2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimkini en fazla yarim saat oyalayabiliyorum sirt üstü. kucakta da yüzü dışa dönük gezecek sürekli, durduğun an hemen sinyal veriyir gexmeye devam diye. Sürekli yeni seyler gormesi gerek, sıkılıyor hemen. O yuzden geç dönecek sanirim.

ben de benim kusu benim yataga yatiriyorum yuzustu tam karsida da yakin gardrop var komple aynali oradan kendini izlemeye bayiliyor. bugun 20 dk ya yakin durduk bende yanina yattim kendine bakip bakip gulucukler atiyor
benim odam da öyle, aynisini yapiyorum ama 2 dakika zor sabrediyor, hem sıkılıyor hem yoruluyor galiba. En sevdigi seyle bile 5 dakikadan fazla ilgilenmiyor zaten.

benimki ileriki yaslarinda nasil olacagini hissettiriyor galiba annesi gibi kokos ayna duskunu :)))

Canim yuzustu yatmiyor benimki de.Hareketleri bize de anlatir misin ya da gorseli varsa yukleyebilir misin?
Canım küçük bir el havlusunu rulo şeklinde katlayıp koltukaltından göğsünün altına yerleştireceksin(yüz üstüyken)Hem kollarını arkaya alamayacak, hem de göğsüne destek olacak sekilde. En sevdiği oyuncaklarını sadece bu duruşta ortaya çıkaracaksın. Kafa hizasından yukarı sağa sola ve düz baktırarak boynunu ve sırtını çalıştıracaksın. Ağlayacak gibi olursa ağlatmadan sevdiği pozisyona geçirip gün içinde tekrar deneyeceksin.
Ta ki 10 dakika civarı 4 kere yorulmadan ve sallanmadan başını tutabilene kadar.

Biz bugün 4.ay aşımızı olduk. Iki bacagimizda kanadı. Pamuğu erken çektim galiba. Ins morarma olmaz. Bende gebelik biyo kimya tahlili için kan verdim. Unutkanligim neden öğrenelim bakalım. Büyük ihtimalle iş yoğunluğundan çıkacak. Kandan değil diye düşünüyorum. Çünkü halsizligim yok. Hava güzeldi biraz da yürüyüş yaptık kuzumla. O uyudu tabi ben islerimi hallettim. Yıldızımız çok düşük sanırım. Benim kız hemencik nazar oluyor. Nazar için ne önerirsiniz?

Geçmiş olsun canım, bir nazar boncuğu tak.

Yanında küçük Cevşen (kitapçık) taşı canım arada da 1-2 okursun. Dışarı çıkarken de felak nas okumaya gayret et.

Yüz üstü bizde o kadar uzun süre tutamıyoruz cabuk yoruluyor sag sola yeni dönmeye başladı 4.5aylıgız

Yengeç Bebeği (22 Haziran – 22 Temmuz)

Gezegeni: Ay
Elementi: Su
İyi yönleri: Hassas, kibar, sevgi dolu, koruyucu, karşı tarafı anlayan
Olumsuz yönleri: Kolaylıkla keyfi kaçar, aşırı duygusaldır, aşırı duyarlı ve alıngan olabilir

Eğer bebeğiniz Yengeç burcuysa (aynı zamanda Ay Çocuğu olarak da bilinir) duygusal bir kişiliğe ve geniş bir hayal gücüne sahip olacaktır. Sempatik ve konuşkandır, evini ve ailesini sever, detaylar ve olaylar konusunda güçlü bir hafızası vardır. Övgüden hoşlanır, incelikleri sever. Güzel mekanlar, romantik ortamlar ve yeni heyecanlar hoşuna gider. Ünlü olmayı ve ilgi görmeyi severler ama bazen utangaç olabilirler.

Yengeç bebekleri ile oyunlar oynamak eğlencelidir. Ruhsal hali oldukça değişken olduğu için duygusal ve hassastır. Bu bazen o kadar belirgindir ki, gülücükler atarken birden bire ağlamaya başlarlarsa sakın şaşırmayın. Kendisini güvende hissetmek ihtiyacı içindedir ve sizin yanınızdan ayrılmak istemez. Hata yaptığında ona yumuşak şekilde yaklaşmalı ve kendisini affettirmek için gözyaşlarına boğulabileceğini unutmamalısınız.

Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapacağınız en ufak bir değişiklik onu rahatsız edecektir. Hassastır ve kolayca kırılabilir.

Bu hayal gücü güçlü çocuk aradığı mesleği bulana kadar hayatında bir sürü değişiklik yapacaktır. İstediği mesleği bulduktan sonra da kendilerinden emin bir şekilde çalıştıkları işlerinde çok takdir toplayacaklardır.

Evlerini çok severler ve onu mükemmel bir yaşam alanına çevirmek için uğraşırlar. Seyahat etmekten ve özellikle denize yakın olmaktan çok hoşlanırlar.

Yüz üstü bizde o kadar uzun süre tutamıyoruz cabuk yoruluyor sag sola yeni dönmeye başladı 4.5aylıgız
3,5 aylıkken tutabilmeli dedi bize dün. Bizim yüz üstü duruşumuzu beğenmedi. 2,5 aylık gibi dedi. 3-4 dakika tuttuktan sonra yere bırakmak istiyor çünkü. Egzersiz verdi, mayhosmelek e yazdım. Siz de deneyin yapamadığını görüyorsanız. Dün 6 kere, bugün şimdiye kadar 3 kere çalıştık.şimdiden daha güzel tutmaya başladı. Üstelik çok yoruluyor heralde gündüz uyumaya da başladı.

Kızlar diş çıkartırken dogal agrıkesici yapıp deneyen var mı ? Karanfil ve zeytinyag okudum, yaptım ama bi işe yaramadı ,halbuki deneyenler herkez memnun..ben mi yapamadım acaba..
1 haftadır uykusuzum gece ozellikle uymuyor, kucakta, memede hep , agrısı olunca sadece beni istyr, eli agzında surekli..

Daha şimdiden uyuyor valla :)

Tek bildiğim oyuncu, müzikten ve temastan hoşlanıyor, sakin ortamları seviyor, güleç, flörtöz, anneye düşkün :)))

telefonuma baby sleep instant diye bir program indirdim su an aglayan kizim dus sesiyle sakinlesip misil misil uyudu. icerigindeki sesler guzel begendim deneyebilirsiniz

telefonuma baby sleep instant diye bir program indirdim su an aglayan kizim dus sesiyle sakinlesip misil misil uyudu. icerigindeki sesler guzel begendim deneyebilirsiniz

Bende eskiden muzikle uyutabiliyodum simdi daha cok sinir olup agliyo mecbur kapatiyorum :) bende hamilelik takvimi ve anneyim programibi kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…