2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm dün gece hiç ıyumadık manada yemiyor şaşırfım sürekli sinirli
Benimki emiyor ama uyuyana kadar bırakmıyor. Sürekli memede kucakta kalmak istiyor uyusa bile . Bırakınca kıyamet kopuyor. Zar zor uyuttum da yemek yapmaya geldim. Hazır uyuyorken o tatlı bisiler yapayım dedim:)

Iki gece öncesi hiç uyumadık saat başı uyandı. Önceki akşam oynarken elimi ağzına götürdü iç taraftan baktım iki diş gelmiş iki üç güne patlayacak şekilde. Kafası ateş gibiydi. O gece ağrı kesici verdim rahat uyudu bir de bol bol karışık dişini. Evet beş aylıkken dişimiz çıkmış olacak hem ikisi birden.

Var..
3 gecedir aglayarak uyanıyor, gozleri kapalı aglıyor , gece duzenimiz yok, cok az uyuyabiliyor
Elleri hep agzında , hatta yazmıştım buraya diş belirtisi olan var mı diye , aç olabilir dedi arkadaslar ve gece mama takviyesi vermeye başladım.. birazcık daha iyi ama yinede uykusu kısa suruyor ve aglayarak uyanıyor..
Atesi hiç olcmdim ben alnına dokunup kontrl ediyrm
Huysuz sinirli bizimkide cnm

Benimki emiyor ama uyuyana kadar bırakmıyor. Sürekli memede kucakta kalmak istiyor uyusa bile . Bırakınca kıyamet kopuyor. Zar zor uyuttum da yemek yapmaya geldim. Hazır uyuyorken o tatlı bisiler yapayım dedim:)

Kızım ozellikle aksam uykusuna yatarken oyle yapıyor , memede kalmak istiyor , kucaktan bırakınca aglıyor ... bu donem cok zor gecicek gibi gorunuyor

Ağrı kesici ne veriyorsun canım

Saat başı uyanıyoruz birkaç gundur bizde... ve aglayarak cogu zaman ..
hangi dişler geliyor cnm on taraftakiler mi?
Calpol mu verdin?

Geçeçek inş bunlarda
Ben kızımın her halini seviyorum:)) şikâyet için değil bu durumda ne yapılır öğrenmek için paylaşıyorum. Kitaptan sitelerden okuyorum ama burdan da güzel fikirler çıkıyor uyguluyorum .

Merhaba arkadaşlar 4. Ayımız bitti çok güzel uyuyan uyanan bebeklerimiz biraz daha zor uykuya geçer oldu farkındalıkları arttı doktor kontrolü vardı ben uykuya dalması için kucağımda pış pışlıyordum doktor 6. Ayda sabaha kadar uyuyan bebeğin saat başı uyanacak sanki bişey olmuş gibi ağlayacak her saat bunu yapacak dedi şuan pış pışlıyorsun kucağında sallıyorsun bugün 40 dakkada dalacak yarın 2 saatte sallasan dalmayacak dedi yatağına koy orda pışpışla çık takip et ağlarsa tekrar al sakinleştir yine yatağına koy böyle böyle gözlemle dedi kendi kendine uyumayı öğrenecek böylelikle dedi bakalım 2. Gün emdikten sonra uyuyor daha uyanmadı bu sisteme geçemedim ama deniycem bizde durumlar böyle ek gıda için tadınlara başlayabilirsin dedi avakadoyla başlıycam bi 15 gün kadar sonra

On iki alt diş canım aynı anda. Parol veriyorum

Ooo aynı anda... iyi olmuş ya..
az beyazlık mı gorunuyor sadece .? Bende goruyorum kızımın on altta bi hafif beyazlık var sanki
Kaç aylık? Gunduzleri uyuyor mu, huzursuzluk var mı? Sadece gece mi uyumuyor seninki?

Ooo aynı anda... iyi olmuş ya..
az beyazlık mı gorunuyor sadece .? Bende goruyorum kızımın on altta bi hafif beyazlık var sanki
Kaç aylık? Gunduzleri uyuyor mu, huzursuzluk var mı? Sadece gece mi uyumuyor seninki?
Damaginin dış tarafından değil iç tarafından bakınca da belli o iki diş canım. Kardeşim diş hekimliği okuyor o da kontrol etti bir kaç güne deler dedi. Beyazlık ama çok az deri kaldı. Bugün 160 günlük oldu. Iki gecedir yatmadan ağrı kesici veriyorum uyuyor şükür ama gündüz de huzursuz sürekli parmaklarını dişine sürüyor bariz

Belki sevinmek icin erken ama bebegim ilk kez emzikle uyudu:))
Milletin emzik birakma zamani geldi ben hala emzik tutturma cabalarindayim:)

Canım bizde öyleyiz hic durmuyo salya basladı bide sanki şiş damakları cok aglıyo cıkacak olabilir ilk dişlerimiz

Pamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…