Tüh canım ya Rabbim acil şifalar versin inşallah gecer bi an önceTesekkurler teyzesi.kullandık Canim ama ishal varken aşı olmaması gerekiyormuş burda da Dr önemli değil dedi Allah tan yarına bilet bulduk gidiyoruz hemen Dr a göturcem çok keyifsizdi bugün doğru düzgün de emmedi
Nasıl sevdimi bizde yarın yogurtla baslıyoruz simdi.mayaladim insallah tutar ve sever :)Selamlar biz bugun ilk defa havuç yedik :)
Günaydın cnm ben hiç gece değiştirmiyorum gece uykusuna geçmeden değiştirip öyle yatırıyorum sabah 7 uyanıyor hemen altını değiştiriyorum. Gece altını açarsan uykusu kaçarGünaydın anneler. Iki gecedir güzel uyuyoruz. Kızım bir kere kalktı. Besigindeki yatağı değiştirdik. Bir hafta deneyecegim. Ya yatağını sevdi ya karnı güzel doyuyor. Kahvaltıda tereyağı yemeye başladım. Kızım kio almaya başladı. Süt yaglandi sanırım. Şimdi soracağım konu daha önce konuşuldu ama tekrar sormak istiyorum. Çocuğumu pişik yapmaktan korkuyorum. 23.30da altını değiştirip uyutuyorum. 4te uyandığında emziriyorum sonra altına bakmıyorum. Sabah kacta uyanırsa o zaman önce altına bakıyorum sonra emziriyorum. Sabah 7-8gb uyanıyor. Gece çoğu zaman islak olmuyor. Arada bakıyorum. Sabah çok cişli oluyor. Sorun olmaz herhalde.
Sağol canım.Günaydın cnm ben hiç gece değiştirmiyorum gece uykusuna geçmeden değiştirip öyle yatırıyorum sabah 7 uyanıyor hemen altını değiştiriyorum. Gece altını açarsan uykusu kaçar
Canım dinlettiğin müzik YouTube daki bebek uyutan ninni mi? Hangisi?Bizim ki gece uykusuna müzikle geçiyor. Öyle alıştırdık kolay oluyor ama emzirirken benle memede uyuyordu, Kendi uykuya Derince dalıp bırakana kadar kıpırdamıyordum. Süt olsa biz de sizin gibi olurduk heralde . Bence emzirirken kısık sesli uyku ritminde müzik dene. Bir süre sonra müziği tek denemeye başla. Hwrgün yeni bir huyları oluyor artık.
Ah evet ya.. düne kadar buraya 9 da gece uykusundayız yazıyordum dün akşam 12 de uyutabildimIyi akşamlar anneler. Nasılsınız? Bebelerde yeni furya uykusuzluk galiba:) 8 de uyuyan yavrum artık 22- 23.30da uyuyor. Gece bazen 1 bazen 4 kez kalkıyor. Sütun az çok olmasına bağlıyorum. Sabah bazen 5 bazen 6da uyanıyoruz. Uykusunu açmadan yine uyutuyorum. 7-8 de uyanıyor sonra. Buraya kadar sorun yok. Benim sorunum emerek uyu.aya alıştığı için artık bakıcıda uyumuyor. Emmek için beni istiyor. Emerek uyumayı nasıl bırakabiliriz? Gündüz çalıştığım için ya mızmızlık yapio beni bekliyor ya da yanına erken gitmek zorunda kalıyorum. Ikisi de içime sinmiyor. Bana ne tavsiye edersiniz?
Yoğurtu neyle mayaladın günlük sütle mi canım?Nasıl sevdimi bizde yarın yogurtla baslıyoruz simdi.mayaladim insallah tutar ve sever :)
5 aylik 6 gunluguz sac dokulmemiz durdu. Ama ne dökülmeydi her yer sacti sadece kafasinin sag tarafi enseye dogru olan kisimda aciklik var biraz gerisi duruyor :)Şimdi de bebeklerin saçları dökülüyor heryer hem benim hem incecik oğlumun saçlarıyla dolu:)
Ay bak bunu da soracaktımŞimdi de bebeklerin saçları dökülüyor heryer hem benim hem incecik oğlumun saçlarıyla dolu:)
Ayy hala fon makinasimiCanım dinlettiğin müzik YouTube daki bebek uyutan ninni mi? Hangisi?
