Başınız sagolsun5 haftadır yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyordu canım. Ah pamuğum 2 hafta önce son kez görmeye gitmiştik. Benim memleket yakın 3.5saat ama onda bile çocuk yolda telef oluyo. Cenaze evini söylemiyorum bile. 2 gecedir sıfır uyku uyumuyo gündüzleri 2-3 saat uyuyo sadece birde. 48 saatte 5 saat uyumadım inan. Mecbur gidiyosun son görevin. Senin ananene Rabbim şifa ve hayırlar versin kuzum
Yarın bi daha denicem kızzzz tamamCanım sana masallah sen tek memeyse emziriyorsun gayet iyi bence 3 kez takviye. Evet gaz yapıyor hatta maden sutu içmişsin hissi gibi Bi gaz.benimki dr arada sancılanıyordu ama ben ona bağlamadım. Ne bileyim sonucta o Gazi ağzından çıkardığın icin süte geçmez diye düşünmüştümmaya yiyip kimyon Rezene içebilirsin bence gaz icin .
Ama bir hafta kesintisiz ye bol su da öç gece yanına sürahi koy hatta. Hadi insallahYarın bi daha denicem kızzzz tamam
Günde 1 kere 1 tatlı kaşığı mıydı , su da problem yok onu 3 litre içiyorum
Ama bir hafta kesintisiz ye bol su da öç gece yanına sürahi koy hatta. Hadi insallah
canim sen ilk 3 ay surekli emzirmekten yakinanlardan biri degil miydin benim gibi? Niye bizim sutumuz artmadi o kadar emzirmeye ki.MaşAllah canım bebişine
Tavsiyen için de ; iyi hoş demişsin de süt azken bebek viyak viyak ağlarken meme tutturmanın mümkünatı olmuyor ve mecburen ağlayıp mosmor olmasına izin vermeden mamayı ağzına veriyorsun yavrunun, senin kuzu uslu demekki ya da Benim kadar az değildi sütün
Bu arada tek meme emziriyorum ve günde 3-4 kez 60 cc ek vermek zorunda kalıyorum
1 kere maya yemiştim sen dedin diye ama akşama kadar afedersin gazdan geğirmekten bi hal olduk bebiş de ben de
gündüz düzenli 1.5 saatte bir uyuyor 45 dk.Uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz kızlar ? Ben 1.45 saati hep tutturuyorum ama 3-4 gündür bizde de Yen'i huy 40 dakikalık uykular uyuyor kuzum anlamadım sebebini
Akşam 9 da gece uykusundayız ama çok şükür
Tabi gece 2 saatte 1 memedeyiz ve bazen 8 de gece uykusuna yatıyorum ve gece 4 te uyanıp 1 saat oyun oynuyoruz
Aynı durumdayız bizdeCanim bizimde oluyo netira damla kullaniyoruz bi hafta kullaniyorum 3 hafta olmuyo ama sonra tekrarliyo bir yasina kadar devam edebilirmis bir yasindan sonra hala gecmezse cok ufak bir operasyon yapiyorlarmis
Gecmis olsun canim amin..Kızlar oglum cuma akşam öksürmeye başlamıştı cumartesi iyi gibiydi dün çoğaldı sesi kısıldı akşam acile götürdüm bronşlar daralmaya başlamış geniz akıntısı çok dedi bi alerjik şurup verdi akıntı için 2aylıkkende böyle olmustu o yüzden nebülizatör var elimizde hava verdi doktor kullanıyoruz bakalım Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar versin
Nasıl yani kuru mayaKızlar merhaba bebislerinizin kilo boy durumu Nasıl? Benim tontisim 16 temmuz doğumlu 8900 gr 70 cm çıktı bugünburdan sutu az olup günde 2 3 mama takviyesi yapan arkadaslara naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum benim de baslarda sutum azdı ve benegim 600 gr civari alıyordu doktorumun desteğiyle ve tavsiyesiyle buna rağmen mama vermedim durmadan emzirdim sonuç olarak şutum arttı. Ayrıca sağdiginiz miktara bakmayın ben 3 saat beklediğimde 90 cc çıkıyor bebeğiniz fazlasını emiyor. Şutum akmıyor diye de üzülmeyin ben ped dahi kullanmıyorum damla sutum akmıyor bollukla değil kaslarla ilgili. Ve şutumun artmasını kuru mayaya borçluyum daha önce de yazmıştım herkese tavsiye ederim
Sagolasın canımGecmis olsun canim amin..
Gündüz çok mu uyuyor canimBenim oğlanda 9 kilo civarında çok emiyor sütüm mü yetmiyor acaba artıl diyorum gece böyle durmadan kalkyor mama veriyorum onu da almıyor imkansız içmiyor içsin belki biraz uyur diyorum yok artık delirmeye başladım yani
Gundeb2 kere 1 yemek kaşığı canımGünde 1 kere 1 tatlı kaşığı mıydı , su da problem yok onu 3 litre içiyorum
İgrenc tabi ya pekmeze karıştırınca tadı gelmiyoHe okudum şimdi nasıl yiyonuz onu iğrenç değilmi :)
Evet ya zırt pırt uykusu geliyor uyutuyoruz :) çocuk şaşırdı galiba dimiGündüz çok mu uyuyor canim
Canim bizde uyku düzeni yok maalesef ne zaman uyumak isterse bazen uykusu çok gelse bile uyumamak için diretiyor bende zorlamiyorum. Gece 12 ye kadar ayakta kalmayi adet edindi. Şu an kendi evimizde değiliz ama anlamadigim her seyehatte uyku olayı mi değişecek anlamadım gündüz uyusa bile 30 40 dakka arasi ancak. Birde sabah 5 de kalmayi adet edindi odada geziyoruz sonra uyuyor.Uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz kızlar ? Ben 1.45 saati hep tutturuyorum ama 3-4 gündür bizde de Yen'i huy 40 dakikalık uykular uyuyor kuzum anlamadım sebebini
Akşam 9 da gece uykusundayız ama çok şükür
Tabi gece 2 saatte 1 memedeyiz ve bazen 8 de gece uykusuna yatıyorum ve gece 4 te uyanıp 1 saat oyun oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?