Korkuyorum işte bu sebepten geçmiş olsunAh canim bu sorunun cevabını sana bugün yaşayarak veriyorum.
Her cocuk farklıdır öncelikle onu söyleyeyim ama dün kuru fasulye yaptim.bir gece önceden karbonatlı su ile islattim gazi gitsin diye hasladigim suyu döktüm gazi tamamen gitsin diye ama sonuç oğlum sabah kıvranarak uyandı.saatlerce susturamadık gaz sancısından katıldı kuzum .bana kalırsa hic deneme
ilk zamanlarda bakkal emzigiyle oyala demisti ama bulamadim. Doktora göre aglamasi problem degil ama biz kiyamiyoruz. Sütüm az gibi geliyor hep ama kilo alimi normal oldugu icin mama vermiyorum. aclik mi aliskanlik mi bu meme istegi bilmiyorumBende öyleyim saat söyledi mi peki su kadar saat oyala öyle emzir diye benimki biberon almıyor aç kalmasın fiye ağladı kca emziriyorum biryere gidemiyorum anneme bırakıp ac kalacak diye
Geçmiş mesaja bakamadım canım neden hata yapmışsın noldu?4 aylik canim, her ağladığında emzirerek hata yapmisim galiba.
memeye fazla alisti ve ac olsa da olmasa da emmek istiyor. Emziriyorum, yük değil bana alistim ama demir damlasini ac vermekte zorlaniyorum.Geçmiş mesaja bakamadım canım neden hata yapmışsın noldu?
ben de hep sabirli ve sogukkanli oldugumu düşünürdüm ama değilmişim. Butun annelere saygiyla bakiyorum artik ozellikle cok cocuklu olanlara.Kızlar bizde yavaş yavaş normale döndük.. benim badem beni biraz zorladı.. bi ara evliliğin , anneliğin bana göre olmadığını bile düşündüm tövbe tövbe.. ufacık çocuğu avutanadım..yemesi, uykusu hep stresliydi.. ama şimdi iyiyiz.. öksüreğimizde geçti.. haftaya 4.ay aşımız var.. düz yattığımızda sağa sola dönüyoruz, kucağımızda oturtuyoruz ve çok mutlu.. kızıyor, gülüyor, sürekli beni takip halinde değişik şeyler öğreniyoruz.. eğitici bir sürü oyuncağımız var ana şimdilik sadece ışıklarıyla ilğileniyoruz..artık açıktığını ve uykusu geldiğini anlıyorum :) mızırdanma şekilleri farklı.. artık eskisi kadarda yemedi içmedi diye sıkıntı yapmıyorum..
Bir gülüşü için ömrümü veririm ama geçen gün çok zorladı beni.. hem kızdım o ağladı ben ağladım.. hiç kimsemde yok ki yarım saat bıraksam bi sakinleşsem..kucakta sustu, yere koyunca çığlık çığlığa bağırdı.. en son dayanamadım eşimi aradım ağlayarak.. ne olur gel kollarım ağrıdı diye.. geldi sağolsun.. ıyku saatine kadar kucağında gezdirdi hanımefendiyi.. sonrada battaniyede sallaya sallaya uyuttuk.. o gün ne oldu anlamadım çocuğa.. çok zor anne olmak.. hele 1 den fazla çocuğu olanları tebrik ediyorum..ben de hep sabirli ve sogukkanli oldugumu düşünürdüm ama değilmişim. Butun annelere saygiyla bakiyorum artik ozellikle cok cocuklu olanlara.
Siz siz olun iyi korunun inanin yas arasi az iki bebek suan yasadiginizin 5 kati zor bedensel ruhsal olarak. 2 bebekli anne olarak tavsiyem.olsun herkese..Bir gülüşü için ömrümü veririm ama geçen gün çok zorladı beni.. hem kızdım o ağladı ben ağladım.. hiç kimsemde yok ki yarım saat bıraksam bi sakinleşsem..kucakta sustu, yere koyunca çığlık çığlığa bağırdı.. en son dayanamadım eşimi aradım ağlayarak.. ne olur gel kollarım ağrıdı diye.. geldi sağolsun.. ıyku saatine kadar kucağında gezdirdi hanımefendiyi.. sonrada battaniyede sallaya sallaya uyuttuk.. o gün ne oldu anlamadım çocuğa.. çok zor anne olmak.. hele 1 den fazla çocuğu olanları tebrik ediyorum..
Ben de artık herşey yiyorum çok şükür bir sıkıntı olmuyorEmzirirken mercimek kuru fasulye falan yesem mi ya gaz yapar mı hala onu düşünüyorum sizce??
Bizde de turp yediğimde aynısı olmuştu ben hala turp yemiyorumAh canim bu sorunun cevabını sana bugün yaşayarak veriyorum.
Her cocuk farklıdır öncelikle onu söyleyeyim ama dün kuru fasulye yaptim.bir gece önceden karbonatlı su ile islattim gazi gitsin diye hasladigim suyu döktüm gazi tamamen gitsin diye ama sonuç oğlum sabah kıvranarak uyandı.saatlerce susturamadık gaz sancısından katıldı kuzum .bana kalırsa hic deneme
Büyüyünce rahat edersinSiz siz olun iyi korunun inanin yas arasi az iki bebek suan yasadiginizin 5 kati zor bedensel ruhsal olarak. 2 bebekli anne olarak tavsiyem.olsun herkese..
Ya ne çektik biz dimi halen çekiyorum ben almıyor dün oğlumun veli toplantısına gittim biraz uzadı bi geldim açlıktan aglamaktan mahvolmus koşa koşa geldim eve terden sırılsıklam oldum hemem emzirdim aglaya aglaya emdi aç ama plastik ağzına degince midesi bulanıyor inşallah 6 ay bari emzirebilsem en azindan sutum çok az hergecen gün azaliyor ac kalacak korkuyorum
Ben de yemeye başladım canım.sen de bi dene 1-2 gün bak bi değişiklik olursa bebeğinde daha hazır değil demektirEmzirirken mercimek kuru fasulye falan yesem mi ya gaz yapar mı hala onu düşünüyorum sizce??
Çok mantıklı ama baya da pahalıymışDişk kaşıyıcı eldiven var ya ondan mı alsam napsam 50 tl ama değermi ki, bir anne tasarlamış mantıklı gibi
Aynen cnm dün gece hiç ıyumadık manada yemiyor şaşırfım sürekli sinirliAnneler kızım dün geceden beri ağlayarak uyanıyor. Ağlamaktan gözlerini açamıyor. Sürekli ellerini ısırıyor. Kıpkırmızı yapmış parmaklarını ısırmayan. Dişlik vermeye başladım. 5dk buzlukta bekletip öyle veriyorum hoşuna gidiyor. Uykuya dalmadı zorlaştı. Sürekli kucak istiyor. Oyun halısında bile durmak istemiyor. Ateşi 37.3. Ağzımın içide yanıyor yavrumun. Biraz sınırlı her şeye kızıyor. Sanırım bizim diş çıkarma belirtileri başladı. Biz gb olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?