2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pamukcugunuz geçti mi acaba? Nasıl geçti ben artık çoçugumun ağzını parmaklamaktan bıktım mukostatin deseniz Bi ise yaradığı yok
Canım ben de doktora götürmüştüm pamukçuk için doktor onun pamukçuk olmadığını söyledi.anne sütü alan bebeklerde olur dedi dilde .dilin arka tarafındaysa sıkıntı olmazmış.önde olan pamukçukmuş.ama kızımın sürekli eli ağzında dedim.dilini tanıyor.elini tanıyor.ağzını tanımaya çalışıyor dedi.

A AcedaA Amine Busra kizlar bir damla bile sut geliyorsa ve emzirmeye devam etmek istiyorsaniz facete emzirme sanati diye bir grup var orda yardimci oluyolar. Benim oglum da ilk ay emmedi biberona alismisti o donem sagarak verdim ama saginca da iki gogsumden 20 cc ancak cikiyordu. Sonradan memeye dondu emmeye basladi sukur.
Ben anne sutu alamadigim icin mama vermisler ona da alerjim cikmis baya zor donemler gecirmisim ve su an bagisikligim cok zayif. Ben hep anne sutune baglarim bu durumu. Eger emzirmek istiyorsaniz bence deneyin bebisler daha cok kucuk cunku, en azindan 6 ay emsinler. Ama sut yoksa da yapacak bisey yok tabi.

Malesef Canım son haftalar dediğin gibi azdı, zorluyordum fakat birkaç gündür hiç Yok.
Ben yukarda arkadaşa yazmıştım aynen senin gibi Anne sütü alamamışım. Üstelik laktoz intöleransım var ve babamın görev yaptığı yerde o yıllarda mama falan da bulamamış inek sütünü sulandırıp vermişler. Kabus yaşamış ailem ama benim bağışıklık sistemim çok iyidir. Her türlü virüsle izole bölümlerde çalışıyorum , en son ne zaman burnum aktı hatırlamıyorum. Kolostrumu aldı hiç değilse üstüne 3,5 ay içebildi diye teselli ediyorum kendimi.

Uzuldum canim sutun de vardi oysaki.Hep bu biberonlar yuzunden.Bir daha bebegim olursa biberon vermeyecegim.Basta su kasik biberonlari kullansaydik emme reflekslerini tatmin edemeyip memeyi secerlerdi.Benimki de biberon istiyor.Alistirma bardagi aldim emme refleksi tatmin olamasin ama beslensin diye.Onu da icerken bebis akitiyor.

Günde kaç kere alt değiştiriyorsunuz? Ben eskisi kadar sık değiştirmiyorum 6 max. 7 kere . Az mı acaba? Kakayı ise 2 günde 1 kere yapıyor artık.
Iki gunde bir yapiyor kakayi.Geceleri bir kez degistiriyorum.Toplam 6-7 oluyordur.Daha az degistirsem de kaldirir gibi aslinda.

Benim kız uyumaz oldu damakları kasinali. Dokuzda uyudu 15dk sonra kalktı. O eski halinden eser yok şimdi. Sürekli sağ gözünü kasıyor. Yine kızardı ve şişti.
Aynı ya ne var bu gözde yine uyandı uyumuyır şimdi damaklar da kaşınıyor birde demir damlasından mıdır nedir kakayı zor yaptı dün ağladı çok zor uyuttum

Iki gunde bir yapiyor kakayi.Geceleri bir kez degistiriyorum.Toplam 6-7 oluyordur.Daha az degistirsem de kaldirir gibi aslinda.
ben gunde 4 kez bazen 5 kez aliyorum artik gece uykusunda degistirmiyorum bezini oda sanirim alisti bu duruma sabah actigimda fazla cisi olmuyor. ben mi az degistiriyorum diye dusunmustum o zaman normal galiba

Malesef bir damla bile yok artik. En son zaten sutun tadida degismisti emmekte istemiyodu yavrum ve kusuyodu da... Kilo alimi iyi, sagligida yerinde cok sukur. Benimde sutum cok gec indi o surede mamaya biberona alisti. Hatta biberona oyle alismis ki baska biberonda kabul etmiyor.. bende annemi 1.5 ay emmişim sonra mama ile devam etmişiz. Kizim ayni kaderi yaşamasin istedim ama nasip. Cok ugrastim. Uyudum da yeyip içtimde ama kizimi dusurdukten sonra toparlayamadim, eşimle yaşanan sorunlar hepsi etkiledi işte

ben gunde 4 kez bazen 5 kez aliyorum artik gece uykusunda degistirmiyorum bezini oda sanirim alisti bu duruma sabah actigimda fazla cisi olmuyor. ben mi az degistiriyorum diye dusunmustum o zaman normal galiba
Bende ayni şekilde. Gece zaten geç uyuyor 12 gibi son bezi takıyorum sonra sabaha kadar duruyor. Bir iki kez sizdirma oldu ama fazla yapinca.. gunduz de 4 saatte bir falan degistiriyorum altini alinca cok mutlu oluyo

Günde kaç kere alt değiştiriyorsunuz? Ben eskisi kadar sık değiştirmiyorum 6 max. 7 kere . Az mı acaba? Kakayı ise 2 günde 1 kere yapıyor artık.
Gece gunduz olayini anlasin diye gece degisme demislerdi. Bende artik gece degismiyorum ki gece yinede icim rahat etmiyor yokluyorum yapmis mi diye yapmiyor gece sabaha karsi ilk uyandiginda yapiyor o zman degisiyorum.

Hergun 1 kere bazen 2 kere kaka yapiyor. Cisli bezimizde 6-7 dir . Eskisi gibi sık degismiyorum ama cisli bezimiz baya agir oluyor buyudukce ciside buyudu :)))

Şuan dusunmuyor olsamda Allah nasip eder de ikinci bebekte biberon hatasini bende yapmicam. Sutum gelmese de bu meme de mama olayini yaparim
Ben hic pisman olmadim biberonuda emzigide verdigime :) Napayim ac mi kalsin cocuk baska turlu nasil ugrasacaksin ki o sirada sende hastasin ruh gibisin uykusuz yorgun.
Emecegi varsa emer diyorum.

Ben hic pisman olmadim biberonuda emzigide verdigime :) Napayim ac mi kalsin cocuk baska turlu nasil ugrasacaksin ki o sirada sende hastasin ruh gibisin uykusuz yorgun.
Emecegi varsa emer diyorum.
Çok haklısın alpicim ya sen de durumlar nasl emZırmeye devam edıyormusun benm kız bıraktı beni emmeyi ya

Çok haklısın alpicim ya sen de durumlar nasl emZırmeye devam edıyormusun benm kız bıraktı beni emmeyi ya
Emiyor canim gece cok guzel emiyor gunduz etrafi kesfederken emmek istemiyor. Bende uykuya gecerken emdiriyorum hemen arada mama takviyesi de yapiyorum ama cogunluk anne sutu.
Olsun napalim sanki bizler ne kadar anne sutu almisiz vicdan yapmaya gerek yok kismeti neyse onu alir. 6aydan sonra kemik sulari vs destekleriz insallah.

Doğru demişler, hastanede yaşlı Rus bir hemşire demişti bana o gece bez değiştirilmez kuralını. Gece uykumuz belki ondan iyiydi hep. Sabah ilk iş bez değiştiriyorum, birinin kafasına atsam kırar tuğla gibi oluyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…