2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sallamadan emzik vermeden uyuyan bebekler varmı merak ediyorum

Emziksiz uyuyor ama beni emzik niyetine kullanıyor bazen...park yatakta hiiç sallamadım ,hosuna gitmiyor,beşik sepet fln da kullanmadım
Kucagıma alıp gezdiriyorum hafif sallayarak , son cagre ise yatakta hafif zıplatarak yine kucagımda uyutmak
4 ayımıza girdik artık yavas yavas sallamayı azaltmk istyrm

Canim sutunun yettigini dusunuyosan bence mama verme. Doyma kriteri gunluk 250 gr agirliginda cisli bez. Benim de ayni seninki gibi eli hep agzinda yumruk yapip sokuyo ve hiic uyumuyo ne gece ne gunduz. Reflu var bizde, kucagima aliyorum kusuyo sonra tekrar uyutuyorum. 20 dk sonra yine ayni dongu. Gazdan da uyuyamiyo olabilir. Dun gaviscon verdim doktor vermisti ama kullanmiyodum yine degisen bisey olmadi gece 45 dk da bir kalkiyoruz. Disten de suphelenmiyo degilim. Benimki de emzik almiyo, meme reddi olmasin diye vermedim simdi de gec kaldim sanirim tiksiniyo yuzu burusuyo emzik sokunca hemen diliyle itiyo.

Off cnm derdini anlamak cok zoor...
Sadece dusunmekle olmuyo emin olmam gerekiyor , sagmaya da zaman yok..
Çişli bez oluyor bol bol
Gunduz sadece emziriyordum ve gece uyumadıgı için gunduz az da olsa toplam 3-3,5 saat uyuyordu
Sizde reflu var , kızım cok kusmuyor , bunun baska belirtileri neler ,sen nasıl anladım mesela sadece kusuyor diye mi?
Diş zannediyordum ama mama verince geceyi daha rahat gecirdik...

Valla daha sakin bir gece gecirdik arkadaşımmmmm... 1,5-2 saat arayla uyandı...
bir seferde kaç cc veriyorsunuz , 4 aylık 1 gunluk bebişim
Canim bizde 121 günlüğüz. Biz tamamen mamayla besleniyoruz. 120 cc 3 saate bir iciyor. Dun gece 6 saatlik açlik olunca 150 cc verdim bitirdi. Bu hafta uykuya zor dalmaya basladi gece mamasini arttircam sanirim. Ve bu sabah daha iyi uyudu

Hmm , bu uykudan uyanmalar aclıktan diyosunn
Ben 150 hiç vermedim gece okdr cok vermeye korkuyorum ,cok gelirse rahatsız olursa kusarsa... cunku gece gazını cıkaramıyorum mamasını içince uyuyor ,oyuzden...
90 cc verince eger uyumadıysa memeye geciyoruz 5-10 dk emiyor ve uyuyor

Bende sallamak istemiyorum ama başka türlü uyumuyor. Ben kuzeyinde sallayıp uyutuyorum gündüzleri.

Anneler merhaba
bir bakıcı hikayesi anlattı arkadaşım ağzım açık kaldı. Haberlerde falan duymamıştım. Bakıcıya bırakanlar bırakacaklar çocuklarımız Allaha emanet gerçekten öyle dedim. Çok fazla etkilenenler olur diye yazmadım isterseniz anlatırım. Bu duygusuz halimle ben çok etkilendim. Çocuğumu alıp işi bırakmayı bile düşündüm ama yapamam. Onun yerine bakıcıya konuştum. En küçük şeyde beni haberdar et. Kızarlar diye çekinme korkma dedim. Ona da anlattım. Allahım kuzucuklarimizi korusun. Bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın. AMİN

Sagmak olcut degilmis canim iki gogusten toplam 40 cc sut cikip 3.5 yasina kadar emziren var.
Reflu teshisini doktor koydu, fiskirtarak kusuyo ve her beslenmeden sonra mutlaka kusuyo. Reflu surubumuz da var ama kullanmiyorum kucucuk cocuga ilac vermiyim diye. O yuzden boyle duzensiz uykularimiz.
Mama bebeklere agir geldigi, sindirimi zor oldugu icin uyku yapiyormus, yani bizim baklava yedikten sonra mayismamiz agirlik cokmesi gibi. O yuzden gercekten ac mi degil mi o da olcut degil. Valla ben de caresizim cok zor keske konussa da anlasak :/

Ben de subatta ise baslayacagim ve kayinvalide/bakici arasinda kalmistim. Merak ettim canim nolmus?

Evt biliyorum makineyle sagıp baska couck emerken baskayımış diyorlarr...
Kızım oyle cok kusanlardan degil çok sukur ,ara ara oluyor ama her yemektn snra degil
Evt mama daha doyurucu sindirimi zor anne sutune gore
Benee keske konussa diyorum anlatsa derdini yakında o da olucak zaman cok hızlı akıp gidiyor

Aynen benim de 3 saatte bir emziriyorum önce ( pompayla 60 cc çıktı tek meme emziriyorum) 1 saat sonra da acıktığını hissedip 60 cc mama veriyorum toplam 120 oluyor ama günde 8 kere emziriyorsam 4 ü bu şekilde gece sadece emziriyorum, daha önce 90 verdiğim dönemler de oldu sütüm baya azdı şimdi her şeyi oluruna bıraktım bazen günde 2 kere 60 cc mamaya düşüyoruz sütüm bollaşabiliyor. Düşündükçe içinden çıkamadığım zamanlar daha az sütüm oluyordu şimdi kafam rahat
Çok acıktığını hissettiğinde 30 cc yap baktın daha hala çekiyor biberonu 30 daha yap bebeğin kendisi oluşturur düzenini canım kaç şişe mama çöpe attım aç sanıyorum hazırlıyorum içmiyor sütüm yetmiş oluyor şükür diyorum Mel59

canim bende bakici aile arasinda gidip gelenlerdeyim ne olmus acaba paylasabilirmisin

Oğlum 3 ay 18 günlük inanılmaz salyasi akıyor.yuzunde kırmızı döküntüler oldu hep.acaba salyadan dolayı mı yani tukruk mu tahriş ediyor ? Bebisinde bu sorun olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…