- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Joie canım e bebekten almıştık yine aynı fiyat 349 yazıyor
Foto ekledim yine
Gule gule kullansin Cok guzel. Ama hem yerim yok hemde cok pahali birsey dusunmuyorum.Bizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi
Dun baktim ikeayi eledim. Bu yolladigimi alacagim gibi ama hala bakiniyorum.Saglam olsun diye birde internetteki butun anneler nerdeyse ikeaninki gibi kolay kullanimli aliyorlar buyugu alanlar hep pisman o yuzden kullananlardan bilgi almak daha guzel oluyor.yakindan gormemistim ikeayi onerenler olmustu bakinca bizi de bilgilendirirmisin canim
Alt degismek bizde kabus altini acinca yan donuyor bi daha duz dönderemiyorum :)) Ben bulayim yardimci olurum seve seve zaten kullananlarda bilgi verir.bezini ben de gece değiştirmeyenlerdenim. geçen bi gece yaptım o hatayı. 2 saat uyutamadım. gündüz ise sık sık değiştirmeye çalışıyorum. eğlence oluyor bize oyunlarla şarkılara seve okşaya alt değişiyoruz.
Al_pi mama sandalyesi önerilerini ben de bekliyorum. :)
Y Yellu tavsiye etmisti canim. 4-5 gundur ben de bu sekilde uyutuyorum, uykulari uzamaya başladı çok şükür. Uyutma seklin ne? Ben şu memede uyutma işini de biraktirsam cok guzel olacak.Baldan anneyi kim tavsiye etmişti .Teşekkürlerimi iletiyorum.
Bugün onun tekniğiyle uyku aralarını tam 1 saat 45 dk tutarak uyuttum kızımı çok rahat oldu inş devamı gelir tabi daha ilk gün
Şuraya da tekniği koyayım merak edenler faydalansın
Yerin ve imkanin varsa bunlar cok guzel yatislari var kademeli de oluyor simdi bile kullanabilirsin yemek zamanlarinda kisa surelerde.şimdi alsak kullanabilir miyiz yani? bebeğim 4 aylık. yemek yerken illa kucağımda durmak istiyor. nuna ana kucağı almıştık ama o yerde olunca mızmızlanıyor
bizde de babamiz gelince ayni oluyor ozluyor oynamak istiyor ben elinden aliyorum cocugu uyutucam uykusu kacmasin diyeGerçekten öyle, ben de gözleri kızarana kadar bekliyordum uykusu geldi mi flan diye meğer o zmn uykusu kaçmış oluyormuş. Bir de cebelleşiyorduk uyumak için , bugün max 10 dk da uyutuverdim ama annemlere flan gidince nasıl yaparım bilmiyorum ay sevelim azcık derken çocuğun saatleri karışıyor hep
Geçen bi kurcalayayım dedim aylardır masanın başında duruyorşimdi alsak kullanabilir miyiz yani? bebeğim 4 aylık. yemek yerken illa kucağımda durmak istiyor. nuna ana kucağı almıştık ama o yerde olunca mızmızlanıyor
Bana egitimde kasik biberon kullan en buyuk rakibin biberon demislerdi.Kasik biberonu kullanmak cok zahmetli zaten ilk donemler cok da kotu oluyorsun kullanamadim kasik biberonu.Simdi alistirma bardagi aldim ama 4 aylik icin olanlar yine biberon basligina benziyor.Emme refleksi tatmin oluyor ben de kasikla vereyim dedim ciglik cigliga bagiriyir.Aglata aglata emzirdim bugun.Ben hic pisman olmadim biberonuda emzigide verdigime :) Napayim ac mi kalsin cocuk baska turlu nasil ugrasacaksin ki o sirada sende hastasin ruh gibisin uykusuz yorgun.
Emecegi varsa emer diyorum.
Vardir mutlaka canimBen istiyorum o kolyelerden. Salyalar başlamadan burda bulabilirsem.
