Kafasını günde en az 4 kere 10 dakika kadar tutabiliyorsa gayet normalmiş, benim ki yüz üstüyken devrilip yanlışlıkla dönüyor arada, bugün daha fizyoterapistteydik sordum dönemiyor diye. Dönmesi gerekmiyor dedi. Yan yatırdığında dönmesi gerekiyormuş sadece. Endişelenme normalBende bebekliğinde hep yüzüstü yatırdım ama dediğin gibi yapısal bir durum sanirim.
Yüzüstü yatmayı seviyor kafasını kaldırıp sağa sola bakıyor uzanıp önündeki oyuncağını aliyor ama yok dönmüyor çocuğum
Sağol canım bilgi için ben yarın bir bakayım kaç dk tutacak kafasını..Kafasını günde en az 4 kere 10 dakika kadar tutabiliyorsa gayet normalmiş, benim ki yüz üstüyken devrilip yanlışlıkla dönüyor arada, bugün daha fizyoterapistteydik sordum dönemiyor diye. Dönmesi gerekmiyor dedi. Yan yatırdığında dönmesi gerekiyormuş sadece. Endişelenme normal
Rica ederimSağol canım bilgi için ben yarın bir bakayım kaç dk tutacak kafasını..
Yan yatirdigimda donuyor arada ama canı isterse..
Akraba lazım :) sevecen yardımsever bir kayınvalide candır:) en yakının onlar senin artık çocuk olduktan sonra daha iyi anlıyor insan bir aile olduğunu , zıtlaşmakta olmuşsa da unutulup gidiyor öyle de olsun zaten yalnız çocuk bakmak hakkaten zor , kucağına atıyor insan bir iş yapıyor en basiti wc ye gidiyor :)Bizde de ayni durum ama ben bir kere biberon veriyorum iki kere aglata aglata emzirdim gunduz.Gece problem yok ama haliyle daha az sut aliyor.Esim zorlama burnu gecene kadar biberon ver dedi.Bakalim yarin duruma bakarim.Benim kuzuya dr da nazli dedi:)Bizim kucuk kucuk ciddi olmayan ama cok ugrastiran sorunlarimiz oluyor.
Yalniz bakmak cok zor.Hamilelikte kv gorumce ile bayagi zitlasmistik.Simdi hep birlikteyiz.Tek basima olmuyor.Dr a birlikte,gezmeye birlikte.Ben sadece temel ihtiyaclari karsilayabiliyorum.Onlar oynuyor.Bir de oglumu cok seviyorlar oglum da onlari.Oyle olunca ben de seviyorum.
yok canim ne sogugu ama yerden ne yaparsan yap hava geliyor biz bile yürürken ona hava geliyor. Bak bugun kendi yatagina koy bak genis alanda neler yapiyor.Ben de yapayim yarin.Yatak ustunde yatak yorgan birakmayip oyuncak koyayim.Sevgimizi alsin,guvende hissetsin diye hep kucakta gezdirdik ama boyle olursa emekleme gecikir.Iki buyuk battaniye yi 4 e katladim.Ustune de bebek battaniyesi.Altta hali yok yalniz.Usur mu acaba?Battaniyeyi ucundan cekerek istedigim yere tasiyorum o iyi oluyor.
Bu yakisikli prens sizin mi acaba :))Rica ederim
Alpi canim yazin bebekler yürümeye baslayacaklar inşallah yorgana fakan gerek kakmaz canımİnci kuş çok seviyor yatağa koyuyorum kendi kendine oynuyor konusuyor dönmeye calısıyor. Yer soguktur diye koymuyorum yaza dogru ancak olur simdi kendi yatagima koyuyorum cidden cok egleniyor.Alan da genis ya döne döne bi bakiyorum bir bastan bir başa gelmiş
UCu silikon olan alıştırma bardaklarindan mı acabaBana egitimde kasik biberon kullan en buyuk rakibin biberon demislerdi.Kasik biberonu kullanmak cok zahmetli zaten ilk donemler cok da kotu oluyorsun kullanamadim kasik biberonu.Simdi alistirma bardagi aldim ama 4 aylik icin olanlar yine biberon basligina benziyor.Emme refleksi tatmin oluyor ben de kasikla vereyim dedim ciglik cigliga bagiriyir.Aglata aglata emzirdim bugun.
Ne kadar süre oturuyorsun acaba sandalyede canımBizim mama sandalyemiz bu, şimdilik anne karnı pozisyonunda oturup bizi izliyor kızım, ön tablasını çıkararak tabi
:) Evet canim insallah öyle olacakta oyunlar oynarken yine yerde olacagıź.. Öyle cok büyuk olmayacaklar ki hala minnak olacaklar o anlamda dedim. :-*Alpi canim yazin bebekler yürümeye baslayacaklar inşallah yorgana fakan gerek kakmaz canım
Haklisin canim k.b bebis bizi 404 gibi yapistirdi diyor :)Akraba lazım :) sevecen yardımsever bir kayınvalide candır:) en yakının onlar senin artık çocuk olduktan sonra daha iyi anlıyor insan bir aile olduğunu , zıtlaşmakta olmuşsa da unutulup gidiyor öyle de olsun zaten yalnız çocuk bakmak hakkaten zor , kucağına atıyor insan bir iş yapıyor en basiti wc ye gidiyor :)
Evt canim ama onu da emiyor.Biberon basliginin biraz farklisi.UCu silikon olan alıştırma bardaklarindan mı acaba
Kusmasi gecmedi mi daha?Dr ne diyor ne kadar devam edermis?yok canim ne sogugu ama yerden ne yaparsan yap hava geliyor biz bile yürürken ona hava geliyor. Bak bugun kendi yatagina koy bak genis alanda neler yapiyor.
Bende yanina yatiyorum elimi tutuyor yüzume dokunuyor Biz kucaga cok almadik desem yeridir. Hep yanimizda yatiyor oyle seviyoruz kustugu icin korkudan zaten kaldiramiyoruz. Simdi yeni yeni kalkmak istiyor yere koyunca agliyor artik :)
Canim yuzustu yatmiyor benimki de.Hareketleri bize de anlatir misin ya da gorseli varsa yukleyebilir misin?Rica ederim
6-12 ay arasi gecermis bekliyoruz bir umut 6.ayini.Kusmasi gecmedi mi daha?Dr ne diyor ne kadar devam edermis?
Ama bu ördek cok tatlı şaşkın ördek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?