2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı tepkiler bizde de var arkadasım bizde ust damak olusuyor sanki ananemde baktı 5. Ayda cikarabilirlermis bakalim hayirlisi

Bayadır gıremıyorum anne dıyor lafını kım soyledı acaba dogrudur tabı kı bılınçlı soylemıyor ama soyluyorlar benımkı 2 aylıktan berı her kelımesı anne aglarken de annneee dıye aglıyor ya da cagırırken annn-neee dıyor neden en cok bu kelımeyı soyluyor bılmıyorum ama herkes cok sasırıyor benım de hosuma gıdıyor:)) kımbılır belkı de bebekler hıssedıyordur:)))

Aslında ben sıze baska bırsey danısmak ıstıyorum şimdi 1 yasına kadar yasak gıdalar var mesela ınek sutu ee bu ek gıdaya gecınce bbeegımıze yogurdu neyle mayalacacagız mamayla oluyormus baska nasıl olur ki ayy az kaldı ek gıdaya cok bocalıycam galiba ıse de baslıycam kayınvalıdem nasıl bakıcak aslında cok ıyı bır kadın ama yıne de dusundukce bırakcam dıye aglıyorum mesela bugun yemekteyız onda masa da cocugun agzına bı parmak yogurt verdı delırdım

Ben dedim demez olaydım
Alay konusu oldu

Ben dedim demez olaydım
Alay konusu oldu
Benim kızım da uzun zamandır annnn neee şeklinde ses çıkarıyor anne diye algılıyorum direk tabiki anne demiyor ama çıkardigi sesler ona asinalik gösteriyor evet annecim anne anne diyeceksin diye karşılık veriyorum bende :) valla eşim ve kardesimde duydu hatta ilk eşim anaa sipaya bak anne anne diyecek ama baba demesi gerekiyor once dedi mimm sesleri çıkarıyor acken birde uyku için alıştı eeeee ee diyor.

Aynı sekildeyiz bizde çünkü anneemm diye seviyorum eee eee diye uyutuyorum benimde yegenim salonda bile degilken aa resmen annne dedi diye yanimiza geldi anlam yuklemiyoruz sesler oyle cikiyor ama yanlış anlaşıldım

Aynı sekildeyiz bizde çünkü anneemm diye seviyorum eee eee diye uyutuyorum benimde yegenim salonda bile degilken aa resmen annne dedi diye yanimiza geldi anlam yuklemiyoruz sesler oyle cikiyor ama yanlış anlaşıldım
Yanlis anlasilacak birsey yok canim hepimiz ayni sekilde ayni seyleri yasiyoruz. Arkadas biraz asiri ve gereksiz bir tepki verdi bosver sen

Eşimle biz çok şaşırdık temiz şekilde dedi. Ben a,e, a,e-an-ne diyip duruyordum ne zamandır ama söylemesini beklemiyordum. Tam 1.yıl hediyesi oldu bana.:)))

Yanlış anlaşılma veya dalga değildi ya ben kendi adıma sevimli geldiği için yorum yaptım burada mimik ses olmadığından yanlış anlaşılmalar olabiliyor

Bugün 4 numara beze geçtik. Gözüme büyük göründü fakat giydirdiğimde gayet rahat buldum. Şimdi kapasite daha fazla yap yapabildiğin kadar dedim ördeğe

Normal canım , ellerini kontrol edebiliyor ve bunu yeni öğrendiği için sürekli denemek istiyor. Herşeyi ağzına götürmesi içdürtüsel.

Bugün 4 numara beze geçtik. Gözüme büyük göründü fakat giydirdiğimde gayet rahat buldum. Şimdi kapasite daha fazla yap yapabildiğin kadar dedim ördeğe
Ben Molfix kullanıyorum onun bezi diğer markalara göre daha küçük 4 numaraya geçeli çok oldu etsinler paranın içine anneler babalar kime çalışıyor

Ben dedim demez olaydım
Alay konusu oldu
yyok canım ne alayı benım kızım 2 aydır oyle her kelımesi hatta herkes farkedıyor ben de hep Annem dıye sevıyorum eşim de once baba demen gerekırdı dıyor:) gecen gun dedem bızdeydı aaa anne dıyor dıyo babama bılerek soylemese de hepımızın cok hosuna gıdıyor hatta ben okadar alıstım kı bana anne dıyor dıye benımsedım

Ben Molfix kullanıyorum onun bezi diğer markalara göre daha küçük 4 numaraya geçeli çok oldu etsinler paranın içine anneler babalar kime çalışıyor
Haftasonu giysi alışverişi yaptık minik beye . Kasada eşimle şakalaştık artık kendimize eskisi gibi almıyoruz , İkimizin de çoğu harcaması ördeğe falan dedik. Sonra eşim ona yapmayıp kime yapacağım, herşeyim feda olsun ona falan deyince bir tuhaf oldum, duygular, hassaslıklar, göze toz kaçmalar ....
Herşeyimiz bu bal böcekleri olmuş meğer

Biz uzun zamandır kendimize birsey almıyoruz kendimiz için diye bile çıksak bebek reyonunda buluyoruz kendimizi ve sonuç kızımıza alışveriş yapacak çıkıyoruz ordan. Kızım için alışveriş yaptığımı bilmek ömre bedel yillardir beklediğim hayalini kurduğum şeylerden birisiydi ben eşimi durduramiyorum bu konuda elini neye atsa almak istiyor :)

Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum

Aynen , erkekler bu konuda daha değişik. Biz Kadınlar olarak neyseki mantıklıyız
Mesela püre mama almış bir dolu, ben evde yapmak istiyordum hem çok erken daha dedim. Son kullanma tarihi 2018 in sonuna kadar ne var dursun şurda zararı mı olacak diyor. Babalık da daha değişik heralde :)))

Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
Bende çoktan prima 4 e geçtim çok rahat oluyor büyük olmaz

Benim eşim çok hevesliydi her zaman hamilelik sürecinde ne zaman alışveriş yapıcaz diye başımin etini yerdi bi kaç kere de kızımın alışveriş olayını tamamlamistik erken doğum riskim var diye.sonrasinda söyleyip dururdu kıza başka birşey almayacak miyiz o doğsun seni ona şikayet edicem annen sana birsey almak istemiyordu diye Velhasıl dünya kadar eşyası vardı iyi ki de almışım yazın sık sık değiştirip giydirmistim 6 aya kadar herseyini almıştık nerdeyse body ve pijama şeklinde çok iyi yapmışım kızım herseyini giydi çünki mutlaka her kakali bezde elbise değiştirdik :) yarın 4 aylık oluyoruz 2. Ayından beri de dışarı çıkarken yiyecegi süslü süslü ciciler alıyorum kızıma

Bende çoktan prima 4 e geçtim çok rahat oluyor büyük olmaz
Biz indirim olan bi marketten epey 3 numara ve 4 numara almıştık 80 tane falan 3 numara kaldı onlar bitsin hemen geçerim. Biz hala günde ez az 10 bazen daha fazla bez kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…