2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen her yerden saclarim cikiyor daha once hic boyle dokulmemisti neden acaba kan tahlili yaptiriyim diyorum bende

Bende dokulmuyor diyordum,surekli tepemde topuz bazen taramadigimi farkediyorum,banyoda sonrasinda resmenn elime geliyor

Vitamin eksigi var hepimizde bence normal ama cok dokuluyor yag sabun bakim kesim hic birsey kar etmedi etmezde. Hamilelikte tek tel sacim dokulmuyordu ayni ilaclari kullansam ne olur ki elimde var ustelik. Sonucta gebeyken kullanilanlar emzirirken de kullanilir sanirim.

O ne demek ya oyle vicdansız alçak kadın nerden bulmus ne alaka pisliiiik aynısını ona yapmak lazım

Doktor dogumdan sonra elinde ne varsa vitamin bitir kullan hepsini dedi(kan haplari dahil),ben icmedim ayri mevzu keske icseymisim..bir de imom emziren anneler icin olani onerdi onu da unutmazsam iciyorum iyi geliyor sanki.

ya dicek bisey bulamiyorum vicdansız Allahindan bulsun

Aynen bende tiroid hast., tahlil yapmam lazım tsh kac olmuş , benimde saclarım coook dokuluyor

Dişardaki işlerinizi hallederken bebeginizi kime bırakıyorsunuz?
Genelde yanımda oluyo canım bırakcagım kimse yok
Sennde baktr bi an önce o zaman cnm

Benim dökülmüyor hatta hamilelikteki gibi parlak, canlı. Aynı ilaçlardan kastın vitaminse kullanın derim. Doğum yaptığım hastanedeki kadın doğum doktorum hamilelikten elimde kalan folik asit veya vitamin varsa özellikle emzirirken mutlaka kullanmamı istemişti. Hem bebek hem benim için .iki ay Elevit ve folik asiti birlikte kullanmıştım. Şuan birgün Elevit, birgün koenzim q10 i dönüşümlü kullanıyorum.Haftada iki kere de omega 3,6,9 alıyorum.Saçın bunla ilgisi olmayabilir ama süt verirken bizim ihtiyacımız var,

Gunduzleri zor emdiriyorum,biberon istiyor oglum.Iki dak. emdikten sonra biberon istiyor verince minnettar minnettar bakiyor.Memeyi birakir diye korka korka veriyorum.Iki kereden fazla vermemeye calisiyorum.Ac kaliyor bu sefer de gunduzleri.Gece emiyor.21 de ve 23 te uykusunda emziriyorum mecburen.Gece iki kez daha emziriyorum.Memede 30 dak falan kaliyor arada firt firt cekiyor.Gunduz iki dak. emdigi bile oluyor.
Dun belini kaldirmaya calisti.Oturmak istiyor.45 derecelik aciyla kucagima aliyorum,belini dogrultuyor :)Destekli ne zaman oturtayim 4. ay asisinda dr a soracagim.
K.v kendi evinde ogluma kucuk capli bir mevlit yapti.Guzel bir kunye yaptirtmis torununa,sasirdim.Pek dusunmezdi boyle seyler.Cok seviyor oglumu.Bir suru de kiyafet hediyemiz geldi.
Buhar makinesi Lobeks i aldik.Burundaki hirilti bir nebze daha iyi.Bugun kuaforde oglani kat kat giydiriyorum diye elestiriyorlar.Erkek cocugu fazla giymezmis.Napayim hirilti var zaten hasta olur diye korkuyorum.
Ve o bakici hikayesi umarim gercek degildir.Psikolojim bozuluyor boyle seyler duyunca.Iyice paronoyaklasiyorum.

Kızlar psikolojim bozuldu şu bakıcı olayını duyunca.uyku tutmuyor.ben heyet raporu alacam valla sürekli.1 yaşından önce vermicem kimseye.gerekirse gider doktora ağlarım.yoksa bunları düşündükçe kafayı yerim ben.allahım kötülerin şerrinden korusun kuzularımızı.konuşmayı öğretmek gerek en erkeninden

Cnm ya çoook erken naptin sen :) bezi bırakma dediğin bir aylık bir süreç zaten. Çocuk onun sinyalini veriyor. Birak rahat rahat yapsın bezine bidaha ne zaman yapacak :)) . Herşey zamanında güzel. Evlat senin tabi istediğin gibi yaparsın ama bana biraz eziyet gibi geldi açıkçası.

Kızlar bebegim 4 aylık , son iki gundur cok huzursuz, aglıyor... eli hep agzında, mızırdanıyor surekli sabahtan geceye kdr...
Tukuruk içindeyiz ... diş olabilir mi bu aylarda...?
Olabilir cnm , 3 aylıkken başlayıp 4 Aylık olduğunda inci gibi iki dışı vardı oğlumun. Hemen sonrasında 6 dışi birden çıkti ne çekmişti kuzum. Bu oglumda daha yok bisey

Kalsam ben kalırdım Alpi, diplerden çıkıyor küçük küçük yerlerine korkma bir kac aya kakullerden anlarsın :) benimkide çok dökülüyor hala
Sacimi acamiyorum acinca daha cok dokuluyor. Banyoda tarayip topuz yapiyorum diger banyoya kadar taramiyorum eger acik birakirsam yada tararsam resmen elime geliyor. Banyo yapasim gelmiyor sacimdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…