Ay ben de bugun farkettim canim. Sampuanimizi degistirip sebamed almistim ondan mi oldu acabaAnneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Zeytinyağı ve yemek sodası karışımını sür 5 dk kadar beklet ve sık bir tarakla tara, hemen çıkıyor görürsün zaten.tekrarlamaya gerek yok , bir kere de halledersin.Anneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Yaa sizde de mi cıktı. Peki denerim tesekkurlerKendi sütünden damlat Can'ım bana da oldu Bi de cay suyu ile ılık kompres iyi geldi
Sadece mama degil ama mama agirlikli diyelim ben gunde 3 cay kasigi veriyorum canim ama kafama gore doktora falan sormadim yaniYa sadece mama veren arkadaslar bebeklere ne kadar su veriyosunuz
Canim biz epey uzun zaman cektik konak slklntlslnl banyodan bi yarim saat once zaytin yagini sur sonra yaptirmadan once ince disli tarakla tara banyosunu yaptir boyle boyke gecti bizimkiAnneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Bizimde kulak üstlerinde ve ensesinde kaldı azıcık:) aa red mi yaşıyosun yoksa çewreye duyarlılıkları arttı ondan mı?Benim bıdıgın arka taraf dokuldu önler baya uzadi . Önu arkaya kapatiypruz :)))
Devam ediyoruz ama zorla artik hic emmek istemiyor uykuluyken yada sakinken guzel emiyor yoksa agzinda oyun oynuyor.
Neyseki 6.aya az kaldi gelsin börekler cörekler :)
Doktor 3 yasina kadar gorsel ( telefon televizyon bilgisayar) baktirma dedi. 3 yas zor ama suanlik ben izletmiyorum sadece sesi duyuyor ayaga kalkinca gorunce dikkatli dikkatli ona bakiyor hemen :)
Ne demek canım benim işine yaradıysa ne alacok sagol canim,boyle bir seye ihtiyacim vardi. cok guzel bilgiler var. bugun dikkat ettim uyku arası surelerine ve su ana kadar iyi gidiyor, insallah denk geldigi icin degil de biyolojik saatini yakaladigim.icin uyumustur. bu hafta deneyeyim ,indallah biraz duzene girer bizim de.
Ben baştan beri mustela kullanıyorum. Kafasına sürüyorum yağı yarim saat 45 dk bekletiyorum sonra tarıyorum ve yikiyorumAy ben de bugun farkettim canim. Sampuanimizi degistirip sebamed almistim ondan mi oldu acabazeytinyagini nasil uygulicaz?
Teşekkür ederimZeytinyağı ve yemek sodası karışımını sür 5 dk kadar beklet ve sık bir tarakla tara, hemen çıkıyor görürsün zaten.tekrarlamaya gerek yok , bir kere de halledersin.
Ben gazından öturu kimyonlu rezene verıyorum gunde 100 ml sende sabah 25 aksam 25 ml vermye basla suyu bnceYa sadece mama veren arkadaslar bebeklere ne kadar su veriyosunuz
Biz şimdiye kadar hipp in bebek suyunu kullandık. Ayrıca daha önce yazmıştım, sodyumun yükselmemesi için suyun sadece kullanacağınız miktarını kaynatın. Aynı su tekrar ısıl işleme uğradıkça sodyumu yükseliyor. Böbrekler için iyi değil.Mama yaparken artık düşük sodyumlu bakanlık onaylı Bebek suyu kullanacağım.Sizinle de paylaşayım dedim. Başka kullanan var mı?
Emzik kullanıyorsan emzige biberona herseye sür ordan canım gecicek bnm kızın gecti o şekilPamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yok
Doktor bize hala vermeyin diyor su için.Sadece mama degil ama mama agirlikli diyelim ben gunde 3 cay kasigi veriyorum canim ama kafama gore doktora falan sormadim yani
Tabiki cok sukur iyiki varlar. Ama olan anneye oluyor. Buyuyunce rahat edermiyiz bilemiyorum ama bu uykusuzluk ve yorgunlukla Allah yardimcimiz olsun sabir versin temennim.duam buBüyüyünce rahat edersinbana da hep öyle diyorlar ama giden benden gidiyor şuan yorgunluktan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım dövünüyor ama Rabbime binlerce şükür iyi ki varlar
Yaptirma ben cok pisman oldun 16 gun kanama gordum stres depresyon cabasi. Iki arkadasim daha oldu onlarda ayni seyi yasadi cokiyi arastirinBi test yapsan iyi olur bencebenimde ilk regl 37. Gun oldu. Sonra bir aydan az fazla gecti tekrar oldum. 3.de erken geldi. Bakalim bu ayı bekliyorum duzene girer insallah. Şuan yasmin kullaniyorum ama 3 aylik igne yaptircam
Teremycn goz kremi al.eczaneddn agrisini alir duzelr canm.Sarımsagi duymustum deneyebilirim sagol canım
Dus aldiracagn gun sabahtan sur zeytinyagini kafasina aksam banyo yaptir canm 2-3 banyoda gecer. Bizim.oyle olduAnneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Sacini iyi durulayin bizde dalin kullandik ondan oldu sebamedle duzeldik dus aldircagin gun sabahtan sir kafasina konakli yerlere zeytinyagini aksamina banyo yaptir 2-3 banyoda geciyorAy ben de bugun farkettim canim. Sampuanimizi degistirip sebamed almistim ondan mi oldu acabazeytinyagini nasil uygulicaz?
Tamamen mama mi veriyosun? Emziriyo musun daDoktor bize hala vermeyin diyor su için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?