MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bende esprisine söylerdim zaten. Diğer arkadaşın da öyle dediğini düşünüyorum. Kızacak bir şey yok. Alayları gülerek okudum:)) hala guluyorum:)))Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.
Atnen benimkide dogdugundan brri aglarken ve benimle kavga ederken anne diyor video ya da aldim hatta :)))Kızlar -anne- deme konusu dalgaya alınmış ama , ağlarken anneeeeee diyor ya bebeler arkadaş onu demiştir belki
Eğer kasıt buysa benim kız doğduğundan beri diyor
Bizde bilincli olarak soyluyor demiyoruz zaten bunun bebegimizi guzel gormemizle olaganustu gucler yuklememizle ne alakasi var mitoloji kahramani filan hos degil soylemin benzemese soylenmezdi burda zaten. uzun zamandir diyor benimki video ya bile cektim inanmazlar diye ama soyluyor neticede ...Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.
aynen canm benim de pilim bitiyor, esimle ilgilenemiyorum artik. gece uyumayinca da ona sariyorum stresten. Kendisi yardimci olmaya calissa da sorumluluk uykusuzluk annede tabii ki.Benim bebiş saat başı mıkmıklayıp uyanıyor sallıyorum kesmezse emiyor ama bütün gece uyur gezer gibiyim hiç sağlam bir uykum yok akşam oldumu pilim bitiyor bence uykusuzluktan ama işe giden eşim sanıyorki ben evde ohh yangel yat Osman şeklindeyim o masa başında çalışıyor ya yazıl çok yoruluyormuşş delircem bana geliyolar soldan soldan
Aynen bizi anlattın canım 1haftadır seyahatteydi paşam geldi dün suan odasında mışıl mışıl uyuyo bende cocuklara bakıp yemek yapcam diye ugrasıyorum hayır yemek yapmam normalde kalkınca napıosa yapsın derim de anneannem var yaşlı canım benim acıkır o kAlkana kadarr ohooooBenim bebiş saat başı mıkmıklayıp uyanıyor sallıyorum kesmezse emiyor ama bütün gece uyur gezer gibiyim hiç sağlam bir uykum yok akşam oldumu pilim bitiyor bence uykusuzluktan ama işe giden eşim sanıyorki ben evde ohh yangel yat Osman şeklindeyim o masa başında çalışıyor ya yazıl çok yoruluyormuşş delircem bana geliyolar soldan soldan
Yumurta catlamazsa kist olur. Bazen buyumez kucuk kucuk kistler olur polikistik dedigimiz, bazen buyur çatlamaz tek kist olur.
Yumurta çatlarsa -ki genelde çatlar- döllenirse bebek olur, döllenmezse çatladigi günden 14 gün sonra regl olursun.
Yok onlarla işimiz yok canım ama sesleri tekrar etmeye çalışıyor kuzumAnne mi diyor masallah :)Cumhurbaskanlarini ezbere de sayiyordur he :)
Aa ne iyi alay konusu yapmissinBenimki roman yazmaya basladi ne diyon sen :)
Benim kiz da anne diyor epeydir. Babası sinir oluyor:)) uykusu gelince de "mem mem" diyor.
Gerekli cevabı almışlardır. Sıkma canını
Aynen cok guzel ifade etmissinBizde bilincli olarak soyluyor demiyoruz zaten bunun bebegimizi guzel gormemizle olaganustu gucler yuklememizle ne alakasi var mitoloji kahramani filan hos degil soylemin benzemese soylenmezdi burda zaten. uzun zamandir diyor benimki video ya bile cektim inanmazlar diye ama soyluyor neticede ...
Bizde bilincli olarak soyluyor demiyoruz zaten bunun bebegimizi guzel gormemizle olaganustu gucler yuklememizle ne alakasi var mitoloji kahramani filan hos degil soylemin benzemese soylenmezdi burda zaten. uzun zamandir diyor benimki video ya bile cektim inanmazlar diye ama soyluyor neticede ...
Benim oğlum 12 kasım da 1 kere Anne sesi çıkardı hem de eşimin yanındaydı ben mutfaktan duydum öyle bağırarak :)) Geçen yıl tam 12 ksım da testim pozitif çıkmış kendisinden haberdar olmuştuk. Bilinçli dememiş olduğunu bilsemde ömür boyu unutamam bunuBenim kiz da anne diyor epeydir. Babası sinir oluyor:)) uykusu gelince de "mem mem" diyor.
Ben de elme ve havuc suyu baslamak istiyorum ama nasil yapmak gerek.3 gun ara vererek mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?