Neden emzirmiyosun canım . Benim kızım da huzursuz bu ara bir günü diğer gününü tutmuyor bizde zorla emiyoruz ağzına sütümü sıkiyorum içerse içiyor içmezse zorlamiyorumBen emzirmediğim için benimle bağı kesilmiş oldu o bakımdan. Bu hafta coğu zaman uyumadı. Mama içmiyor, cok huysuz. Yeni yeni toparlamaya başladık
Sütüm geri çekildiği için mama ağırlıklı devam ettik. Sonrada emmedi, emmedikçe de süt bitti tamamenNeden emzirmiyosun canım . Benim kızım da huzursuz bu ara bir günü diğer gününü tutmuyor bizde zorla emiyoruz ağzına sütümü sıkiyorum içerse içiyor içmezse zorlamiyorum
Sütun bitmemistir bitmez söyle düşün Bebeğini kaybeden annelerin bile sütu kesilmiyor dmarda kan varsa süt de var demektir sadece iniş de sorun vardır yerinde olsam biraz daha uğraşır emzirmeye calisirdim inan kafa da bitiyor hersey sağlık sorunları bebeğin kilo alma sorunu sarılık günde çok az cisli bez gibi durumlar dışında ben mama yanlısı değilim kızım 1 ay meme reddi yaşadı damla damla süt sagdim kaşık kaşık içirdim yarı içti yarı döktü ağlaya ağlaya süt sagdim çünki kızım aç ve beni emmiyor,sagdigim süt 20cc yi geçmiyor du ama zamanla düzeldi. Sana Face...kta bi grup var inanılmaz yardimci oluyorlar emzirme desteği veriyorlar istersen özelden atarım sana adını üye olursunSütüm geri çekildiği için mama ağırlıklı devam ettik. Sonrada emmedi, emmedikçe de süt bitti tamamen
1 aydir emziremiyorum. Anlamiyorum süt vardir diyosunuz ya yalanmi söylüyorum ben? Sutum olsa neden emzirmeyeyim kizimi. Kusura bakmayin ama cocuk orda aglarken mamanin sicakligiyla sogukluguyla ugrasmak meme vermekten daha zor. Yasadigim sikintilar yuzunden geri cekildi sütüm. Daha oncelerde de paylaştım buradaSütun bitmemistir bitmez söyle düşün Bebeğini kaybeden annelerin bile sütu kesilmiyor dmarda kan varsa süt de var demektir sadece iniş de sorun vardır yerinde olsam biraz daha uğraşır emzirmeye calisirdim inan kafa da bitiyor hersey sağlık sorunları bebeğin kilo alma sorunu sarılık günde çok az cisli bez gibi durumlar dışında ben mama yanlısı değilim kızım 1 ay meme reddi yaşadı damla damla süt sagdim kaşık kaşık içirdim yarı içti yarı döktü ağlaya ağlaya süt sagdim çünki kızım aç ve beni emmiyor,sagdigim süt 20cc yi geçmiyor du ama zamanla düzeldi. Sana Face...kta bi grup var inanılmaz yardimci oluyorlar emzirme desteği veriyorlar istersen özelden atarım sana adını üye olursun
Ben yalan söylüyorsun demedim ki inişte sorun vardır dedim. Hangi durumlar dışında mama yanlısı olmadığımi da söyledim içine kilo kaybı vs açık açık yazmıştim sanırım sadece işine gelen kisimlari okumuşsun. Yargılamak değil destek olmak ti niyetim demekki kimsenin durumuna karışmamak gerek . Kimse keyfi yere bebeğini mama ile beslemek istemez ben sorunun için yol göstermek istedim kendimde sikintilar yasadigim için.1 aydir emziremiyorum. Anlamiyorum süt vardir diyosunuz ya yalanmi söylüyorum ben? Sutum olsa neden emzirmeyeyim kizimi. Kusura bakmayin ama cocuk orda aglarken mamanin sicakligiyla sogukluguyla ugrasmak meme vermekten daha zor. Yasadigim sikintilar yuzunden geri cekildi sütüm. Daha oncelerde de paylaştım burada
Ayrica bebegim sirf emzirdigim donemde kilo kaybetti bunuda belirteyim.
