Selam, Normal bence.selam kızlar fazla giremyrm ama bşy sorcam bizim bebiş 4 aya girdi 65 boy 7500 kilo erkek nasıl sizce
İlkgün 1.5 ikinci gün 2 yemek kaşığı verdim canım. İnşallah sizde yapmazAy insallah bizde olmaz bende bugun basladim peki ne kadar verdin canım
Ahh bu kv.ler... Hiç düşünmeden bildiklerini okurlar.Selam kızlar,
Kayınvalidem bebeği ayakta çarşafta sallayarak uyutmaya alıştırdı..ancak ben evde yalnız kaldığımda çocuk başka türlü uyuyamıyor ve ben kendimi suçluyorum..nasıl unutturabılırım ağlatmak ta istemiyorum...hamak kullanan var mı yardımlarınızı bekliyorum...üZgünüm
Hayırlı kandiller canım.Hayırlı kandiller kızlar
Benimki ateşli bugün.gece kendini daha çok belli etti.Bugün 4. Ay aşılarını oldu oğlum. Sabaha karşı eşim iş seyehatine çıkıyor. Umarım gece ateşlenmez bebeğim
Keyfi nasıl yerinde mi? Gece iyiydi. Bugün 38,3- 37,4-37,6-37,7 . Beslenmesinde sıkıntı Yok, mama içince su iyi geliyor diye tahmin ediyorum biraz düşer gibi oluyor ateşi. Davranışları normal ilaç vermedim hala.Benimki ateşli bugün.gece kendini daha çok belli etti.
Ben ateş düşürücü verdim.rahat uyusun diye.ateş sadece kafasında.aynı zamanda da huysuz.sürekli ağlıyor.sanki ateş düşürücü de gaz yaptı gibi.hazmedemedi gibi geldi bana.şimdi uyudu.umarım ateşlenmeden uyur.gece kontrolünü iyi yapmak gerekKeyfi nasıl yerinde mi? Gece iyiydi. Bugün 38,3- 37,4-37,6-37,7 . Beslenmesinde sıkıntı Yok, mama içince su iyi geliyor diye tahmin ediyorum biraz düşer gibi oluyor ateşi. Davranışları normal ilaç vermedim hala.
İlaç vermedim 36,9 şimdi, düşüyor artık. Gece esas kontrol etmek lazım haklısın. Dün gece iyiydi bakalım bu gece de iyi geçerse yırttık. 1 yaşına kadar başka aşı Yok dedi doktor.Ben ateş düşürücü verdim.rahat uyusun diye.ateş sadece kafasında.aynı zamanda da huysuz.sürekli ağlıyor.sanki ateş düşürücü de gaz yaptı gibi.hazmedemedi gibi geldi bana.şimdi uyudu.umarım ateşlenmeden uyur.gece kontrolünü iyi yapmak gerek
Canm inş sizlere guzel haberlerle gelirim inş sağlıklı sıhhatli bende evlat sahibi olurum bende hep dua ediyorum herkez için evladı olanlar sağlıkla büyütür inş yavrularini sizde dua edin canm olurmuUmudunu yitirme canım.Bak burda hiç tanımadan birbirimize samimiyetle dua ediyoruz.Sen bebeğini kaybedince çok üzülmüştüm ve sırf sana teselli vermek için topiğe üye olmuştum.O günlerde mesaj yazamasam da sana ve senin gibi kardeşlerime hep dua ettim yeniden sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuşarsak anne olmanız için.Sık sık senden gelen yeni mesajlara baktım.İnşallah güzel haberlerini bekleyeceğim ve müjdeli haberlerini hep beraber öğreneceğiz canım.
Emzik biberon da veriyoruz sonucta bence ver gitsin 1 kasıktan ne çıkar.ben doğduğu gun ağzına zemzem verdim anne sütünden önceKizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Ben olsam bir kaynatırım.Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Canım zemzem kaynatilmaz diye duymuştumKizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Anladim canım insallah suana kadar olmadi gibi birsey acaba cokmu geldi birden ben 2cay kasigi kadar verdim bugunde 1yemek kasigina cikaricam peki su vermeye basladınmı ben ilk kez yogurttan sonra 1cay kasigi su verdimİlkgün 1.5 ikinci gün 2 yemek kaşığı verdim canım. İnşallah sizde yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?