2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Müzik, loş ışık ve yakın temas :) oğlum romantik olacak sanırım..
Benim kizim anasına çekmiş demek az odun olacak bende yapiyorum ama o popiş sallanmadan uyumuyor hatun. Ne pispisler ne muzikler açtım karanlık ortamda yine emmek yine sallanmak istiyor. Bugün inat ettim sallamayacağım diye saat 9 oldu mizirdaniyor uyuyamiyor. Normalde 8de uyur. Aldım kucağıma iki salladım hemen uyudu:))

Kızlar bebegim 4 aylık , son iki gundur cok huzursuz, aglıyor... eli hep agzında, mızırdanıyor surekli sabahtan geceye kdr...
Tukuruk içindeyiz ... diş olabilir mi bu aylarda...?

Kızlar bebegim 4 aylık , son iki gundur cok huzursuz, aglıyor... eli hep agzında, mızırdanıyor surekli sabahtan geceye kdr...
Benimki de öyle de doktor baktı damaklara bişey demedi ya o salya varya aylarca akabilir

Benimki de öyle de doktor baktı damaklara bişey demedi ya o salya varya aylarca akabilir

Seninki de mı huzursuz? Aglıyor mu, gece gunduz uykusu nasıl , degişiklikler var mı huyunda
Diş çıkarma belirtilerini okudum az once cnm inş dişten dir bu huzursuzluk diyorum dr mu gostersem tahlil fln of bilemedim ben

Bebeğinizin sevdiği oyuncaklar neler?Oyuncak alırken herkese fikir olur.Bizim en sevdiğmiz Bondigo İlk kitabım sayılar.Hafif,dokunulduğunda poşet gibi ses çıkarıyor hem de canlı renkli.Gösterdiğimde çığlık atıp hızlı hızlı nefes alıp veriyor.Ellerine alıp buruşturuyor,ağzına götürüyor.

Daha önce tüm bebeklerin çocukluk çağına kadar hemen hemen aynı olduğunu düşünüyordum. Ama resmen deneyimlenecek doğar doğmaz kendi farklılıkları olduğunu gördük hepimiz.
Ben, oyuncak mağazalarını birlikte gezmenizi tavsiye ederim. Bizim civciv, giggles’n glowls monster ı kendi seçti mesela. Çıkardığı sesleri beğeniyor. Aslında peluş oyuncakları konuşturduğumuzda da çok gülüyor, sesler çıkararak karşılık veriyordu fakat şuan sesli oyuncaklar en çok ilgisini çekenler.

Aynı gelişim döneminin içindeki farklılıklar canım.Renkli,yumuşak,hafif,ses çıkaran oyuncaklar ilgilerini çekiyor.Oyuncaklar gelişimine katkı olsun ama ev oyuncaklarla dolmasın istiyorum.Zaman içinde çok fazla oyuncağı olacak zaten.Çok hızlı büyüdükleri ve yeni yetenekler kazandıkları için de oynadıkları oyuncakların nitelikleri değişebilir.O yüzden az ama işe yarayacak,eğleneceği bir şey almak istiyorum.Bir fikir olsun dedim.Senin o monster ses çıkarıyor mu?

Olabilir canım 4aylık cıkaran bebekler var belirtiler erken başlamışda olabilir

evet canım ıyı degılmıs o kan ılacı arastırmıstım ben de arada kansızlık olur ama hamılelıkte bıle olmadı kansızlık ben de doktoruma sorcam ızmıre gıdınce evet 6.ayda 3 aşı varmıs bırı de çocuk felci agızdanmış

Hareket sensörlü ve şeker sesler çıkarıyor. Mağazada bir sürü şey gösterdim buna sarıldı , çok çirkin üstelik :)))

Bende oyuncak olarak,oyun halisina takmalik biseyler aldim hisirti cikaran tavsan aldim mesela,muzikli seyler dikkatini cekiyor,dun icinde ses cikaran topu olan bir buyuk delikli top aldim,parmaklarini aralara gecirip tutabiliyor,yine top gibi ama cok yumusak dislik buldum,cok sevdi zaten her seyi agzina goturuyor disi kasiniyor galiba,bunu da agzina soktugu gibi disini kasimaya basladi.normal dislikleri daha tam tutamamisti gecen hafta bir kere aldi eline atti agzina uzun sure:) hic isikli oyuncak almamisim onu farkettim,oysa evdeki tiny love anakucaginin isiklarina bakiyordu.artik bir dahaki gidisimde alirim

Bana bebeğin aç gibi geldi canım, sütüm aynı seninki gibi az geldiği için mama vermiştim ağlama krizlerimiz bi anda bitti. Bir an önce ya dr danış ya da mama al ver bi 30-60 cc gözlemle

Kızımın oyuncakları;
-playgro mutlu orman oyun halısı (içinde bir çok oyuncak var , halıda 10-15 dk yatarak oyalanabiliyor. Oyuncakları konuşturuyorum renkleri ve isimleri hakkında konuşuyorum.) en çok da su aygırını seviyor şarkı söylüyor ağzından minik Işık'lar çıkıyor diye

-fisher Price eğlenceli aktivite kitabı
İçinde farklı dokular var ve şarkı söyleyip sayı sayıyor

-konuşan kitap ( masal anlatıyor resimlerine ilgiyle bakıyor kızım)

-arkadaşım kurbağa ( arkadaşım seni seviyorum diyor sayı ve alfabe ve şarkı söylüyor ışıklı ilgiyle bakıyor

-diş kaşıyıcı ( hiç ilgisi yok :))

-çıngırak (onu da pek sevmedi belki ilerleyen zamanlarda sever )

Bir de hepsini önüne yığmıyorum sırayla oynatıyorum

Eklentiler

• IMG_0490.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0491.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0492.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0493.webp
    13 KB · Görüntüleme: 67

Resim yuklemeye usenmistim ben cok iyi yapmissin:)

Yazmayi unutmusum,dogmadan babasi kizimin ilk oyuncagi diye almisti,uzun zamandir en favori oyuncagi,pusetine takiyorum disaridayken de,babasinin aldigini hissediyordur kimbilir agzina aliyor vuruyor salliyor,ayaklari yumusak hisirdiyor:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-08-13-21-34-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 67
Çok ciciymiş

Anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini diye biliyorum eksikliğinde Raşitizm diye bir rahatsızlık oluyor doktorda bi tahlille d vitamini seviyesine batırıp verebilirsiniz gerekkiyse doktorla görüşmek en güzeli

Salya aksııın tatlım problm degil alıştık artık gunde 786786 kez ust degiştirip onluk yıkamaya da.. bizde aksamları bi aglamalar bi huysuzlanmalar, uyumuyo, eli hep agzında,parmagını yumrugunu sokuyo yicek yutucak ...
Gece surekli uyanıyor, ben gunduz uyuyamadıgım için zombi gibiyim 3 gundur
Damaklarına bende bakıyorum da bişi yooook gibi ...diş belirtileri bunlr umarım ciddi birsey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…