Gözunuz aydın ne kadar güzel :) benim kızım da 3 gündür huzursuz uyumuyor mız mız emmek de istemiyor gece ağlayarak uyandigi da oldu hafif başında ateş de var ama abartılı değil bende şüpheleniyorum dış mi çıkacak diye. Dış etinde kırmızılık var mıydıArkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum eşim izne geldik,ordan oraya ordan oraya derken yeni geldik iZmire evimize...4 gündür hastaydı kızım,bugün de hafif ateşi vardı huysuzdu hastalıktan dedim ama meğerse dişi
çıkmışşşşşşbizde bir mutluluk babası gördü daha mutlu oldummmm darısı başınızaaa inşallah hafif aylatırız
Gözunuz aydın ne kadar güzel :) benim kızım da 3 gündür huzursuz uyumuyor mız mız emmek de istemiyor gece ağlayarak uyandigi da oldu hafif başında ateş de var ama abartılı değil bende şüpheleniyorum dış mi çıkacak diye. Dış etinde kırmızılık var mıydı
Canım arkadas destek olmak istemiş birbirimizi yanlış anlamayalım elbette her anne sadece emzirmek ister sende elinden geleni yapmıssın msjda bi art niyet görmedim destek amaclı yazılmış geldi banada fikrimi belirtmek istedim sadece1 aydir emziremiyorum. Anlamiyorum süt vardir diyosunuz ya yalanmi söylüyorum ben? Sutum olsa neden emzirmeyeyim kizimi. Kusura bakmayin ama cocuk orda aglarken mamanin sicakligiyla sogukluguyla ugrasmak meme vermekten daha zor. Yasadigim sikintilar yuzunden geri cekildi sütüm. Daha oncelerde de paylaştım burada
Ayrica bebegim sirf emzirdigim donemde kilo kaybetti bunuda belirteyim.
Vücudunda kızarıklık yok canim.sadece kakada kucuk küçük parçalarla kan var.alerji olsa en baştan belli olması gerekmez mi??sadece demir ilacıdır inşallah başka bir alerjimiz yoktur.insallah balığa alerjiniz çıkmaz.alerjik durum zor allah kolaylık versin.2 yaşına kadar düzenliyormuş bebekler de inşallah en kısa zamanda iyileşir.Üni hastanesinde çocuk alerji doktoruna gitmen gerek bizim de gizli kan çıkmadı ama kakası kanlı idi ve bağırsak iltihabı seviyesi yüksek çıktı baska şeylere de bakıyorlar bizimki doğduğundan beri var alerjisi bende birkaç hafta önce kan ilacı denedim ve ona da alerjik tepki gösterdi kan ilacından olabilir ama kakasını ve vücudunu iyi kontrol et vücudunda herhangi bir yerinde kızarıklık falan var mı kakasi yeşil ve kanlı mi diye
Uyku egitimi derken sahsen benim yaptıgım bir uyku rutini oluşturmak diger uyku egitimi yontemleri icin evet cok erken odadan cıkıp bebegi yatagında bırakıp aglatiyorlar dakika sayıyorlar falan bu kadar kücük bebekler aglatılarak uyutulmaz bizim kız her uykuya gecisti illa ağlıyor gözlerini ovuşturuyor esniyor ama direniyor kucakta yatakta hic farketmez yani biz ağlatmıyoruz benim yaptıgım öyle bir egitim degilKizlar uyku egitimi ogrenilmis caresizlige sebep oluyor bebeklerde. Su an icin cook erken bence. Hele de aglatilarak verilen egitimlerin sonu icler acisi oluyor. Evet bebek kendi kendine uyumayi ogreniyor ama tek iletisim kurma yolu olan aglamayi birakiyor ve bu da kendi icine kapanmasina, anne-babaya guvensizlige sebep oluyor. Mutlaka baslamadan once arastirin derim ben.
