- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Meyve sulariyla baslamak hayatinizin yanlisi olur eger meyvelerin tatli tadina damagi alisirsa sebze yedirmeniz zorlasir arkadaslar.Ben günlük camda süt aldım canım sek markasının onla mayaladım. Yalnız yoğurt verecek arkadaşlar ben kızıma 3 gün verdim doktorun önerisiyle çok fazla gaz yaptı. Pazar gününden beri vermiyorum ama hala gaz sancısı çekiyoruz bağırsaklarına ağır geldi sanırım. Gaz sorunu olanlar 5.5aydan sonra meyve suyuyla başlasınlar bence
uyuyana kadar acik tutuyorum ben.sonra ses bana fazla geldigi icin kapatiyorum kapatmasanda olur. Odada yatirmiyorum salonda yanimda olunca uyuyunca kapatiyorum ben. Su anda muzik caliyor ayagimda uyukluyo mesela :)Uyanana kadar açık mı tutuyorsunuz siz de?
Sessizlikte ben de rahat edemiyorum bi çıtırtıya uyanacak diye, bi gürültü şart yani
Müziğe alıştırmam Laz'ım
4. Ay asisindan sonra 10 gun huzursuzdu kendine gelemedi uykusu filan hep şaştı o surecte.Kizlar dun 4 ay asisi olduk ama oglumun atesi dunden beri hala dusmedi, bir kere ates dusurucu verdim. 38 lerde hep. Soyuyorum o zaman 37.7 37.4 falan oluyor ama usutecek diye korkuyorum. Sizde de olmus muydu? Hemsire ates yapmaz demisti aslinda :/ normalde 10 da uyuyan cocuk 2 ye kadar uyumadi ve 15 dkda bir uyandi. Sabaha kadar inledi durdu
Herkes sebzeyle baslayin diyor meyve tadini bebekler alinca sebze yemekte zorlaniyormus. O yuzden ben sebzeyle baslamayi dusunuyorum 6.aya girmeden de vermeyi dusunmuyorum acikcasi.Ben günlük camda süt aldım canım sek markasının onla mayaladım. Yalnız yoğurt verecek arkadaşlar ben kızıma 3 gün verdim doktorun önerisiyle çok fazla gaz yaptı. Pazar gününden beri vermiyorum ama hala gaz sancısı çekiyoruz bağırsaklarına ağır geldi sanırım. Gaz sorunu olanlar 5.5aydan sonra meyve suyuyla başlasınlar bence
Basınız sağ olsun canım5 haftadır yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyordu canım. Ah pamuğum 2 hafta önce son kez görmeye gitmiştik. Benim memleket yakın 3.5saat ama onda bile çocuk yolda telef oluyo. Cenaze evini söylemiyorum bile. 2 gecedir sıfır uyku uyumuyo gündüzleri 2-3 saat uyuyo sadece birde. 48 saatte 5 saat uyumadım inan. Mecbur gidiyosun son görevin. Senin ananene Rabbim şifa ve hayırlar versin kuzum
İnşallah bizimkide geçer evde kedi besliyorum sanki :)))5 aylik 6 gunluguz sac dokulmemiz durdu. Ama ne dökülmeydi her yer sacti sadece kafasinin sag tarafi enseye dogru olan kisimda aciklik var biraz gerisi duruyor :)
Keske benim kendi sacimin dokulmeside dursaydi.
Fön makinesini uzak tutuyorsunuzdur eminim ama yine de uyarmak istedim ciddi radyasyon tehlikesi var.Canım dinlettiğin müzik YouTube daki bebek uyutan ninni mi? Hangisi?
