gecmis olsun canim. Senin kuzuya yazik hep hastaneye gidiyor . Simdiden fobisi olustu kiyamam ya.Bugun yine hastaneye gittik.Bir hafta atlasak sasiracagim.Hiriltiyi geciremedim.Kbb den randevu aldim.Burun,agiz,kulak kontrol etti.Cok agladi oglum.Ozellikle o uzun metal cubuk adi her neyse onunla bogazini kontrol ederken.Ben kollarini,dedesi ayaklarini,hemsire basini tuttu.Burun eti sismis.Kuruluktan dedi dr.Otri bebe kullaniyordum o daha da sisirirmis.Burun spreyi bir de agizdan daml verdi.3 gune gecermis.Insallah gecsin ya.Emmemesi de burnun kapali olnasindandir dedi.Bu hafta asisi da var.
Gündüzleri emmiyor.. oyun yapıyor, mememi ağzında tutuyor diliylede eviriyor çeviriyor, zorlayıncada basıyor yaygarayı.. o küçücük bedeninden o çığlıkları nasıl çıkartıyor anlamış değilim..zaten doğduğundan beri sol mememi tutamadı onu ancak meme ucuyla emzirebiliyordum, sağı çok güzel kavradı ama onunda sütünü pek beğenmiyor, burun kıvırıyor.. sağıp karıştırıp veriyorum...bende çok uğraşamıyorum gerçekten çok yoruldum..gece güzel emiyor sadece gece emziriyorum ızun zamandır..Neden emzirmiyorsun?
Gece emzirdigin icin sabah cok cikiyor sonra da azaliyor olabilir canimGündüzleri emziremiyorum yani benim kız emmiyor mecburen sağıyorum.. gece ıykudayken daha rahat emziriyorum..
Azalarak gelmese anlıyacam, sütüm azalıyor dicem ama bianda öğleden sonra hiç gelmemesini anlamış değilim.. 3 gündür böyle.Emmediği için azalmasi normal. Ama sabah 500 cikiyorsa yine de cok iyi
Benimki de akşamüstü beşten sonra azal8rdi yavrum emerken hep kendini çekerdi bugün iyiydi çok şükür. Öğleden sonra az su içiyordum tuvaletim gelmesin diye. Bugün önemsemedim hep su içtim rahatca emdi yavrum. Şu içmeyi mi ihma ediyorsun acaba?Azalarak gelmese anlıyacam, sütüm azalıyor dicem ama bianda öğleden sonra hiç gelmemesini anlamış değilim.. 3 gündür böyle.
Bizde de ayni durum ama ben bir kere biberon veriyorum iki kere aglata aglata emzirdim gunduz.Gece problem yok ama haliyle daha az sut aliyor.Esim zorlama burnu gecene kadar biberon ver dedi.Bakalim yarin duruma bakarim.Benim kuzuya dr da nazli dedi:)Bizim kucuk kucuk ciddi olmayan ama cok ugrastiran sorunlarimiz oluyor.Gündüzleri emmiyor.. oyun yapıyor, mememi ağzında tutuyor diliylede eviriyor çeviriyor, zorlayıncada basıyor yaygarayı.. o küçücük bedeninden o çığlıkları nasıl çıkartıyor anlamış değilim..zaten doğduğundan beri sol mememi tutamadı onu ancak meme ucuyla emzirebiliyordum, sağı çok güzel kavradı ama onunda sütünü pek beğenmiyor, burun kıvırıyor.. sağıp karıştırıp veriyorum...bende çok uğraşamıyorum gerçekten çok yoruldum..gece güzel emiyor sadece gece emziriyorum ızun zamandır..
Bu arada geçmiş olsun canım.. sanırım senin kuzucuk hassas.. en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle..
Benim kadar sıvı tüketen yoktur herhalde.. en az 3lt su, 2 kupa tezene çayı, 1 kupa papatya çayı, 1 kupa naneçayı ,1 kupa süt,(kupalarımda çorba tası gibi)3-4 şişede malt içeçeği içiyorum..yani içeçeğim sürekli böyle yemek yemesem bile sıvıyı kesinlikle ihmal etmiyorum..Benimki de akşamüstü beşten sonra azal8rdi yavrum emerken hep kendini çekerdi bugün iyiydi çok şükür. Öğleden sonra az su içiyordum tuvaletim gelmesin diye. Bugün önemsemedim hep su içtim rahatca emdi yavrum. Şu içmeyi mi ihma ediyorsun acaba?
Sorma ya.Ben biktim o ne haldedir.Iyi ki sigorta yaptirmisiz batmistik yoksa.Bir de ben yaptirmayalim diyordum.gecmis olsun canim. Senin kuzuya yazik hep hastaneye gidiyor . Simdiden fobisi olustu kiyamam ya.
