Sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum evlatlarım için. Ipek aynı, malesef bir düzelme yok..Sizi takip ediyorum yine, benim de saçlarım çok dökülüyor bu arada, yatak, banyo heryer saç oluyor..sizlerden de duyunca normal demekki dedim..Sea41 canım nasılsın ipek kuzu nasıl
İnşallah canımSaçlarım sanki daha az dökülmeye başladı gibi canım. Ben diyete başladım valla olmadı başka türlü veremedim hiç. Şimdi şükür gitmeye başladı. Takımlara da geri döndüm önceden de vermiştim o şekilde sağ olsunlar arkadaşlar motivasyon tam gaz oluyor. Istersen bekleriz 9. Takıma ben seviyorum yarış içinde olmayı. Hatta başka 2 tane daha temmuz annemiz var
Canim benim aklimizda ve dualarimizdasin Rabbim sana güc kuvvet versn. Ipek kızımıza da acil şifalar versin inşAllahSağol canım, iyi olmaya çalışıyorum evlatlarım için. Ipek aynı, malesef bir düzelme yok..Sizi takip ediyorum yine, benim de saçlarım çok dökülüyor bu arada, yatak, banyo heryer saç oluyor..sizlerden de duyunca normal demekki dedim..
Amin canımBen kızım için bir Dr un dediğine güvenmedigim için 2 3 Dr a gdiyorum canım Allah iyiler le karsilastirsin
Canim ben sana bu konuda mesaj atacaktim konu dışında diye özel mesaj gitmedi sana diyet yaptığını gördüm sütun etkilendi mi merak ettim ben doğum sonrası verdiğim bütün kiloları geri aldım süt olsun diye yediklerim kaynaklikorkuyorjm diyet e süt azalır diye zaten emmë reddi çok oluyor bizde
Kuzum oğlunun da eşinin de ipek in de en çok sana ihtiyacı var sen de Bi test yaptır canım hormon falan ihmal etme. Rabbim tez zamanda şifa versin size sabır dayanma gücü versin inşallahSağol canım, iyi olmaya çalışıyorum evlatlarım için. Ipek aynı, malesef bir düzelme yok..Sizi takip ediyorum yine, benim de saçlarım çok dökülüyor bu arada, yatak, banyo heryer saç oluyor..sizlerden de duyunca normal demekki dedim..
Dene kuzum ne kaybedersin ki. Ben hep kilolu idim üç sene önce girdim takımlara ve ömrümde ilk defa 6 ayda 16 kilo verdim ve sağlıklı bir şekilde. Şimdi hamilelik kilosunu vermek için oradayımİnşallah canım
Bu arada kilo vermek de tsh ı düşürüyo takımlaedaki kurallara uyabilirmiyim ki ben :) 7 kilo vermem gerek
Çok isterim aslında kilo veremiyorum sabit kaldı En kötüsü kendimi hiç beğenmiyorum ayakkabidan tüt kabanima kadar hicbirseyim olmuyorAmin canım
Hayır canım sütüm aynen devam ediyor hatta arttı. Inanki arttı çünkü daha düzenli ve çok su ayran içmeye yeşillik yemeye başladım. Hem protein dengesi de yaptığım için daha kaliteli doyurucu sütüm oluyor. Emzirmek ayrıca kalori yaktığı için de 5 haftada 5.5 kilo gitti bekleriz istersen 9. Takıma takımın neredeyse yarısı bebek emziriyor
Ben hamile kalmadan önceki kabanlari giymeye başladım çok şükür evet sıkıyor ama zamanla bol olacaklar hem de uzun bir süre değil kısa bir zaman sonra. Feci koydum kafayaÇok isterim aslında kilo veremiyorum sabit kaldı En kötüsü kendimi hiç beğenmiyorum ayakkabidan tüt kabanima kadar hicbirseyim olmuyorsüt um etkilenir diye korkumdan birsey yapamamistim senin örnek olman iyi oldu bende katılmak isterim
Ben hamile kalmadan önceki kabanlari giymeye başladım çok şükür evet sıkıyor ama zamanla bol olacaklar hem de uzun bir süre değil kısa bir zaman sonra. Feci koydum kafaya
Canım ne takımı bu? Benim de 5 kilom var ama 1 gr veremedim Doğumdan sonra, belki ben de katılabilirimDene kuzum ne kaybedersin ki. Ben hep kilolu idim üç sene önce girdim takımlara ve ömrümde ilk defa 6 ayda 16 kilo verdim ve sağlıklı bir şekilde. Şimdi hamilelik kilosunu vermek için oradayım
Canim sac dokulmesi hemen hemen herkeste oluyor. Dogumdan sonra hormonlarin normale donmesiyle alakali sac dokulmesi. Ben dun saclarimi kuruturken aralara baktim kisa kisa yerlerine cikmislar bile. Bakinca farkedeceksiniz. Kel kalmayacagiz korkmayin :) ama kırpık kırpık saclarimiz olacak.Benimde saclarim da cok dokuluyor bu yuzden test yaptirdim ama tsh 4 cikti normal degerlerde neden dokuldugunu anlayamadim biktim artik avuc avuc toplamaktan
Ben bi göz atayım 9.takıma inşallah başarabilirimDene kuzum ne kaybedersin ki. Ben hep kilolu idim üç sene önce girdim takımlara ve ömrümde ilk defa 6 ayda 16 kilo verdim ve sağlıklı bir şekilde. Şimdi hamilelik kilosunu vermek için oradayım
Canim bu takimlar nerede basil katilabilioruz?Saçlarım sanki daha az dökülmeye başladı gibi canım. Ben diyete başladım valla olmadı başka türlü veremedim hiç. Şimdi şükür gitmeye başladı. Takımlara da geri döndüm önceden de vermiştim o şekilde sağ olsunlar arkadaşlar motivasyon tam gaz oluyor. Istersen bekleriz 9. Takıma ben seviyorum yarış içinde olmayı. Hatta başka 2 tane daha temmuz annemiz var
Nerde 9.takım:)Amin canım
Hayır canım sütüm aynen devam ediyor hatta arttı. Inanki arttı çünkü daha düzenli ve çok su ayran içmeye yeşillik yemeye başladım. Hem protein dengesi de yaptığım için daha kaliteli doyurucu sütüm oluyor. Emzirmek ayrıca kalori yaktığı için de 5 haftada 5.5 kilo gitti bekleriz istersen 9. Takıma takımın neredeyse yarısı bebek emziriyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-23310#post-53635366Nerde 9.takım:)
Bacaktan iki tane canımKızlar 4. Ay aşımız geldi.kaç aşı oluyor.nerelere acaba.
2 tane bacaktan olduk. Biri yakiyormus onda agladiKızlar 4. Ay aşımız geldi.kaç aşı oluyor.nerelere acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?