- 4 Kasım 2016
- 162
- 120
- 23
- 40
Valla çok güzel yazmışsın benim bile tekrar emziresim geldi o kadar damla damla geliyor Benim de bi ara 6-7 saat bekleyince 120 geliyordu ama artık 20 falan çıkıyo şimdi aman ya bi ara ememedi ama biberonu da almıyodu sadece uyku saatlerinde meğer emiyomuş kızım bunu anlamam çok uzun sürdü beni emmediği zamanlarda mama verdim bende iyice azaldı sütüm tekrar en azından biberona başlamadan önce vereyim bende hala alıyo mememi çünküBen yalan söylüyorsun demedim ki inişte sorun vardır dedim. Hangi durumlar dışında mama yanlısı olmadığımi da söyledim içine kilo kaybı vs açık açık yazmıştim sanırım sadece işine gelen kisimlari okumuşsun. Yargılamak değil destek olmak ti niyetim demekki kimsenin durumuna karışmamak gerek . Kimse keyfi yere bebeğini mama ile beslemek istemez ben sorunun için yol göstermek istedim kendimde sikintilar yasadigim için.
4yaş sendromu bile varmışGünaydın anneler. Benimki emerek uyumaya alıştı. Uykusu gelince parmağını emiyor ama dalamıyor meme arıyor. Emziği almadı oyuncak etti kendine:)) bende bu bağı seviyorum uyuması için emziriyorum. Emzirme dönemi kısa bir süreç zaten istediğini vereyim hadi sıcaklığı kokusuyla uyusun diyorum. Boyle alışınca bakıcıya uyumuyor. Uyumadıkça huysuzlanıyor. Bir-kac aya uyku düzenimizi buluruz inşallah. Bebeklerin çocukların sendromları bitmiyormuş. Her anının tadını çıkarmaya bakalım. Her ayın her yaşın ayrı bir zorluğu var. Şu bitse de rahat etsek yok annelikle:))). Sağlıklı olsunlar da gerisi geçici dönemler anlatılıyor.
Olmaz olur mu suan yasıyoruz4yaş sendromu bile varmış
Boynu eğik olmaz canım bana da kafası yamuk olcak diyolar hafif egim var basında diyolar sanli milimetrik olmak zorunda gibi hep sola dönüyo oglum destek yapıorum basını yine ceviriyo saga yatırmaya gayret gösteriyorum bende ilgisini cekecek seyler koyuyorum sonucta saga hiç dönmüyo degil nasıl yatmak istiyosa öyle yatsın kuzular doktora sordum kafası biraz eğri diyolar diye bişey yok dedi zamanla asıl şeklini alır dedi dr bile göremedi yamukluk resmen milim milim hesaplıyolar ve ben kızıyorum böyle insanlaraKızlar bebeğim yatarken kafasını hep sola çeviriyor.ben çeviriyor um o çeviriyor yine o tarafa uyurken.kv boynu eğri olacak diyor arkasını destekliyorum bu defada yüzü kapanıyor cevirince gerçekten boynu eğik mi olur moralim bozuluyor
Benim cok dölülüyo tsh cok yüksek ondanmış meğer canım sende bi baktır istersen değerlerineKizlar sac dokulmelerine care bulaniniz var mi ? Gecicidr hormonaldir dedim ama sac kalmayacak yakinda, acaba bi eksiklik mi var ki vucutta vitamin demir bilemedim
Eşim de bizim oğlana diyordu hep sağa bakıyor kiss sendromu olabilir mi diye doktora götürdük, doktor “alakası Yok biraz blokaj var zamanla geçer” dedi. Zor ve uzun süren vajinal doğumlarda atlas kemiğinde blokaj olabiliyormuş.Kızlar bebeğim yatarken kafasını hep sola çeviriyor.ben çeviriyor um o çeviriyor yine o tarafa uyurken.kv boynu eğri olacak diyor arkasını destekliyorum bu defada yüzü kapanıyor cevirince gerçekten boynu eğik mi olur moralim bozuluyor