Ne güzel canım nefes alacak zamanın oluyor, yardım edenin var ben bırda bir başımayım.. geçen dayanamadım eşimi aradım ağlayarak gel kollarım koptu diye.. yazık adam işini bıraktı geldi.. zaten kızada o ara bişey oldu kucaktan hiç inmek istemedi yere bırakınca gözlerinden yağmur gibi döktü.. maşaAllah sübhanAllah düzeldik şimdi daha iyiyiz.. çok nadir kucak istiyor..Bizde de ayni durum ama ben bir kere biberon veriyorum iki kere aglata aglata emzirdim gunduz.Gece problem yok ama haliyle daha az sut aliyor.Esim zorlama burnu gecene kadar biberon ver dedi.Bakalim yarin duruma bakarim.Benim kuzuya dr da nazli dedi:)Bizim kucuk kucuk ciddi olmayan ama cok ugrastiran sorunlarimiz oluyor.
Yalniz bakmak cok zor.Hamilelikte kv gorumce ile bayagi zitlasmistik.Simdi hep birlikteyiz.Tek basima olmuyor.Dr a birlikte,gezmeye birlikte.Ben sadece temel ihtiyaclari karsilayabiliyorum.Onlar oynuyor.Bir de oglumu cok seviyorlar oglum da onlari.Oyle olunca ben de seviyorum.
Disten olabilir canim kucak istemesi.Gecen bir cocuk bakicisiyla konustum.Yorgan serip cevresini yastikla kapatip bebisleti yere birakiyormus,cabuk emekliyorlarmis.Ben de yapayim dedim cigligi basti.Ne güzel canım nefes alacak zamanın oluyor, yardım edenin var ben bırda bir başımayım.. geçen dayanamadım eşimi aradım ağlayarak gel kollarım koptu diye.. yazık adam işini bıraktı geldi.. zaten kızada o ara bişey oldu kucaktan hiç inmek istemedi yere bırakınca gözlerinden yağmur gibi döktü.. maşaAllah sübhanAllah düzeldik şimdi daha iyiyiz.. çok nadir kucak istiyor..
İnci kuş çok seviyor yatağa koyuyorum kendi kendine oynuyor konusuyor dönmeye calısıyor. Yer soguktur diye koymuyorum yaza dogru ancak olur simdi kendi yatagima koyuyorum cidden cok egleniyor.Alan da genis ya döne döne bi bakiyorum bir bastan bir başa gelmişDisten olabilir canim kucak istemesi.Gecen bir cocuk bakicisiyla konustum.Yorgan serip cevresini yastikla kapatip bebisleti yere birakiyormus,cabuk emekliyorlarmis.Ben de yapayim dedim cigligi basti.
Az sabret canim kendini ifade etmeye baslayinca daha rahatlarsin.
Ben de yapayim yarin.Yatak ustunde yatak yorgan birakmayip oyuncak koyayim.Sevgimizi alsin,guvende hissetsin diye hep kucakta gezdirdik ama boyle olursa emekleme gecikir.Iki buyuk battaniye yi 4 e katladim.Ustune de bebek battaniyesi.Altta hali yok yalniz.Usur mu acaba?Battaniyeyi ucundan cekerek istedigim yere tasiyorum o iyi oluyor.İnci kuş çok seviyor yatağa koyuyorum kendi kendine oynuyor konusuyor dönmeye calısıyor. Yer soguktur diye koymuyorum yaza dogru ancak olur simdi kendi yatagima koyuyorum cidden cok egleniyor.Alan da genis ya döne döne bi bakiyorum bir bastan bir başa gelmiş
Benimkinde donmuyor poposunu yukarı kaldırıyor sadece. Biraz totosu buyuk ondan dönemiyor heraldeBizimkide dönmüyo. Bacaklari saga sola salliyo o kadar
Benimkide dönmüyor daha ama elleri kolları haraketli MasaAllah.Bizimkide dönmüyo. Bacaklari saga sola salliyo o kadar
Canim benim arkadasimin oglu 10 aylik donmus, yuz ustu hic koymamistim dedi. Ben 1 aydan sonra her gun 5 dk koydum 3 aylikken dondu. Ama gec donse de sorun degil, o dedigim arkadasimin oglu her seyi gec yapti 12 aylik emekledi 15 aylik yurudu falan ama gayet normal bi cocuk :) biraz da yapisal bi durum sanirim.Büyüyen bebek programındaki günlük aktivitelri yapmaya çalışıyorum ama hazırcı olacak illa sen yapacan öyle kalkıyor totosu
Bakalım ne zaman dönecek ..
Normal bir durum di mi?
Bende bebekliğinde hep yüzüstü yatırdım ama dediğin gibi yapısal bir durum sanirim.Canim benim arkadasimin oglu 10 aylik donmus, yuz ustu hic koymamistim dedi. Ben 1 aydan sonra her gun 5 dk koydum 3 aylikken dondu. Ama gec donse de sorun degil, o dedigim arkadasimin oglu her seyi gec yapti 12 aylik emekledi 15 aylik yurudu falan ama gayet normal bi cocuk :) biraz da yapisal bi durum sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?