- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Aa ne güzel ben Batıkent te oturuyorum hastane başkent orda doğum yaptım ama bikaç Dr var bizim ben dönüşümlü götürüyorum diyebilirim Tandoğan da magnet tip var orda ayşe hanim var yaşlı baya tecrübeli ve iyi bir Dr birde ozel Ortadoğu da Süreyya Kaleli var i da iyi başkent te BraNS çok genelde çocuk bolumu dışında oraya gidiyoruzAnladm canm bende ankaradayım o yüzden sordum hangi hast gidiyosunuz
Ondan önce 2 yaa sendromu varmış:))4yaş sendromu bile varmış
Benimkide hep sağa yatıyor öle birşey diyen olmadı.Kızlar bebeğim yatarken kafasını hep sola çeviriyor.ben çeviriyor um o çeviriyor yine o tarafa uyurken.kv boynu eğri olacak diyor arkasını destekliyorum bu defada yüzü kapanıyor cevirince gerçekten boynu eğik mi olur moralim bozuluyor
Aynen oyle uzun bide saclarim oglum da cekiyor her firsatta sagolsun bildigin yere akiyor saclarim lohusa topuzundan kurtulamadik henuz :)Benimde öyle acıldı hatta araları tsh36 cıktı sacımı Acamıyorum sürekli toplu bi acsam heryer kıl oluyo
Ben careyi ormekte buldum banyodan sonra oruyorum topuzdan daha rahat oluyor :))Aynen oyle uzun bide saclarim oglum da cekiyor her firsatta sagolsun bildigin yere akiyor saclarim lohusa topuzundan kurtulamadik henuz :)
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.O sıralar topiğe henüz üye olmamış olsamda tüm mesajları okuyordum ve seni de hatırlıyorum.inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bu sefer.Hatta 22 haftalık bebeğini cennet öncüsü olarak gönderenKızlar Merhaba :)
eskiler beni hatırlar Bu grup ilk açıldığında bende grubun bir üyesiydim. bebeğimi kaybetmiştim. bugün güzel bir haberle geldim. tekrar hamileyim :) inşallah bu sefer her şey güzel olacak.Al_pi ve tüm güzel anneler dualarınızla sizde bizile olun sevgiler :))
Ayy iyi fikir cunku lohusa topuzuyla bide dolasiyor onu acmaya ugrasiyorum orunce dolasmaz en azindan , banyodan banyoya tarayabiliyorum artik sacimi saka gibi :) annelik zor zanaat vesselam :)Ben careyi ormekte buldum banyodan sonra oruyorum topuzdan daha rahat oluyor :))
Aynen saclari acip salina salina gezmeyi ozledimAyy iyi fikir cunku lohusa topuzuyla bide dolasiyor onu acmaya ugrasiyorum orunce dolasmaz en azindan , banyodan banyoya tarayabiliyorum artik sacimi saka gibi :) annelik zor zanaat vesselam :)
Arada aciyorum duzlestiriyorum falan zor bela , sonra oglum kucagimda eline doluyor zaten el degmeden dokuluyor her yer kil oluyor neyine senin acik sac diyorum topla topla topla :) ki ben asla sac toplamayan biriydim yakistirmiyordum cunku kendime toplu saci , simdilerde herseyler pek bi degistiAynen saclari acip salina salina gezmeyi ozledim
Kardeşimde 2 ve 4 yaşı hatirlamiyorumda. O 5 yaş sendromu neydi oyle yarabbim. Surekli annemle babam ölecek diye ağlıyoduOndan önce 2 yaa sendromu varmış:))
Ayni ben. Gecen banyodan sonra taradim. Benden sonra eşim duşakabin tıkanmış dedi bi tomar saç çıkarmışAyy iyi fikir cunku lohusa topuzuyla bide dolasiyor onu acmaya ugrasiyorum orunce dolasmaz en azindan , banyodan banyoya tarayabiliyorum artik sacimi saka gibi :) annelik zor zanaat vesselam :)
Benim de öyleydi tsh sorunlu imiş ilaca başladım tekrar şimdi daha azaldı dökülmesiKizlar sac dokulmelerine care bulaniniz var mi ? Gecicidr hormonaldir dedim ama sac kalmayacak yakinda, acaba bi eksiklik mi var ki vucutta vitamin demir bilemedim
Benim tsh 110 a çıkmış canımBenimde öyle acıldı hatta araları tsh36 cıktı sacımı Acamıyorum sürekli toplu bi acsam heryer kıl oluyo
Çinko eksikliği olduğunda da saç dokülmesi olabiliyor ben çinko kullanmaya başlıcam vitamin eksikligi saçları mahfediyor benimki dökülmenin yani sıra Çali gibi oldu rofle yaptırmıştim mahfoldi saçlar. Eşim dökülen saçları görünce bu normal değil acil Dr a gitmemiz gerek diyerek tepki verdi yazık.Benim de öyleydi tsh sorunlu imiş ilaca başladım tekrar şimdi daha azaldı dökülmesi
Size de çok geçmiş olsun sağol canımCanim geçmiş olsun bizde ishaliz ve daha kötüsü kanli ishal sımdi Dr dan geliyoruz ağlamaktan oldumsık sık emzir süt artıyor birde gündüz her saat başı 5 10 dakka gece de 2 saatte bir 10 dakka süt sağ inanılmaz artıyor ben öyle yaptım süt var ama bizim kaka da kan var şu an Dr imkanı bile olmayan bir yerdeyim çok Üzgünüm çocuklar hasta olmasın da gerisi önemli değil birde kızını bol bol kucağına al sev küçücuk elini yüzüne dokun o zman da süt artışı fazla oluyor
Cevap icin tesekkur ederim ben de baktiracagim bi muhtemelen var oyle bir durumBenim de öyleydi tsh sorunlu imiş ilaca başladım tekrar şimdi daha azaldı dökülmesi
Bende çankayadayım canım koru da dogum yaptım güvene götürdüm bi kac kez bi defa medicanaya korudan memnun kalmadım net bi karar veremedim magneti duymustum bi akrabadAn birde orayı denemeli teşekkürler canımAa ne güzel ben Batıkent te oturuyorum hastane başkent orda doğum yaptım ama bikaç Dr var bizim ben dönüşümlü götürüyorum diyebilirim Tandoğan da magnet tip var orda ayşe hanim var yaşlı baya tecrübeli ve iyi bir Dr birde ozel Ortadoğu da Süreyya Kaleli var i da iyi başkent te BraNS çok genelde çocuk bolumu dışında oraya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?