2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasipleri bu kadarmış napalim. Ama cok kabızlık yasiyor acaba su mu az veriyorum diye dusundum. Gunde bir kez veriyorum bende zaten hic sevmiyo
Kabızlık nasıl yani, kaka şekilleri vardı internette. Katı parça parça mı yapıyor ? Mamayı tam ölçüsüne göre yapıyorsun değil mi? Kv. bizdeyken ona emanet ettik iki saat, 1 ölçek fazla mama koymuş (şaşırmış) oğlumun o gün karın ağrısı oldu, ıkındı falan ama kabız olmadı şimdiye kadar hiç.

Tabiki ölçüsüne dikkat ediyorum, karistirirsam hic bakmam döküp yeni yapiyorum. Sma mamada kina gibi yeşil ve buyuk insan gibi koyu yapti. Aptamilde de zorlaniyor. Velhasil her mama kabiz yapti bizi

Bizimde kulak üstlerinde ve ensesinde kaldı azıcık:) aa red mi yaşıyosun yoksa çewreye duyarlılıkları arttı ondan mı?
zaten istahli bir bebek hic olmadi baslarda emdi heh guzel iyi dedim sonra meme ucunu birakip gogsumu bos vermeye baslayinca tamamen azaldi emmesi. Once yarim saat 1 saat emerdi simdi 5 dakika oda cok nadir uykulu filan olmasi lazim.

Tabiki ölçüsüne dikkat ediyorum, karistirirsam hic bakmam döküp yeni yapiyorum. Sma mamada kina gibi yeşil ve buyuk insan gibi koyu yapti. Aptamilde de zorlaniyor. Velhasil her mama kabiz yapti bizi
Mama veriyorsan her mamadan sonra iki cay kasigi su ver demisti bize doktor. Anne sutunde varmis su ama mamada yokmus. Bana sorarsan bazen hickirik tutunca veriyorum bazen aklima geliyor veriyorum. Yoksa her mama sonrasi vermiyorum. Haftada 1 belki :)

Nasipleri bu kadarmış napalim. Ama cok kabızlık yasiyor acaba su mu az veriyorum diye dusundum. Gunde bir kez veriyorum bende zaten hic sevmiyo
Geç inmişti göğsüme ama fışkırırcasına çok sütüm vardı kafamı birşeye taktım resmen iki günde çekildi hepsi, sonrasında geri gelsin diye çok ürün kullandım. Humananın bir ürünü var dünya para verdim, biraz fayda etti ama azaldığında da çocuk biberona alışmıştı geri süt gelince göğsümü emmedi. 1,5 Ayda sağarak idare ettim. Yarı yarıya süt-mama beslendi. Şimdi o da bitti. Sadece mama. Yine de çok şanslı bizimkiler.
Ne yapayım ben 15 gün emebilmişim annemi, formül mama yokmuş, inek sütünü sulandırıp veriyorlarmış. Ki Benim aşırı laktoz alerjim var, gerisi sen düşün. Katı gıdaya geçene kadar 7-8 ay kusma, ishal , gaz, ağrı, sancı ve ağlamaktan uyumamışım. Ne kilo almışım , ne doğru düzgün büyümüşüm.Annemler korkudan 10 yıl bir daha çocuk düşünmemişler. Bizimkiler tekrar diyorum çok şanslılar, herşey elimizin altında.

Benim kız uyumaz oldu damakları kasinali. Dokuzda uyudu 15dk sonra kalktı. O eski halinden eser yok şimdi. Sürekli sağ gözünü kasıyor. Yine kızardı ve şişti.

Aptamil için duymuştum birinden daha. O zaman kabız olmuş yavrum yazık. Doktorunuza bir danışın, bizimki 21 temmuz doğumlu (kaç günlük bilmiyorum) doktoru 1 ölçek mama 30 ml su ile hazırlandığı sürece suya gerek yok böbreklerine extra yük biner dedi. Mevsim yazken de burda okuyup sormuştum hava sıcak az su versem diye (sütüm geç indiği için başta da sadece mama almıştı 10 gün) hem ebeye hem de aynı doktora.O zaman da hayır demişlerdi. Ama dediğim gibi kabızlık Farklı bir durum belki fitil falan verir.

Kızlar 2 gun az uyudum resmen sutum azaldı ne kadar yesemde dolmuyor anladim ki uykuda cok onemliymis

Günde kaç kere alt değiştiriyorsunuz? Ben eskisi kadar sık değiştirmiyorum 6 max. 7 kere . Az mı acaba? Kakayı ise 2 günde 1 kere yapıyor artık.

Günde kaç kere alt değiştiriyorsunuz? Ben eskisi kadar sık değiştirmiyorum 6 max. 7 kere . Az mı acaba? Kakayı ise 2 günde 1 kere yapıyor artık.
5 -6 kez falandır molfix kuru tutuyor prima care kullanirken daha sık degisiyorduk nemi disari veriyordu aslinda hic saymadim kakasi bazen 2 gunde 1 bazen hergun yapabiliyor

evet daha olmadim. hic bilmiyorum ki canim bu sekildeyken nasil anlaşılır. inşallah beklemedigin bu durum olmaz
Ben çok da emzirmiyorum benim çok sütüm yok normalde emzirmezsen çok adet olurmussun benim karnım belim ağrıyor akıntı da çok ama adet olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…