Benim avent hala 1 numaradayim.6 aydan sonra degismeyi dusunuyorum.Mama veren anneler biberon basliginiz kac numara ben de avent ve doktor brown var biberon ikisininki de bir numara simdi ictikleri mama mikrarlari fazlalasti bir numarada icerken cok zaman aliyono tmyuzden yorulup birakiyo yarim saat sonra tekrar istiyo ya da bana mi oyle geliyo iki numara mama basligina gecmeli miyim acaba
Tesekkur ederim canim benim bebek mama agirlikli besleniyo 120 ml veriyorum su anda ona da yoruluyo icerken ondan sordum belki de normali hala 1 numaradir kararsiz kaldim acikcasiBenim avent hala 1 numaradayim.6 aydan sonra degismeyi dusunuyorum.
Geçmiş olsun canım bende tırnak keserken parmağını da kestim kan 1 saatte zor durdu hareket li bi bölge olunca bende çok üzüldüm kan tam duruyor elini sakınca tekrar kanıyor kaç kıyafet değiştirdim heryer i kan oldu ama sonunda durdu inşallah çabuk toparlar minigin şu bebeklere bişey olmasın AllahımKIZLAAAAR YARDIM ...! bugun kızımın eline plastik bir kutu gecti ve 5 saniye içersinde dişlerini kaşırken damagını kesti...aklım çıktı , kanamaya basladı 30 dk içinde coook şukur durdu ama cook korktum , stres yaptım.
Hemen dr yazdım buz tut tulbente sar dedi bastır dedi, yapılacak baska birsey yok dedi , gecer dedi
Pamukla tampon yaptım bastırdım buzda tuttum , ben bastırdıkca kan cıktı ....
Sonra emzirdim ve uyuttum , şu an uyuyor ...
Uyanınca o yarık olan bolgeyi yine kaşıycak cunku tam cıkıcak olan dişimizin yeri , uyanınca yine kanamaya baslarsa ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?
canim bu ay boyle seyler yasiyoruz cogumuz galiba. cok zor uyuyor benimki de,cabuk uyaniyor. Gergin oluyoruz bu yuzden. Buyume atagi diye düşünüyorum ama bayaa uzun sürdü.Okadar yorgunum ki var mı benım gıbı olan cok gec uyuyor bugunlrde sabah 4 lerı bulıyoruz sonra da saat bası emmeye kalkıyor zombi gıbıyım basımın agrısı gecmıyor heryerımde uçuk cıktı ıse de baslıycam ben nasıl gıdıcem acaba doymuyor mu dıye mamayı arttırdım Sutum cok azaldı zaten artsın dıye aylardır yapmadıgım kalmamıstı ama pes edıcem artık artmıyor ıste azaldı mamayı arttırdık ama yıne uyumuyor yorgunum uykusuzum sınırlerım bozuk cok kotuyum
1 le içerken zorlanır bence . Bebeğim 4 aylık, avent 3+ üç kullanıyorum ben artık. 2 leri atmadım elimin altında temiz 3 yoksa 2 yle verdiğim de oluyor. Çünkü 1 yenidoğan ucu.Tesekkur ederim canim benim bebek mama agirlikli besleniyo 120 ml veriyorum su anda ona da yoruluyo icerken ondan sordum belki de normali hala 1 numaradir kararsiz kaldim acikcasi
Ben lansinoh orta akışlı kullanıyorum zaten çekmeden gelmiyor mama ağzına akmıyor hiç bide 120 ml kaç öğün veriyorsun ben 150 yapıyorum artık ortalama 135 içiyo doktorum ne içerse içsin dedi bi miktar söylemedi gece 8 saat uyuyor artık .ben gece 2 kez mama veriyordum artık tek öğün veriyorum gece akşam 7 saban 7 kalkış Gece 3 te veriyorum mama onda da ben uykuda veriyorum uyanmamış oluyo gündüz 4 öğün veriyorum az mı oluyo bilmiyorum kiTesekkur ederim canim benim bebek mama agirlikli besleniyo 120 ml veriyorum su anda ona da yoruluyo icerken ondan sordum belki de normali hala 1 numaradir kararsiz kaldim acikcasi
Güzel soru yarın bizim de asi var ama bu saatte kizimi uyandiramam banyo için huysuzlik yapar uyumaz zaten zorla uyudu :)Kizlar 4. ay asisindan sonra yikamamak gerekiyor mu? Yarin asi olucaz da simdi ona gore yikicam, bugun yikanmadan uyudu, uyandirsam mi bilemedim.
Yikamak icin uyandirmak delilik gibi bisey zaten ama en son persembe yikamistim kokacak yavrumGüzel soru yarın bizim de asi var ama bu saatte kizimi uyandiramam banyo için huysuzlik yapar uyumaz zaten zorla uyudu :)
Selam tatlım ancak görüyorum. Memlekete geldim ananemi kaybettik dönünce ulaşırım ben onaSelam herkese 3 gunluk gezi sonrasi ben geldim :) Ne guzel oldu strest attim dogum günumü kutladim kizimla bol bol resimler cekildim anilarimiza bir yenisini ekledik geldik..
Bu aradamayhosmelek seni cok merak ediyorum ve özledim ❤ Y Yellu canim sen haber almistirsin belki banada haber et ya
Kizlar 4. ay asisindan sonra yikamamak gerekiyor mu? Yarin asi olucaz da simdi ona gore yikicam, bugun yikanmadan uyudu, uyandirsam mi bilemedim.
uyandirmayin uyusun bebisler.verem aşısı dışında yok öyle bir kural kizlar banyo yaptırabilirsinizGüzel soru yarın bizim de asi var ama bu saatte kizimi uyandiramam banyo için huysuzlik yapar uyumaz zaten zorla uyudu :)
Canm Benim hatırlaman beni çok mutlu etti çok teşekkürler inş bizde sizler gbi sağlık ve sihhatle evlatlarımıza kavuşuruz artik nekadar umudumu yitirsemde direniyorum hep dua ediyorum hepinize tüm anne olmak isteyen arkadaslarimaÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.O sıralar topiğe henüz üye olmamış olsamda tüm mesajları okuyordum ve seni de hatırlıyorum.inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bu sefer.Hatta 22 haftalık bebeğini cennet öncüsü olarak gönderennazah35 ve doğduktan yaklaşık 2 ay sonra bebeğini ahirete yollayan @Hopilus kardeşlerime ve bebeklerine dünyada kavuşamamış tüm kardeşlerime dua ediyorum.Rabbim tez zamanda onların da yüzünü güldürsün.Kucaklarını bebişleriyle doldursun
Hemsire bize 1 gün demisti cnm asidan. 1 gün sonra yaptrin dediYikamak icin uyandirmak delilik gibi bisey zaten ama en son persembe yikamistim kokacak yavrum
Tesekkur ederim canim benim bebek mama agirlikli besleniyo 120 ml veriyorum su anda ona da yoruluyo icerken ondan sordum belki de normali hala 1 numaradir kararsiz kaldim acikcasi
Basiniz sagolsun canim.Selam tatlım ancak görüyorum. Memlekete geldim ananemi kaybettik dönünce ulaşırım ben ona
Basın sağ olsun canımSelam tatlım ancak görüyorum. Memlekete geldim ananemi kaybettik dönünce ulaşırım ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?