4 aylik canim, her ağladığında emzirerek hata yapmisim galiba.Kaç aylikti canım bebeğin
emmeyi bırakınca uyanmıyor mu? benimki de emerek uyuyor fakat 1 haftadır çok zorlanıyorum. hemen uyanıyor. gündüz uykuları max yarım saat. iki gündür de emerek de uyumak istemiyor cebelleşiyoruz
Uyanmaz mi. Hiç düzenimiz yok bizimde 2 haftadır. Uykusu da çok hafif. Gün içinde 6 kere okul için çıkıyorum. O sırada arabada uyuyor, eve gelince uyaniyor. Akşamları yanımda emerek yatiyor.emmeyi bırakınca uyanmıyor mu? benimki de emerek uyuyor fakat 1 haftadır çok zorlanıyorum. hemen uyanıyor. gündüz uykuları max yarım saat. iki gündür de emerek de uyumak istemiyor cebelleşiyoruz
Biz de 6 temmuz canim.gece bizimki de belli olmuyor bazen diyorum artik düzen e giriyor bazan de saat başı kalkıyor.gunduz yarımşar saatlik 2 veya 3 kere uyuyor06.07 canım. Gündüz kaç kere kaç dk uyuyor? Biz henüz aşı olamadık, pazartesi inşallah. Gece hiç belli olmuyor bazen 2 saat uyuyor bazen 5 saat. Ama gunduz uyuturken çok zorlanıyorum. Babasıyla daha kolay uyuyor. Beni görünce emmek istiyor. Şuan ağzında emerek uyuyor mesela. Çeksem iki üç dk sonra uyanacak diye çekmiyorum uyusun bari uykusunu alsın. Zormuş bu uyku işleri.
Canım biz 20 temmuz doğumluyuz gece 12 de uyuyor sabah 5 buçuk 6 arası uyanıyor emiyor altını değiştiriyorum sonra yarım saat içinde tekrar uyuyor saat 9 buçuk 10 arası uyanıyor bidaha gün içinde kısa kısa uyuyup uyanıyor yan dönüyor nadiren ters dönüyor altını değiştirirken zorlanıyorum yukarı doğru kaçıyor kafa üstü gitmekten kel olduBiz de 6 temmuz canim.gece bizimki de belli olmuyor bazen diyorum artik düzen e giriyor bazan de saat başı kalkıyor.gunduz yarımşar saatlik 2 veya 3 kere uyuyor
Bebeği cok düzenli uyuyup uyanan var mi düzeni oluştu diyen .özel bir şeyler yapi yor musunuz.
Ben ogluma bakınca kızımın uyuyarak büyüyen bir bebek olduğuna karar verdim.ama gece üretilen süt daha yağlı olup kilo aldırıyormuş bunu öğrenmek teselli ediyor en azından uyumamak ise yarıyor.
Dönen bebisler var mi oğlum sırt üstü yatarken yan dönüyor ama kolunu kurtaramıyor.
Biz de 6 temmuz canim.gece bizimki de belli olmuyor bazen diyorum artik düzen e giriyor bazan de saat başı kalkıyor.gunduz yarımşar saatlik 2 veya 3 kere uyuyor
Bebeği cok düzenli uyuyup uyanan var mi düzeni oluştu diyen .özel bir şeyler yapi yor musunuz.
Ben ogluma bakınca kızımın uyuyarak büyüyen bir bebek olduğuna karar verdim.ama gece üretilen süt daha yağlı olup kilo aldırıyormuş bunu öğrenmek teselli ediyor en azından uyumamak ise yarıyor.
Dönen bebisler var mi oğlum sırt üstü yatarken yan dönüyor ama kolunu kurtaramıyor.
Bize yarim saat ara dediler 2 saat zor gecektendoktorumuzun onayiyla demir damlasina basladik. dmlanin once ve sonrasinda birer saat aclik olmasi gerekiyormus. 2 saat aclik benm kiz icin mumkun degil tabii, 2 saat dolmadan agliyor cok,susturamiyoruz. ben ac birakiyorum cocugumu diye vicdan azabi cekiyorum, esim meme aliskanligi o diyor. damla saatleri iskenceye döndü benim icin.
