6.ayda 3tane ası var gecen saglik ocaginda gordum 1tane agizdan cocuk felci 2bacaktan kac aylik asisi oldu seninkininİlaç vermedim 36,9 şimdi, düşüyor artık. Gece esas kontrol etmek lazım haklısın. Dün gece iyiydi bakalım bu gece de iyi geçerse yırttık. 1 yaşına kadar başka aşı Yok dedi doktor.
Çok geldiğini sanmam dr bir fincan içi kadarla başlayabilirsin demişti oda anca 2 yemek kaşığı ediyo. Bizim kızın sindirim sorunu var zaten. 3.5sy kolikti birde reflü eklendi ondandır. Biz mama takviyesi yaptığımız için su veriyodum zaten ama ek gıdadan sonra su vereyimmi dedim dra teklif et içerse ver dediAnladim canım insallah suana kadar olmadi gibi birsey acaba cokmu geldi birden ben 2cay kasigi kadar verdim bugunde 1yemek kasigina cikaricam peki su vermeye basladınmı ben ilk kez yogurttan sonra 1cay kasigi su verdim
Ben olsam içirdim deyip içirmezdim, tam olarak bilmiyorum nerden nasıl çıkarılıyor, ama yine de tadı biraz garip geliyor bana.Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Ben o şekilde gelmiş zemzem verdim canım hatta plastik düşmanı kocam ver demiştiKizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Gelmis gecmis olsun canim. Cok sukur atlattin bunuda kucagina almadan da sevebilirsin uzulme yanina yatarsin tasimazsin ama kucagina alip koklarsin bu gunlerde gececekselam anneler biraz yoktum buralarda herkesler iyidir insallah ben yine bir ameliyati cok sukur atlattim ama 3 ay kizimi kucagima almak yokmusnasil dayanicam bilmem ek gida da simdilik bir sorun yasamadik yogurt havuc patates ispanak brokoli karnibahar yesil tatli kabak sebze olarak verdim baska gelmiyor aklima 6 ay icin en cok yesil kabagi sevdi bir cay kasigi yiyor bazen tattimi tatti diyorum haftaya 6.ay asimiz goz muayenimiz kontrolumuz var bakalim sorunsuz gecer insallah
Ya ben cok kiziyorum o ona alistirirken sen nerdeydin. Ya tek basina nasil yapacaksin hemde ne alaka yani ayakta sallasa tamamda valla kafayi yedirtirler adama. Ayaginda sallamaya alistir unutur insallah.Selam kızlar,
Kayınvalidem bebeği ayakta çarşafta sallayarak uyutmaya alıştırdı..ancak ben evde yalnız kaldığımda çocuk başka türlü uyuyamıyor ve ben kendimi suçluyorum..nasıl unutturabılırım ağlatmak ta istemiyorum...hamak kullanan var mı yardımlarınızı bekliyorum...üZgünüm
Gecmis olsun kuzucuklarina canim. Allah guc kuvvet versin sanada.Hayirli kandiller kizlar.
Ne haftaydi öyle! 3 oglum birden hastalandi. Yusuf Akif abartisiz 5 dk durmadi ağlamadan 3, 4 gun boyunca. Cok huzursuzdu kuzum. O her bakisima gulen cocuk ne yaptiysam gulumsemedi. Sirtima baglayip yaptim butun işlerimi. Sukur bugun daha iyi. Sanirim ayni zamanda buyume ataginida gecirdi. Bugun bir baktim desteksiz dakikalarca oturuyor, bana dogru uzaniyor. Iki elini birlestirip oyuncaklari daha iyi kavriyor.....
Benim ogullarim ilk sene cok huysuz oluyorlar, az uyuyorlar ve surekli kucagimda vakit geciriyorlar. Yusufta gelenegi bozmadi.
