Tüh canım ya cok gecmiş olsun kaclık hap kullanıyosun ben 50likBenim tsh 110 a çıkmış canım
Arkadaşım kaç sayfa geriden başlayarak okuyorum yazışmalarına denk geldim sen içini ferah tut en azından amacının ne olduğunu anlayan birileri de var. Ve arkadaşlar son zamanlarda neden bu kadar birbirimize karşı tahammülsüz olduk ki. Biz ne günler yaşadık burada. En kutsal süreci beraber bitirdik şuanda da en kutsal duyguları beraber yaşayarak paylaşıyoruz. Biraz daha empati yaparak anlayışlı olmaya davet ediyorum hepimiziKonuşmamin nesine dikkat etmem gerektiğini anlamadım hele de hos olamayan kismi . Konuyu ne kadar carpituyosunuz enteresan. yazdıklarımı okumayan biri ancak böyle yorum yapar. Sanki mama kullanımıni yermisim elestirmisim gibi . Hayret doğrusu . Neyse daha fazla yorum yapmicam
Geçmiş olsun canım ya gerçekten morali bozuluyor insanın. Bi de benim ilacımı doktor bıraktırdı sözde resmen iki aydır hayatım rezil oldu adetim gecikti bugün 16. GünÇinko eksikliği olduğunda da saç dokülmesi olabiliyor ben çinko kullanmaya başlıcam vitamin eksikligi saçları mahfediyor benimki dökülmenin yani sıra Çali gibi oldu rofle yaptırmıştim mahfoldi saçlar. Eşim dökülen saçları görünce bu normal değil acil Dr a gitmemiz gerek diyerek tepki verdi yazık.
Ihmale gelmiyor canım bence de baktır estağfurullah ne demek fikir verebildiysem ne mutlu banaCevap icin tesekkur ederim ben de baktiracagim bi muhtemelen var oyle bir durum
Benim 5 yıldır falan hasimatom var zaten hamilelik öncesi ve ilk 6 ay 100 luk kullandım. Son üç ay bazı günler 75 ilk de verdi doktor. Şimdi 15 gün oluyor tekrar 75 lik ile başladım cuma test yaptırdım tsh 35 e gerilemis şükürTüh canım ya cok gecmiş olsun kaclık hap kullanıyosun ben 50lik
Cok şükür cnm bnimde haşimato tiroidi aynen Rabbim ümmeti Muhammed e iyilik şifa versin Kızımda adet olmustum hemen oglumda suan hala olmadım dra sordum tsh yüksek o etkiliyo dedi adet olmamak da sıkıntıBenim 5 yıldır falan hasimatom var zaten hamilelik öncesi ve ilk 6 ay 100 luk kullandım. Son üç ay bazı günler 75 ilk de verdi doktor. Şimdi 15 gün oluyor tekrar 75 lik ile başladım cuma test yaptırdım tsh 35 e gerilemis şükür
En kisa zamanda düzelir durumun inşallah canım hamilelikte benim saçlarım totoya değiyordu öyle uzun canlıudi asla dökülmedi ama şimdi yazık çocuğumun ellerinde saçlarım yatağın içi yerlerGeçmiş olsun canım ya gerçekten morali bozuluyor insanın. Bi de benim ilacımı doktor bıraktırdı sözde resmen iki aydır hayatım rezil oldu adetim gecikti bugün 16. Günçinko da sıkıntı yok bakıldı ama tiroid mahvetti
Yok ya bağlamaktan falan değil o dediğin gibi bu dönemde olan bişey benimki geçen sefer kendiğinden geçti kardeşimin ki geçmedi amaKızlar bebek anneyi tanımaya başladığında saç dökülmesi olurmuş diyor eskiler.bundan şunu çıkarabiliriz.genel olarak bu aylarda çoğu annede görülebiliyor.muhakakak bu günleri de atlatacağızdır.sıkıntıdan yorgunluktan ve vitamin kaynağımız tükendiğindendir.ben cilt doktoruna sordum.evde olduğunuz için sürekli sıkıca bağlıyorsunuz.banyodan banyoya açıyorsunuz.havasız kalıyor saç dedi.saçını aç dedi.bende bağladığımda artık gevşek bağlıyorum.gece uyurken de açıyorum.gece bile bağlı uyurdum ben.