Biz de fön makinesiyle uyuyoruz , gündüz uyanana kadar açıkgece uykusuna daldıktan sonra kapatabiliyoruz en azından ama artık 4 ayı geçtik hala anne karnı sesine mi ihtiyacı var kurtulmamız lazım
Uyanana kadar açık mı tutuyorsunuz siz de?Ayy hala fon makinasimiBabamiz bir tane muzik bulmus babasi onu cok severmis öpermiş diye Hep onunla uyutuyor alisti bende bakiyorum eli saca gidiyor hemen aciyorum muzigini uyuyor iki dakika surmuyor.
O muzigin aynisi annesi onu cok severmiste var oda guzel.
Allah razı olsun canım saolasınMrb kızlar baya oldu yazmayalı anneme gittim 35 gün kaldımgeldim evime nekadar rahattım orda şimdi yine savaş başlıyor 6 da benim için. Kızım zayıf ek gıdaya 5 ayda tadımlık başlayabilirim.
Kızım zerya henüz dönmüyor ama elleri ayakları durmuyor pek hareketli. Destekli oturtmaya başladım . Ayakları üstünde duruyor..kızım oğluma göre daha hareketli oğlum tembeldi :) bizden haberler böyle Y Yellu cnm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin
Ben günlük camda süt aldım canım sek markasının onla mayaladım. Yalnız yoğurt verecek arkadaşlar ben kızıma 3 gün verdim doktorun önerisiyle çok fazla gaz yaptı. Pazar gününden beri vermiyorum ama hala gaz sancısı çekiyoruz bağırsaklarına ağır geldi sanırım. Gaz sorunu olanlar 5.5aydan sonra meyve suyuyla başlasınlar benceYoğurtu neyle mayaladın günlük sütle mi canım?
Maşallah Canım, tereyağı iyi geliyor olmalı sütüne.Günaydın anneler. Iki gecedir güzel uyuyoruz. Kızım bir kere kalktı. Besigindeki yatağı değiştirdik. Bir hafta deneyecegim. Ya yatağını sevdi ya karnı güzel doyuyor. Kahvaltıda tereyağı yemeye başladım. Kızım kio almaya başladı. Süt yaglandi sanırım. Şimdi soracağım konu daha önce konuşuldu ama tekrar sormak istiyorum. Çocuğumu pişik yapmaktan korkuyorum. 23.30da altını değiştirip uyutuyorum. 4te uyandığında emziriyorum sonra altına bakmıyorum. Sabah kacta uyanırsa o zaman önce altına bakıyorum sonra emziriyorum. Sabah 7-8gb uyanıyor. Gece çoğu zaman islak olmuyor. Arada bakıyorum. Sabah çok cişli oluyor. Sorun olmaz herhalde.
Umudunu yitirme canım.Bak burda hiç tanımadan birbirimize samimiyetle dua ediyoruz.Sen bebeğini kaybedince çok üzülmüştüm ve sırf sana teselli vermek için topiğe üye olmuştum.O günlerde mesaj yazamasam da sana ve senin gibi kardeşlerime hep dua ettim yeniden sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuşarsak anne olmanız için.Sık sık senden gelen yeni mesajlara baktım.İnşallah güzel haberlerini bekleyeceğim ve müjdeli haberlerini hep beraber öğreneceğiz canım.Canm Benim hatırlaman beni çok mutlu etti çok teşekkürler inş bizde sizler gbi sağlık ve sihhatle evlatlarımıza kavuşuruz artik nekadar umudumu yitirsemde direniyorum hep dua ediyorum hepinize tüm anne olmak isteyen arkadaslarima
Bu da benim özelliğimsacidem hayranim senin bu hafızana maşallah ben akşam yediğini unutur oldum hadi itiraf et bizimle ilgili defter falan mı tutuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?