2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

3-6 ay kiyafetimiz yoktu alalim dedik 100lirayi geçti. Bu yuzden evde rahat giyebileceği seyler aldim, süslü kiyafetler için bütçe yetmedi. Buradaki önerilerle oyuncak da aldik bir kac parça, onlar da yüz liranin uzerine cikti. Babamiza kalsa her seyi alacak kizina ama, bütçeyi dişi kuş korumali :)

merhaba arkadaşlar. bebeğim için eğitici kart araştırması yapıyordum pek içime sinen bir ürün bulamadım olanlarda çok pahalıya geliyordu. Bende kendim hazırlayım hem de istediğim gibi olur dedim. sabahtan beri bu konuyu araştırırken yabancı bir site denk geldi sizinle paylaşmak istedim.hazır kartlar da var pdf olarak indirebiliyorsunuz gelişim makaleleri de var. incelemenizi tavsiye ederim. brillbaby.com sitenin adı.

tesekkur ederiz, cok isimize yarayacak. Kucukken babasi cikti almisti siyah beyaz . Simdi ilgisini cekmiyor dogal olarak. Renklilerle tekrar denemek istiyordum.

Ay cok guzelmis tesekkur ederiz ben de boyle bisey ariyordum.

Arkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz

Arkadaşlar oğlumun ateşi yükseldi 37,5 çıkıyor. Dişten mi acaba. Ne yapmalıyım bilemedim calpol mu versem ne önerirsiniz
37,5 calpol için düşük bir ateş, yani ateşi düşürerek savunma mekanizmasını kırıyorsunuz. Doktorunu aramanız en doğrusu tabi. Sadece ben olsam eğer keyfi yerinde ise sürekli takiple beklerdim diyebilirim. İki arkadaşım var çok sık ateş düşürücü kullanan artık çocukların ateşi iğnesiz düşmemeye başladı, biz ise hala bebek calpolü ile idare edebiliyoruz

Ben de yorum yapmak istemedim, bizim doktorumuz aşıdan sonra bile 38,5 civarıyken davranışlarına dikkat edin, halinde bir tuhaflık olmadığı, gözler baygın ve hareketler yavaşlamadığı sürece ateş düşürücü vermeyin vücudunun bunları öğrenmesi gerek diyor. Ateşinin yüksekliğinden ziyade davranışlarına bak ilaç vermek için diyor. Ben yeri geliyor 15,20 dk’ da bir Ateş takibi yapıyorum ilaç vermemek için. Ama Ateş ciddi konu arkadaşa diyemem tabi ilaç verme diye.Bu bizim doktorun tavsiyesi çünkü. Kendi Doktoruyla iletişimde olması en doğrusu.

Evet kesinlikle doğru, ben de o yüzden dedim doktorunuza danışın diye ama yine de dayanamıyorum daha çok minikler ilaç için. Ben de kızım sayesinde öğrendim çocukların ateşe ne kadar dayanıklı olduğunu, 6 yaşında ve daha ilk defa bu yıl içirebildik şurup. Ama çok da iyi oldu, ilaçsız geldik bugünlere

Benim oğlumda akşamları öyleydi kendi yatağımda uyutmaka çare buldum benim yatakta hiç uyanmadan uyuyor biz yatacağımız zaman onuda yatağına yatırıyorum herhalde anne kokusu olunca kendini güvende hissediyor

Yanlis anlasilacak birsey yok canim hepimiz ayni sekilde ayni seyleri yasiyoruz. Arkadas biraz asiri ve gereksiz
Alindan temassiz olcerle 37,6 ciktiginda hastaneye goturdum.37,8 e kadar ates sayilmaz dedi,kulaktan olcer omran i tavsiye etti.Alindansa yuksek gosteriyor.Su bezle dusurmeyi de deneyebilirsin.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ateşi düşmedi henüz takip ediyorum. Bir kulağından daha yüksek çıkıyor. Geçen hafta aşı olduk aşıdan değil. Ya dişten ya da hasta oldu bilemedim. Yükselirse calpol verip yarın doktora götürürüm. Şimdilik uyudu.

Denedim... maleseef

Yokcanim soylemediler carsamba gidicem bakalim bize gore 100 120 iyi iciyor masallah kac saatte bir peki bizimki 2saatte 60 iciyor anca en fazla ictigi 80 90 oda gece cunku 2kere fln iciyor

Yokcanim soylemediler carsamba gidicem bakalim bize gore 100 120 iyi iciyor masallah kac saatte bir peki bizimki 2saatte 60 iciyor anca en fazla ictigi 80 90 oda gece cunku 2kere fln iciyor
Gece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekilde

Gece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekilde
Valla her seferinde çok yapıp döküyorum gece de olsa yok uyuyor içtikten sonra ağzını sıkıca kapatıp ittiriyo resmen 120 3.5 saatte bir veriyorum ben gündüz 4 kere 19 da uyumuş oluyor çünkü gece de 2 kere veriyorum sabah 7 ye kadar ben uyanmasını beklemeden veriyodum doktorum uyusun verme 8 saat uyuyabilir dedi gece içim rahat etmiyor bende gece 1 ve 5 de veriyorum doktorum ölçü bile vermedi ne yerse yesin bebek sana ne o bilir ne kadar yiyeceğini ben sana soruyo muyum kaç ekmek yiyorsun emzirsen bilecek miydin ne kadar yiyo diye dedi bu Arada doktorumu çok seviyorum bunları çok güzel söylüyor ama ah işte içi rahat etmiyor insanın yemek konuşmayacağım diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…