2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozumde arpacik gibi bisey cikiyor bide agrıyor napsam ki

Gozumde arpacik gibi bisey cikiyor bide agrıyor napsam ki
Kocakarı ilacı demezsen sarımsagi kesip suyunu sür. Mikrobunu aliyor aslinda mantıgı bu. Yada eczaneden krem al sür:) yada bekle bazen benimki de acıyor sisiyor ama 1-2 güne geçiyor. Geçmiş olsun.

Canım adet oldun mu sen ben daha olmadım da ya bide bizim bıkar kez korunamadim kaçamak oldu korkuyorum hamile kalırım diye acaba nasıl anlayabilirim bir ay dolmadan çok stresliyim
evet daha olmadim. hic bilmiyorum ki canim bu sekildeyken nasil anlaşılır. inşallah beklemedigin bu durum olmaz

Kocakarı ilacı demezsen sarımsagi kesip suyunu sür. Mikrobunu aliyor aslinda mantıgı bu. Yada eczaneden krem al sür:) yada bekle bazen benimki de acıyor sisiyor ama 1-2 güne geçiyor. Geçmiş olsun.
Sarımsagi duymustum deneyebilirim sagol canım

Diş belirtilerinin tamamını yaşıyorsunuz, ve bu dişlerin biri bitmeden öteki geliyor kızımda hiç bitmeyecek gibi geliyordu, o kadar uğraştık çıksınlar diye şimdi dökülüyorlar diyorum eşimle gülüşüyoruz

gunaydin tatli anneler. bende daha adet olmadim. aslinda 40 icinde 30. gunde kanamam tazelendi adet gibiydi. onun bir ay sonrasinda da hafif adetim oldu ama iki aya yakindir birsey yok. bende korkuyorum ters birsey olur diye boyle bir durum yasayan var mi hamile olabilir miyim

Gunaydin canim..
Doktorum 1 sene adet görmeye bilirsin bu normal emzirdigin icin iyi korun demisti bana . Normal yani Hamilelik ilk aklina gelmesin emzirdigin icinde olmuyor olabilirsin.

Gunaydin canim..
Doktorum 1 sene adet görmeye bilirsin bu normal emzirdigin icin iyi korun demisti bana . Normal yani Hamilelik ilk aklina gelmesin emzirdigin icinde olmuyor olabilirsin.
insallah canim tedirgin oldugum ilk ay olup sonra olmamasiydi. olmasa daha iyi aslinda alismistik 9 ay :))

insallah canim tedirgin oldugum ilk ay olup sonra olmamasiydi. olmasa daha iyi aslinda alismistik 9 ay :))
Yok ya olmayincada sorun şişkinligim gitti benim. Hamileligin basinda s beden kot almistim simdi giyebiliyorum :) Kilom ayni ama gelmiyordu simdi sislik gitti.
1 sene sonra zor geldi ama olsun olsun iyidir

Bi test yapsan iyi olur bence benimde ilk regl 37. Gun oldu. Sonra bir aydan az fazla gecti tekrar oldum. 3.de erken geldi. Bakalim bu ayı bekliyorum duzene girer insallah. Şuan yasmin kullaniyorum ama 3 aylik igne yaptircam

Bi test yapsan iyi olur bence benimde ilk regl 37. Gun oldu. Sonra bir aydan az fazla gecti tekrar oldum. 3.de erken geldi. Bakalim bu ayı bekliyorum duzene girer insallah. Şuan yasmin kullaniyorum ama 3 aylik igne yaptircam
emzirdigim icin ilac alamiyorum ama igne yapiliyormu bu durumda

emzirdigim icin ilac alamiyorum ama igne yapiliyormu bu durumda

Ben de henuz olmadim canim, 114 gunluguz. Dedigin gibi benim de lohusalikta kanamam tazelendi 30. gunde sonra bir daha hic gelmedi. Hamile oldugumu dusunmuyorum o zamandan beri 3 4 kere iliski yasadik zaten, henuz normale donemedik iliski konusunda

Ben de henuz olmadim canim, 114 gunluguz. Dedigin gibi benim de lohusalikta kanamam tazelendi 30. gunde sonra bir daha hic gelmedi. Hamile oldugumu dusunmuyorum o zamandan beri 3 4 kere iliski yasadik zaten, henuz normale donemedik iliski konusunda
Aynen bizde. Içimizden biri yorgun oluyor hadi iyi geceler diyip uyuyoruz :))

Anneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…