demek ki olabilir oyle de. evet zor ac cocugu bekletmek. bana kalsa arada fire veririm de esim dr.un dediginden cikmiyorBize yarim saat ara dediler 2 saat zor gecekten
Bebeğim 2. Ayından itibaren 21 de uyuyup sabah kalkıyordu ben 19 a çektim gaz sıkıntısı azalınca gündüz uykuları 3.ayından itibaren saat 7 uyanma sonrasında 9-12-16 şeklinde 3 uyku bunların süreleri değişiyo bazen 1 er saat bazen 45 dak ve akşam 19 yatış yattıktan sonra gece 1 ve 4 te besleme uykuda sabaha kadar uyur bu nasıl oldu bilmiyorum ama ben yapmadım sanırım bebek yaptı bu düzeni sadece gece uykusuna 18:30 da giderken kesin kararlıyım Işık’lar kapalı tek ses yok uyuyana kadar çıkmıyoruz zateb şuan kolay uyuyor ama 6. Ayda çok başka oluyomuş bebekler tek başına uyutmayı bi şekilde öğretmem lazımBiz de 6 temmuz canim.gece bizimki de belli olmuyor bazen diyorum artik düzen e giriyor bazan de saat başı kalkıyor.gunduz yarımşar saatlik 2 veya 3 kere uyuyor
Bu Arada mamaya başlayınca düzen oldu tabiki düzen için mamaya başlanmaz ama emzirirken ne zaman emzirsem uyuduğu için uykuları koşa ve sık yapıyordu sanırım yetmiyordu mama haliyle saatli olunca bekleniyor böyle olunca uykuları düzene giriyor ama emzirirken gece uykusuna geçiş hep aynıydı sabah uyanma şeklindeBebeğim 2. Ayından itibaren 21 de uyuyup sabah kalkıyordu ben 19 a çektim gaz sıkıntısı azalınca gündüz uykuları 3.ayından itibaren saat 7 uyanma sonrasında 9-12-16 şeklinde 3 uyku bunların süreleri değişiyo bazen 1 er saat bazen 45 dak ve akşam 19 yatış yattıktan sonra gece 1 ve 4 te besleme uykuda sabaha kadar uyur bu nasıl oldu bilmiyorum ama ben yapmadım sanırım bebek yaptı bu düzeni sadece gece uykusuna 18:30 da giderken kesin kararlıyım Işık’lar kapalı tek ses yok uyuyana kadar çıkmıyoruz zateb şuan kolay uyuyor ama 6. Ayda çok başka oluyomuş bebekler tek başına uyutmayı bi şekilde öğretmem lazım
Bu arada o kadar etkilendim ki anlattığından çok sinirlerim bozuldu rabbim iyi insanlarla karlılaşsın hak ettiği cezanın bi bedeli yok aynısını dilerim gergin ona yapsınlarKadın ilk çocuğumu bakıcıya vermiş çok memnunmuş. Çocuk büyüdükten sonra zeka geriliği fark edilmiş. Balıkçıdan hiç şüphelenmemiş. Kadın memnun olduğu için ikinci bebeğimi de aynı bakıcıya vermiş. Bu çocukta da zeka geriliği tespit edilmiş ama diğerine göre daha erken. Bu durum doktorun ilgisini çekmiş. Ailede yok genlerde yok ama iki çocukta da zekageriligi var. Eve gizli kamera koymuşlar. Bakıcı denen vicdansız bebek uysun diye bingildagina iğne batiriyormus(( o zaman hemen uyuyormuş. Kız biz dokunmaya kıyamıyoruz kadının yaptığına bak. Allah kimseye göstermesin. Üzüldüm kızdım ne yapacağımı şaşırdım. Gizli kamera oldugu icin delil saymiyorlar. Insallah en agir cezayı alır. Rabbimin huzurunda yatacak yeri yok elbet ama bu dünyada da çeksin başkalarının da canını yakmasın istiyor insan
Bende hala kendime gelemedim. Kızı pazartesi bakıcıya nasıl bırakacağım bilmiyorum. Amin inşallah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Şuan 4 aylığına. Iki buçuk aylıktan beri bakıcıya yavrum. Olumsuz bir hareketi olsa belli eder herhalde değil mi? Geçen arkadaş geldi. Uzun zaman görmemişti ona baktıkça dudaklarını bize bize ağladı. Bakicisina sürekli gülücük atıyor. Gel gel diye çağırınca kucağına gidiyor. Yatırayım isime bakayım demiyor. Her istediğinde kucaklıyor gezdiriyor oyunlar oynatıyor. Kendi çocuklarını yanına yaklaştırmıyor. Uzaktan konuşun uzaktan sevin diyor. Ben varken boyle. Yokken nasıl onu bilemiyorum işte. Offf çok zormuş canını birine emanet etmekBu arada o kadar etkilendim ki anlattığından çok sinirlerim bozuldu rabbim iyi insanlarla karlılaşsın hak ettiği cezanın bi bedeli yok aynısını dilerim gergin ona yapsınlar
Benim bıdıgın arka taraf dokuldu önler baya uzadi . Önu arkaya kapatiypruz :)))Yaaa demi :) gerçi kızımda keltoş oldu nerdeyse çok döküldü saçları. Senin minnoş nasıl emişe devam mı?
Doktor 3 yasina kadar gorsel ( telefon televizyon bilgisayar) baktirma dedi. 3 yas zor ama suanlik ben izletmiyorum sadece sesi duyuyor ayaga kalkinca gorunce dikkatli dikkatli ona bakiyor hemen :)Kızlar televizyon baktırıyor musunuz bebislere?
Izlerken arada bakıyor bizimle çok heyecanlanıyor çok şeker oluyor eller kollar kipir kipir ama izletmemeye gayret ediyorum tabiki zaten 15-20gundur tv yi keşfetti..
Sözde bir yaşına kadar hiiiiiiiiic izletmem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?