- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Tesekkur ederim canim,yarin ilk isim bu hareketi denemek olacak.Canım küçük bir el havlusunu rulo şeklinde katlayıp koltukaltından göğsünün altına yerleştireceksin(yüz üstüyken)Hem kollarını arkaya alamayacak, hem de göğsüne destek olacak sekilde. En sevdiği oyuncaklarını sadece bu duruşta ortaya çıkaracaksın. Kafa hizasından yukarı sağa sola ve düz baktırarak boynunu ve sırtını çalıştıracaksın. Ağlayacak gibi olursa ağlatmadan sevdiği pozisyona geçirip gün içinde tekrar deneyeceksin.
Ta ki 10 dakika civarı 4 kere yorulmadan ve sallanmadan başını tutabilene kadar.
Gecmiş olsun canım kanayabiliyo bizimde kanamıstı sıkıntı olmazBiz bugün 4.ay aşımızı olduk. Iki bacagimizda kanadı. Pamuğu erken çektim galiba. Ins morarma olmaz. Bende gebelik biyo kimya tahlili için kan verdim. Unutkanligim neden öğrenelim bakalım. Büyük ihtimalle iş yoğunluğundan çıkacak. Kandan değil diye düşünüyorum. Çünkü halsizligim yok. Hava güzeldi biraz da yürüyüş yaptık kuzumla. O uyudu tabi ben islerimi hallettim. Yıldızımız çok düşük sanırım. Benim kız hemencik nazar oluyor. Nazar için ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim canimGecmiş olsun canım kanayabiliyo bizimde kanamıstı sıkıntı olmaz
7fatiha
7ayetelkürsi
7kafirun
7ihlas
7felak
7nas suresş bu sıramayla oku
7kez nazar ayeti iki ayet Kalem suresinden
7kez Euzu bi kelimatillahil tammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
Manası :Her türlü şeytandan zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri hürmetine Allah a sığınırım
Allahümme barik fihi vela tedarruhu
Manası :Allah ım bunu mübarek eyle ona zarar degmesine izin verme
Bunu günlük okursanız Allah ın izniyle cok rahat edersiniz bebeklerimize kendi nazarımız bile degiyo cünkü cok seviyoruz
Oh oh uyusun.Demek yorulmadigindan uyumazmis :)Sen de kendine zaman ayirirsin biraz.3,5 aylıkken tutabilmeli dedi bize dün. Bizim yüz üstü duruşumuzu beğenmedi. 2,5 aylık gibi dedi. 3-4 dakika tuttuktan sonra yere bırakmak istiyor çünkü. Egzersiz verdi,mayhosmelek e yazdım. Siz de deneyin yapamadığını görüyorsanız. Dün 6 kere, bugün şimdiye kadar 3 kere çalıştık.şimdiden daha güzel tutmaya başladı. Üstelik çok yoruluyor heralde gündüz uyumaya da başladı.
Bizim meme reddi iki hafta sürdü. VazgecmeBiraz once yarim saat emzirdim.Ortamiz yok bizim.Biberon da vermedim.Insallah su meme reddini atlatiyoruz.
Pes etmek yok :)Bizim meme reddi iki hafta sürdü. Vazgecme
Adi başka bir şey v ile başlıyor unuttum :))))Vertigomu ilkkez duydum o ismi de ferrum damla kullanıyorum ben
vegaferon. biz basladik, yüzünde yara ciktigi icin ara verdik.Adi başka bir şey v ile başlıyor unuttum :))))
Doktoruna sormadan baslama derim ben.Anneler bugün sağlık odağından vertigo kan damlası verildi. Kullanan var mi? Doktoruma sorup mu kullansam ne yapsam bilemedim
Gün de 1 defa ayetel kürsü okursan nazar göz değmez diyorlar birdeGecmiş olsun canım kanayabiliyo bizimde kanamıstı sıkıntı olmaz
7fatiha
7ayetelkürsi
7kafirun
7ihlas
7felak
7nas suresş bu sıramayla oku
7kez nazar ayeti iki ayet Kalem suresinden
7kez Euzu bi kelimatillahil tammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
Manası :Her türlü şeytandan zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri hürmetine Allah a sığınırım
Allahümme barik fihi vela tedarruhu
Manası :Allah ım bunu mübarek eyle ona zarar degmesine izin verme
Bunu günlük okursanız Allah ın izniyle cok rahat edersiniz bebeklerimize kendi nazarımız bile degiyo cünkü cok seviyoruz
Bunu okuyana Allah ın izniyle o gün hiç bir kötülük zarar veremezmiş cok uzun zaman almıyo günlük kuzularımıza okuyabiliriz aslında Allah ım onları her türlü kötülüklerden korusun inşallahGün de 1 defa ayetel kürsü okursan nazar göz değmez diyorlar birde
Bizde ferrum kullanıyoruz ablasıda onu kullanmıştı :)Vertigomu ilkkez duydum o ismi de ferrum damla kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?