Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.bebegimin Kaşlarını kasiyinca sakinleşiyor sanki, acaba kasindigi icin mi? var mi boyle tepki alan bebeginden kizlar?
Kaşının ortasini bende seviyorum uyumuyo ama sakinliyo :)Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.
Gece uyuyup gündüz gazlı bir bebek de ilk kez duydum :) insaflı kızmış bende gece emzirmekten sallamaktan uyuyamıyorum hep mıkır mıkır rahatsız gazı vae diye sabaha karşı pırtladık rahatladı ama emme derdi bitmiyor tombimin
:) ben kaşlarını okşayarak uyutuyorum bile bazen çok mayışıyorbebegimin Kaşlarını kasiyinca sakinleşiyor sanki, acaba kasindigi icin mi? var mi boyle tepki alan bebeginden kizlar?
Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.
Oglum.3.5 aylik destekli oturtuyorum o bebeginizin istegine kalmis yatarak duruyor kafasini kaldirmiyorsa gerek yok ama yatmiyo kafasini kaldirmak etrafa bakmak istiyorsa destekli tam oturma pozisyonu olmadan oturtabilirsiniz. Zaten 4 ayini doldurduktan sonra tam dik destekli oturur. Ilk oglumda 3aylikken destekli oturup 5 ayinda desteksiz oturabiliyordu. Tabiki her bebek kendine ozgu bebeginizi ve tabiki doktorunuzun soylemesi onemli.Kızlar 4 aylıkken destekli oturur bebekler diyorlar ya 4 aylık olup destekli oturtan varmı 5 ayi mi bekliyorsunuz
Ben iki aylıkken çalışmaya başladım ama benimle geliyor. Bakicisina bırakıyorum. 2 saate bir yanındayım. Aksam da bebegimle beni eaim aliyor donuyoruz. O nedenle hiç sorun yaşamadım. Bırakıp akşama kadar görmesem nasıl olurdu hiçbir fikrimin yok.Selam kızlar kızımda bende grip olduk. Hava değişiminden oldu büyük ihtimal bugün işbaşı yapacaktım tamda. Memleketten yeni geldik hemen hastaolduk sanırım rapor alıcam. Dr. Kızıma ilaç verir mi bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım. Ya da huy değiştirir mi düzenini çok güzel kurmuştum.
Bu arada işe başlayan anneler var mı? Bebeğinizi bırakıp gidebiliyor musunuz? Ben iki haftadır kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum 2 3 saat bırakıp gidiyordum ama şimdi daha uzun süre aslında vicdanım rahat değil ama sanırım buna da alışacağım.
Benim arkadas aldi.12 kg kadar.Olculeri bilmiyorum ama bebegi kolikti biraz olsun iyi geldigini soyledi.Anneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Yardımcı oluck biri var mı?
Insallah canim.Bir bebegi koruyorsun da iki cocuk olunca korumak daha da zor.Buyuk kresten, ana okuldan mikrop kapsa kucukten nasil uzak tutacaksin.Söyle 1yasına gelseler ozaman insan pek korkmuyor ama kücükken endise ediyorum bende birde grip oldum felaket maske aldım onla dolasıyorum evde oglumdada hasta olunca hep maske takardım bulasmadı hic ona ama buna gecicek gibi hissediyorum cunku oglum cok oksuruyordu dibine gelip giriyor cocugun ustune dun misafirlikteydik 2kisi gripti bugun arkasima gittim onunda oglu cok hastaydi hep gelip dibine girdi cocugun oda kucuk 2yasinda anlamiyor tabi eve geldim bende salya sümük bi fena oldum hemen nobetci eczaneden maske aldik ama bakalim insallah gecmez cocuga
Canim bir de sut alerjisi,laktoz hassasiyeti,idrar yolu enfeksiyonunu eledin mi?Anneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Ben de bize ozel saniyordum :)Baska taktikler varsa paylasir misin?Kaşla yada alinla yada kas ortasi ile ufak ufak oynamak elinizi gezdirmek cocugu rahatlatir. Refleks olarak gozunu kapattigi icin de uykusu bile gelir. Hatta uyuya bile bilir:) bazen bu taktigi kullaniyorum.
Ben kullaniyorum canim. Alacaksan 2. El al ve alttaki vidalarin tam ve sökülmemis olmasina dikkat et. Pazar gunune kadar evde degilim. Ama gec demezsen gidince olcer tartarim:)Anneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Hastanede kan tahlili yaptirirken kan degerlerine de bakildi. Gayet iyi imis. Kan olacina gerek yok dedi dr. 8. Ayda bir daha bakariz dedi. Saglik ocagi verdi ama kullanmayacagim.4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.
saglik ocagi Kan Damlasi verdi,kullanan var mi? Kakada olumsuz etkileri olabiliyormus. ayrica beslenmeden iki saat sonra ver dedi ama bebegimin beslenme aralari iki saat hic olmadi, saat basi emmezse aglar. Nasil verecegim bilemedim.
Bize de verdi doktor başlamadım daha da ara vermek lazımmış evet nasıl olacakss bakalım4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.
saglik ocagi Kan Damlasi verdi,kullanan var mi? Kakada olumsuz etkileri olabiliyormus. ayrica beslenmeden iki saat sonra ver dedi ama bebegimin beslenme aralari iki saat hic olmadi, saat basi emmezse aglar. Nasil verecegim bilemedim.
4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.
cevreye ilgisi baskadigindan beri bir-bir bucuk saat arayla emzirebiliyorum, eskiden daha da sıktı. sakincasi süt dolmuyordu göğüsler, doyamiyordu sanki. bebekte de gaz yapabiliyor tabii. gece uyanmalarinin azalmasi lazım bundan sonrabenim yavruş da çok sık emmek istiyor. bu hep böyle mi olacak. sık emzirmenin bir sakıncası var mı acaba biliyor musun canım? bugün biraz oyalamaya çalıştım ama pek olmadı. gündüz sık emdiği için gece de öyle devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?