4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.
saglik ocagi Kan Damlasi verdi,kullanan var mi? Kakada olumsuz etkileri olabiliyormus. ayrica beslenmeden iki saat sonra ver dedi ama bebegimin beslenme aralari iki saat hic olmadi, saat basi emmezse aglar. Nasil verecegim bilemedim.
Biz de bugün 4.ay aşımızı olduk.cok ağladı kuzum.parmaktan kan alıp hemoglobine baktı saglik ocağı 11.1 cik ti.iyi ama 12 olsa daha iyi dedi hemşiremiz.kan ilacı verdi.ac karna kullanın dedi.dediginiz gibi çokta ac kalmıyorlar nasil kullanılır bilmiyorum.kabiz yaparsa dedim kabız yapmaz kaka rengi değişir dedi.ayrica 10 damla verdi bana cok geldi.kilosu kadar damla diye biliyorum ben kızımda öyle kullanmıştım.bu arada 6.900 olmuş oğlum 67 cm.Hastanede kan tahlili yaptirirken kan degerlerine de bakildi. Gayet iyi imis. Kan olacina gerek yok dedi dr. 8. Ayda bir daha bakariz dedi. Saglik ocagi verdi ama kullanmayacagim.
Sut etkisini azaltiyor diye beslenme arasinda diorlar 2 saat surmuorsa yarim saate bir saate ver
Dogru diyorsun yani illa bu sene hastalık olucak bizde bu arada bizim abi 3e gidiyor arada 8yas fark var :)Insallah canim.Bir bebegi koruyorsun da iki cocuk olunca korumak daha da zor.Buyuk kresten, ana okuldan mikrop kapsa kucukten nasil uzak tutacaksin.
Benim doktor kullanma dedi 6.ayda kanına bakıcaz ozaman gerekirse kullanıcak dedi4.ay aşimizi olduk. bu sefer yavrum uzun sure agladi, eskiden pek aglamazdi.
saglik ocagi Kan Damlasi verdi,kullanan var mi? Kakada olumsuz etkileri olabiliyormus. ayrica beslenmeden iki saat sonra ver dedi ama bebegimin beslenme aralari iki saat hic olmadi, saat basi emmezse aglar. Nasil verecegim bilemedim.
bu hafta doktorumuza sorup kullanmayi dusunuyorym ben. Belki tadi daha iyi ya da yan etkisi az bi marka tavsiye eder.Biz de bugün 4.ay aşımızı olduk.cok ağladı kuzum.parmaktan kan alıp hemoglobine baktı saglik ocağı 11.1 cik ti.iyi ama 12 olsa daha iyi dedi hemşiremiz.kan ilacı verdi.ac karna kullanın dedi.dediginiz gibi çokta ac kalmıyorlar nasil kullanılır bilmiyorum.kabiz yaparsa dedim kabız yapmaz kaka rengi değişir dedi.ayrica 10 damla verdi bana cok geldi.kilosu kadar damla diye biliyorum ben kızımda öyle kullanmıştım.bu arada 6.900 olmuş oğlum 67 cm.
Cocuk dr una sormudum . hemen başlamasak kullanmaya diye ama bu aylarda demir ihtiyaçları artıyor başlamak gerekir dedi.d vitamini gibi özel bir marka var mi tercihiniz yoksa saglik odağının verdiğini mi kullandınız
bu hafta doktorumuza sorup kullanmayi dusunuyorym ben. Belki tadi daha iyi ya da yan etkisi az bi marka tavsiye eder.Biz de bugün 4.ay aşımızı olduk.cok ağladı kuzum.parmaktan kan alıp hemoglobine baktı saglik ocağı 11.1 cik ti.iyi ama 12 olsa daha iyi dedi hemşiremiz.kan ilacı verdi.ac karna kullanın dedi.dediginiz gibi çokta ac kalmıyorlar nasil kullanılır bilmiyorum.kabiz yaparsa dedim kabız yapmaz kaka rengi değişir dedi.ayrica 10 damla verdi bana cok geldi.kilosu kadar damla diye biliyorum ben kızımda öyle kullanmıştım.bu arada 6.900 olmuş oğlum 67 cm.
