2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz indirim olan bi marketten epey 3 numara ve 4 numara almıştık 80 tane falan 3 numara kaldı onlar bitsin hemen geçerim. Biz hala günde ez az 10 bazen daha fazla bez kullanıyoruz
10 mu hâlâ mı ben bugün 5 tane değiştirdim gece hiç değiştirmiyorum en son 10 da değiştirdim sabah uyandığında değiştiririm artık

Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
4 Büyük gelmedi bize canım, 3 numara 5-9 kg 4 numara 7-18 kg arası kullandığım markada. 18 i görünce acaba dedim ama gayet iyi oldu. Baby love diye bir Alman markası keşke Tr. De olsa, çok memnunum. Kilosunu bilemiyorum 7,5 vardır tahminim.

Hepsini giyebilmiş ne güzel. Benim içimde kaldı, çok severek aldığım şeyleri 1 kere bazılarını hiç giydiremedim. iki tane tulum annemin hediyelerindendi 62 cm miş, ben yanlışlıkla 74 grubuna koymuşum daha dün farkettim, hemen giydireyim birini dedim çocuğu zar zor sokmaya çalıştım Yok olmuyor ikinci bir bebeğim olursa Ona kısmet olacak gibi çoğu şey.

10 mu hâlâ mı ben bugün 5 tane değiştirdim gece hiç değiştirmiyorum en son 10 da değiştirdim sabah uyandığında değiştiririm artık
Ben bazen gece de değiştiriyorum ama genelde kuru oluyor bizim is sabah başlıyor benum prensesim temiz bezi çok seviyor altını değiştiriyorum giydirirken kaka yapıyor :)) o şekilde bez sayımız epeyce fazla oluyor

Ben ay ay ve cm cm ayirmamistim bazı şeyleri daha doğrusu etiketleri kesip temizlemistim cildini rahatsız etmesin diye ama sonra başıma dert oldu hangi kac ay kaç cm di bilemedim bi dahakine yapmicam böyle birşey

Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
Canım benim kızım da 7,5 kilo , geçen hafta senin gibi tereddüt ederek 4 numara aldım primayı ama iyi ki almışım o kadar rahat oldu ki, hiç bekleme al bence

Günaydın Herkese..
Yagmurlar basladigina göre kış moduna gecis basladi sanirim :)
Artik evde kizima örgü örerim bereler bantlar anne kiz takim yaparim. Hava karanlik olunca inci kusum 9da uyandi o zman kişın çok uyuyacagiz biz kızımla

Soobee magazalari indirimde haftasonu kargoda bedavaydi yazacaktim size ama unuttum yakin magazasi varsa bakin derim ürünleri kaliteli ve kullanisli. E bebekten külotlu corabi 20tl ye aldim orda 10tl üstelik sekilli cok tatlı. Tulumlar pantolonlar cok guzeldi azcik kendimi kaybettim ama sonra dur dedim bu cocuk seninle daha cok alirsin

Benimki de ayni oyle canim eline ne versem agzina sokuyo ve sokamadigi bisey olursa sinirleniyo, alt damagindaki beyazlik da iki dislik tam ama herkes cok erken diyor bilemedim. Biz de 22sinde 4 aylik olcaz.

Biz 7 kiloyuz 4 e gectim canim ben primada, 3 dar geliyordu kilomuz cok olmamasina ragmen. 4te rahat ettim cok azicik bol ama olsun baglamasi rahat.

Masallah kilolariniz ne güzel .. Biz persembe günü 5 aylik olacagiz 6.200 gr. Prima 3 gayet iyi şu anlık ay ortasina kadar 3le giderim sanirim baya kaldik 3de bu sefer.

Arkadaşlar bebeginiz uyuduktan sonra ne sıklıkla uyanıyor?
Mesela benim kızım surekli uyanıyor bu durumdan cook sıkayetciyim
Uyutuyorum , 10 dk sonra uyanmış oluyor hemen alıyorup pişpişliyorum hemen uyuyor yatırıyorum , bakmışım 15 dk snra yine uyanmış yine alıp pişpişliyorum koyuyorum 30-40 dk snra yine ,....... bu boyle her uykusunda oluyor
Genelde sabah 9 da kalkıyor , 1 saat 15 dk snra emzirip uyutuyorum.. bu şekilde gun içersinde aynı rutinlikle gidiyor( yaklaşık 2 saat uyuyor, 1 saat 15 dk uyanık kalıyor )
Ac olma ihtimali yok mama verip te denedıim hem mama hem emzirdim yine uyanıyor
Tam guzelce dalmasını da bekliyorum koymadan once yatagına yine aynı durum
Problem nerde sizce?
Emzirerek uyutmakta mı, yoksaa kucakta uyuması mı?

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin bugun ise basladim ogretmenim raporlarla ancak bu zamana kadar erteleyebildim ders programimi guzel yapti idare sagolsun hem bakici hem anneanne bakacak oglusuma da ama gecen hafta ertleye erteleye bu zamana kadar biraktigim mevlidimizi yaptik ve malesef bebegim hasta oldu kalabaliktan mikrop kapti sanirim hafta sonu atesimiz hep 38 di doktora goturduk bogazinda kizariklik var dedi kan alindi crp temiz cikti ama bu sabah bi actim vucudunu minik minik kizarikliklar vardi zaten apotit dermatitimiz vardi o da tetiklenmis ama kirmiziliklati anlamadim ya atesten ya da kullandigi suruplardan oldu sanirim aklim evde saat birde gecicem cok zormus istahi da azaldi 4 aylik bi bebek icin cok zor aliyo su anda mamayi da memeyi de

Aa ne iyi alay konusu yapmissin gercekten sesleri tekrarliyor heey aayy aaan eee gibi . Ayrica bu aylarda dede baba dada diyebilirler mis. Ben anne diyerek beni cagriyo demedim agular pekisince anne de cikiyor agzindan
Latife canim,alay ne demek.Sen karsilikli otursaydik boyle soyleseydin yuzune de soylerdim.Sardim bir an :)Ne bileyim sen daha farkli ifade etseydin direk anne diyor dedin.Sok oldum yani.Senim alay ettigini dusundum.Bu arada bilincli olarak baba dede diyemezler.Hafizalari olusmadi daha nasil desinler.

Benimki de ayni oyle canim eline ne versem agzina sokuyo ve sokamadigi bisey olursa sinirleniyo, alt damagindaki beyazlik da iki dislik tam ama herkes cok erken diyor bilemedim. Biz de 22sinde 4 aylik olcaz.
İnterneten biraz arastırdım 4 aylık disi cıkan epey bebek var kimisi de 4 aylıkken bu belirtileri gösterip 7.ayda cıkarmıs :) bekleyip görcez ama bizim alttaki 2 beyazlık epey belirgin bugün baktımda

Hisara gidiyorduk ama doktoru son 2 kontrolde beğenmedik. Altunizade acıbademde profa gittik geçen ay bu seferde ona götürcez
Limamed de bir dr buldum.Cok iyi diyorlar.Bebegin gelisimi,mental yonu,yapmasi gereken hareketler,uyku duzeni hakkinda uzun uzun bilgi veriyormus.Su reflu sikintisini atlatinca sen de gel.Prof iyi de asi takibi icin gereksiz geldi bize.Devam etmedik.

Allahtan rutuk yok burada.Yoksa sayfam kapanmisti :)

Biz de 4 ay 11 gunluguz ve uzun zamandor aynı hareketleri yapıyor.eli agzindan hic çıkmıyor.eline gecirdigi herşeyi ağzına alıyor.bir iki kere havuç soyup verdim hem ısırıyor hem yalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…