Emmesi de bi dert meme bağımlısı olması da. İnan bazen emzirmekten gına geliyo bide tırnaklamaya da başladı. Sürekli oyun oynuyo memede doyuyo mu doymuyo mu anlamıyo insanzaten istahli bir bebek hic olmadi baslarda emdi heh guzel iyi dedim sonra meme ucunu birakip gogsumu bos vermeye baslayinca tamamen azaldi emmesi. Once yarim saat 1 saat emerdi simdi 5 dakika oda cok nadir uykulu filan olmasi lazim.
İşinize yarıyosan ne ala. Bizim perşembe gününden beri sorunumuz var ne gece ne gündüz uyumuyoruz. 35 saattir 2.5saat anca uykum var. Yine de 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak. Bıraktığım anda uyanıyor
Hamak var ona yatırıyorum ,sallıyorum fön açık oluyor ben de şşşş yapıyorum başlarda, benim dezavantajım büyük ama sonuna kadar gidip gelip sallıyorum bugün işim yok diye yanında uzanıp salladım ama hergğn napcm böyle..
Sadece sağıyo musun?Kızlaarr 3 gündür 12-18 saatleri arası hiç sütüm gelmiyor..nedeni hakkında fikri olan var mı?? Beslenme düzenim falan aynı.. sabah saat 6-11 arasında 500 cc süt sağıyorum ama öğleden sonra tık yok.. 10-20cc anca çıkıyor..öğleden sonra ki sütüm bi anda çekildi..
Bende daha once yazdim diye hatirliyorum ama yakin zamanda yellu yazdi. Gercekten faydali bilgiler var.. ben farkinda olmadan uygulamisim orda gorunce daha net emin oldumBaldan anneyi kim tavsiye etmişti .Teşekkürlerimi iletiyorum.
Bugün onun tekniğiyle uyku aralarını tam 1 saat 45 dk tutarak uyuttum kızımı çok rahat oldu inş devamı gelir tabi daha ilk gün
Şuraya da tekniği koyayım merak edenler faydalansın
evet buda aynisi gibi yorum lava da daha coktu.listemde bu urunde vardi bu da fena durmuyor lava baby gibi
Gecen cok guzel bir video vardi o kitaplari yakacam yakacam diyordu :)) Kitapta yazanlar uygulamak bir olmuyor iste ancak kendimize geldik biz kendimize gelincede is isten gecti. Tam 4.aya girdigimizde ben heh dedim kizimi cozdum. Zor is analik yahu cok cocuklularin önünde saygiyla egiliyorum. Eli öpulesi anneler♡♡Bana egitimde kasik biberon kullan en buyuk rakibin biberon demislerdi.Kasik biberonu kullanmak cok zahmetli zaten ilk donemler cok da kotu oluyorsun kullanamadim kasik biberonu.Simdi alistirma bardagi aldim ama 4 aylik icin olanlar yine biberon basligina benziyor.Emme refleksi tatmin oluyor ben de kasikla vereyim dedim ciglik cigliga bagiriyir.Aglata aglata emzirdim bugun.
Benide cok guzel tirnakliyor :) şşş pat yöntemi bende ise yaramiyor ne zman kulagina egilip şşş pişşş desem gülüyor uyuyosa bile uyaniyor :)))Emmesi de bi dert meme bağımlısı olması da. İnan bazen emzirmekten gına geliyo bide tırnaklamaya da başladı. Sürekli oyun oynuyo memede doyuyo mu doymuyo mu anlamıyo insan
Neden emzirmiyorsun?Kızlaarr 3 gündür 12-18 saatleri arası hiç sütüm gelmiyor..nedeni hakkında fikri olan var mı?? Beslenme düzenim falan aynı.. sabah saat 6-11 arasında 500 cc süt sağıyorum ama öğleden sonra tık yok.. 10-20cc anca çıkıyor..öğleden sonra ki sütüm bi anda çekildi..
Gündüzleri emziremiyorum yani benim kız emmiyor mecburen sağıyorum.. gece ıykudayken daha rahat emziriyorum..Sadece sağıyo musun?
Emmediği için azalmasi normal. Ama sabah 500 cikiyorsa yine de cok iyiGündüzleri emziremiyorum yani benim kız emmiyor mecburen sağıyorum.. gece ıykudayken daha rahat emziriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?