MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Kadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormusBen de subatta ise baslayacagim ve kayinvalide/bakici arasinda kalmistim. Merak ettim canim nolmus?
Kadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormuscanim bende bakici aile arasinda gidip gelenlerdeyim ne olmus acaba paylasabilirmisin
Ay Allah'im tuylerim diken diken oldu Allah belasini versin insallah kendisi bin mislini ceker. Minnacik yavruya kiyilir mi yaa off cok zor merhametli birini bulmakKadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormus(( o zaman hemen uyuyormuş. Kız biz dokunmaya kıyamıyoruz kadının yaptığına bak. Allah kimseye göstermesin. Üzüldüm kızdım ne yapacağımı şaşırdım. Gizli kamera oldugu icin delil saymiyorlar. Insallah en agir cezayı alır. Rabbimin huzurunda yatacak yeri yok elbet ama bu dünyada da çeksin başkalarının da canını yakmasın istiyor insan
Aaa bu nerde oluyor? Allah kahretsin, ne kadar yazık günah o bebeklere... içim tuhaf oldu nasıl bir cehalet yada kötü niyet. Ailem veya eşimin Anne babası dışında kimseye güvenip bebeğimi bırakamam . Konuşabildiğinde belki ancak.Kadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormus(( o zaman hemen uyuyormuş. Kız biz dokunmaya kıyamıyoruz kadının yaptığına bak. Allah kimseye göstermesin. Üzüldüm kızdım ne yapacağımı şaşırdım. Gizli kamera oldugu icin delil saymiyorlar. Insallah en agir cezayı alır. Rabbiminhuzurunda yatacak yeri yok elbet ama bu dünyada da çeksin başkalarının da canını yakmasın istiyor insan
Turkiyede olmuş hem de IstanbuldaAaa bu nerde oluyor? Allah kahretsin, ne kadar yazık günah o bebeklere... içim tuhaf oldu nasıl bir cehalet yada kötü niyet. Ailem veya eşimin Anne babası dışında kimseye güvenip bebeğimi bırakamam . Konuşabildiğinde belki ancak.
Allah belasını versin onun inşallah geberteceksin her tarafına iğneleri batıra batıraTurkiyede olmuş hem de Istanbulda
Aynen öyle canım. Kızı bırakırken aklıma hep bu gelecek. Nasıl davranıyor,acaba ne yapiyor diye düşüneceğim. Eşime bugün bakımıyla ilgili çok korkunç bir olay duydum dedim. Bizim kız bakıcıya olduğu için bana anlatma bakıcıya bakış açım değişmesin dedi. Gruba yazdım dedim okumayacağım dedi. Biz mecbur olduğumuz için Allah'a emanet bırakıyoruz. Ben çatkapı gidişleri siklastirabilirim. 10-15 Dk izin alır alır giderim bir hafta sonra normale dönerim ins. Sana iyi gelirse söyle bizde alalım.Ayyy çok üzüldüm M MutluHuzurluBereketli
Walla seçimi öncelikle kv ve anneden kullanalım onlar anamız en azından sevgileri var bilgileri bilimsel olmasa dahi ..yaşanan çok üzücü
Bir de benim de saçım çok çok dökülüyor. Araştırdım BITTIM SABUNU diye bir sabun var siirtte yapılıyormuş. Saç dökülmesine ve inçe telli saçlara çok iyi geliyormuş dün aldım denedim bakalım ne sonuç verecek
oha sok oldum okuyunca ne vicdansizliktir ya minnacik bebek Allahim kotu insanlarla karsilastirmasin uzak tutsun. ben zaten bakici tutarsam evin heryerine kamera doseyecegim icim rahat etmez baska turluKadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormus(( o zaman hemen uyuyormuş. Kız biz dokunmaya kıyamıyoruz kadının yaptığına bak. Allah kimseye göstermesin. Üzüldüm kızdım ne yapacağımı şaşırdım. Gizli kamera oldugu icin delil saymiyorlar. Insallah en agir cezayı alır. Rabbiminhuzurunda yatacak yeri yok elbet ama bu dünyada da çeksin başkalarının da canını yakmasın istiyor insan
Amin amin aminoha sok oldum okuyunca ne vicdansizliktir ya minnacik bebek Allahim kotu insanlarla karsilastirmasin uzak tutsun. ben zaten bakici tutarsam evin heryerine kamera doseyecegim icim rahat etmez baska turlu
rkadaşlar ne kadar doğrudur bilemiyorum ama elime geçen bir maili sizlere de yansıtmak istiyorum.Dehşete düşürecek bir olay!.....
