2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sallamadan emzik vermeden uyuyan bebekler varmı merak ediyorum

Ben hiç sallamadım bebeğimi. Yatağına koyuyorum elini gözüne götürüyor ve kendiliğinden uyuyor. Ama emzik yatmadan önce veriyorum. Eğer almak istemezse kendisi atıyor ağzından. Atmazsa uykuya dalınca ben çıkarıyorum.

Sacimi acamiyorum acinca daha cok dokuluyor. Banyoda tarayip topuz yapiyorum diger banyoya kadar taramiyorum eger acik birakirsam yada tararsam resmen elime geliyor. Banyo yapasim gelmiyor sacimdan dolayi
Ayni durumdayım bende, banyodan banyo ya. Taradikca dökülüyor arkasi Kesilmiyorda. Benim saçlarda dalgalı topuz yapıyorum ama banyoda açarken çok zorlanıyorum. Bu yuzden banyodan hemen sonra fon çekiyorum daha iyi oluyor.

emmeyi bırakınca uyanmıyor mu? benimki de emerek uyuyor fakat 1 haftadır çok zorlanıyorum. hemen uyanıyor. gündüz uykuları max yarım saat. iki gündür de emerek de uyumak istemiyor cebelleşiyoruz
05.07 dogumluydunuz degil mi siz de canim? bizim de aşıdan sonra degisti, gece 1.5-2 saatte bir uyanıyor, gunduz de kisa olan uykulari iyice kisaldi. ben de aksamlari geriliyorum iyice.

Anneler ben camasirlari asarken kizimi yanima aliyorum beni izleyip heyecanlaniyor. Ins zarari yoktur. Bugun yeni yikanmis camasirlara dokundurdum Allahim o nasil heyecandir:) islak islak elledikce cildirdi cok hosuna gittti. Farli bir denwyim oldu onun icin. Deneyebilirsiniz. Tepkileri cok hosuma gitti. Sevinc cigliklari atti dokundukca

Nasılya şaka olmalı nasıl olurya
Bir insan minicik bişeye nasıl kıyar. Off keşke okumasaydım bunu aklımdan çıkaramam artık

Canım hangi biberonu kullanıyosun? Birde biz doktora sormuştuk 3 aydan sonra kucağımkzda destekli oturtabilirsiniz demişti

05.07 dogumluydunuz degil mi siz de canim? bizim de aşıdan sonra degisti, gece 1.5-2 saatte bir uyanıyor, gunduz de kisa olan uykulari iyice kisaldi. ben de aksamlari geriliyorum iyice.

06.07 canım. Gündüz kaç kere kaç dk uyuyor? Biz henüz aşı olamadık, pazartesi inşallah. Gece hiç belli olmuyor bazen 2 saat uyuyor bazen 5 saat. Ama gunduz uyuturken çok zorlanıyorum. Babasıyla daha kolay uyuyor. Beni görünce emmek istiyor. Şuan ağzında emerek uyuyor mesela. Çeksem iki üç dk sonra uyanacak diye çekmiyorum uyusun bari uykusunu alsın. Zormuş bu uyku işleri.

Ne güzel olmuş deneyeceğim. Bende bugün mutfakta eline ince buzdolabı poşeti verdim hışır hışır oynadı onunla. Oyuncağı elinden düşünce alamıyor henüz. Poşet kucağında iyi oldu epey oyalandı.

Bir kac gün önce kızımın tırnaklarını keserken ilk defa parmağını acıtım. sanırm biraz derin olmuş 5 10 dk dudaklarını büzerek ağladı. Öyle bir vicdan azabı çektim ki onun canını yaktım diye hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim kızla oyun oynayıp onun güldürmeyi başarmış ama beni susturmayı başaramadı. Ben bir tırnağı için bu kadar vicdan azabı çekerken eziyet gören bebekler çocuklar aklımdan geçti. Şimdi okudumda biz gözümüzden nazar değecek diye sakınırken insanların yaptıkları tüylerimi ürpertiyor. Böyle insanlar yaşamasın ya yaşamasın

gündüz uykulrimiz degisken, bir hafta once en az iki saatte bir az da olsa uyurdu su an hic belli olmuyor. ama emerken kucagimda uyumayi seviyor, şimdi benim de kucagimda hem uyuyor hem emiyor. :) bi hafta öncesinde gece bir kez kalkardi, simdi en az 3-4 kez uyaniyor,ikimiz de dinlenemiyoruz. insalkah gecicidir .

doktorumuzun onayiyla demir damlasina basladik. dmlanin once ve sonrasinda birer saat aclik olmasi gerekiyormus. 2 saat aclik benm kiz icin mumkun degil tabii, 2 saat dolmadan agliyor cok,susturamiyoruz. ben ac birakiyorum cocugumu diye vicdan azabi cekiyorum, esim meme aliskanligi o diyor. damla saatleri iskenceye döndü benim icin.

Benim saçlarımda çok dökülüyor yanlarım açıldı hep..
Hamilelikte hic dökülmemisti.
Eskiler bebek anneyi tanıyana kadar dökermiş saçlarını diyorlar..
4.5aylik olduk daha tanımıyor mu yavrum beni

Ayy bugun agla agla neyle oyalayacagimi sasirmistim. Hay sen cok yasa agzina bile goturmeden oynadi posetle :)))
Oyuncakta neymis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…