2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekilde
Mamalari hep 90 yapiyorum cöp olucagini bilsemde cunku bizim kizin agzindan biberon ciktimi kosup yeni mama getiriyorum asla icmiyor oyuzden hep 90 yapiyorum ama bitirdigi gunde belki 1kez eskiden 90 iciyordu 2haftadir istah iyice gitti dismi cıkaricak acaba diyorum bu gece deniyim ama 120 yapocam bakalim icebilicekmi canim genelde gece 80de birakiyor

Ateşimiz çıktı çok bekledim ama calpolu verdim 45 dk önce ama az oldu elim gitmiyor ilaç vermeye düşecek mi bekliyorum

Nesi varms canm bz 2 aylkken kullandk cnm öyle düsünme mecbur olunca napcan
Evt antibiyotik duyunca ya kullanmak şart dimi dedim doktor kızdı kullanmazsanız havale bile geçirir dedi zaten çok yüksekti ateş titredi ben mahvoldum çok yıprandım korkuyorum ateşten

Evt antibiyotik duyunca ya kullanmak şart dimi dedim doktor kızdı kullanmazsanız havale bile geçirir dedi zaten çok yüksekti ateş titredi ben mahvoldum çok yıprandım korkuyorum ateşten
Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin kullan canm Allah korusun

Aşk olsun kızlar şikayet mi ettiniz. Burda 1 senedir birlikteyiz ben cogunuzu tanidim gormeden de karekterlerinizi çözdüm. Kimin ne demek istedigini anliyorum ve yeri gelip burda dertlesiyoruz bizi bizden baska kim daha iyi anlar.
Cogumuzun psikolojisi bile bozuldu bebekle ugrasmaktan yalnis kurulan cümleler olabilir ama kendi icimizde bunu halledebiliyoruz halledebilirdik yani..

Boğazlardanmış birinden kapmış dedi 6 saatte bir kaşık calpol vercem
Çok geçmiş olsun canım bizim gibi iki çocuklarlarin isi cok zor hastalanicak bebisler abiden abladan geçecek galiba inşallah çabuk atlatir canım Rabbim şifa versin minige

Ateşimiz çıktı çok bekledim ama calpolu verdim 45 dk önce ama az oldu elim gitmiyor ilaç vermeye düşecek mi bekliyorum

GEÇmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Kaç çıktı ateş? Bizim de dünden beri hafif ateşli henüz ilaç vermedim düşmesini bekliyorum.

Çok teşekkür ederim ilaçları içirene kadar göbeğimiz çatladı ben böyle bişey görmedim büyük oğlum bu kadar değildi ya daha minicik başa çıkamıyoruz doktor da abi taşımıştır dedi 38,6 oldu ateşi inatçı ateş düşmüyorda hemen off fitil attık yine biraz düştü de uyudu şimdi

Doktorunu aradım içiremiyorum dedim pekmezle falan kandır dedi öyle böyle içirdim sayılır çook şükür

İnşallah içer yavaş yavaş arttır. Ama bebek içmiyosa yapacak bisey yok tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…