2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aşıdan sonra atesimiz 37.3 lerde sabahtan beri. hemsire 38.5 olursa fitil ver dedi. Bu gece basinda beklemeli miyim, yukselir mi acaba? esim , yuksek atesli cocuk huzursuz olur uyumaz , basinda beklemeye gerek yok diyor. bilemedim.
Ben gecensefer surup vermeme ragmen 38e cikmisti gece 2de. Fitil atinca düştü. Bunsefer fitil atip goturmeyi dusunuyorum. Fitil vermesende olcmen lazim saat basi

aşıdan sonra atesimiz 37.3 lerde sabahtan beri. hemsire 38.5 olursa fitil ver dedi. Bu gece basinda beklemeli miyim, yukselir mi acaba? esim , yuksek atesli cocuk huzursuz olur uyumaz , basinda beklemeye gerek yok diyor. bilemedim.
Gecmis olsun bizimde yarın aşımız bakalım napcaz. Gece illa uyanır ölçersin canım olmadı saat kur uyu üstünü çok örtme

D3 kullanmalısınız canım biz wellcare aldık. Oyuncak tutuyor benim kız dikkatini de çekiyor bu dönem sesleri taklitte edebiliyorlar oyuncak alabilirsin bence. Biz beşiği yatak odasına aldık odasına bırakamam henüz küçük ayrıca buyuyup aramizda yatacagi gunleri sabirsizlikla bekliyorumm sütümü sağmadigim icin bilmiyorum arkadasim ama doymazsa aglar zaten minik

ben de ıZmıre donunce doktoruma sorcam artık almadıgıma da pısman oldum oraya not olarak anne ıstemıyor yazdılar:) keske alıp dursaydı eger kan degerlerı dusukse 6.ay tahlıle kadar bısey olmaz herhalde degıl mi bızımkı de cok agladı ya zor susturdum ates cıkmadı ama cok huzursuzdu uyudu smdı

Cnm sen hangi modelini kullanıyorsun ...4moms bounceroo mu , mamaroo mu?
mamaroo

beklemesen de 2 saate bir olc canim ne olur ne olmaz. Bi de ustunu cok ortme.

merhaba hanımlar kullanıcı adımı değiştrdim pekte aktif olamıyorum burada
sizlere sorularım olacaktı....
benim kiz bu ayın 6 sında 4 ayını bitirdi 5 ten gün aldı benim kız 4 aylık mı 5 aylık mı babası ile süreklş tartısıyoruz ama bi konuda anlasmıs değiliz size sormak istedik .. kızım sağ göğsümü güzek emiyor solu bir kaç gündür az emiyor gelşyor ama sağdıgımda geç iniyor süt ama göğsüm dolu yani pek emmediği için ne yapmam gerek.. tahmini 2 saate bir emzirdiğimi varsayarsak bir göğsümden 10 cc çıktı sağdıgımda tahmini günde 200 cc süt emmiş oluyor kilosu iyi gidiyor ama bebeğim huzursuz hep bi ağlama yabından ayrıldıgım an cıldırıyor gözlerinden yaş geliyor uyumuyor 3 saatte bir uyuyor yarım saati geçmiyor hemen uyanıyor gündiz bende temizlikti yemekti bebekti derken psikolojim bozuldu aglayınca bende cıldırıyorum beynım zonkluyor aglayınca sizde de oluyor mu haliyle de dinlenemeyince de sütüm gündüzleri gwceye göre az geliyor ne yapmalıyım dr a gdip mamaya mı başlatsan acaba sizce yetiyormudur sütüm yetiyorsa bu ağlamalar neden??
suanda bile aglıyorrr

ha birde bebeğime vitiligo teşhisi koydular beyaz lekeler için böyle bir sorunla karsılasan var mı iyileşti mi ilerledi mi acaba

Calpol zaten parasetamoldur

Tabiki 4 aylık , 4 aydır dünyada olduğu için

Ayy sorma ya tam yemelik oldular artık :) emerken beni mıncıklayıp duruyor ; parmaklarımı sıkıca tutuyor dokunmayı seviyor

Vitiligo geçen bişey değil ama ilerler mi bilmiyorum bir arkadaşta var yüzünde sizinkiler neresinde

Birsey olmaz canim zaten onlarin verdigi bedava olan cokta iyisi oldugunu sanmiyorum. Sende kansizlik varmiydi bana doktor onu sordu annede kansizlik varsa bebek anne sutuyle cogunlukla besleniyorsa bebektede vardir ve kullanmali dedi. Bende kansizlik yoktur o yuzden 6.aya kadar erteledik kullanmayi.
Ayy iki bacak kolay mi yavrum ne agladi o gun eve gelene kadar agladi gun boyuncada icin icin agladi sanirim 6.ayda da 3 asi var birde agizdan 4 asi takvimde öyle gosteriyor :-(

Tabiki 4 aylık , 4 aydır dünyada olduğu için
Hamilelikteki gibi buda ben 4 aylik diyorum 5e girdi iste diyorlar :))
Arap sacına döndu kafam kime ne diyecegimi sasiriyorum ayin 23.de 5 aylik olacagiz baslayacaklar 6.aya girdiniz diye :))

Aç olabilir benimki bu ara çok emiyor gece gündüz uykusuzum büyüdüler valla yetmiyor olabilir, yardımcı kimsen yoksa sütünün azalması da normal, her işe yetmek zor maalesef

Aç olabilir benimki bu ara çok emiyor gece gündüz uykusuzum büyüdüler valla yetmiyor olabilir, yardımcı kimsen yoksa sütünün azalması da normal, her işe yetmek zor maalesef
yardımcı olacak kimse yok bakacak birini buldum mu zaten ev temzliği yapıyorum malesef

Hamilelikteki gibi buda ben 4 aylik diyorum 5e girdi iste diyorlar :))
Arap sacına döndu kafam kime ne diyecegimi sasiriyorum ayin 23.de 5 aylik olacagiz baslayacaklar 6.aya girdiniz diye :))
aynen hamilelikte 2 ay boyunca 6 aylık dedim kaynanam daha gecwn 7 aylık dşyodun diyordu bnmde jafam cok karısmıstı ve karısıyorda

bebeklerimizi sallamadan uyutmanın yöntemi var mı acaba ben şunu denedim bebeklerde işe yarıyor dediğiniz

Çocuklar popoları açılınca çok mutlu oluyorlar.hatta bazen diyorum.yaz olsaydı da bir kilot bir şort salıversem.çünkü hasta bezinden biliyorum.çok rahatsız edici birşey.umarım bir an önce kurtulur kuzucuklar taktığımız ne olduğu belirsiz şeylerden .zorlama olmadıktan sonra bence hiç bir sıkıntı yok senin yaptığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…