Emzik biberin da kullanmıyoruz Nasıl oldu anlamadımEmzi
Emzik kullanıyorsan emzige biberona herseye sür ordan canım gecicek bnm kızın gecti o şekil
Ever baya sisti gözüm cay v sut çok iyi geldiYaa sizde de mi cıktı. Peki denerim tesekkurler
Tamamen mama. Süt gelmiyor artık.Tamamen mama mi veriyosun? Emziriyo musun da
Göğsünün ucuna mutlaka sür emzirmeden önceEmzik biberin da kullanmıyoruz Nasıl oldu anlamadım
Yaa onu denememiştim tamam canım onu deneyeyim. Gecsin artık cok sikildim Agzini tertemiz yapıyorum dilini yanaklarını 2 gun sonra yine var cildircam artıkGöğsünün ucuna mutlaka sür emzirmeden önce
Nasipleri bu kadarmış napalim. Ama cok kabızlık yasiyor acaba su mu az veriyorum diye dusundum. Gunde bir kez veriyorum bende zaten hic sevmiyoTamamen mama. Süt gelmiyor artık.
Kabızlık nasıl yani, kaka şekilleri vardı internette. Katı parça parça mı yapıyor ? Mamayı tam ölçüsüne göre yapıyorsun değil mi? Kv. bizdeyken ona emanet ettik iki saat, 1 ölçek fazla mama koymuş (şaşırmış) oğlumun o gün karın ağrısı oldu, ıkındı falan ama kabız olmadı şimdiye kadar hiç.Nasipleri bu kadarmış napalim. Ama cok kabızlık yasiyor acaba su mu az veriyorum diye dusundum. Gunde bir kez veriyorum bende zaten hic sevmiyo
Tabiki ölçüsüne dikkat ediyorum, karistirirsam hic bakmam döküp yeni yapiyorum. Sma mamada kina gibi yeşil ve buyuk insan gibi koyu yapti. Aptamilde de zorlaniyor. Velhasil her mama kabiz yapti biziKabızlık nasıl yani, kaka şekilleri vardı internette. Katı parça parça mı yapıyor ? Mamayı tam ölçüsüne göre yapıyorsun değil mi? Kv. bizdeyken ona emanet ettik iki saat, 1 ölçek fazla mama koymuş (şaşırmış) oğlumun o gün karın ağrısı oldu, ıkındı falan ama kabız olmadı şimdiye kadar hiç.
zaten istahli bir bebek hic olmadi baslarda emdi heh guzel iyi dedim sonra meme ucunu birakip gogsumu bos vermeye baslayinca tamamen azaldi emmesi. Once yarim saat 1 saat emerdi simdi 5 dakika oda cok nadir uykulu filan olmasi lazim.Bizimde kulak üstlerinde ve ensesinde kaldı azıcık:) aa red mi yaşıyosun yoksa çewreye duyarlılıkları arttı ondan mı?
Mama veriyorsan her mamadan sonra iki cay kasigi su ver demisti bize doktor. Anne sutunde varmis su ama mamada yokmus. Bana sorarsan bazen hickirik tutunca veriyorum bazen aklima geliyor veriyorum. Yoksa her mama sonrasi vermiyorum. Haftada 1 belki :)Tabiki ölçüsüne dikkat ediyorum, karistirirsam hic bakmam döküp yeni yapiyorum. Sma mamada kina gibi yeşil ve buyuk insan gibi koyu yapti. Aptamilde de zorlaniyor. Velhasil her mama kabiz yapti bizi
Geç inmişti göğsüme ama fışkırırcasına çok sütüm vardı kafamı birşeye taktım resmen iki günde çekildi hepsi, sonrasında geri gelsin diye çok ürün kullandım. Humananın bir ürünü var dünya para verdim, biraz fayda etti ama azaldığında da çocuk biberona alışmıştı geri süt gelince göğsümü emmedi. 1,5 Ayda sağarak idare ettim. Yarı yarıya süt-mama beslendi. Şimdi o da bitti. Sadece mama. Yine de çok şanslı bizimkiler.Nasipleri bu kadarmış napalim. Ama cok kabızlık yasiyor acaba su mu az veriyorum diye dusundum. Gunde bir kez veriyorum bende zaten hic sevmiyo
Tşkler pekmez hangisi yada farketmez öiGünde 2 kere Can'ım 1er yemek kaşığı pekmezler karıştırıp ye üzerine 2 bardak su ic. Günde en az 3 3 bucuk litre de suyunu ihmal etme ben 2 haftada belirgin etki gordum.
Antibiyotik kullandınız mı o da yaparmışEmzik biberin da kullanmıyoruz Nasıl oldu anlamadım
Aptamil için duymuştum birinden daha. O zaman kabız olmuş yavrum yazık. Doktorunuza bir danışın, bizimki 21 temmuz doğumlu (kaç günlük bilmiyorum) doktoru 1 ölçek mama 30 ml su ile hazırlandığı sürece suya gerek yok böbreklerine extra yük biner dedi. Mevsim yazken de burda okuyup sormuştum hava sıcak az su versem diye (sütüm geç indiği için başta da sadece mama almıştı 10 gün) hem ebeye hem de aynı doktora.O zaman da hayır demişlerdi. Ama dediğim gibi kabızlık Farklı bir durum belki fitil falan verir.Tabiki ölçüsüne dikkat ediyorum, karistirirsam hic bakmam döküp yeni yapiyorum. Sma mamada kina gibi yeşil ve buyuk insan gibi koyu yapti. Aptamilde de zorlaniyor. Velhasil her mama kabiz yapti bizi
Pamukcuk degil sut lekesiymis dr yanlis teshis koymus.Siz de baska bir dr a baktirin.Pamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yok
5 -6 kez falandır molfix kuru tutuyor prima care kullanirken daha sık degisiyorduk nemi disari veriyordu aslinda hic saymadim kakasi bazen 2 gunde 1 bazen hergun yapabiliyorGünde kaç kere alt değiştiriyorsunuz? Ben eskisi kadar sık değiştirmiyorum 6 max. 7 kere . Az mı acaba? Kakayı ise 2 günde 1 kere yapıyor artık.
Ben çok da emzirmiyorum benim çok sütüm yok normalde emzirmezsen çok adet olurmussun benim karnım belim ağrıyor akıntı da çok ama adet olmuyorumevet daha olmadim. hic bilmiyorum ki canim bu sekildeyken nasil anlaşılır. inşallah beklemedigin bu durum olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?