Ben istiyorum o kolyelerden. Salyalar başlamadan burda bulabilirsem.Canim amcamiz Litvanya dan getirmisti,kolyeyi de oradan getirtecegiz.Internet uzerinden de guvenilir sitelerden alabilirsin.
Aynen oyle canım bnm kızda gece emerdi artık onuda ıstemiyor ama ben ıkı bucuk yıl emmişim annemi :) bir yanım üzülüyor ama diger yanımda öylede böylede büyüyecek diyorEmiyor canim gece cok guzel emiyor gunduz etrafi kesfederken emmek istemiyor. Bende uykuya gecerken emdiriyorum hemen arada mama takviyesi de yapiyorum ama cogunluk anne sutu.
Olsun napalim sanki bizler ne kadar anne sutu almisiz vicdan yapmaya gerek yok kismeti neyse onu alir. 6aydan sonra kemik sulari vs destekleriz insallah.
Ahahah benimkide beton gibi oluyor sabahları ben de gece acmıyorym zaten bezler kalıteli iyice emiyor :)Doğru demişler, hastanede yaşlı Rus bir hemşire demişti bana o gece bez değiştirilmez kuralını. Gece uykumuz belki ondan iyiydi hep. Sabah ilk iş bez değiştiriyorum, birinin kafasına atsam kırar tuğla gibi oluyor :))))
Bezi degistigine degiyor :)) Öbür türlü iki damla icin degistiriyorum bez boşa gitti bari çok yapsaydin diyorum :) Benim cadınin en sevdigi sey temiz beze kaka yapmak Altini ne zmaan degissem o zman yapiyor kakasini.Doğru demişler, hastanede yaşlı Rus bir hemşire demişti bana o gece bez değiştirilmez kuralını. Gece uykumuz belki ondan iyiydi hep. Sabah ilk iş bez değiştiriyorum, birinin kafasına atsam kırar tuğla gibi oluyor :))))
Oh masallah Annen iyi emzirmis seni ben 4 ay emmisim :) Oda zorla yani. Buyur buyur hic birseycik olmaz ne olacak .Aynen oyle canım bnm kızda gece emerdi artık onuda ıstemiyor ama ben ıkı bucuk yıl emmişim annemi :) bir yanım üzülüyor ama diger yanımda öylede böylede büyüyecek diyor
Ben istiyorum o kolyelerden. Salyalar başlamadan burda bulabilirsem.
Benim bildiğim en iyisi verazeyn miş ama biraz farkli fiyati baska yerlere goreBende denemek istyrm , nerden alsak ki , hangi siteden ...Bulursan yaz bana da cnm
Sen tam benim kız gibisin yani :) aynen bişeycik olmaz canısıBezi degistigine degiyor :)) Öbür türlü iki damla icin degistiriyorum bez boşa gitti bari çok yapsaydin diyorum :) Benim cadınin en sevdigi sey temiz beze kaka yapmak Altini ne zmaan degissem o zman yapiyor kakasini.
Oh masallah Annen iyi emzirmis seni ben 4 ay emmisim :) Oda zorla yani. Buyur buyur hic birseycik olmaz ne olacak .
bende daha almadim ama ikeadan almayi dusunuyorumMama sandalyesi alanlar nasil tercih ettiniz ? Ben masaya yakin olsun bizimle birlikte yesin istiyorum. Su pahali olanlardan degilde duz ikeanin jokerin yada english home gibi. Alan kullanan yardimci olacak olan yazsin lüffen :)
Onu eledim ben cok dar içi. Jokerin ki daha genişmiş ama magazada görmedim onu yakindan. Birde resim ekleyecegim o var onu kullanan cok memnun ayaklari daha saglammis ikeadan.bende daha almadim ama ikeadan almayi dusunuyorum
bende uyguluyorum bu teknigi gercekten etkili kizimi takip ettigimde de o saatlerde gercekten agirlastigini uykusunun geldigini gozlemledimBaldan anneyi kim tavsiye etmişti .Teşekkürlerimi iletiyorum.
Bugün onun tekniğiyle uyku aralarını tam 1 saat 45 dk tutarak uyuttum kızımı çok rahat oldu inş devamı gelir tabi daha ilk gün
Şuraya da tekniği koyayım merak edenler faydalansın
Bizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabiMama sandalyesi alanlar nasil tercih ettiniz ? Ben masaya yakin olsun bizimle birlikte yesin istiyorum. Su pahali olanlardan degilde duz ikeanin jokerin yada english home gibi. Alan kullanan yardimci olacak olan yazsin lüffen :)
yakindan gormemistim ikeayi onerenler olmustu bakinca bizi de bilgilendirirmisin canimOnu eledim ben cok dar içi. Jokerin ki daha genişmiş ama magazada görmedim onu yakindan. Birde resim ekleyecegim o var onu kullanan cok memnun ayaklari daha saglammis ikeadan.Eki Görüntüle 2067380
markasi joie galiba ne kadara almistin bunuBizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi
Gerçekten öyle, ben de gözleri kızarana kadar bekliyordum uykusu geldi mi flan diye meğer o zmn uykusu kaçmış oluyormuş. Bir de cebelleşiyorduk uyumak için , bugün max 10 dk da uyutuverdim ama annemlere flan gidince nasıl yaparım bilmiyorum ay sevelim azcık derken çocuğun saatleri karışıyor hepbende uyguluyorum bu teknigi gercekten etkili kizimi takip ettigimde de o saatlerde gercekten agirlastigini uykusunun geldigini gozlemledim
Bizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi
6 aylık hamileydim eşimin hevesiyle almıştık yanlış olmasın 349 lira diye hatırlıyorummarkasi joie galiba ne kadara almistin bunu
Joie canım e bebekten almıştık yine aynı fiyat 349 yazıyorbunun markası modeli nedir, göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?