2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim nazah35 .senin rahim ağzı yetmezliği ile ilgili konusmustuk.nasilsin neler yapıyorsun.asla umudunu yitirme.ben de senin yaşadıklarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama hic bir zaman umudunu yitirme.en sağlıklı en doğru zamanı bekliyordur senin minik mucizen de

Cnim benimkinin mide kucuk ben kabul ettim cok nafiren 120yi bi kerede bitiriyo genellikle yarim saat aralikla 90+30 iciyo gun icinde 5 kez iciyo gece uykusunda da genellikle hasta falan degilse 90 90 180 iciyo iki kerede

Anneler kızımın göz çapaklanmadı geçmiyor. 3 farklı damla kullandık masaj yapıyorum ama düzelme yok. Soğuk günlerde daha çok oluyor sanki.

Anneler kızımın göz çapaklanmadı geçmiyor. 3 farklı damla kullandık masaj yapıyorum ama düzelme yok. Soğuk günlerde daha çok oluyor sanki.
Canim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmis

Canim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmis
Bizede öyle dediler. O yüzden geçsin inşallah.

Kızlar oglum cuma akşam öksürmeye başlamıştı cumartesi iyi gibiydi dün çoğaldı sesi kısıldı akşam acile götürdüm bronşlar daralmaya başlamış geniz akıntısı çok dedi bi alerjik şurup verdi akıntı için 2aylıkkende böyle olmustu o yüzden nebülizatör var elimizde hava verdi doktor kullanıyoruz bakalım Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım, amin

Gecmis olsun insallah buronsit olmadan atlatir

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm

Evet cnm sende izmirdeydin konusmustuk inş tekrar yaşamam yaşananları şuan genetik sonucunu bekliyorum inş sağlıkla gelsin yavrum sen doğum yaptın mı cnm bayadır girmiyorum oyuzden

Anneler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Ben bu ara benim kızı uyutamiyorum.

Bu iki oldu ise dönmüştün değil mi canım sen peki hep böyle hassas mi olacakmış senin kuzu
Ben ankaradaym cnm biyere gitmedim de
Birinde antalyada olmustu tatildeydik dayımın yannda bide şimdi oldu kızımda alerjik astm var ama genetik mi oluyo bilmiyom cnm ya ant dr gördü bide burda bakalm götürcem bi sorcam

Bebisleri bugun asi olan anneler ates huysuzluk durumunuz nasil benim kuzu huysuz ates de37.2 olctum en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…