2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlaç vermedim 36,9 şimdi, düşüyor artık. Gece esas kontrol etmek lazım haklısın. Dün gece iyiydi bakalım bu gece de iyi geçerse yırttık. 1 yaşına kadar başka aşı Yok dedi doktor.
6.ayda 3tane ası var gecen saglik ocaginda gordum 1tane agizdan cocuk felci 2bacaktan kac aylik asisi oldu seninkinin

Anladim canım insallah suana kadar olmadi gibi birsey acaba cokmu geldi birden ben 2cay kasigi kadar verdim bugunde 1yemek kasigina cikaricam peki su vermeye basladınmı ben ilk kez yogurttan sonra 1cay kasigi su verdim
Çok geldiğini sanmam dr bir fincan içi kadarla başlayabilirsin demişti oda anca 2 yemek kaşığı ediyo. Bizim kızın sindirim sorunu var zaten. 3.5sy kolikti birde reflü eklendi ondandır. Biz mama takviyesi yaptığımız için su veriyodum zaten ama ek gıdadan sonra su vereyimmi dedim dra teklif et içerse ver dedi

Ben olsam içirdim deyip içirmezdim, tam olarak bilmiyorum nerden nasıl çıkarılıyor, ama yine de tadı biraz garip geliyor bana.

Ben o şekilde gelmiş zemzem verdim canım hatta plastik düşmanı kocam ver demişti

Ben dogdugundan beri veriyorum zemzemi. Hastanede ilk agzini da onunla actik. Ayni sekilde kv getirmis bir bidon bize de biberonunun birine koydum gunluk olarak 1 2 cay kasigi kadar veriyorum. Ve sifasina da inaniyorum cok sukur simdiye kadar hicbir sikinti olmadi. Burdan aldigin suyun nasil ciktigi belli mi. Damacanada yada cam siselerde bekliyor ama ben guvenmiyorum. Buyuyene kadar da o siseden vermeye devam edicem ki zaten zemzem seneler gecsede bozulmaz

Gelmis gecmis olsun canim. Cok sukur atlattin bunuda kucagina almadan da sevebilirsin uzulme yanina yatarsin tasimazsin ama kucagina alip koklarsin bu gunlerde gececek

Ya ben cok kiziyorum o ona alistirirken sen nerdeydin. Ya tek basina nasil yapacaksin hemde ne alaka yani ayakta sallasa tamamda valla kafayi yedirtirler adama. Ayaginda sallamaya alistir unutur insallah.

Gecmis olsun kuzucuklarina canim. Allah guc kuvvet versin sanada.

Bir kasiga koy dudagini islat verdim dersin gunaha girmezsin. He bana sorarsan ben verdim anne sutunden once onu tatti. Gecende de verdim ama bu benim istegim kararim

Ben olsam içirdim deyip içirmezdim, tam olarak bilmiyorum nerden nasıl çıkarılıyor, ama yine de tadı biraz garip geliyor bana.
Zemzemin tadı zaten sudan biraz farklI
Denizden 80 km uzakta ve çevresinde başka bir kuyu bulunmuyor sadece 1.5metre derinliğinde olan kuyu tüm hac umre adaylarının su ihtiyacını karşılıyor ve zemzemin miktarında hiç bir azalma olmuyor bilim adamları tarafından inceleniyor cok şifalı ama bi türlü bu suyun aynını üretemiyorlar gizemini çözemiyorlar Subhanallah sen cok büyüksün Allah ım
Bebeklerinizle içirebilirsiniz gönül rahatlıgıyla zemzem kaynatılmaz içirmeyeninde kendi tercihi

Günaydın arkadaşlar. Bebekleriniz 5.ayında ne kadar kilo aldı? Bilhassa anne sütü alanlar yazabilirler mi bizde mi anormallik var acaba. 350 gr almış görünüyor oğlum. Sadece anne sütü. Süt alerjisi olduğu için de herşeyi yiyemiyorum. Sütümü artırıp yağlı hale getiremiyorum malesef

6.ayda 3tane ası var gecen saglik ocaginda gordum 1tane agizdan cocuk felci 2bacaktan kac aylik asisi oldu seninkinin
4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.

4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.
Benim bildigim aşılar takip ediyorumda zaten internetten 2 ay verem asilari 3 ay agiz damlasi 4 ay iki bacak bir agiz ve 6 ay asi sonra 9. Ay ası var kime sorsam oyle diyo saglik ocaklari hep oyle

Tesekkurler arkadaslar hepinize cevaplariniz icin :) zemzemin kaynatilmadigini bilmiyordum. Siz vermissiniz bir sey olmamis demek ki sikinti olmuyor. Plastige karsi oldugum icin kaynatmadan vermek hijyenik gelmemisti ama bir kasiktan bir sey olmaz heralde. Sifa olur insallah

Canim 4-6 ay arasi kilo alimi azaliyormus. 4-6 ay arasi kilosu, dogum kilosunu 2 ye katliyorsa normalmis. 4. ayda biz de mama kullanmadik, sadece anne sutuyle 500 gr almis, normal dediler. Bu ay daha da dusecek muhtemelen. Ama 5. ayda dogum kilosunu ikiye katlar gibi gorunuyor, 300 gr alsa yetiyor.

Benim bildigim aşılar takip ediyorumda zaten internetten 2 ay verem asilari 3 ay agiz damlasi 4 ay iki bacak bir agiz ve 6 ay asi sonra 9. Ay ası var kime sorsam oyle diyo saglik ocaklari hep oyle
Benim bildiğim 6 dan sonra 1 yaşına kadar başka asi yokmuş. Bizim aşımız pazartesi günü o zaman sorar net bilgi veririm

Canim artk.eskisi gibi ayda 1 kg falan almaz alimi dusecek sknti yokki kilo almis sonucta :) artk daha hareketliler

Ben tr. Değilim Canım, Farklı olabilir prosedür. 2 Ayda bize 2 bacaktan 1 ağızdan 3 aşı yaptılar mesela. Sanırım burda verem aşısını artık hiç yapmıyorlar.

Anladim canim sindirim sorunundan olabilir ozaman zamanla duzelir

Geceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Kulak agrısı mı, diş agrısı mı ....
Tukuruk artııgı için bazen oksuruk oluyor , elleri agzında
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum

Benimki açken gözleri kapalı ağlar gece. Doyduğundan emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…