2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canım bnm kızda gece emerdi artık onuda ıstemiyor ama ben ıkı bucuk yıl emmişim annemi :) bir yanım üzülüyor ama diger yanımda öylede böylede büyüyecek diyor

Ahahah benimkide beton gibi oluyor sabahları ben de gece acmıyorym zaten bezler kalıteli iyice emiyor :)

Bezi degistigine degiyor :)) Öbür türlü iki damla icin degistiriyorum bez boşa gitti bari çok yapsaydin diyorum :) Benim cadınin en sevdigi sey temiz beze kaka yapmak Altini ne zmaan degissem o zman yapiyor kakasini.

Aynen oyle canım bnm kızda gece emerdi artık onuda ıstemiyor ama ben ıkı bucuk yıl emmişim annemi :) bir yanım üzülüyor ama diger yanımda öylede böylede büyüyecek diyor
Oh masallah Annen iyi emzirmis seni ben 4 ay emmisim :) Oda zorla yani. Buyur buyur hic birseycik olmaz ne olacak .

Sen tam benim kız gibisin yani :) aynen bişeycik olmaz canısı

Mama sandalyesi alanlar nasil tercih ettiniz ? Ben masaya yakin olsun bizimle birlikte yesin istiyorum. Su pahali olanlardan degilde duz ikeanin jokerin yada english home gibi. Alan kullanan yardimci olacak olan yazsin lüffen :)

Mama sandalyesi alanlar nasil tercih ettiniz ? Ben masaya yakin olsun bizimle birlikte yesin istiyorum. Su pahali olanlardan degilde duz ikeanin jokerin yada english home gibi. Alan kullanan yardimci olacak olan yazsin lüffen :)
bende daha almadim ama ikeadan almayi dusunuyorum

Baldan anneyi kim tavsiye etmişti . Teşekkürlerimi iletiyorum.
Bugün onun tekniğiyle uyku aralarını tam 1 saat 45 dk tutarak uyuttum kızımı çok rahat oldu inş devamı gelir tabi daha ilk gün
Şuraya da tekniği koyayım merak edenler faydalansın

Eklentiler

• IMG_0582.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 89
bende uyguluyorum bu teknigi gercekten etkili kizimi takip ettigimde de o saatlerde gercekten agirlastigini uykusunun geldigini gozlemledim

Bizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi

Eklentiler

• IMG_0583.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 88
Onu eledim ben cok dar içi. Jokerin ki daha genişmiş ama magazada görmedim onu yakindan. Birde resim ekleyecegim o var onu kullanan cok memnun ayaklari daha saglammis ikeadan.Eki Görüntüle 2067380
yakindan gormemistim ikeayi onerenler olmustu bakinca bizi de bilgilendirirmisin canim

bezini ben de gece değiştirmeyenlerdenim. geçen bi gece yaptım o hatayı. 2 saat uyutamadım. gündüz ise sık sık değiştirmeye çalışıyorum. eğlence oluyor bize oyunlarla şarkılara seve okşaya alt değişiyoruz.

Al_pi mama sandalyesi önerilerini ben de bekliyorum. :)

bende uyguluyorum bu teknigi gercekten etkili kizimi takip ettigimde de o saatlerde gercekten agirlastigini uykusunun geldigini gozlemledim
Gerçekten öyle, ben de gözleri kızarana kadar bekliyordum uykusu geldi mi flan diye meğer o zmn uykusu kaçmış oluyormuş. Bir de cebelleşiyorduk uyumak için , bugün max 10 dk da uyutuverdim ama annemlere flan gidince nasıl yaparım bilmiyorum ay sevelim azcık derken çocuğun saatleri karışıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…