Başınız sağolsun cnmSelam tatlım ancak görüyorum. Memlekete geldim ananemi kaybettik dönünce ulaşırım ben ona
Canim benimCanm Benim hatırlaman beni çok mutlu etti çok teşekkürler inş bizde sizler gbi sağlık ve sihhatle evlatlarımıza kavuşuruz artik nekadar umudumu yitirsemde direniyorum hep dua ediyorum hepinize tüm anne olmak isteyen arkadaslarima
Cnim benimkinin mide kucuk ben kabul ettim cok nafiren 120yi bi kerede bitiriyo genellikle yarim saat aralikla 90+30 iciyo gun icinde 5 kez iciyo gece uykusunda da genellikle hasta falan degilse 90 90 180 iciyo iki keredeBen lansinoh orta akışlı kullanıyorum zaten çekmeden gelmiyor mama ağzına akmıyor hiç bide 120 ml kaç öğün veriyorsun ben 150 yapıyorum artık ortalama 135 içiyo doktorum ne içerse içsin dedi bi miktar söylemedi gece 8 saat uyuyor artık .ben gece 2 kez mama veriyordum artık tek öğün veriyorum gece akşam 7 saban 7 kalkış Gece 3 te veriyorum mama onda da ben uykuda veriyorum uyanmamış oluyo gündüz 4 öğün veriyorum az mı oluyo bilmiyorum ki
Bende hâla 1 numara yani 1 delikli kullaniyorum. 2 delikli var arada onu da veriyorum ama cok akitiyo onlaTesekkur ederim canim benim bebek mama agirlikli besleniyo 120 ml veriyorum su anda ona da yoruluyo icerken ondan sordum belki de normali hala 1 numaradir kararsiz kaldim acikcasi
Canim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmisAnneler kızımın göz çapaklanmadı geçmiyor. 3 farklı damla kullandık masaj yapıyorum ama düzelme yok. Soğuk günlerde daha çok oluyor sanki.
Bizede öyle dediler. O yüzden geçsin inşallah.Canim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmis
Çok geçmiş olsun canım, aminKızlar oglum cuma akşam öksürmeye başlamıştı cumartesi iyi gibiydi dün çoğaldı sesi kısıldı akşam acile götürdüm bronşlar daralmaya başlamış geniz akıntısı çok dedi bi alerjik şurup verdi akıntı için 2aylıkkende böyle olmustu o yüzden nebülizatör var elimizde hava verdi doktor kullanıyoruz bakalım Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar versin
Kızlar oglum cuma akşam öksürmeye başlamıştı cumartesi iyi gibiydi dün çoğaldı sesi kısıldı akşam acile götürdüm bronşlar daralmaya başlamış geniz akıntısı çok dedi bi alerjik şurup verdi akıntı için 2aylıkkende böyle olmustu o yüzden nebülizatör var elimizde hava verdi doktor kullanıyoruz bakalım Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar versin
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım, amin
İnşallah canım sagolGecmis olsun insallah buronsit olmadan atlatir
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldümKızlar oglum cuma akşam öksürmeye başlamıştı cumartesi iyi gibiydi dün çoğaldı sesi kısıldı akşam acile götürdüm bronşlar daralmaya başlamış geniz akıntısı çok dedi bi alerjik şurup verdi akıntı için 2aylıkkende böyle olmustu o yüzden nebülizatör var elimizde hava verdi doktor kullanıyoruz bakalım Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar versin
Sagol canım bnmGeçmiş olsun canım ya çok üzüldüm
Bu iki oldu ise dönmüştün değil mi canım sen peki hep böyle hassas mi olacakmış senin kuzuSagol canım bnm
Evet cnm sende izmirdeydin konusmustuk inş tekrar yaşamam yaşananları şuan genetik sonucunu bekliyorum inş sağlıkla gelsin yavrum sen doğum yaptın mı cnm bayadır girmiyorum oyuzdenCanim benimnazah35 .senin rahim ağzı yetmezliği ile ilgili konusmustuk.nasilsin neler yapıyorsun.asla umudunu yitirme.ben de senin yaşadıklarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama hic bir zaman umudunu yitirme.en sağlıklı en doğru zamanı bekliyordur senin minik mucizen de
Ben ankaradaym cnm biyere gitmedim deBu iki oldu ise dönmüştün değil mi canım sen peki hep böyle hassas mi olacakmış senin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?