Cocuk dr una sormudum . hemen başlamasak kullanmaya diye ama bu aylarda demir ihtiyaçları artıyor başlamak gerekir dedi.d vitamini gibi özel bir marka var mi tercihiniz yoksa saglik odağının verdiğini mi kullandınız
Mr dan sonra sütünü sag at canım ben öyle yapmıştım kızımda o biraz daha büyüktü yinede orda bi danışırsn gecmiş olsunAramizda sağlıkçı olan ya da bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.yarin mr çektiricem sizlerin için.emziriyorum süre geçip bebeğe zararı var mi ne yapmalıyım.
Büyük oğlumun karnesinde görmüştüm ferrum kullanmışız yine aynı verdibu hafta doktorumuza sorup kullanmayi dusunuyorym ben. Belki tadi daha iyi ya da yan etkisi az bi marka tavsiye eder.
ben ilacli mr cektirmistim 6 saat verme sagip at demisti canimAramizda sağlıkçı olan ya da bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.yarin mr çektiricem sizlerin için.emziriyorum süre geçip bebeğe zararı var mi ne yapmalıyım.
Elim ayağım herşeyim mamaro şuan bozulsa yine alırım herşeyde ona koyuyorum orda dik yatar pozisyonda durup bakabiliyor oda rahat alıştırması biraz zaman aldı ama çok sevdi 20 kg falandırAnneler 4Moms Mamaroo kullanan var mı.. bana yine ölculeri lazım..
Ve kac kg kdr
Yardımcı oluck biri var mı?
yan etkileri olmus muydu ?A
Büyük oğlumun karnesinde görmüştüm ferrum kullanmışız yine aynı verdi
20 yoktur ya ben uzerinde cocuk varken odadan odaya tasiyabiliyorum.Elim ayağım herşeyim mamaro şuan bozulsa yine alırım herşeyde ona koyuyorum orda dik yatar pozisyonda durup bakabiliyor oda rahat alıştırması biraz zaman aldı ama çok sevdi 20 kg falandır
Elim ayağım herşeyim mamaro şuan bozulsa yine alırım herşeyde ona koyuyorum orda dik yatar pozisyonda durup bakabiliyor oda rahat alıştırması biraz zaman aldı ama çok sevdi 20 kg falandır
Evt 12 kg yazıyordu biyerde..20 yoktur ya ben uzerinde cocuk varken odadan odaya tasiyabiliyorum.
Yoo hiç hatırlamıyorumyan etkileri olmus muydu ?
Çok fazla erken bence hatali davraniyosun. Neden bu acelen anlayamadımKızlar biliyorum bunu yazınca taşlanacağım burada ama paylaşmak istedim. Ben yavaştan oğlumu lazımlıga oturtmaya başladım bezini açınca çişi olduğunu tahmin ediyorsam oturtuyorum o da seviyor zaten oturmayı ve çoğunda yapıyor. Önce şaşırıyor sonra mutlu oluyor ben de aferim pasama falan dedikçe kahkaha atıyor
Erken olduğunu biliyorum anlamıyor da olabilir ama en azından tuvalet diye bir yer olduğunu öğrensin istiyorum
Taşlamak değilde çoook erken cevremde konusup alti bezli cocuklar varKızlar biliyorum bunu yazınca taşlanacağım burada ama paylaşmak istedim. Ben yavaştan oğlumu lazımlıga oturtmaya başladım bezini açınca çişi olduğunu tahmin ediyorsam oturtuyorum o da seviyor zaten oturmayı ve çoğunda yapıyor. Önce şaşırıyor sonra mutlu oluyor ben de aferim pasama falan dedikçe kahkaha atıyor
Erken olduğunu biliyorum anlamıyor da olabilir ama en azından tuvalet diye bir yer olduğunu öğrensin istiyorum
Sevgili arkadaşım sakin koyma bi daha zaten kendi anlamaz teyzem bi bebeğine yaptı yaz dönemi idi kendi istiyo hoşuna gidiyor diyerekten şuan 8 yaşında yürürken bacakları bi tuhaf duruyor çok pişman kaç doktora götürdü yapısı böyle olmuş diyo kıx çocuğu bacaklar ayrık ayrık gezioKızlar biliyorum bunu yazınca taşlanacağım burada ama paylaşmak istedim. Ben yavaştan oğlumu lazımlıga oturtmaya başladım bezini açınca çişi olduğunu tahmin ediyorsam oturtuyorum o da seviyor zaten oturmayı ve çoğunda yapıyor. Önce şaşırıyor sonra mutlu oluyor ben de aferim pasama falan dedikçe kahkaha atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?