Biz indirim olan bi marketten epey 3 numara ve 4 numara almıştık 80 tane falan 3 numara kaldı onlar bitsin hemen geçerim. Biz hala günde ez az 10 bazen daha fazla bez kullanıyoruz
4 Büyük gelmedi bize canım, 3 numara 5-9 kg 4 numara 7-18 kg arası kullandığım markada. 18 i görünce acaba dedim ama gayet iyi oldu. Baby love diye bir Alman markası keşke Tr. De olsa, çok memnunum. Kilosunu bilemiyorum 7,5 vardır tahminim.Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
Hepsini giyebilmiş ne güzel. Benim içimde kaldı, çok severek aldığım şeyleri 1 kere bazılarını hiç giydiremedim. iki tane tulum annemin hediyelerindendi 62 cm miş, ben yanlışlıkla 74 grubuna koymuşum daha dün farkettim, hemen giydireyim birini dedim çocuğu zar zor sokmaya çalıştım Yok olmuyorBenim eşim çok hevesliydi her zaman hamilelik sürecinde ne zaman alışveriş yapıcaz diye başımin etini yerdi bi kaç kere de kızımın alışveriş olayını tamamlamistik erken doğum riskim var diye.sonrasinda söyleyip dururdu kıza başka birşey almayacak miyiz o doğsun seni ona şikayet edicem annen sana birsey almak istemiyordu diye Velhasıl dünya kadar eşyası vardı iyi ki de almışım yazın sık sık değiştirip giydirmistim 6 aya kadar herseyini almıştık nerdeyse body ve pijama şeklinde çok iyi yapmışım kızım herseyini giydi çünki mutlaka her kakali bezde elbise değiştirdik :) yarın 4 aylık oluyoruz 2. Ayından beri de dışarı çıkarken yiyecegi süslü süslü ciciler alıyorum kızıma
Ben bazen gece de değiştiriyorum ama genelde kuru oluyor bizim is sabah başlıyor benum prensesim temiz bezi çok seviyor altını değiştiriyorum giydirirken kaka yapıyor :)) o şekilde bez sayımız epeyce fazla oluyor10 mu hâlâ mı ben bugün 5 tane değiştirdim gece hiç değiştirmiyorum en son 10 da değiştirdim sabah uyandığında değiştiririm artık
Ben ay ay ve cm cm ayirmamistim bazı şeyleri daha doğrusu etiketleri kesip temizlemistim cildini rahatsız etmesin diye ama sonra başıma dert oldu hangi kac ay kaç cm di bilemedim bi dahakine yapmicam böyle birşeyHepsini giyebilmiş ne güzel. Benim içimde kaldı, çok severek aldığım şeyleri 1 kere bazılarını hiç giydiremedim. iki tane tulum annemin hediyelerindendi 62 cm miş, ben yanlışlıkla 74 grubuna koymuşum daha dün farkettim, hemen giydireyim birini dedim çocuğu zar zor sokmaya çalıştım Yok olmuyorikinci bir bebeğim olursa Ona kısmet olacak gibi çoğu şey.
Canım benim kızım da 7,5 kilo , geçen hafta senin gibi tereddüt ederek 4 numara aldım primayı ama iyi ki almışım o kadar rahat oldu ki, hiç bekleme al benceHangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
Benimki de ayni oyle canim eline ne versem agzina sokuyo ve sokamadigi bisey olursa sinirleniyo, alt damagindaki beyazlik da iki dislik tam ama herkes cok erken diyor bilemedim. Biz de 22sinde 4 aylik olcaz.Kızlar benim bebis birkac gündür yanagımı vücudumu ısırmaya calısıyor oyuncaklarını ısırıyor, eli agzından cıkmıyor, parmagımı veriyorum nasıl disliyor..sonra alt damagında iki tane hafiften sanki beyazlık var sizce dis mi cıkarıyor.tam 4 ay 1 günlük bugün
Biz 7 kiloyuz 4 e gectim canim ben primada, 3 dar geliyordu kilomuz cok olmamasina ragmen. 4te rahat ettim cok azicik bol ama olsun baglamasi rahat.Hangi markanın 4 numarasi canım biz prima 3 kullanıyoruz bacak kismi cok oturuyor 7.5 kiloyuz 9 kiloua kadar bez ama 4 e geçmek istiyorum büyük gelir mi diye de korkuyorum
Latife canim,alay ne demek.Sen karsilikli otursaydik boyle soyleseydin yuzune de soylerdim.Sardim bir an :)Ne bileyim sen daha farkli ifade etseydin direk anne diyor dedin.Sok oldum yani.Senim alay ettigini dusundum.Bu arada bilincli olarak baba dede diyemezler.Hafizalari olusmadi daha nasil desinler.Aa ne iyi alay konusu yapmissingercekten sesleri tekrarliyor heey aayy aaan eee gibi . Ayrica bu aylarda dede baba dada diyebilirler mis. Ben anne diyerek beni cagriyo demedim agular pekisince anne de cikiyor agzindan
İnterneten biraz arastırdım 4 aylık disi cıkan epey bebek var kimisi de 4 aylıkken bu belirtileri gösterip 7.ayda cıkarmıs :) bekleyip görcez ama bizim alttaki 2 beyazlık epey belirgin bugün baktımdaBenimki de ayni oyle canim eline ne versem agzina sokuyo ve sokamadigi bisey olursa sinirleniyo, alt damagindaki beyazlik da iki dislik tam ama herkes cok erken diyor bilemedim. Biz de 22sinde 4 aylik olcaz.
Limamed de bir dr buldum.Cok iyi diyorlar.Bebegin gelisimi,mental yonu,yapmasi gereken hareketler,uyku duzeni hakkinda uzun uzun bilgi veriyormus.Su reflu sikintisini atlatinca sen de gel.Prof iyi de asi takibi icin gereksiz geldi bize.Devam etmedik.Hisara gidiyorduk ama doktoru son 2 kontrolde beğenmedik. Altunizade acıbademde profa gittik geçen ay bu seferde ona götürcez
Kizmadim kiz gulerek yaziyorum.Daha saracaktim da yanlis anlasilir diye sustum.Bende esprisine söylerdim zaten. Diğer arkadaşın da öyle dediğini düşünüyorum. Kızacak bir şey yok. Alayları gülerek okudum:)) hala guluyorum:)))
Allahtan rutuk yok burada.Yoksa sayfam kapanmisti :)Bizde bilincli olarak soyluyor demiyoruz zaten bunun bebegimizi guzel gormemizle olaganustu gucler yuklememizle ne alakasi var mitoloji kahramani filan hos degil soylemin benzemese soylenmezdi burda zaten. uzun zamandir diyor benimki video ya bile cektim inanmazlar diye ama soyluyor neticede ...
Geçte olsa olurPeki yumurta çatlamadan adet olunabiliyor mu ki ?
Biz de 4 ay 11 gunluguz ve uzun zamandor aynı hareketleri yapıyor.eli agzindan hic çıkmıyor.eline gecirdigi herşeyi ağzına alıyor.bir iki kere havuç soyup verdim hem ısırıyor hem yalıyorKızlar benim bebis birkac gündür yanagımı vücudumu ısırmaya calısıyor oyuncaklarını ısırıyor, eli agzından cıkmıyor, parmagımı veriyorum nasıl disliyor..sonra alt damagında iki tane hafiften sanki beyazlık var sizce dis mi cıkarıyor.tam 4 ay 1 günlük bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?