2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi
Gule gule kullansin Cok guzel. Ama hem yerim yok hemde cok pahali birsey dusunmuyorum.
yakindan gormemistim ikeayi onerenler olmustu bakinca bizi de bilgilendirirmisin canim
Dun baktim ikeayi eledim. Bu yolladigimi alacagim gibi ama hala bakiniyorum.Saglam olsun diye birde internetteki butun anneler nerdeyse ikeaninki gibi kolay kullanimli aliyorlar buyugu alanlar hep pisman o yuzden kullananlardan bilgi almak daha guzel oluyor.

Alt degismek bizde kabus altini acinca yan donuyor bi daha duz dönderemiyorum :)) Ben bulayim yardimci olurum seve seve zaten kullananlarda bilgi verir.

Y Yellu tavsiye etmisti canim. 4-5 gundur ben de bu sekilde uyutuyorum, uykulari uzamaya başladı çok şükür. Uyutma seklin ne? Ben şu memede uyutma işini de biraktirsam cok guzel olacak.

şimdi alsak kullanabilir miyiz yani? bebeğim 4 aylık. yemek yerken illa kucağımda durmak istiyor. nuna ana kucağı almıştık ama o yerde olunca mızmızlanıyor
Yerin ve imkanin varsa bunlar cok guzel yatislari var kademeli de oluyor simdi bile kullanabilirsin yemek zamanlarinda kisa surelerde.

bizde de babamiz gelince ayni oluyor ozluyor oynamak istiyor ben elinden aliyorum cocugu uyutucam uykusu kacmasin diye

listemde bu urunde vardi bu da fena durmuyor lava baby gibi

Eklentiler

• Screenshot_20171114-172703.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
şimdi alsak kullanabilir miyiz yani? bebeğim 4 aylık. yemek yerken illa kucağımda durmak istiyor. nuna ana kucağı almıştık ama o yerde olunca mızmızlanıyor
Geçen bi kurcalayayım dedim aylardır masanın başında duruyor baktım ana kucağı pozisyonu var , ön tablayı çıkartıp ayak kısmını yukarı kaldırdım çok rahat oturdu ve bizi izledi masadaki herşeyi de görünce uslu uslu oturdu kızım, tam 4 aylık kızım
Birkaç farklı seviyesi var sanırım daha bakmadım. Kullanışlı ve rahat geldi bana

Ben hic pisman olmadim biberonuda emzigide verdigime :) Napayim ac mi kalsin cocuk baska turlu nasil ugrasacaksin ki o sirada sende hastasin ruh gibisin uykusuz yorgun.
Emecegi varsa emer diyorum.
Bana egitimde kasik biberon kullan en buyuk rakibin biberon demislerdi.Kasik biberonu kullanmak cok zahmetli zaten ilk donemler cok da kotu oluyorsun kullanamadim kasik biberonu.Simdi alistirma bardagi aldim ama 4 aylik icin olanlar yine biberon basligina benziyor.Emme refleksi tatmin oluyor ben de kasikla vereyim dedim ciglik cigliga bagiriyir.Aglata aglata emzirdim bugun.

zaten istahli bir bebek hic olmadi baslarda emdi heh guzel iyi dedim sonra meme ucunu birakip gogsumu bos vermeye baslayinca tamamen azaldi emmesi. Once yarim saat 1 saat emerdi simdi 5 dakika oda cok nadir uykulu filan olmasi lazim.
Emmesi de bi dert meme bağımlısı olması da. İnan bazen emzirmekten gına geliyo bide tırnaklamaya da başladı. Sürekli oyun oynuyo memede doyuyo mu doymuyo mu anlamıyo insan

Y Yellu tavsiye etmisti canim. 4-5 gundur ben de bu sekilde uyutuyorum, uykulari uzamaya başladı çok şükür. Uyutma seklin ne? Ben şu memede uyutma işini de biraktirsam cok guzel olacak.
İşinize yarıyosan ne ala. Bizim perşembe gününden beri sorunumuz var ne gece ne gündüz uyumuyoruz. 35 saattir 2.5saat anca uykum var. Yine de 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak. Bıraktığım anda uyanıyor

Hamak var ona yatırıyorum ,sallıyorum fön açık oluyor ben de şşşş yapıyorum başlarda, benim dezavantajım büyük ama sonuna kadar gidip gelip sallıyorum bugün işim yok diye yanında uzanıp salladım ama hergğn napcm böyle..
Bir de sütüm sızmaya başlayınca sanki kızım hissedip kıpırdıyor kucağıma alıp biraz da memede uyumaya devam ediyoruz
Sabah 2,5 saat , öğle 1,45 uyudu, şimdi de 5 te yattık bakalım kaç saat uyur
Ama akşam 9 da 2 kişi battaniyede sallayınca uyuyor eşim olmadan olmuyor.
Yani tam rahatlamış değilim yöntemin tek faydası bugün kızım daha az ağlamış oldu beni de kendini de daha az yıprattı

Kızlaarr 3 gündür 12-18 saatleri arası hiç sütüm gelmiyor..nedeni hakkında fikri olan var mı?? Beslenme düzenim falan aynı.. sabah saat 6-11 arasında 500 cc süt sağıyorum ama öğleden sonra tık yok.. 10-20cc anca çıkıyor..öğleden sonra ki sütüm bi anda çekildi..

Sadece sağıyo musun?

Bende daha once yazdim diye hatirliyorum ama yakin zamanda yellu yazdi. Gercekten faydali bilgiler var.. ben farkinda olmadan uygulamisim orda gorunce daha net emin oldum

listemde bu urunde vardi bu da fena durmuyor lava baby gibi
evet buda aynisi gibi yorum lava da daha coktu.

Gecen cok guzel bir video vardi o kitaplari yakacam yakacam diyordu :)) Kitapta yazanlar uygulamak bir olmuyor iste ancak kendimize geldik biz kendimize gelincede is isten gecti. Tam 4.aya girdigimizde ben heh dedim kizimi cozdum. Zor is analik yahu cok cocuklularin önünde saygiyla egiliyorum. Eli öpulesi anneler♡♡

Emmesi de bi dert meme bağımlısı olması da. İnan bazen emzirmekten gına geliyo bide tırnaklamaya da başladı. Sürekli oyun oynuyo memede doyuyo mu doymuyo mu anlamıyo insan
Benide cok guzel tirnakliyor :) şşş pat yöntemi bende ise yaramiyor ne zman kulagina egilip şşş pişşş desem gülüyor uyuyosa bile uyaniyor :)))

Neden emzirmiyorsun?

Bugun yine hastaneye gittik.Bir hafta atlasak sasiracagim.Hiriltiyi geciremedim.Kbb den randevu aldim.Burun,agiz,kulak kontrol etti.Cok agladi oglum.Ozellikle o uzun metal cubuk adi her neyse onunla bogazini kontrol ederken.Ben kollarini,dedesi ayaklarini,hemsire basini tuttu.Burun eti sismis.Kuruluktan dedi dr.Otri bebe kullaniyordum o daha da sisirirmis.Burun spreyi bir de agizdan daml verdi.3 gune gecermis.Insallah gecsin ya.Emmemesi de burnun kapali olnasindandir dedi.Bu hafta asisi da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…