Bende kullanıyorum canım sancılanma olmadı kuzımdaSlm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
Canim geçmiş olsun bizde ishaliz ve daha kötüsü kanli ishal sımdi Dr dan geliyoruz ağlamaktan oldum4,5 aylık olduk biz bu hafta çok hstaydı ben geceleri hiç uyuyamadım falan derken sütüm azaldıçocuğu doyuramıyorum birde ishal oldu ilaçlardan günde 8 kere kaka yaptı e emmek istedi emzirdim memelerim ilk zamanki gibi yara oldu çok fena acıyor açıldı off velhasıl kelam mama aldım bugun napiyim çocuğun gözünden yaş geliyor ağlarken acıkınca doyuramıyorum inşallah sütüm artar
Ben de artik normal bi dokulme olmadigini dusumuyorum canim dedigin gibi degerlerime bi baktiriyimBenim cok dölülüyo tsh cok yüksek ondanmış meğer canım sende bi baktır istersen değerlerine
Vücudunda kızarıklık yok canim.sadece kakada kucuk küçük parçalarla kan var.alerji olsa en baştan belli olması gerekmez mi??sadece demir ilacıdır inşallah başka bir alerjimiz yoktur.insallah balığa alerjiniz çıkmaz.alerjik durum zor allah kolaylık versin.2 yaşına kadar düzenliyormuş bebekler de inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Canim geçmiş olsun bizde ishaliz ve daha kötüsü kanli ishal sımdi Dr dan geliyoruz ağlamaktan oldumsık sık emzir süt artıyor birde gündüz her saat başı 5 10 dakka gece de 2 saatte bir 10 dakka süt sağ inanılmaz artıyor ben öyle yaptım süt var ama bizim kaka da kan var şu an Dr imkanı bile olmayan bir yerdeyim çok Üzgünüm çocuklar hasta olmasın da gerisi önemli değil birde kızını bol bol kucağına al sev küçücuk elini yüzüne dokun o zman da süt artışı fazla oluyor
Bende uzun süre emzirmek için ugrastim süt un kesilmemistir için verdiğim örnek de ümit olsun diyeydi. Ama anlayabilene. Ben arkadasin sutum kesildi haykirisini yeni duyuyorum daha incede onunla mu kojuda muhattap olsaydim yersiz azarini algilardim.Emzirmek en kolay en zahmetsiz olanı herkes hazır sut ister ama bazılarınmız daha az şanslı oluyor messakatli oluyor sütü de emzirmeside ben destek olmak belki emzirebilirsin tekrar dene demek istemiştim . Süt ve emzirme sadece karın doyurmak için değil anne bebek bağı anlamında da hassas davranıyorum bu konuya yoksa mama ile büyüyen bebekler de bi sorun mu oluyör sağlıksız mi tabi ki hayır hepsi buyuyorlar bi şekilde neyse artık iyi niyetle yazdığımı anlamış olan anneler olduğu için çok mutluyum.M mer_4260 canim bahsettigin face grubuna ben de uyeyim ve onlar sayesinde oglumu emzirmeye basladim, ilk 1 ay emmemisti. Ben de buradaki emziremeyen arkadaslara grubu onermistim, bir damla bile sut varsa umut vardir diye. Ama saglik sorunlari var demek ki bir sekilde sutleri bitmis. Ben senin yazdiginda bir sorun gormuyorum acikcasi. Herkes bebegini emzirmek ister. Emziremiyorum diyince biz de yardim etmek istiyoruz haliyle. Ama arkadasimiz zaten bu durumdan hosnut olmadigi icin bi de biz sut vardir dedikce yanlis anlasilma oldu sanirim.
Kimsenin kotu bir niyeti yok. Bebisler saglikli olsun yeter. Hepsi bir sekilde buyuyecekler. Ben de hala mama kesme asamasindayim mesela, azalttim ama bitiremedim. Napalim kismet.
