2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dostlar saolsun kuzum. Rabbim acılarını dindirdi pamuk ananemin
Hastamıydi ? Benim ananemde hasta bu aralar ayni senin dedigin gibi pamuk tontiş bir ananem var ona birsey olsa bebegim kucuk gidemem bile bu havada diye icimden gecirdim yellu nasil gitmis derken sen yazdin.

Evet cnm sende izmirdeydin konusmustuk inş tekrar yaşamam yaşananları şuan genetik sonucunu bekliyorum inş sağlıkla gelsin yavrum sen doğum yaptın mı cnm bayadır girmiyorum oyuzden
Evet canim doğum yaptim .her zaman umutlu ol. Insallah sonuclar da iyi ciksin.yardimci olacağım bir konu olursa çekinmeden sor canim.

Hastamıydi ? Benim ananemde hasta bu aralar ayni senin dedigin gibi pamuk tontiş bir ananem var ona birsey olsa bebegim kucuk gidemem bile bu havada diye icimden gecirdim yellu nasil gitmis derken sen yazdin.
5 haftadır yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyordu canım. Ah pamuğum 2 hafta önce son kez görmeye gitmiştik. Benim memleket yakın 3.5saat ama onda bile çocuk yolda telef oluyo. Cenaze evini söylemiyorum bile. 2 gecedir sıfır uyku uyumuyo gündüzleri 2-3 saat uyuyo sadece birde. 48 saatte 5 saat uyumadım inan. Mecbur gidiyosun son görevin. Senin ananene Rabbim şifa ve hayırlar versin kuzum

Basin sagolsun canim

BAşınız sağ olsun canım

Evet canim doğum yaptim .her zaman umutlu ol. Insallah sonuclar da iyi ciksin.yardimci olacağım bir konu olursa çekinmeden sor canim.
Maaşallah Allahım uzun ömürler versin inş cnm sen fuat beye gittiğini söylemiştin 9 ay devamlı kontrolüne fuat beyemi gittin cnm yoksa başka dr mi devam ettin

Kızlar merhaba bebislerinizin kilo boy durumu Nasıl? Benim tontisim 16 temmuz doğumlu 8900 gr 70 cm çıktı bugün burdan sutu az olup günde 2 3 mama takviyesi yapan arkadaslara naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum benim de baslarda sutum azdı ve benegim 600 gr civari alıyordu doktorumun desteğiyle ve tavsiyesiyle buna rağmen mama vermedim durmadan emzirdim sonuç olarak şutum arttı. Ayrıca sağdiginiz miktara bakmayın ben 3 saat beklediğimde 90 cc çıkıyor bebeğiniz fazlasını emiyor. Şutum akmıyor diye de üzülmeyin ben ped dahi kullanmıyorum damla sutum akmıyor bollukla değil kaslarla ilgili. Ve şutumun artmasını kuru mayaya borçluyum daha önce de yazmıştım herkese tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım bebisler hiç hasta olmasın yaaa(

MaşAllah canım bebişine
Tavsiyen için de ; iyi hoş demişsin de süt azken bebek viyak viyak ağlarken meme tutturmanın mümkünatı olmuyor ve mecburen ağlayıp mosmor olmasına izin vermeden mamayı ağzına veriyorsun yavrunun, senin kuzu uslu demekki ya da Benim kadar az değildi sütün
Bu arada tek meme emziriyorum ve günde 3-4 kez 60 cc ek vermek zorunda kalıyorum
1 kere maya yemiştim sen dedin diye ama akşama kadar afedersin gazdan geğirmekten bi hal olduk bebiş de ben de

Bendeeeee kızım resmen uyumamak için direniyor ve gece 1 e kadar resmen ayakta oyna oyna oyun kalmadı ve sürekli kucak istiyor ya şu an evimIzde değiliz belki ondan
Uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz kızlar ? Ben 1.45 saati hep tutturuyorum ama 3-4 gündür bizde de Yen'i huy 40 dakikalık uykular uyuyor kuzum anlamadım sebebini
Akşam 9 da gece uykusundayız ama çok şükür
Tabi gece 2 saatte 1 memedeyiz ve bazen 8 de gece uykusuna yatıyorum ve gece 4 te uyanıp 1 saat oyun oynuyoruz

Canım sana masallah sen tek memeyse emziriyorsun gayet iyi bence 3 kez takviye. Evet gaz yapıyor hatta maden sutu içmişsin hissi gibi Bi gaz.benimki dr arada sancılanıyordu ama ben ona bağlamadım. Ne bileyim sonucta o Gazi ağzından çıkardığın icin süte geçmez diye düşünmüştüm maya yiyip kimyon Rezene içebilirsin bence gaz icin .

Maaşallah Allahım uzun ömürler versin inş cnm sen fuat beye gittiğini söylemiştin 9 ay devamlı kontrolüne fuat beyemi gittin cnm yoksa başka dr mi devam ettin
Benim ayrıca alınması biraz kritik bir bölgede miyomum vardı bu nedenle doğumu fuat beyde yaptim ve her ay kontrole gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…