MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Benimki emiyor ama uyuyana kadar bırakmıyor. Sürekli memede kucakta kalmak istiyor uyusa bile . Bırakınca kıyamet kopuyor. Zar zor uyuttum da yemek yapmaya geldim. Hazır uyuyorken o tatlı bisiler yapayım dedim:)Aynen cnm dün gece hiç ıyumadık manada yemiyor şaşırfım sürekli sinirli
Anneler kızım dün geceden beri ağlayarak uyanıyor. Ağlamaktan gözlerini açamıyor. Sürekli ellerini ısırıyor. Kıpkırmızı yapmış parmaklarını ısırmayan. Dişlik vermeye başladım. 5dk buzlukta bekletip öyle veriyorum hoşuna gidiyor. Uykuya dalmadı zorlaştı. Sürekli kucak istiyor. Oyun halısında bile durmak istemiyor. Ateşi 37.3. Ağzımın içide yanıyor yavrumun. Biraz sınırlı her şeye kızıyor. Sanırım bizim diş çıkarma belirtileri başladı. Biz gb olan var mi?
Benimki emiyor ama uyuyana kadar bırakmıyor. Sürekli memede kucakta kalmak istiyor uyusa bile . Bırakınca kıyamet kopuyor. Zar zor uyuttum da yemek yapmaya geldim. Hazır uyuyorken o tatlı bisiler yapayım dedim:)
Ağrı kesici ne veriyorsun canımIki gece öncesi hiç uyumadık saat başı uyandı. Önceki akşam oynarken elimi ağzına götürdü iç taraftan baktım iki diş gelmiş iki üç güne patlayacak şekilde. Kafası ateş gibiydi. O gece ağrı kesici verdim rahat uyudu bir de bol bol karışık dişini. Evet beş aylıkken dişimiz çıkmış olacak hem ikisi birden.
Iki gece öncesi hiç uyumadık saat başı uyandı. Önceki akşam oynarken elimi ağzına götürdü iç taraftan baktım iki diş gelmiş iki üç güne patlayacak şekilde. Kafası ateş gibiydi. O gece ağrı kesici verdim rahat uyudu bir de bol bol karışık dişini. Evet beş aylıkken dişimiz çıkmış olacak hem ikisi birden.
Geçeçek inş bunlardaBenimki emiyor ama uyuyana kadar bırakmıyor. Sürekli memede kucakta kalmak istiyor uyusa bile . Bırakınca kıyamet kopuyor. Zar zor uyuttum da yemek yapmaya geldim. Hazır uyuyorken o tatlı bisiler yapayım dedim:)
Ben kızımın her halini seviyorum:)) şikâyet için değil bu durumda ne yapılır öğrenmek için paylaşıyorum. Kitaptan sitelerden okuyorum ama burdan da güzel fikirler çıkıyor uyguluyorum .Geçeçek inş bunlarda
Parol verdi doktor canım üç gündür günde bir çay kaşığı verdim yatmaya yakın öyle rahat etti yavrumAğrı kesici ne veriyorsun canım
On iki alt diş canım aynı anda. Parol veriyorumSaat başı uyanıyoruz birkaç gundur bizde... ve aglayarak cogu zaman ..
hangi dişler geliyor cnm on taraftakiler mi?
Calpol mu verdin?
On iki alt diş canım aynı anda. Parol veriyorum
Kaç aylıksınız canım sizOn iki alt diş canım aynı anda. Parol veriyorum
Damaginin dış tarafından değil iç tarafından bakınca da belli o iki diş canım. Kardeşim diş hekimliği okuyor o da kontrol etti bir kaç güne deler dedi. Beyazlık ama çok az deri kaldı. Bugün 160 günlük oldu. Iki gecedir yatmadan ağrı kesici veriyorum uyuyor şükür ama gündüz de huzursuz sürekli parmaklarını dişine sürüyor barizOoo aynı anda... iyi olmuş ya..
az beyazlık mı gorunuyor sadece .? Bende goruyorum kızımın on altta bi hafif beyazlık var sanki
Kaç aylık? Gunduzleri uyuyor mu, huzursuzluk var mı? Sadece gece mi uyumuyor seninki?
160 günlük olduk canımKaç aylıksınız canım siz
Canım bizde öyleyiz hic durmuyo salya basladı bide sanki şiş damakları cok aglıyo cıkacak olabilir ilk dişlerimizAnneler kızım dün geceden beri ağlayarak uyanıyor. Ağlamaktan gözlerini açamıyor. Sürekli ellerini ısırıyor. Kıpkırmızı yapmış parmaklarını ısırmayan. Dişlik vermeye başladım. 5dk buzlukta bekletip öyle veriyorum hoşuna gidiyor. Uykuya dalmadı zorlaştı. Sürekli kucak istiyor. Oyun halısında bile durmak istemiyor. Ateşi 37.3. Ağzımın içide yanıyor yavrumun. Biraz sınırlı her şeye kızıyor. Sanırım bizim diş çıkarma belirtileri başladı. Biz gb olan var mi?
Pamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yokBiz de bir haftadir bu durumdayiz.Biberon istiyor,memeyi birakir diye korkuyorum.Emzigi veriyorum gozlerini kapatinca memeyi dayiyorum.Bir kafa rahat olmuyor.Gaz bitiyor,reflu basliyor,o bitiyor pamukcuk o bitiyor burun hiriltisi o bitiyor meme reddi.Bir rahat nefes alamadim.
Tekrar rahatsız ettim kaç gğnde etki gördün 1 haftadır içiyorum hiç bi etki yokCanım eczanede bura mayası tableti de satılıyor direkt kuru pak maya da deneyebilirsiniz aynı sey
Canım adet oldun mu sen ben daha olmadım da ya bide bizim bıkar kez korunamadim kaçamak oldu korkuyorum hamile kalırım diye acaba nasıl anlayabilirim bir ay dolmadan çok stresliyimben de adet olmadim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?