2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.
Bende esprisine söylerdim zaten. Diğer arkadaşın da öyle dediğini düşünüyorum. Kızacak bir şey yok. Alayları gülerek okudum:)) hala guluyorum:)))

Kızlar -anne- deme konusu dalgaya alınmış ama , ağlarken anneeeeee diyor ya bebeler arkadaş onu demiştir belki
Eğer kasıt buysa benim kız doğduğundan beri diyor
Atnen benimkide dogdugundan brri aglarken ve benimle kavga ederken anne diyor video ya da aldim hatta :)))

Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.
Bizde bilincli olarak soyluyor demiyoruz zaten bunun bebegimizi guzel gormemizle olaganustu gucler yuklememizle ne alakasi var mitoloji kahramani filan hos degil soylemin benzemese soylenmezdi burda zaten. uzun zamandir diyor benimki video ya bile cektim inanmazlar diye ama soyluyor neticede ...

aynen canm benim de pilim bitiyor, esimle ilgilenemiyorum artik. gece uyumayinca da ona sariyorum stresten. Kendisi yardimci olmaya calissa da sorumluluk uykusuzluk annede tabii ki.

Aynen bizi anlattın canım 1haftadır seyahatteydi paşam geldi dün suan odasında mışıl mışıl uyuyo bende cocuklara bakıp yemek yapcam diye ugrasıyorum hayır yemek yapmam normalde kalkınca napıosa yapsın derim de anneannem var yaşlı canım benim acıkır o kAlkana kadarr ohoooo

Ya adam kitap okuyabiliyor düşünün bizde iki çocuk var biri dörde gidiyor ben ona ders de çaluştırıyorum onu da beceremiyormuş bana attı topu eee hala daha mızmız vızvız ayy bu erkek milleti .....

Şimdi ben bu ilacı içiyorum diyelimki adet olmadim hamilemiyim ? Yada öyle bu ilacı kullanılsa adet olmayan var mı?

Canim. Folik asiti takviye gibi dusun gebelikten önce 3 ay ve gebeligin ilk 3 ayi kullanilmasi bebek icin iyi ama kullanmayanlar da var. Progeston hormon, gebe kalmayi kolaylastirmaz, lakin gebe kalirsan da rahim duvarini kalinlastirdigi icin döllenmis yumurtanin rahme tutunmasini kolaylastirir.
Yani sen bu ilaclari kullaandigin diye hamile kalmazsin. Yumurtan catlar ve gununde dollenirse hamile kalirsin.
Tavsiyem, bu konulara takilmadan isi akisina birakman. Ne kadar bebek olsin diye ustune dusersen olmas, biraktigin ay hamile kalirsin

Aynen cok guzel ifade etmissin

Benim kiz da anne diyor epeydir. Babası sinir oluyor:)) uykusu gelince de "mem mem" diyor.
Benim oğlum 12 kasım da 1 kere Anne sesi çıkardı hem de eşimin yanındaydı ben mutfaktan duydum öyle bağırarak :)) Geçen yıl tam 12 ksım da testim pozitif çıkmış kendisinden haberdar olmuştuk. Bilinçli dememiş olduğunu bilsemde ömür boyu unutamam bunu

Kızlar benim bebis birkac gündür yanagımı vücudumu ısırmaya calısıyor oyuncaklarını ısırıyor, eli agzından cıkmıyor, parmagımı veriyorum nasıl disliyor..sonra alt damagında iki tane hafiften sanki beyazlık var sizce dis mi cıkarıyor.tam 4 ay 1 günlük bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…