Bebeğinizin sevdiği oyuncaklar neler?Oyuncak alırken herkese fikir olur.Bizim en sevdiğmiz Bondigo İlk kitabım sayılar.Hafif,dokunulduğunda poşet gibi ses çıkarıyor hem de canlı renkli.Gösterdiğimde çığlık atıp hızlı hızlı nefes alıp veriyor.Ellerine alıp buruşturuyor,ağzına götürüyor.
Bir de k vitamini gecmiyor sutten. Onun da asisi i dogunca yapiyorlar:)Anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini diye biliyorum eksikliğinde Raşitizm diye bir rahatsızlık oluyor doktorda bi tahlille d vitamini seviyesine batırıp verebilirsiniz gerekkiyse doktorla görüşmek en güzeli
Ac olabilir mi canımBence daha cıkmaz da...bu belirtiler erken sanki
Eskiden sadece tukuruk fln vardıı ama huzursuzluk uykusuzluk aglamak yoktu simdi onlar da basladı
Ben sürekli okuyamıyorum da seninki aç falan değil dimiSalya aksııın tatlım problm degil alıştık artık gunde 786786 kez ust degiştirip onluk yıkamaya da.. bizde aksamları bi aglamalar bi huysuzlanmalar, uyumuyo, eli hep agzında,parmagını yumrugunu sokuyo yicek yutucak ...
Gece surekli uyanıyor, ben gunduz uyuyamadıgım için zombi gibiyim 3 gundur
Damaklarına bende bakıyorum da bişi yooook gibi ...diş belirtileri bunlr umarım ciddi birsey yoktur
Benimki dişten değil bence de şöyle geçen hafta mesela huysuzdu memeyi almıyordu Zorla emzirdim hep ne oldu bilmiyorum bu hafta emiyor ama çok emiyor hep memede gece 50 kere kalkıyorum max 45 uyuyabilir sonra illaki vikliyor suratını çizmiş hep karın ağrısı da oluyor falan ayy valla bende bilmiyorum bebek işte normal bunlar hep, he değişti birden çok huysuz diyorsan bence aç olabilirSeninki de mı huzursuz? Aglıyor mu, gece gunduz uykusu nasıl , degişiklikler var mı huyunda
Diş çıkarma belirtilerini okudum az once cnm inş dişten dir bu huzursuzluk diyorum dr mu gostersem tahlil fln of bilemedim ben
Ben sürekli okuyamıyorum da seninki aç falan değil dimi
Gece ben de çok kalkmaya başladığımı söylemiştim doktora ( sanıyorum ki bol bol içiyor ) o zmn aç kalıyor gece de mama takviye et demişti yine de gözlemle canım. MaŞAllah seninki yine baya anne sütü aldı çoğumuza göreDegildir cnm ... emiyo saate bir iki saate bir..
Bende gece 5674 kere kalkıyorum zombi gibiyim..
Gece ben de çok kalkmaya başladığımı söylemiştim doktora ( sanıyorum ki bol bol içiyor ) o zmn aç kalıyor gece de mama takviye et demişti yine de gözlemle canım. MaŞAllah seninki yine baya anne sütü aldı çoğumuza göre
Topa bizimki de bayıldı oyun halısına bağladık çekmeye çalışıyor gelmeyince sınır oluyor.Bende oyuncak olarak,oyun halisina takmalik biseyler aldim hisirti cikaran tavsan aldim mesela,muzikli seyler dikkatini cekiyor,dun icinde ses cikaran topu olan bir buyuk delikli top aldim,parmaklarini aralara gecirip tutabiliyor,yine top gibi ama cok yumusak dislik buldum,cok sevdi zaten her seyi agzina goturuyor disi kasiniyor galiba,bunu da agzina soktugu gibi disini kasimaya basladi.normal dislikleri daha tam tutamamisti gecen hafta bir kere aldi eline atti agzina uzun sure:) hic isikli oyuncak almamisim onu farkettim,oysa evdeki tiny love anakucaginin isiklarina bakiyordu.artik bir dahaki gidisimde alirim
Bende hiç bilmiyorum ne kadar çıkıyor ama doyuyor diyebiliyorum anlaşılır doymasa herhalde ağlar , elini yüzünü gözünü ağzını çok karıştırıyor çizmiş hep kakasını yapamadığı için yada gazı çıkaramadığı için oluyor alıyorum kucağına karnına masaj ayakları oynatıyorum falan bi şekilde çıkıyorHmm... bu aksam denerim mams veririm bakalım uyucak mı , cunku ben uykuya dalana kdr tekrar uyannmış oluyor ...peki artan tukuruk,elinin surekli agzında olması huzursuzlugu fln da aclık belirtisi mi sizce ? Masallah emiyor cnm ..ama bir iki hafta oncesinde ben takviye veriyordum ,dr verme sutun yeter fln deyince sadece emziriyorum,sagmaya da zmn kalmıyor ki goriim nekdr cıkıcak ...
Bende hiç bilmiyorum ne kadar çıkıyor ama doyuyor diyebiliyorum anlaşılır doymasa herhalde ağlar , elini yüzünü gözünü ağzını çok karıştırıyor çizmiş hep kakasını yapamadığı için yada gazı çıkaramadığı için oluyor alıyorum kucağına karnına masaj ayakları oynatıyorum falan bi şekilde çıkıyor
Hangi topmuş o :)Topa bizimki de bayıldı oyun halısına bağladık çekmeye çalışıyor gelmeyince sınır oluyor.
Valla dr lafına da çok bakmıyorum. Biz anneyiz onları daha iyi tanıyoruz. Araştırıp bilgi edindikten sonra birçok şeyi rahatlıkla uygulayabiliriz. Doktor bana da verme dedi ama sütüm bariz azalmıştı ona gidip muayene olana kadar kendim çözdüm. Bizim kızçe acıkınca da eli ağzında oyun oynarken de o olayı henüz çözemedimHmm... bu aksam denerim mams veririm bakalım uyucak mı , cunku ben uykuya dalana kdr tekrar uyannmış oluyor ...peki artan tukuruk,elinin surekli agzında olması huzursuzlugu fln da aclık belirtisi mi sizce ? Masallah emiyor cnm ..ama bir iki hafta oncesinde ben takviye veriyordum ,dr verme sutun yeter fln deyince sadece emziriyorum,sagmaya da zmn kalmıyor ki goriim nekdr cıkıcak ...
Palbaby renkli çıngıraklı topHangi topmuş o :)
Valla dr lafına da çok bakmıyorum. Biz anneyiz onları daha iyi tanıyoruz. Araştırıp bilgi edindikten sonra birçok şeyi rahatlıkla uygulayabiliriz. Doktor bana da verme dedi ama sütüm bariz azalmıştı ona gidip muayene olana kadar kendim çözdüm. Bizim kızçe acıkınca da eli ağzında oyun oynarken de o olayı henüz çözemedim
Emzik alıyor mu? Elini ağzına götürünce emzik veriyorum çok salya olmuyorEvt cnm sonuctabiz en iiyi tanıyorz bebişlerimizi amaa eli surekli agızında , parmak agzında hep bi kaşıma cabaları bagrmalar fln olunca dişidir diye dusundum ... belki tum gun emdii için geceye yetmiyordur sutum ki uyumuyoduk
2 saate bir uyanıyor hatta 1,5 .... takviyeye basladım mama veriyrm ve emziriyorum
Emzik alıyor mu? Elini ağzına götürünce emzik veriyorum çok salya olmuyor
Naptın canım mamayı verince nasıldı uyudu mu bebişMaleseeeef almıyor..
Naptın canım mamayı verince nasıldı uyudu mu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?