Dun sebze corbasi yaparken icinden brokoliden havuctan patatesten kucuk parcalar alip ezip biraz zeytinyagi koyup verdim cok guzel yedi 3, 4 kasik. Ama hazie yogurtlari yeyince kusuyor vermiyorum artik
Bir kasiga koy dudagini islat verdim dersin gunaha girmezsin. He bana sorarsan ben verdim anne sutunden once onu tatti. Gecende de verdim ama bu benim istegim kararimKizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Zemzemin tadı zaten sudan biraz farklIBen olsam içirdim deyip içirmezdim, tam olarak bilmiyorum nerden nasıl çıkarılıyor, ama yine de tadı biraz garip geliyor bana.
4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.6.ayda 3tane ası var gecen saglik ocaginda gordum 1tane agizdan cocuk felci 2bacaktan kac aylik asisi oldu seninkinin
Benim bildigim aşılar takip ediyorumda zaten internetten 2 ay verem asilari 3 ay agiz damlasi 4 ay iki bacak bir agiz ve 6 ay asi sonra 9. Ay ası var kime sorsam oyle diyo saglik ocaklari hep oyle4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.
Canim 4-6 ay arasi kilo alimi azaliyormus. 4-6 ay arasi kilosu, dogum kilosunu 2 ye katliyorsa normalmis. 4. ayda biz de mama kullanmadik, sadece anne sutuyle 500 gr almis, normal dediler. Bu ay daha da dusecek muhtemelen. Ama 5. ayda dogum kilosunu ikiye katlar gibi gorunuyor, 300 gr alsa yetiyor.Günaydın arkadaşlar. Bebekleriniz 5.ayında ne kadar kilo aldı? Bilhassa anne sütü alanlar yazabilirler mi bizde mi anormallik var acaba. 350 gr almış görünüyor oğlum. Sadece anne sütü. Süt alerjisi olduğu için de herşeyi yiyemiyorum. Sütümü artırıp yağlı hale getiremiyorum malesef
Benim bildiğim 6 dan sonra 1 yaşına kadar başka asi yokmuş. Bizim aşımız pazartesi günü o zaman sorar net bilgi veririmBenim bildigim aşılar takip ediyorumda zaten internetten 2 ay verem asilari 3 ay agiz damlasi 4 ay iki bacak bir agiz ve 6 ay asi sonra 9. Ay ası var kime sorsam oyle diyo saglik ocaklari hep oyle
Canim artk.eskisi gibi ayda 1 kg falan almaz alimi dusecek sknti yokki kilo almis sonucta :) artk daha hareketlilerGünaydın arkadaşlar. Bebekleriniz 5.ayında ne kadar kilo aldı? Bilhassa anne sütü alanlar yazabilirler mi bizde mi anormallik var acaba. 350 gr almış görünüyor oğlum. Sadece anne sütü. Süt alerjisi olduğu için de herşeyi yiyemiyorum. Sütümü artırıp yağlı hale getiremiyorum malesef
Ben tr. Değilim Canım, Farklı olabilir prosedür. 2 Ayda bize 2 bacaktan 1 ağızdan 3 aşı yaptılar mesela. Sanırım burda verem aşısını artık hiç yapmıyorlar.Benim bildigim aşılar takip ediyorumda zaten internetten 2 ay verem asilari 3 ay agiz damlasi 4 ay iki bacak bir agiz ve 6 ay asi sonra 9. Ay ası var kime sorsam oyle diyo saglik ocaklari hep oyle
Anladim canim sindirim sorunundan olabilir ozaman zamanla duzelirÇok geldiğini sanmam dr bir fincan içi kadarla başlayabilirsin demişti oda anca 2 yemek kaşığı ediyo. Bizim kızın sindirim sorunu var zaten. 3.5sy kolikti birde reflü eklendi ondandır. Biz mama takviyesi yaptığımız için su veriyodum zaten ama ek gıdadan sonra su vereyimmi dedim dra teklif et içerse ver dedi
Benimki açken gözleri kapalı ağlar gece. Doyduğundan emin misin?Geceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Kulak agrısı mı, diş agrısı mı ....
Tukuruk artııgı için bazen oksuruk oluyor , elleri agzında
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?