2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar ben hastalıktan ölüyorum.. eşim nezle olmuştu ondan bana geçti.. ilaç almıyımdiye uğraştım ama hata yaptım daha kötü oldum.. ağzım burnum yara içinde.. dr gittim.. antibiyotik tedavisine başladık.. 2 gündür antibiyotik içiyorum.. sütü etkiler mi?? Sütüm çekildi resmen.. kafayı yiyecem 3 haftaya bi adet ılmaya başladım.. adet döneminde azalıyordu sütüm şimdi antibiyotik içince kurudu resmen.. normal mi yaaaa.. düzelir mi acaba?

Anladm canm bende ankaradayım o yüzden sordum hangi hast gidiyosunuz
Aa ne güzel ben Batıkent te oturuyorum hastane başkent orda doğum yaptım ama bikaç Dr var bizim ben dönüşümlü götürüyorum diyebilirim Tandoğan da magnet tip var orda ayşe hanim var yaşlı baya tecrübeli ve iyi bir Dr birde ozel Ortadoğu da Süreyya Kaleli var i da iyi başkent te BraNS çok genelde çocuk bolumu dışında oraya gidiyoruz

Benimkide hep sağa yatıyor öle birşey diyen olmadı.

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.O sıralar topiğe henüz üye olmamış olsamda tüm mesajları okuyordum ve seni de hatırlıyorum.inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bu sefer.Hatta 22 haftalık bebeğini cennet öncüsü olarak gönderen nazah35 ve doğduktan yaklaşık 2 ay sonra bebeğini ahirete yollayan H Hopilus kardeşlerime ve bebeklerine dünyada kavuşamamış tüm kardeşlerime dua ediyorum.Rabbim tez zamanda onların da yüzünü güldürsün.Kucaklarını bebişleriyle doldursun

Ayy iyi fikir cunku lohusa topuzuyla bide dolasiyor onu acmaya ugrasiyorum orunce dolasmaz en azindan , banyodan banyoya tarayabiliyorum artik sacimi saka gibi :) annelik zor zanaat vesselam :)
Aynen saclari acip salina salina gezmeyi ozledim

Aynen saclari acip salina salina gezmeyi ozledim
Arada aciyorum duzlestiriyorum falan zor bela , sonra oglum kucagimda eline doluyor zaten el degmeden dokuluyor her yer kil oluyor neyine senin acik sac diyorum topla topla topla :) ki ben asla sac toplamayan biriydim yakistirmiyordum cunku kendime toplu saci , simdilerde herseyler pek bi degisti saglik olsun

Ayy iyi fikir cunku lohusa topuzuyla bide dolasiyor onu acmaya ugrasiyorum orunce dolasmaz en azindan , banyodan banyoya tarayabiliyorum artik sacimi saka gibi :) annelik zor zanaat vesselam :)
Ayni ben. Gecen banyodan sonra taradim. Benden sonra eşim duşakabin tıkanmış dedi bi tomar saç çıkarmış

Benim de öyleydi tsh sorunlu imiş ilaca başladım tekrar şimdi daha azaldı dökülmesi
Çinko eksikliği olduğunda da saç dokülmesi olabiliyor ben çinko kullanmaya başlıcam vitamin eksikligi saçları mahfediyor benimki dökülmenin yani sıra Çali gibi oldu rofle yaptırmıştim mahfoldi saçlar. Eşim dökülen saçları görünce bu normal değil acil Dr a gitmemiz gerek diyerek tepki verdi yazık.

Size de çok geçmiş olsun sağol canım

Ya benimde süt azaldı hastalıktan biberonu almıyor sıpa napcam ben ısırgnan çayı çok süt yaparmış bayanlar denemekten zarar gelmez

Parabensiz Demir takviyesi -FERROMİXİN- miş. Facete bi grupta da konuşulmuş ordan öğrenip yazıyorum.
6. Ayı bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Merak edenler olmuştu yazim dedim ilacı
Toz formdaymış bu arada

Edit: 6. Aydan sonra başlanıyor nutrigen firmasına ait

Bende çankayadayım canım koru da dogum yaptım güvene götürdüm bi kac kez bi defa medicanaya korudan memnun kalmadım net bi karar veremedim magneti duymustum bi akrabadAn birde orayı denemeli teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…