Insallah canim benimde artik bitmek uzere 2gogusten 60 i zor cikariyorum emmiyor bizimki kilo alimi az olduu icin zaten doktor bol bol mama vericeksin dedi sagarak olmuyor sut azaliyor zamanla insallah goguslerin cabuk iyilesir emdikce artar zaten ama emmiyince gidiyor süt4,5 aylık olduk biz bu hafta çok hstaydı ben geceleri hiç uyuyamadım falan derken sütüm azaldıçocuğu doyuramıyorum birde ishal oldu ilaçlardan günde 8 kere kaka yaptı e emmek istedi emzirdim memelerim ilk zamanki gibi yara oldu çok fena acıyor açıldı off velhasıl kelam mama aldım bugun napiyim çocuğun gözünden yaş geliyor ağlarken acıkınca doyuramıyorum inşallah sütüm artar
Evet emiyor şükür başka yolu bilmiyor çünkü zaten çok çektirmekten memeşrir yara etti sıpacan :) biberon verdim bugün ağzında geveledi emzik midir dişlik midir anlayamadı diliyle itti oturmadım ağzına ama neyse sonra anladı emdi buna alışmasını istemiyorum tabi yoksa memeyi bırakanilir büyük oğlumda öyle olmuştu ikisi birden gitmemiştiInsallah canim benimde artik bitmek uzere 2gogusten 60 i zor cikariyorum emmiyor bizimki kilo alimi az olduu icin zaten doktor bol bol mama vericeksin dedi sagarak olmuyor sut azaliyor zamanla insallah goguslerin cabuk iyilesir emdikce artar zaten ama emmiyince gidiyor süt
Benim de şuan sütüm Yok, tümüyle çekildi. Sanırım yaşamayan tam olarak bilemiyor durumu. Benim ki azaldığında eczaneye özel ürün bile getirttim kullandım uçuk paralar ödeyip. (Süt arttıran maltlardan değil direk süt için uyaran ürünlerden.)Kısa bir süre birkaç öğüne yetecek kadar işe yaradı ancak. Yine de çekildi ve tümüyle bitti süt. Arkadaşı anlıyorum süt konusunda belki üstüne çok gidiliyorsa hassaslaşabiliyor insan. Maması, mama suyu, biberonları, uçları, sterilizatörü, ayrı biberon deterjanı vs ile uğraşmak gerçekten zor. Siz süt vardır diyorsunuz fakat olsa keşke biz de bebeklerimiz için daha doğal, pratik ve ekonomik olan anne sütünü verirdik tabi ki. Kusura bakmayın uzun oldu, iyi niyetinizi görüyorum, yardımcı olmak istiyorsunuz fakat kendi adıma emzirmek namına herşeyi deneyip sonuç alamamış biri olarak benim gibi bazı bünyelerde süt çabuk çekiliyor diye tahmin ediyorum.Mesajınız direk bana olmasa da teşekkür ederim yine de yardımcı olmak istediğiniz için.Sütun bitmemistir bitmez söyle düşün Bebeğini kaybeden annelerin bile sütu kesilmiyor dmarda kan varsa süt de var demektir sadece iniş de sorun vardır yerinde olsam biraz daha uğraşır emzirmeye calisirdim inan kafa da bitiyor hersey sağlık sorunları bebeğin kilo alma sorunu sarılık günde çok az cisli bez gibi durumlar dışında ben mama yanlısı değilim kızım 1 ay meme reddi yaşadı damla damla süt sagdim kaşık kaşık içirdim yarı içti yarı döktü ağlaya ağlaya süt sagdim çünki kızım aç ve beni emmiyor,sagdigim süt 20cc yi geçmiyor du ama zamanla düzeldi. Sana Face...kta bi grup var inanılmaz yardimci oluyorlar emzirme desteği veriyorlar istersen özelden atarım sana adını üye olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?