Mamalari hep 90 yapiyorum cöp olucagini bilsemde cunku bizim kizin agzindan biberon ciktimi kosup yeni mama getiriyorum asla icmiyor oyuzden hep 90 yapiyorum ama bitirdigi gunde belki 1kez eskiden 90 iciyordu 2haftadir istah iyice gitti dismi cıkaricak acaba diyorum bu gece deniyim ama 120 yapocam bakalim icebilicekmi canim genelde gece 80de birakiyorGece uykuluyken arttirip midesinin buyumesini saglasan. Ben 90dan 120ye gecerken oyle yaptim. Simdide 150ye geciyoruz bu sekilde
Gecms olsun canim düstü müAteşimiz çıktı çok bekledim ama calpolu verdim 45 dk önce ama az oldu elim gitmiyor ilaç vermeye düşecek mi bekliyorum
Yok ya doktordan dönüyorum ilk antibiyotiği başlayacağızGecms olsuncanim düstü mü
Nesi varms canm bz 2 aylkken kullandk cnm öyle düsünme mecbur olunca napcanYok ya doktordan dönüyorum ilk antibiyotiği başlayacağız
Evt antibiyotik duyunca ya kullanmak şart dimi dedim doktor kızdı kullanmazsanız havale bile geçirir dedi zaten çok yüksekti ateş titredi ben mahvoldum çok yıprandım korkuyorum ateştenNesi varms canm bz 2 aylkken kullandk cnm öyle düsünme mecbur olunca napcan
Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin kullan canm Allah korusunEvt antibiyotik duyunca ya kullanmak şart dimi dedim doktor kızdı kullanmazsanız havale bile geçirir dedi zaten çok yüksekti ateş titredi ben mahvoldum çok yıprandım korkuyorum ateşten
gecmis olsun canimBoğazlardanmış birinden kapmış dedi 6 saatte bir kaşık calpol vercem
Geçmiş olsun canım evlat hastalanınca insan kendini çok çaresiz hissediyor bizde şimdi aşıdan geldik inşallah ateşi çıkmazBoğazlardanmış birinden kapmış dedi 6 saatte bir kaşık calpol vercem
Çok geçmiş olsun canım bizim gibi iki çocuklarlarin isi cok zor hastalanicak bebisler abiden abladan geçecek galiba inşallah çabuk atlatir canım Rabbim şifa versin minigeBoğazlardanmış birinden kapmış dedi 6 saatte bir kaşık calpol vercem
Gecmis olsun canimAteşimiz çıktı çok bekledim ama calpolu verdim 45 dk önce ama az oldu elim gitmiyor ilaç vermeye düşecek mi bekliyorum
Ateşimiz çıktı çok bekledim ama calpolu verdim 45 dk önce ama az oldu elim gitmiyor ilaç vermeye düşecek mi bekliyorum
Gecmiş olsun canımYok ya doktordan dönüyorum ilk antibiyotiği başlayacağız
Çok geçmiş olsun inşallah düşer çıkmaz tekrarDoktorunu aradım içiremiyorum dedim pekmezle falan kandır dedi öyle böyle içirdim sayılır çook şükür
Mamalari hep 90 yapiyorum cöp olucagini bilsemde cunku bizim kizin agzindan biberon ciktimi kosup yeni mama getiriyorum asla icmiyor oyuzden hep 90 yapiyorum ama bitirdigi gunde belki 1kez eskiden 90 iciyordu 2haftadir istah iyice gitti dismi cıkaricak acaba diyorum bu gece deniyim ama 120 yapocam bakalim icebilicekmi canim genelde gece 80de birakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?