden iki saat sonra ver dedi ama bebegimin beslenme aralari iki saat hic olmadi, saat basi emmezse aglar. Nasil verecegim bilemedim.

Hastanede kan tahlili yaptirirken kan degerlerine de bakildi. Gayet iyi imis. Kan olacina gerek yok dedi dr. 8. Ayda bir daha bakariz dedi. Saglik ocagi verdi ama kullanmayacagim.
Sut etkisini azaltiyor diye beslenme arasinda diorlar 2 saat surmuorsa yarim saate bir saate ver

Bize de verdi doktor başlamadım daha da ara vermek lazımmış evet nasıl olacakss bakalım

benim yavruş da çok sık emmek istiyor. bu hep böyle mi olacak. sık emzirmenin bir sakıncası var mı acaba biliyor musun canım? bugün biraz oyalamaya çalıştım ama pek olmadı. gündüz sık emdiği için gece de öyle devam ediyor.

Chedarice dr.umuza da danisayim da yarim saat arayla bereyim bari, ara vermem cok zor teşekkürler

derinxby tadi da kötüymüş, kusturabiliyormus bazı yorumlar okudum da. kakada renk koku degisiklikleri falan.. 6.ayda ek gida ile baskasak daha iyi olurdu aslında

cevreye ilgisi baskadigindan beri bir-bir bucuk saat arayla emzirebiliyorum, eskiden daha da sıktı. sakincasi süt dolmuyordu göğüsler, doyamiyordu sanki. bebekte de gaz yapabiliyor tabii. gece uyanmalarinin azalmasi lazım bundan sonra

Kızlar bebeklerin oturması konusulmuş benim kız dizimde oturuyor dik bi sekilde ben kolumla sarilir gibi tutuyorum simdi erken mi diyorsunuz ?
Gecen babanesi uzun uzun oturttu kucaginda ben oyle uzun tutmuyorum soyledigimde buyudu artk dedi kac cocuk buyuttuk havalari :) seviyoda zilli oyle bakınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…