Grub kurulduğu ilk günlerden beri burdayım canım bilirsin kimseyi kıracak bi yorum yazmadım kendimde çok fikir aldım burdan tecrübeli daha önce yaşamış kisilere sordum herseyi çok sinirlendim dün gece başımda ağrıyor du fazlasıyla üstüne ek oldu. Bugün geride bıraktım dünü hepimiz annelik yapmaya çalışıyoruz minicik meleklere ve ayrı ayrı sıkıntılar yaşıyoruz Allah hepimize kolaylik lar versin inşallahArkadaşım kaç sayfa geriden başlayarak okuyorum yazışmalarına denk geldim sen içini ferah tut en azından amacının ne olduğunu anlayan birileri de var. Ve arkadaşlar son zamanlarda neden bu kadar birbirimize karşı tahammülsüz olduk ki. Biz ne günler yaşadık burada. En kutsal süreci beraber bitirdik şuanda da en kutsal duyguları beraber yaşayarak paylaşıyoruz. Biraz daha empati yaparak anlayışlı olmaya davet ediyorum hepimizi
Aminnnn canımCok şükür cnm bnimde haşimato tiroidi aynen Rabbim ümmeti Muhammed e iyilik şifa versin Kızımda adet olmustum hemen oglumda suan hala olmadım dra sordum tsh yüksek o etkiliyo dedi adet olmamak da sıkıntı
Benim de hamile iken belimi geçmişti ama iki ay falan önce kestirdim belki dökülmeye faydası olur diye yine çok kısa değil ama yerde yarım metre saç gördükçe üzüntüden kestirdim canım saçlarımı. Yok kuzum ben sıkıntı yapmıyorum alıştık bu hastalıkla birbirimize. Sadece bana ilacı bıraktıran doktoru bicaklamak istiyorum o kadarTez
En kisa zamanda düzelir durumun inşallah canım hamilelikte benim saçlarım totoya değiyordu öyle uzun canlıudi asla dökülmedi ama şimdi yazık çocuğumun ellerinde saçlarım yatağın içi yerlerresmen kendim tiksindim çok şükür ben adet oldum geçen ay ama 2 seneye yakın adet görmeyenler oluyormuş stres yapma yoksa TSH iyice artış yapar
Öyle canım ya ben hamileyken ilac kullandım dogum yapınca kes dedi iyota devam et dedi sonra tsh 0.001 oldu sonra iyotu da kestirdi 15gün 1ay sonra gittim 36 olmus işte 50lik basladı 20gün iç gel dedi bakalm pazartesi salı falan bi gitcem bakalm ne dicek ama sac dökülmesi devam bende bn anlamadm bide kilo verilmiyoooAminnnn canım
Aynen canım benim de hasimato. Ben kirkim çıkınca normal regl döngüsüne girdim ama bu ay gecikti doktorum da bekleme söktürücü ilaç başlayalım rahatla dedi. Hiç olmasam belki fark edemezdim ama sürekli oldum ben. Bunda da vardır bir hayır inşallah
Saçlarım sanki daha az dökülmeye başladı gibi canım. Ben diyete başladım valla olmadı başka türlü veremedim hiç. Şimdi şükür gitmeye başladı. Takımlara da geri döndüm önceden de vermiştim o şekilde sağ olsunlar arkadaşlar motivasyon tam gaz oluyor. Istersen bekleriz 9. Takıma ben seviyorum yarış içinde olmayı. Hatta başka 2 tane daha temmuz annemiz varÖyle canım ya ben hamileyken ilac kullandım dogum yapınca kes dedi iyota devam et dedi sonra tsh 0.001 oldu sonra iyotu da kestirdi 15gün 1ay sonra gittim 36 olmus işte 50lik basladı 20gün iç gel dedi bakalm pazartesi salı falan bi gitcem bakalm ne dicek ama sac dökülmesi devam bende bn anlamadm bide kilo verilmiyooo
Ben kızım için bir Dr un dediğine güvenmedigim için 2 3 Dr a gdiyorum canım Allah iyiler le karsilastirsinBenim de hamile iken belimi geçmişti ama iki ay falan önce kestirdim belki dökülmeye faydası olur diye yine çok kısa değil ama yerde yarım metre saç gördükçe üzüntüden kestirdim canım saçlarımı. Yok kuzum ben sıkıntı yapmıyorum alıştık bu hastalıkla birbirimize. Sadece bana ilacı bıraktıran doktoru bicaklamak istiyorum o kadar
Canim ben sana bu konuda mesaj atacaktim konu dışında diye özel mesaj gitmedi sana diyet yaptığını gördüm sütun etkilendi mi merak ettim ben doğum sonrası verdiğim bütün kiloları geri aldım süt olsun diye yediklerim kaynakliSaçlarım sanki daha az dökülmeye başladı gibi canım. Ben diyete başladım valla olmadı başka türlü veremedim hiç. Şimdi şükür gitmeye başladı. Takımlara da geri döndüm önceden de vermiştim o şekilde sağ olsunlar arkadaşlar motivasyon tam gaz oluyor. Istersen bekleriz 9. Takıma ben seviyorum yarış içinde olmayı. Hatta başka 2 tane daha temmuz annemiz var
Herkesin günü günüe tutmuyo zor geceler ve günler geçiriyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk eklenince üstüne gerilebiliyoruz elimizde olmadan. Dünü dünde bırakmakla en iyisini yapmışsın. Eminim o arkadaşımda üzmek ve üzülmek istememiştir. Zor ama çok kutsal bir görevi yerine getiriyoruz. Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsunGrub kurulduğu ilk günlerden beri burdayım canım bilirsin kimseyi kıracak bi yorum yazmadım kendimde çok fikir aldım burdan tecrübeli daha önce yaşamış kisilere sordum herseyi çok sinirlendim dün gece başımda ağrıyor du fazlasıyla üstüne ek oldu. Bugün geride bıraktım dünü hepimiz annelik yapmaya çalışıyoruz minicik meleklere ve ayrı ayrı sıkıntılar yaşıyoruz Allah hepimize kolaylik lar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?