2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bebek fizyoterapistindeydik. Dönme konusunda Yan yatırdığında kendini döndürebilmeli dedi. Diğerleri için erkenmiş. Onu da yapabiliyor zaten. Sırt üstü gelişimi 5 ay civarıymış epey önde; biberonunu kendi tutuyor epeydir, emziğini elimden alıp ağzına götürüyor, motor becerileri, dikkati, boyun hareketleri vs. çok iyi 3,5 aya göre ama yüz üstü performansı biraz geride; kafasını günde en az 4 kere 10 dakika civarı sallanmadan yorulmadan yukarda tutması lazımmış yüz üstüyken. Bizim ördek yoruluyor o kadar tutamıyor. Yüz üstü antrenmanlar verdi.

Kafasını günde en az 4 kere 10 dakika kadar tutabiliyorsa gayet normalmiş, benim ki yüz üstüyken devrilip yanlışlıkla dönüyor arada, bugün daha fizyoterapistteydik sordum dönemiyor diye. Dönmesi gerekmiyor dedi. Yan yatırdığında dönmesi gerekiyormuş sadece. Endişelenme normal

Sağol canım bilgi için ben yarın bir bakayım kaç dk tutacak kafasını..
Yan yatirdigimda donuyor arada ama canı isterse..

Benim büyük oğlmda kullandığım mama sandalyesi vardı ne halde bakacaz artık ama ben çok kullandım onu , 2,5 yaşına kadar kullanmış olabilirim, çok kullanılışlı rahat oluyor ama ebebekten almıştım sağlam bişeydi basit olanları pek gözüm tutmuyor açıkçası

Akraba lazım :) sevecen yardımsever bir kayınvalide candır:) en yakının onlar senin artık çocuk olduktan sonra daha iyi anlıyor insan bir aile olduğunu , zıtlaşmakta olmuşsa da unutulup gidiyor öyle de olsun zaten yalnız çocuk bakmak hakkaten zor , kucağına atıyor insan bir iş yapıyor en basiti wc ye gidiyor :)

Benimki de yatarken yan dönüp memeyi arıyor :)) meme derdine dönerse döner yoksa koca totiş kalkmaz

yok canim ne sogugu ama yerden ne yaparsan yap hava geliyor biz bile yürürken ona hava geliyor. Bak bugun kendi yatagina koy bak genis alanda neler yapiyor.
Bende yanina yatiyorum elimi tutuyor yüzume dokunuyor Biz kucaga cok almadik desem yeridir. Hep yanimizda yatiyor oyle seviyoruz kustugu icin korkudan zaten kaldiramiyoruz. Simdi yeni yeni kalkmak istiyor yere koyunca agliyor artik :)

Alpi canim yazin bebekler yürümeye baslayacaklar inşallah yorgana fakan gerek kakmaz canım

UCu silikon olan alıştırma bardaklarindan mı acaba

Haklisin canim k.b bebis bizi 404 gibi yapistirdi diyor :)

Kusmasi gecmedi mi daha?Dr ne diyor ne kadar devam edermis?

ben de benim kusu benim yataga yatiriyorum yuzustu tam karsida da yakin gardrop var komple aynali oradan kendini izlemeye bayiliyor. bugun 20 dk ya yakin durduk bende yanina yattim kendine bakip bakip gulucukler atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…