2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mama yaparken artık düşük sodyumlu bakanlık onaylı Bebek suyu kullanacağım.Sizinle de paylaşayım dedim. Başka kullanan var mı?

Eklentiler

• IMG_0575.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0576.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 47
Anneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Ay ben de bugun farkettim canim. Sampuanimizi degistirip sebamed almistim ondan mi oldu acaba zeytinyagini nasil uygulicaz?

Anneler bugün kızımın kafasında sarı lekeleme fark ettim .konak sanırım. Zeytinyagini geçene kadar sürekli yapmalı miyim yoksa ara ver vere mi uygulamalıyım?
Zeytinyağı ve yemek sodası karışımını sür 5 dk kadar beklet ve sık bir tarakla tara, hemen çıkıyor görürsün zaten.tekrarlamaya gerek yok , bir kere de halledersin.

Canim biz epey uzun zaman cektik konak slklntlslnl banyodan bi yarim saat once zaytin yagini sur sonra yaptirmadan once ince disli tarakla tara banyosunu yaptir boyle boyke gecti bizimki

Bizimde kulak üstlerinde ve ensesinde kaldı azıcık:) aa red mi yaşıyosun yoksa çewreye duyarlılıkları arttı ondan mı?

Ne demek canım benim işine yaradıysa ne ala bende ek gıdada baya yararlanacağım. Uyku konusundaysa bi gece uykusuna yatışta zorlanıyoruz onun haricinde gündüz iyiyiz. Emeklemeye başlasın şşş-pat yöntemine de geçicem inşallah ayakta sallamaktan heryerim tutulmuç vaziyette

Ay ben de bugun farkettim canim. Sampuanimizi degistirip sebamed almistim ondan mi oldu acaba zeytinyagini nasil uygulicaz?
Ben baştan beri mustela kullanıyorum. Kafasına sürüyorum yağı yarim saat 45 dk bekletiyorum sonra tarıyorum ve yikiyorum

Mama yaparken artık düşük sodyumlu bakanlık onaylı Bebek suyu kullanacağım.Sizinle de paylaşayım dedim. Başka kullanan var mı?
Biz şimdiye kadar hipp in bebek suyunu kullandık. Ayrıca daha önce yazmıştım, sodyumun yükselmemesi için suyun sadece kullanacağınız miktarını kaynatın. Aynı su tekrar ısıl işleme uğradıkça sodyumu yükseliyor. Böbrekler için iyi değil.

Emzi
Pamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yok
Emzik kullanıyorsan emzige biberona herseye sür ordan canım gecicek bnm kızın gecti o şekil

Büyüyünce rahat edersin bana da hep öyle diyorlar ama giden benden gidiyor şuan yorgunluktan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım dövünüyor ama Rabbime binlerce şükür iyi ki varlar
Tabiki cok sukur iyiki varlar. Ama olan anneye oluyor. Buyuyunce rahat edermiyiz bilemiyorum ama bu uykusuzluk ve yorgunlukla Allah yardimcimiz olsun sabir versin temennim.duam bu

Bi test yapsan iyi olur bence benimde ilk regl 37. Gun oldu. Sonra bir aydan az fazla gecti tekrar oldum. 3.de erken geldi. Bakalim bu ayı bekliyorum duzene girer insallah. Şuan yasmin kullaniyorum ama 3 aylik igne yaptircam
Yaptirma ben cok pisman oldun 16 gun kanama gordum stres depresyon cabasi. Iki arkadasim daha oldu onlarda ayni seyi yasadi cokiyi arastirin

Dus aldiracagn gun sabahtan sur zeytinyagini kafasina aksam banyo yaptir canm 2-3 banyoda gecer. Bizim.oyle oldu

Sacini iyi durulayin bizde dalin kullandik ondan oldu sebamedle duzeldik dus aldircagin gun sabahtan sir kafasina konakli yerlere zeytinyagini aksamina banyo yaptir 2-3 banyoda geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…