2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tek oyuncagimiz bondigo kirmizi kopek, adini leyliş koyduk cok seviyor. Magazadayken de yine bondigo kirmzii kopegin vick vick ses cikaranini cok sevdi onu da aldik.
Ama mc donalds cocuk menusunden cikan gulen bir surat var en cok onu seviyor:))

Anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini diye biliyorum eksikliğinde Raşitizm diye bir rahatsızlık oluyor doktorda bi tahlille d vitamini seviyesine batırıp verebilirsiniz gerekkiyse doktorla görüşmek en güzeli
Bir de k vitamini gecmiyor sutten. Onun da asisi i dogunca yapiyorlar:)

Ben sürekli okuyamıyorum da seninki aç falan değil dimi

Seninki de mı huzursuz? Aglıyor mu, gece gunduz uykusu nasıl , degişiklikler var mı huyunda
Diş çıkarma belirtilerini okudum az once cnm inş dişten dir bu huzursuzluk diyorum dr mu gostersem tahlil fln of bilemedim ben
Benimki dişten değil bence de şöyle geçen hafta mesela huysuzdu memeyi almıyordu Zorla emzirdim hep ne oldu bilmiyorum bu hafta emiyor ama çok emiyor hep memede gece 50 kere kalkıyorum max 45 uyuyabilir sonra illaki vikliyor suratını çizmiş hep karın ağrısı da oluyor falan ayy valla bende bilmiyorum bebek işte normal bunlar hep, he değişti birden çok huysuz diyorsan bence aç olabilir

Degildir cnm ... emiyo saate bir iki saate bir..
Bende gece 5674 kere kalkıyorum zombi gibiyim..
Gece ben de çok kalkmaya başladığımı söylemiştim doktora ( sanıyorum ki bol bol içiyor ) o zmn aç kalıyor gece de mama takviye et demişti yine de gözlemle canım. MaŞAllah seninki yine baya anne sütü aldı çoğumuza göre

Hmm... bu aksam denerim mams veririm bakalım uyucak mı , cunku ben uykuya dalana kdr tekrar uyannmış oluyor ...peki artan tukuruk,elinin surekli agzında olması huzursuzlugu fln da aclık belirtisi mi sizce ? Masallah emiyor cnm ..ama bir iki hafta oncesinde ben takviye veriyordum ,dr verme sutun yeter fln deyince sadece emziriyorum,sagmaya da zmn kalmıyor ki goriim nekdr cıkıcak ...

Topa bizimki de bayıldı oyun halısına bağladık çekmeye çalışıyor gelmeyince sınır oluyor.

Bende hiç bilmiyorum ne kadar çıkıyor ama doyuyor diyebiliyorum anlaşılır doymasa herhalde ağlar , elini yüzünü gözünü ağzını çok karıştırıyor çizmiş hep kakasını yapamadığı için yada gazı çıkaramadığı için oluyor alıyorum kucağına karnına masaj ayakları oynatıyorum falan bi şekilde çıkıyor

Evt cnm başladım bile ben az once mama verdim artk dikt edcm hareketlerine ,uykusuna fln.. aslında bol bol çişli bezlerimiz de oluyor ama...

Valla dr lafına da çok bakmıyorum. Biz anneyiz onları daha iyi tanıyoruz. Araştırıp bilgi edindikten sonra birçok şeyi rahatlıkla uygulayabiliriz. Doktor bana da verme dedi ama sütüm bariz azalmıştı ona gidip muayene olana kadar kendim çözdüm. Bizim kızçe acıkınca da eli ağzında oyun oynarken de o olayı henüz çözemedim

Evt cnm sonuctabiz en iiyi tanıyorz bebişlerimizi amaa eli surekli agızında , parmak agzında hep bi kaşıma cabaları bagrmalar fln olunca dişidir diye dusundum ... belki tum gun emdii için geceye yetmiyordur sutum ki uyumuyoduk
2 saate bir uyanıyor hatta 1,5 .... takviyeye basladım mama veriyrm ve emziriyorum

Emzik alıyor mu? Elini ağzına götürünce emzik veriyorum çok salya olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…