2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sea41 canım nasılsın ipek kuzu nasıl
Sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum evlatlarım için. Ipek aynı, malesef bir düzelme yok..Sizi takip ediyorum yine, benim de saçlarım çok dökülüyor bu arada, yatak, banyo heryer saç oluyor..sizlerden de duyunca normal demekki dedim..

İnşallah canım
Bu arada kilo vermek de tsh ı düşürüyo takımlaedaki kurallara uyabilirmiyim ki ben :) 7 kilo vermem gerek

Canim benim aklimizda ve dualarimizdasin Rabbim sana güc kuvvet versn. Ipek kızımıza da acil şifalar versin inşAllah

Amin canım

Hayır canım sütüm aynen devam ediyor hatta arttı. Inanki arttı çünkü daha düzenli ve çok su ayran içmeye yeşillik yemeye başladım. Hem protein dengesi de yaptığım için daha kaliteli doyurucu sütüm oluyor. Emzirmek ayrıca kalori yaktığı için de 5 haftada 5.5 kilo gitti bekleriz istersen 9. Takıma takımın neredeyse yarısı bebek emziriyor

Kuzum oğlunun da eşinin de ipek in de en çok sana ihtiyacı var sen de Bi test yaptır canım hormon falan ihmal etme. Rabbim tez zamanda şifa versin size sabır dayanma gücü versin inşallah

İnşallah canım
Bu arada kilo vermek de tsh ı düşürüyo takımlaedaki kurallara uyabilirmiyim ki ben :) 7 kilo vermem gerek
Dene kuzum ne kaybedersin ki. Ben hep kilolu idim üç sene önce girdim takımlara ve ömrümde ilk defa 6 ayda 16 kilo verdim ve sağlıklı bir şekilde. Şimdi hamilelik kilosunu vermek için oradayım

Çok isterim aslında kilo veremiyorum sabit kaldı En kötüsü kendimi hiç beğenmiyorum ayakkabidan tüt kabanima kadar hicbirseyim olmuyor süt um etkilenir diye korkumdan birsey yapamamistim senin örnek olman iyi oldu bende katılmak isterim

Ben hamile kalmadan önceki kabanlari giymeye başladım çok şükür evet sıkıyor ama zamanla bol olacaklar hem de uzun bir süre değil kısa bir zaman sonra. Feci koydum kafaya

Ben hamile kalmadan önceki kabanlari giymeye başladım çok şükür evet sıkıyor ama zamanla bol olacaklar hem de uzun bir süre değil kısa bir zaman sonra. Feci koydum kafaya
Dene kuzum ne kaybedersin ki. Ben hep kilolu idim üç sene önce girdim takımlara ve ömrümde ilk defa 6 ayda 16 kilo verdim ve sağlıklı bir şekilde. Şimdi hamilelik kilosunu vermek için oradayım
Canım ne takımı bu? Benim de 5 kilom var ama 1 gr veremedim Doğumdan sonra, belki ben de katılabilirim

Benimde saclarim da cok dokuluyor bu yuzden test yaptirdim ama tsh 4 cikti normal degerlerde neden dokuldugunu anlayamadim biktim artik avuc avuc toplamaktan
Canim sac dokulmesi hemen hemen herkeste oluyor. Dogumdan sonra hormonlarin normale donmesiyle alakali sac dokulmesi. Ben dun saclarimi kuruturken aralara baktim kisa kisa yerlerine cikmislar bile. Bakinca farkedeceksiniz. Kel kalmayacagiz korkmayin :) ama kırpık kırpık saclarimiz olacak.

Ben bi göz atayım 9.takıma inşallah başarabilirim

Canim bu takimlar nerede basil katilabilioruz?

KIZLAAAAR YARDIM ...! bugun kızımın eline plastik bir kutu gecti ve 5 saniye içersinde dişlerini kaşırken damagını kesti...aklım çıktı , kanamaya basladı 30 dk içinde coook şukur durdu ama cook korktum , stres yaptım.
Hemen dr yazdım buz tut tulbente sar dedi bastır dedi, yapılacak baska birsey yok dedi , gecer dedi
Pamukla tampon yaptım bastırdım buzda tuttum , ben bastırdıkca kan cıktı ....
Sonra emzirdim ve uyuttum , şu an uyuyor ...
Uyanınca o yarık olan bolgeyi yine kaşıycak cunku tam cıkıcak olan dişimizin yeri , uyanınca yine kanamaya baslarsa ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?

Nerde 9.takım:)

Kızlar bende 5 kilo kaldı.daha doğrusu yapıştı.bi ara sadece ekmeği keseyim dedim.sadece 1hafta ekmek yemedim.ekmek harici herşeyi yedim.doktor kontrolü vardı bebişin.kilo alımı çok az dedi doktor.son bir haftayı kontrol et bi düşün dedi.çünkü 1 hafta öncede gitmiştim.dirwk aklıma geldi.ekmek yemedim dedim.doktor kızdı bana.çok erken dedi.sonra yumuldum ekmeğe.bahanemde vardı.o yüzden gitmiyor kilolar

bir kac haftadir kizimin ses çıkarmaları azaldi. Sesli de gülmüyor. Bu ay normalmis ama bir an once aslina dönsün istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…