tesekkur ederiz, cok isimize yarayacak. Kucukken babasi cikti almisti siyah beyaz . Simdi ilgisini cekmiyor dogal olarak. Renklilerle tekrar denemek istiyordum.merhaba arkadaşlar. bebeğim için eğitici kart araştırması yapıyordum pek içime sinen bir ürün bulamadım olanlarda çok pahalıya geliyordu. Bende kendim hazırlayım hem de istediğim gibi olur dedim. sabahtan beri bu konuyu araştırırken yabancı bir site denk geldi sizinle paylaşmak istedim.hazır kartlar da var pdf olarak indirebiliyorsunuz gelişim makaleleri de var. incelemenizi tavsiye ederim. brillbaby.com sitenin adı.
Ay cok guzelmis tesekkur ederiz ben de boyle bisey ariyordum.merhaba arkadaşlar. bebeğim için eğitici kart araştırması yapıyordum pek içime sinen bir ürün bulamadım olanlarda çok pahalıya geliyordu. Bende kendim hazırlayım hem de istediğim gibi olur dedim. sabahtan beri bu konuyu araştırırken yabancı bir site denk geldi sizinle paylaşmak istedim.hazır kartlar da var pdf olarak indirebiliyorsunuz gelişim makaleleri de var. incelemenizi tavsiye ederim. brillbaby.com sitenin adı.
1 çay kaşığı calpol verip gözlemle bence düşmeyip artarsa doktora götürürsünArkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
Olabilir gecmis olsun canım calpol ver dusmezse dokt gorun bncedeArkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
37,5 calpol için düşük bir ateş, yani ateşi düşürerek savunma mekanizmasını kırıyorsunuz. Doktorunu aramanız en doğrusu tabi. Sadece ben olsam eğer keyfi yerinde ise sürekli takiple beklerdim diyebilirim. İki arkadaşım var çok sık ateş düşürücü kullanan artık çocukların ateşi iğnesiz düşmemeye başladı, biz ise hala bebek calpolü ile idare edebiliyoruzArkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
Ben de yorum yapmak istemedim, bizim doktorumuz aşıdan sonra bile 38,5 civarıyken davranışlarına dikkat edin, halinde bir tuhaflık olmadığı, gözler baygın ve hareketler yavaşlamadığı sürece ateş düşürücü vermeyin vücudunun bunları öğrenmesi gerek diyor. Ateşinin yüksekliğinden ziyade davranışlarına bak ilaç vermek için diyor. Ben yeri geliyor 15,20 dk’ da bir Ateş takibi yapıyorum ilaç vermemek için. Ama Ateş ciddi konu arkadaşa diyemem tabi ilaç verme diye.Bu bizim doktorun tavsiyesi çünkü. Kendi Doktoruyla iletişimde olması en doğrusu.37,5 calpol için düşük bir ateş, yani ateşi düşürerek savunma mekanizmasını kırıyorsunuz. Doktorunu aramanız en doğrusu tabi. Sadece ben olsam eğer keyfi yerinde ise sürekli takiple beklerdim diyebilirim. İki arkadaşım var çok sık ateş düşürücü kullanan artık çocukların ateşi iğnesiz düşmemeye başladı, biz ise hala bebek calpolü ile idare edebiliyoruz
Evet kesinlikle doğru, ben de o yüzden dedim doktorunuza danışın diye ama yine de dayanamıyorum daha çok minikler ilaç için. Ben de kızım sayesinde öğrendim çocukların ateşe ne kadar dayanıklı olduğunu, 6 yaşında ve daha ilk defa bu yıl içirebildik şurup. Ama çok da iyi oldu, ilaçsız geldik bugünlereBen de yorum yapmak istemedim, bizim doktorumuz aşıdan sonra bile 38,5 civarıyken davranışlarına dikkat edin, halinde bir tuhaflık olmadığı, gözler baygın ve hareketler yavaşlamadığı sürece ateş düşürücü vermeyin vücudunun bunları öğrenmesi gerek diyor. Ateşinin yüksekliğinden ziyade davranışlarına bak ilaç vermek için diyor. Ben yeri geliyor 15,20 dk’ da bir Ateş takibi yapıyorum ilaç vermemek için. Ama Ateş ciddi konu arkadaşa diyemem tabi ilaç verme diye.Bu bizim doktorun tavsiyesi çünkü. Kendi Doktoruyla iletişimde olması en doğrusu.
