Ben gitmek istesem bile bizimkiler sakın der ciddi cocuk perisan oluyor. Son gorev cok istiyorsun ama bebeginide dusunuyorsun.Cesaretine hayran kaldim o yuzden sordum. Bizim arabayla 15-16saat surer ucakla gidersemde yine 5 saat yolda geciyor erken git yol uzun derken..5 haftadır yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyordu canım. Ah pamuğum 2 hafta önce son kez görmeye gitmiştik. Benim memleket yakın 3.5saat ama onda bile çocuk yolda telef oluyo. Cenaze evini söylemiyorum bile. 2 gecedir sıfır uyku uyumuyo gündüzleri 2-3 saat uyuyo sadece birde. 48 saatte 5 saat uyumadım inan. Mecbur gidiyosun son görevin. Senin ananene Rabbim şifa ve hayırlar versin kuzum
Gittik döndük hasta etmeden çok şükür. Nasıl yorulduysa çocuk gece sadece emmeye uyandı. Valla o an düşünemiyorsun, bana gelme deseydi bile annem dayanamazdımki burda daha çok yerdim kendi kendimi. Ama senin çok uzakmış cidden o kadar uzun yola cidden çocuk telef olurBen gitmek istesem bile bizimkiler sakın der ciddi cocuk perisan oluyor. Son gorev cok istiyorsun ama bebeginide dusunuyorsun.Cesaretine hayran kaldim o yuzden sordum. Bizim arabayla 15-16saat surer ucakla gidersemde yine 5 saat yolda geciyor erken git yol uzun derken..
Kuzu hasta olmadan evinize gecinde hayirlisiyla. Amin canim tum hastalar sifa versin rabbim.
Neyse atlattiniz insallah. Biz 3 gun yoktuk evde geldik gece gunduz uyudu :) orda kucaktan inmedi ki cocuk uyusun uykusunda nobet tutuyorlar uyansada alsak kucagimiza diye :)Gittik döndük hasta etmeden çok şükür. Nasıl yorulduysa çocuk gece sadece emmeye uyandı. Valla o an düşünemiyorsun, bana gelme deseydi bile annem dayanamazdımki burda daha çok yerdim kendi kendimi. Ama senin çok uzakmış cidden o kadar uzun yola cidden çocuk telef olur
canim sen ilk 3 ay surekli emzirmekten yakinanlardan biri degil miydin benim gibi? Niye bizim sutumuz artmadi o kadar emzirmeye ki.
gündüz düzenli 1.5 saatte bir uyuyor 45 dk.
Aksam olunca kesiliyor döngü nedense, hic uyumuyor saat 1'e kadar. Sizin sabah kalkış kacta?
Oh maşallah inci kuzusuna. Sorma elden ele gittik 2 gün melisada. Düzenleri bi bozulunca arızaya sarıyolar zatenNeyse atlattiniz insallah. Biz 3 gun yoktuk evde geldik gece gunduz uyudu :) orda kucaktan inmedi ki cocuk uyusun uykusunda nobet tutuyorlar uyansada alsak kucagimiza diye :)
Bebelac gold var canım tam elimle iyice yaydm 1yemek kaşığı silme tam silme ama mamalar aşagı yukarı aynı olsa gerekKızlar mama ölçek kasıgımı kaybettim bir tatlı kasıgı kadar varmıdır biri ölçebilir mi sma kullanan
Biz gecirdik canım idrar ilaç gibi kokuyor huzursuzlik emme reddi de oluyor ben emme reddi var diye gittim Dr a idrar testi istedi mutlaka bi gidin öyle bir şüphe varsa kültür isteyinKızlar idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladınız bebeginizde... belirtileri okudum ama diş te cıkartıoz ,derdini anlamak cook zor...
Idrar yolu enf.nasıl test yapılır?
