2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sagolsun

Yarın bi daha denicem kızzzz tamam

canim sen ilk 3 ay surekli emzirmekten yakinanlardan biri degil miydin benim gibi? Niye bizim sutumuz artmadi o kadar emzirmeye ki.

gündüz düzenli 1.5 saatte bir uyuyor 45 dk.
Aksam olunca kesiliyor döngü nedense, hic uyumuyor saat 1'e kadar. Sizin sabah kalkış kacta?

Canim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmis
Aynı durumdayız bizde

Gecmis olsun canim amin..

Nasıl yani kuru maya

Benim oğlanda 9 kilo civarında çok emiyor sütüm mü yetmiyor acaba artıl diyorum gece böyle durmadan kalkyor mama veriyorum onu da almıyor imkansız içmiyor içsin belki biraz uyur diyorum yok artık delirmeye başladım yani

Gündüz çok mu uyuyor canim

Canim bizde uyku düzeni yok maalesef ne zaman uyumak isterse bazen uykusu çok gelse bile uyumamak için diretiyor bende zorlamiyorum. Gece 12 ye kadar ayakta kalmayi adet edindi. Şu an kendi evimizde değiliz ama anlamadigim her seyehatte uyku olayı mi değişecek anlamadım gündüz uyusa bile 30 40 dakka arasi ancak. Birde sabah 5 de kalmayi adet edindi odada geziyoruz sonra uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…