2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar fazla giremyrm ama bşy sorcam bizim bebiş 4 aya girdi 65 boy 7500 kilo erkek nasıl sizce

Selam kızlar,
Kayınvalidem bebeği ayakta çarşafta sallayarak uyutmaya alıştırdı..ancak ben evde yalnız kaldığımda çocuk başka türlü uyuyamıyor ve ben kendimi suçluyorum..nasıl unutturabılırım ağlatmak ta istemiyorum...hamak kullanan var mı yardımlarınızı bekliyorum...üZgünüm

Ahh bu kv.ler... Hiç düşünmeden bildiklerini okurlar.

Benimki ateşli bugün.gece kendini daha çok belli etti.
Keyfi nasıl yerinde mi? Gece iyiydi. Bugün 38,3- 37,4-37,6-37,7 . Beslenmesinde sıkıntı Yok, mama içince su iyi geliyor diye tahmin ediyorum biraz düşer gibi oluyor ateşi. Davranışları normal ilaç vermedim hala.

Keyfi nasıl yerinde mi? Gece iyiydi. Bugün 38,3- 37,4-37,6-37,7 . Beslenmesinde sıkıntı Yok, mama içince su iyi geliyor diye tahmin ediyorum biraz düşer gibi oluyor ateşi. Davranışları normal ilaç vermedim hala.
Ben ateş düşürücü verdim.rahat uyusun diye.ateş sadece kafasında.aynı zamanda da huysuz.sürekli ağlıyor.sanki ateş düşürücü de gaz yaptı gibi.hazmedemedi gibi geldi bana.şimdi uyudu.umarım ateşlenmeden uyur.gece kontrolünü iyi yapmak gerek

Hayirli kandiller kizlar.
Ne haftaydi öyle! 3 oglum birden hastalandi. Yusuf Akif abartisiz 5 dk durmadi ağlamadan 3, 4 gun boyunca. Cok huzursuzdu kuzum. O her bakisima gulen cocuk ne yaptiysam gulumsemedi. Sirtima baglayip yaptim butun işlerimi. Sukur bugun daha iyi. Sanirim ayni zamanda buyume ataginida gecirdi. Bugun bir baktim desteksiz dakikalarca oturuyor, bana dogru uzaniyor. Iki elini birlestirip oyuncaklari daha iyi kavriyor.....
Benim ogullarim ilk sene cok huysuz oluyorlar, az uyuyorlar ve surekli kucagimda vakit geciriyorlar. Yusufta gelenegi bozmadi.
Dun sebze corbasi yaparken icinden brokoliden havuctan patatesten kucuk parcalar alip ezip biraz zeytinyagi koyup verdim cok guzel yedi 3, 4 kasik. Ama hazie yogurtlari yeyince kusuyor vermiyorum artik

İlaç vermedim 36,9 şimdi, düşüyor artık. Gece esas kontrol etmek lazım haklısın. Dün gece iyiydi bakalım bu gece de iyi geçerse yırttık. 1 yaşına kadar başka aşı Yok dedi doktor.

Canm inş sizlere guzel haberlerle gelirim inş sağlıklı sıhhatli bende evlat sahibi olurum bende hep dua ediyorum herkez için evladı olanlar sağlıkla büyütür inş yavrularini sizde dua edin canm olurmu

Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.

Emzik biberon da veriyoruz sonucta bence ver gitsin 1 kasıktan ne çıkar.ben doğduğu gun ağzına zemzem verdim anne sütünden önce

Ben olsam bir kaynatırım.

Canım zemzem kaynatilmaz diye duymuştum

İlkgün 1.5 ikinci gün 2 yemek kaşığı verdim canım. İnşallah sizde yapmaz
Anladim canım insallah suana kadar olmadi gibi birsey acaba cokmu geldi birden ben 2cay kasigi kadar verdim bugunde 1yemek kasigina cikaricam peki su vermeye basladınmı ben ilk kez yogurttan sonra 1cay kasigi su verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…