2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun 4 ay asisi olduk ama oglumun atesi dunden beri hala dusmedi, bir kere ates dusurucu verdim. 38 lerde hep. Soyuyorum o zaman 37.7 37.4 falan oluyor ama usutecek diye korkuyorum. Sizde de olmus muydu? Hemsire ates yapmaz demisti aslinda :/ normalde 10 da uyuyan cocuk 2 ye kadar uyumadi ve 15 dkda bir uyandi. Sabaha kadar inledi durdu

Meyve sulariyla baslamak hayatinizin yanlisi olur eger meyvelerin tatli tadina damagi alisirsa sebze yedirmeniz zorlasir arkadaslar.

Uyanana kadar açık mı tutuyorsunuz siz de?
Sessizlikte ben de rahat edemiyorum bi çıtırtıya uyanacak diye, bi gürültü şart yani
Müziğe alıştırmam Laz'ım
uyuyana kadar acik tutuyorum ben.sonra ses bana fazla geldigi icin kapatiyorum kapatmasanda olur. Odada yatirmiyorum salonda yanimda olunca uyuyunca kapatiyorum ben. Su anda muzik caliyor ayagimda uyukluyo mesela :)

4. Ay asisindan sonra 10 gun huzursuzdu kendine gelemedi uykusu filan hep şaştı o surecte.

Herkes sebzeyle baslayin diyor meyve tadini bebekler alinca sebze yemekte zorlaniyormus. O yuzden ben sebzeyle baslamayi dusunuyorum 6.aya girmeden de vermeyi dusunmuyorum acikcasi.

Basınız sağ olsun canım

5 aylik 6 gunluguz sac dokulmemiz durdu. Ama ne dökülmeydi her yer sacti sadece kafasinin sag tarafi enseye dogru olan kisimda aciklik var biraz gerisi duruyor :)
Keske benim kendi sacimin dokulmeside dursaydi.
İnşallah bizimkide geçer evde kedi besliyorum sanki :)))

Fön makinesini uzak tutuyorsunuzdur eminim ama yine de uyarmak istedim ciddi radyasyon tehlikesi var.

Yok canım o ninnilere dudak büzüp ağlıyordu , fışfış kayıkçıya hiç tahammülü Yok :)) bildiğin gözleri yaşarıyor ağlıyor. küçükken 90 dakikalık bağırsak sesi var Anne karnı ortamı you tube da onla uyuyordu ilk 2 ay . Birgün arabada ağlarken tesadüfen despacito çaldı neşelendi, güldü. Onu dinliyoruz, sakinleşiyor gözlerini kapıyor. Şarkı pek Uyku müziği değil ama başında Deniz sesi var onu mu seviyor ritmini mi bilmiyorum. Genelde latin müziklerine olumlu etki veriyor. Denemek laZım bizimki tesadüf oldu.

Benim oğlumun da az önce 38.3 tü, neşesi yerinde. 210 ml. mama içti uyudu. Takip ediyorum , henüz ilaç vermedim.

Meyve sulariyla baslamak hayatinizin yanlisi olur eger meyvelerin tatli tadina damagi alisirsa sebze yedirmeniz zorlasir arkadaslar.
Bunuda duydum htta endişeliyim ama profesör bir doktor önerdi önce yoğurt 15 gün sonra meyve suyu diye. Ablam ve çevremde birkaç tanıdığımda meyvesuyuyla başladı ve çocukları sebze çorbalarını falan löp löp yiyo. Çocuktan çocuğa değişiyor bence

Yoğurtu neyle mayaladın günlük sütle mi canım?
Evet canım günlük süt aldım onla mayaladım ve bugün ilk kez ek gıdaya gectik 2çay kasıgı kadar yogurt verdim cok sevdi sapırdata şapırtada yedi halada isiyordu ama yeni basladıgımız icin tadımlık okadar verdim yarın 1yemek kasıgına cıkarırım

Dogrudur umarim cocugunuz yiyen tarafta olur.

Ay insallah bizde olmaz bende bugun basladim peki ne kadar verdin canım

Biri sma nın ölcüsünü sormustu geri dönüp bakamadım kim olduguna 1ölcek tepeleme 1tatlı kasıgı geldi

Gece bahçesi izleten varmı bebişe :) benim büyük oğlum çok severdi şimdi küçüğe de başladık :) tavsiye ederim

selam anneler biraz yoktum buralarda herkesler iyidir insallah ben yine bir ameliyati cok sukur atlattim ama 3 ay kizimi kucagima almak yokmusnasil dayanicam bilmem ek gida da simdilik bir sorun yasamadik yogurt havuc patates ispanak brokoli karnibahar yesil tatli kabak sebze olarak verdim baska gelmiyor aklima 6 ay icin en cok yesil kabagi sevdi bir cay kasigi yiyor bazen tattimi tatti diyorum haftaya 6.ay asimiz goz muayenimiz kontrolumuz var bakalim sorunsuz gecer insallah

Hayırlı olsun inşAllah kolay adapte olur miniğin
6 ayı doldurmayı bekleyeceğiz bakalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…