Benimde öyle acıldı hatta araları tsh36 cıktı sacımı Acamıyorum sürekli toplu bi acsam heryer kıl oluyoBen de artik normal bi dokulme olmadigini dusumuyorum canim dedigin gibi degerlerime bi baktiriyim
Gecmiş olsun canım Allah ım acil şifalar versin alerji belirtisi olabilir mi cnm dr ne dediCanim geçmiş olsun bizde ishaliz ve daha kötüsü kanli ishal sımdi Dr dan geliyoruz ağlamaktan oldumsık sık emzir süt artıyor birde gündüz her saat başı 5 10 dakka gece de 2 saatte bir 10 dakka süt sağ inanılmaz artıyor ben öyle yaptım süt var ama bizim kaka da kan var şu an Dr imkanı bile olmayan bir yerdeyim çok Üzgünüm çocuklar hasta olmasın da gerisi önemli değil birde kızını bol bol kucağına al sev küçücuk elini yüzüne dokun o zman da süt artışı fazla oluyor
Çok doğru her anne en zahmetsiz olanı hazir süt u yani emzirmeyi ister. Dönem dönem hepimiz ciddi aşamalardan geçiyoruz inanin benim de sütüm azaldı 1 damla bile zor geldiği oldu bi grupla tanıştım ve hersey zamanla normale döndü mama öcü değil öyle beslenen bebekler de anne sütü alan bebekler den geri değil sadece kendim de yaşamış olduğum sıkıntıdan Kurtulmuş biri olarak destek olmak ti. Yoksa kimsenin işine karışmak Akıl vermek ve dugulqrini ezmek değil niyetimBenim de şuan sütüm Yok, tümüyle çekildi. Sanırım yaşamayan tam olarak bilemiyor durumu. Benim ki azaldığında eczaneye özel ürün bile getirttim kullandım uçuk paralar ödeyip. (Süt arttıran maltlardan değil direk süt için uyaran ürünlerden.)Kısa bir süre birkaç öğüne yetecek kadar işe yaradı ancak. Yine de çekildi ve tümüyle bitti süt. Arkadaşı anlıyorum süt konusunda belki üstüne çok gidiliyorsa hassaslaşabiliyor insan. Maması, mama suyu, biberonları, uçları, sterilizatörü, ayrı biberon deterjanı vs ile uğraşmak gerçekten zor. Siz süt vardır diyorsunuz fakat olsa keşke biz de bebeklerimiz için daha doğal, pratik ve ekonomik olan anne sütünü verirdik tabi ki. Kusura bakmayın uzun oldu, iyi niyetinizi görüyorum, yardımcı olmak istiyorsunuz fakat kendi adıma emzirmek namına herşeyi deneyip sonuç alamamış biri olarak benim gibi bazı bünyelerde süt çabuk çekiliyor diye tahmin ediyorum.Mesajınız direk bana olmasa da teşekkür ederim yine de yardımcı olmak istediğiniz için.
Benim 6 7 saat arayla bile asla 50cc görmedik sagimda sik sık sagip emzirerek artirdik ama hala Sağım da çok çıkmıyor süt zaten bıraktım arada sagiyorum elle . cisli bez ve kilo alımı iyi olduğu için herşey normal diyorumValla çok güzel yazmışsın benim bile tekrar emziresim geldi o kadar damla damla geliyor Benim de bi ara 6-7 saat bekleyince 120 geliyordu ama artık 20 falan çıkıyo şimdi aman ya bi ara ememedi ama biberonu da almıyodu sadece uyku saatlerinde meğer emiyomuş kızım bunu anlamam çok uzun sürdü beni emmediği zamanlarda mama verdim bende iyice azaldı sütüm tekrar en azından biberona başlamadan önce vereyim bende hala alıyo mememi çünkü
Saol canım dedim ya Dr imkanimiz yok oldugumuz yerde telde konuştuk gizli kan pozitif çıktı antibiyotik verdi kanlı ishal için alerjide olabilir diyor alerji bölümüne git dedi süt ve süt ürünü de yeme bu ara dedi zaten yememistim ama anlamadım yaGecmiş olsun canım Allah ım acil şifalar versin alerji belirtisi olabilir mi cnm dr ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?