Biz de fön makinesiyle uyuyoruz , gündüz uyanana kadar açıkgece uykusuna daldıktan sonra kapatabiliyoruz en azından ama artık 4 ayı geçtik hala anne karnı sesine mi ihtiyacı var kurtulmamız lazım
Yok canım o ninnilere dudak büzüp ağlıyordu , fışfış kayıkçıya hiç tahammülü Yok :)) bildiğin gözleri yaşarıyor ağlıyor. küçükken 90 dakikalık bağırsak sesi var Anne karnı ortamı you tube da onla uyuyordu ilk 2 ay . Birgün arabada ağlarken tesadüfen despacito çaldı neşelendi, güldü. Onu dinliyoruz, sakinleşiyor gözlerini kapıyor. Şarkı pek Uyku müziği değil ama başında Deniz sesi var onu mu seviyor ritmini mi bilmiyorum. Genelde latin müziklerine olumlu etki veriyor. Denemek laZım bizimki tesadüf oldu.Canım dinlettiğin müzik YouTube daki bebek uyutan ninni mi? Hangisi?
Biz de fön makinesiyle uyuyoruz , gündüz uyanana kadar açıkgece uykusuna daldıktan sonra kapatabiliyoruz en azından ama artık 4 ayı geçtik hala anne karnı sesine mi ihtiyacı var kurtulmamız lazım
Benim oğlumun da az önce 38.3 tü, neşesi yerinde. 210 ml. mama içti uyudu. Takip ediyorum , henüz ilaç vermedim.Kizlar dun 4 ay asisi olduk ama oglumun atesi dunden beri hala dusmedi, bir kere ates dusurucu verdim. 38 lerde hep. Soyuyorum o zaman 37.7 37.4 falan oluyor ama usutecek diye korkuyorum. Sizde de olmus muydu? Hemsire ates yapmaz demisti aslinda :/ normalde 10 da uyuyan cocuk 2 ye kadar uyumadi ve 15 dkda bir uyandi. Sabaha kadar inledi durdu
Emzik biberon almıyor. Parmagini emiyorAh evet ya.. düne kadar buraya 9 da gece uykusundayız yazıyordum dün akşam 12 de uyutabildim
Emzik tutuyor mu bebeğin? Emzikle çözülür gibi
Bunuda duydum htta endişeliyim ama profesör bir doktor önerdi önce yoğurt 15 gün sonra meyve suyu diye. Ablam ve çevremde birkaç tanıdığımda meyvesuyuyla başladı ve çocukları sebze çorbalarını falan löp löp yiyo. Çocuktan çocuğa değişiyor benceMeyve sulariyla baslamak hayatinizin yanlisi olur eger meyvelerin tatli tadina damagi alisirsa sebze yedirmeniz zorlasir arkadaslar.
Allah razı olsun canım saolasınBasınız sağ olsun canım
Evet canım günlük süt aldım onla mayaladım ve bugün ilk kez ek gıdaya gectik 2çay kasıgı kadar yogurt verdim cok sevdi sapırdata şapırtada yedi halada isiyordu ama yeni basladıgımız icin tadımlık okadar verdim yarın 1yemek kasıgına cıkarırımYoğurtu neyle mayaladın günlük sütle mi canım?
Dogrudur umarim cocugunuz yiyen tarafta olur.Bunuda duydum htta endişeliyim ama profesör bir doktor önerdi önce yoğurt 15 gün sonra meyve suyu diye. Ablam ve çevremde birkaç tanıdığımda meyvesuyuyla başladı ve çocukları sebze çorbalarını falan löp löp yiyo. Çocuktan çocuğa değişiyor bence
Ay insallah bizde olmaz bende bugun basladim peki ne kadar verdin canımBen günlük camda süt aldım canım sek markasının onla mayaladım. Yalnız yoğurt verecek arkadaşlar ben kızıma 3 gün verdim doktorun önerisiyle çok fazla gaz yaptı. Pazar gününden beri vermiyorum ama hala gaz sancısı çekiyoruz bağırsaklarına ağır geldi sanırım. Gaz sorunu olanlar 5.5aydan sonra meyve suyuyla başlasınlar bence
Hayırlı olsunEvet canım günlük süt aldım onla mayaladım ve bugün ilk kez ek gıdaya gectik 2çay kasıgı kadar yogurt verdim cok sevdi sapırdata şapırtada yedi halada isiyordu ama yeni basladıgımız icin tadımlık okadar verdim yarın 1yemek kasıgına cıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?