Biraz uzun ama okuyun , inanılmaz. Özetle bebeğin
> > bıngıldağına batırılan iğne sersemletiyormuş, bunu
> > keşfedip uygulayan bakıcılar varmış, enfeksiyon sonucu
> > zeka geriliğine neden olmuş aşağıdaki olayda. Birisi
> > bebek sitesine yazmış. Aileden birileri refakat
> > etmedikçe bebeği asla bir bakıcıyla başbaşa bırakmayın
> > derim ben.
> >
> > oğlum meriç, 1,5 yaşındayken ağır zatürre geçirdi.
> > ankarada gazi hastanesinde yattık 1 hafta. o esnada,
> > servisteki hemşirelerden biri, bana bebeğe kimin
> > baktığını sordu bir sohbette. ben de annemin
> > baktığını, ama çok yorulduğunu bir bakıcı bulup, artık
> > annemin de ara ara kontrolüyle oğlumu evde
> > bırakacağımı söyledim. o gencecik hemşire, nasıl kızdı
> > bana anlatamam.
> > noluyor dedim, ne oldu nedir bu sinir? kızcağız
> > anlattı olayı.bizim yatışımızdan 1 ay önce bebeği
> > taburcu etmişler. buyrun olayın detaylarına..
> >
> > bir bakıcı, her sabah kızılaydan ümitköyde bir siteye,
> > çocuk bakıcılığına gidiyor. bir seferinde sabah erken
> > saat tabi, önündeki sıraya iki bayan daha biniyor. yol
> > uzun tabi kızılaydan ümitköye, en az 45 dakika sürer
> > sabah trafiğinde, kadınlar da ordan burdan
> > konuşuyorlar, bizim bakıcı da kulak misafiri oluyor
> > konuşmalarına. derken biri diğerine, baktığı çocuğun
> > yaramazlıklarını anlatınca, diğer bakıcı "aaa, deli
> > misin ne uğraşıyorsun" diyor. "batır bıngıldağına bir
> > iğne, çocuk valla bir sersemler, anca akşama kendine
> > gelir" diyor. diğeri merak ediyor felan ama sonra da
> > "ben korkarım yapamam" diyor. bizim şahit olan bakıcı,
> > dehşete düşüyor. ümitköye varana kadar kendi kendiyle
> > tartışıyor "acaba doğru mudur değil midir, nasıl
> > yapsam ne yapsam" diye.
> >
> > iğne batıran kadın ik duraklardan birinde iniyor,
> > bizim kadın da o an karar veriyor, sonunda herşeyi
> > göze alıyor, işe geç kalma pahasına, o kadını
> > izlemeye başlıyor. neyse, kadın gide gide bir eve
> > geliyor, kapıdan içeri girince bizim kadın, o adresi
> > iyice belliyor, kapıda yazan ismi felan ezberliyor ve
> > koşa koşa işine gidiyor. akşamı zor ediyor ve iş
> > çıkışı hemen o adrese varıp dışarda anne babanın
> > gelişini bekliyor. geç saatte önce baba geliyor,
> > ardından anne. kadının da çıktığını görünce gidip
> > kapıyı çalıyor.
> > baba açıyor kapıyı, kadıncağız süklüm püklüm olayı
> > anlatıyor. baba inanmıyor ve çocuğun annesini
> > çağırıyor kapıya. kadın geliyor, bizim bakıcıya ne
> > olduğunu soruyor, kadıncağız da kulak şahidi olduğu
> > herşeyi anlatıyor. bu çocuğun annesi kadına bir
> > parlıyor, bir kızıyor. "ne hakla diyor bizim yılların
> > bakıcısı kadınımıza iftira atarsın" diyor. "o kadın
> > öyle iyidir öyle melek gibidir ki "diyor. tabi bizim
> > bakıcı pişman oluyor geldiğine. kadını, diğer
> > bakıcının yerinde gözü olmakla vs. suçluyorlar.