Gecen hafta bizim de aşı yuzunden 37.5 olmustu ates.calpol verip hemen ilik fus aldirdim.bir sure sonra düştü ateşiArkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
Benim oğlumda akşamları öyleydi kendi yatağımda uyutmaka çare buldum benim yatakta hiç uyanmadan uyuyor biz yatacağımız zaman onuda yatağına yatırıyorum herhalde anne kokusu olunca kendini güvende hissediyorArkadaşlar bebeginiz uyuduktan sonra ne sıklıkla uyanıyor?
Mesela benim kızım surekli uyanıyor bu durumdan cook sıkayetciyim
Uyutuyorum , 10 dk sonra uyanmış oluyor hemen alıyorup pişpişliyorum hemen uyuyor yatırıyorum , bakmışım 15 dk snra yine uyanmış yine alıp pişpişliyorum koyuyorum 30-40 dk snra yine ,....... bu boyle her uykusunda oluyor
Genelde sabah 9 da kalkıyor , 1 saat 15 dk snra emzirip uyutuyorum.. bu şekilde gun içersinde aynı rutinlikle gidiyor( yaklaşık 2 saat uyuyor, 1 saat 15 dk uyanık kalıyor )
Ac olma ihtimali yok mama verip te denedıim hem mama hem emzirdim yine uyanıyor
Tam guzelce dalmasını da bekliyorum koymadan once yatagına yine aynı durum
Problem nerde sizce?
Emzirerek uyutmakta mı, yoksaa kucakta uyuması mı?
Yanlis anlasilacak birsey yok canim hepimiz ayni sekilde ayni seyleri yasiyoruz. Arkadas biraz asiri ve gereksiz
Alindan temassiz olcerle 37,6 ciktiginda hastaneye goturdum.37,8 e kadar ates sayilmaz dedi,kulaktan olcer omran i tavsiye etti.Alindansa yuksek gosteriyor.Su bezle dusurmeyi de deneyebilirsin.Arkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
Alindan temassiz olcerle 37,6 ciktiginda hastaneye goturdum.37,8 e kadar ates sayilmaz dedi,kulaktan olcer omran i tavsiye etti.Alindansa yuksek gosteriyor.Su bezle dusurmeyi de deneyebilirsin.
Benim oğlumda akşamları öyleydi kendi yatağımda uyutmaka çare buldum benim yatakta hiç uyanmadan uyuyor biz yatacağımız zaman onuda yatağına yatırıyorum herhalde anne kokusu olunca kendini güvende hissediyor
Yokcanim soylemediler carsamba gidicem bakalim bize gore 100 120 iyi iciyor masallah kac saatte bir peki bizimki 2saatte 60 iciyor anca en fazla ictigi 80 90 oda gece cunku 2kere fln iciyorBizim vaktinde doğdu ama biraz küçük 2730 4 aylık kilosu 5800 dü bide mama veriyorum yese daha çok vericem ama bizim doktor zorlama ne kadar yerse dedi ben en fazla 6 kere besleyebiliyorum çocukta iştah yok ya 4 kes gündüz 2 kez gece öğünler 100-120 arası değişiyo tabi her bebek farklı ama kaç içmesi gerekiyormuş onu söylediler mi
Gece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekildeYokcanim soylemediler carsamba gidicem bakalim bize gore 100 120 iyi iciyor masallah kac saatte bir peki bizimki 2saatte 60 iciyor anca en fazla ictigi 80 90 oda gece cunku 2kere fln iciyor
Valla her seferinde çok yapıp döküyorum gece de olsa yok uyuyor içtikten sonra ağzını sıkıca kapatıp ittiriyo resmen 120 3.5 saatte bir veriyorum ben gündüz 4 kere 19 da uyumuş oluyor çünkü gece de 2 kere veriyorum sabah 7 ye kadar ben uyanmasını beklemeden veriyodum doktorum uyusun verme 8 saat uyuyabilir dedi gece içim rahat etmiyor bende gece 1 ve 5 de veriyorum doktorum ölçü bile vermedi ne yerse yesin bebek sana ne o bilir ne kadar yiyeceğini ben sana soruyo muyum kaç ekmek yiyorsun emzirsen bilecek miydin ne kadar yiyo diye dedi bu Arada doktorumu çok seviyorum bunları çok güzel söylüyor ama ah işte içi rahat etmiyor insanın yemek konuşmayacağım diyor hepGece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?