Biz de dün olduk asimizi ateş 37.3 u geçmedi şükür hafif hafif vardı ama bizimde ishal başını aldı gitti yarın evime donus yapıyorum hemen Dr umuza gidecem şu an bile ateş 36.7Bugün 4. Ay aşılarını oldu oğlum. Sabaha karşı eşim iş seyehatine çıkıyor. Umarım gece ateşlenmez bebeğim
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.Baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun, dostlar saolsun
Geçmiş olsun, yarın götür hemen doktora kuzuyu. İshali neden geçmedi ki , diğer doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyor musunuz ?Biz de dün olduk asimizi ateş 37.3 u geçmedi şükür hafif hafif vardı ama bizimde ishal başını aldı gitti yarın evime donus yapıyorum hemen Dr umuza gidecem şu an bile ateş 36.7
Bizim ki gece uykusuna müzikle geçiyor. Öyle alıştırdık kolay oluyor ama emzirirken benle memede uyuyordu, Kendi uykuya Derince dalıp bırakana kadar kıpırdamıyordum. Süt olsa biz de sizin gibi olurduk heralde . Bence emzirirken kısık sesli uyku ritminde müzik dene. Bir süre sonra müziği tek denemeye başla. Hwrgün yeni bir huyları oluyor artık.Iyi akşamlar anneler. Nasılsınız? Bebelerde yeni furya uykusuzluk galiba:) 8 de uyuyan yavrum artık 22- 23.30da uyuyor. Gece bazen 1 bazen 4 kez kalkıyor. Sütun az çok olmasına bağlıyorum. Sabah bazen 5 bazen 6da uyanıyoruz. Uykusunu açmadan yine uyutuyorum. 7-8 de uyanıyor sonra. Buraya kadar sorun yok. Benim sorunum emerek uyu.aya alıştığı için artık bakıcıda uyumuyor. Emmek için beni istiyor. Emerek uyumayı nasıl bırakabiliriz? Gündüz çalıştığım için ya mızmızlık yapio beni bekliyor ya da yanına erken gitmek zorunda kalıyorum. Ikisi de içime sinmiyor. Bana ne tavsiye edersiniz?
Tesekkurler teyzesi.kullandık Canim ama ishal varken aşı olmaması gerekiyormuş burda da Dr önemli değil dedi Allah tan yarına bilet bulduk gidiyoruz hemen Dr a göturcem çok keyifsizdi bugün doğru düzgün de emmediGeçmiş olsun, yarın götür hemen doktora kuzuyu. İshali neden geçmedi ki , diğer doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyor musunuz ?
Müziğimiz var. Ama hiç tek denemedim. Deneyeyim. TesekkurlerBizim ki gece uykusuna müzikle geçiyor. Öyle alıştırdık kolay oluyor ama emzirirken benle memede uyuyordu, Kendi uykuya Derince dalıp bırakana kadar kıpırdamıyordum. Süt olsa biz de sizin gibi olurduk heralde . Bence emzirirken kısık sesli uyku ritminde müzik dene. Bir süre sonra müziği tek denemeye başla. Hwrgün yeni bir huyları oluyor artık.
Iyi akşamlar anneler. Nasılsınız? Bebelerde yeni furya uykusuzluk galiba:) 8 de uyuyan yavrum artık 22- 23.30da uyuyor. Gece bazen 1 bazen 4 kez kalkıyor. Sütun az çok olmasına bağlıyorum. Sabah bazen 5 bazen 6da uyanıyoruz. Uykusunu açmadan yine uyutuyorum. 7-8 de uyanıyor sonra. Buraya kadar sorun yok. Benim sorunum emerek uyu.aya alıştığı için artık bakıcıda uyumuyor. Emmek için beni istiyor. Emerek uyumayı nasıl bırakabiliriz? Gündüz çalıştığım için ya mızmızlık yapio beni bekliyor ya da yanına erken gitmek zorunda kalıyorum. Ikisi de içime sinmiyor. Bana ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?