> > anladığım kadarıyla bu kadıncağız da öyle yırtıcı bir
> > kadın değil, bakıcı. sessiz sakin, iyice şaşırıyor ne
> > desin. sonunda geri dönüyor, tam inecek
> > merdivenlerden, gene dönüyor "hanımefendi, belki ben
> > yanılıyorumdur ama siz yine de bebeği bir doktora
> > götürseniz "diyoe. bu sefer kadın çıkıyor apartman
> > aralığına "sen diyor kimi lekelediğinin farkında
> > mısın? biz o bakıcıyı yıllardır tanırız. o kadar
> > iyidir ki, bizim zeka özürlü ilk oğlumuza bakıyor. hiç
> > gık demeden kardeşine de bakıyor." kadıncağız ne
> > desin, peki deyip çıkuyor apartmandan. kadın hışmını
> > evde de sürdürüyor tabi, kocasına anlatıyor. kocası da
> > aman boşver, deli midir nedir, saçma sapan hikaye
> > deyip geçiyor. aradan birkaç gün geçiyor, anneanne
> > çocukları ziyarete geliyor. zaten üzülüyor hep ilk
> > torununun zeka özürlü olmasına. neyse, olayı kadın,
> > annesine anlatıyor, görüyor musun ne deliler var felan
> > diye. anneannenin içine bir kurt düşüyor. birşey
> > demeden bebeği, aldığı gibi taksiye atıyor ve gazi
> > hastanesine getiriyor. durumu anlatıyor acilde. hemen
> > bebeği muayeneye başlıyorlar. tabi gözle görülür
> > birşey yok diye radyolojiden CT, MR vs
> > isteniyor.bakıyorlar ki tam bıngıldak üstünde birsürü
> > iğne izi. doktorlar dehşete düşüyor.hemen ilk çocuğu
> > çağırıyorlar hastaneye, aynı durum. ve maalesef çocuk,
> > o aldığı iğnelerden ilk yıl içinde enfeksiyon ve sonuç
> > zeka geriliği. anneanne çıldırıyor. hemen suç
> > duyurusu. o bakıcı tutuklanıyor cana kasitten.
> > o muayenelerden sonra bebek hemen hastaneye yatıyor
> > ama allahtan çocuğun beyninde hasar yok. fakat abisi
> > maalesef geri dönülmez durumda. biz aynı servise
> > yattık olaydan 1 ay sonra. hala olayın şahitleri sinir
> > krizleri geçiriyordu. o anne, o baba nasıl yaşayacak
> > bu vicdan azabıyla bilmem
Ben başkası severken bile kiyamiyorum o cani nasil yapabilmiş bunu. Allah o igneleri ona batirtsin inşallahKadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormus(( o zaman hemen uyuyormuş. Kız biz dokunmaya kıyamıyoruz kadının yaptığına bak. Allah kimseye göstermesin. Üzüldüm kızdım ne yapacağımı şaşırdım. Gizli kamera oldugu icin delil saymiyorlar. Insallah en agir cezayı alır. Rabbiminhuzurunda yatacak yeri yok elbet ama bu dünyada da çeksin başkalarının da canını yakmasın istiyor insan
Yakinda kel kalacam
Ben de aynı durumdaydim çok dökülüyordu saçlarim. Zaten cocuk cekiyor diye surekli tepede topuz yapiyordum. Yikamasi bir dert kurutmasi baska dert. Kisacik Kestirdim kurtuldum. Simdi esimle ayni berbere gidelim diye geyik yapiyoruz. Boyle cok iyiymis.Yakinda kel kalacam
120en az içer sanırım canım daha fazlada olabilir bebeğe göre değişir doyunca bırakır zatenValla daha sakin bir gece gecirdik arkadaşımmmmm...1,5-2 saat arayla uyandı...
bir seferde kaç cc veriyorsunuz ,4 aylık 1 gunluk bebişim
Benimde çok dökülüyo saçlarm zaten tiroid hastasıyım ama normal geliyou degerlim bu ara cok dökülüyo kan verdim tsh 36cıktı o yapıyomus sende baktır canım değerlerinesaç konusunda ben de çok sıkıntıdayımsaçlarım kısa toplayamıyorum bu yüzden her yer saç! önlerim açılmaya başlamış dün akşam farkettim. bi bakım yağı vardı ondan yaptım dün. bugün sanki daha iyiydi. birkaç kere daha deneyeceğim. ilk doğumumdan 3 ay sonra da olmuştu ama bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum.
Benimde çok dökülüyo saçlarm zaten tiroid hastasıyım ama normal geliyodu degerlim bu ara cok dökülüyo kan verdim tsh 36cıktı o yapıyomus sende baktır canım değerlerinesaç konusunda ben de çok sıkıntıdayımsaçlarım kısa toplayamıyorum bu yüzden her yer saç! önlerim açılmaya başlamış dün akşam farkettim. bi bakım yağı vardı ondan yaptım dün. bugün sanki daha iyiydi. birkaç kere daha deneyeceğim. ilk doğumumdan 3 ay sonra da olmuştu ama bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum.
Benimde çok dökülüyo saçlarm zaten tiroid hastasıyım ama normal geliyodu degerlim bu ara cok dökülüyo kan verdim tsh 36cıktı o yapıyomus sende baktır canım değerlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?