Canım sen yurt dısındaymıssın ben tr desin zannettim farklı olabiliyor orayla burası4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.
Masallah ayak kesfedilmis :) ah o videolar resimler yasinin kac kati oldu bilmem. 20 tane ayni pozdan cekip hicbirine kiyamayip silemeyenlerdenim.Günaydın Herkese..
Benim kizim ayagini yemeye basladi :) Ama yerken bir yiyor bi guluyor sanirim gidiklaniyor :)) Dun videoya aldim ani ölümsüzlestirdim
Amin cnm, Allah razi olsun.Gelmis gecmis olsun canim. Cok sukur atlattin bunuda kucagina almadan da sevebilirsin uzulme yanina yatarsin tasimazsin ama kucagina alip koklarsin bu gunlerde gececek
Ya ben cok kiziyorum o ona alistirirken sen nerdeydin. Ya tek basina nasil yapacaksin hemde ne alaka yani ayakta sallasa tamamda valla kafayi yedirtirler adama. Ayaginda sallamaya alistir unutur insallah.
Gecmis olsun kuzucuklarina canim. Allah guc kuvvet versin sanada.
Bir kasiga koy dudagini islat verdim dersin gunaha girmezsin. He bana sorarsan ben verdim anne sutunden once onu tatti. Gecende de verdim ama bu benim istegim kararim
Benimki açken gözleri kapalı ağlar gece. Doyduğundan emin misin?
Geceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Kulak agrısı mı, diş agrısı mı ....
Tukuruk artııgı için bazen oksuruk oluyor , elleri agzında
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum
Aaa olabilr tabi ben basta tr yi doktr diye okuyuverdimBen tr. Değilim Canım, Farklı olabilir prosedür. 2 Ayda bize 2 bacaktan 1 ağızdan 3 aşı yaptılar mesela. Sanırım burda verem aşısını artık hiç yapmıyorlar.
Canim bende bu aralar ayni durumu yasiyorum aç sanmistim ama drumuz damak kasintisi agri yapabilir dedi bizimki emzik almiyo biberon başini veriyorum damaklarini surtuyo ona bakalim ne kadar surucekGeceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum
Canim bende bu aralar ayni durumu yasiyorum aç sanmistim ama drumuz damak kasintisi agri yapabilir dedi bizimki emzik almiyo biberon başini veriyorum damaklarini surtuyo ona bakalim ne kadar surucek
Benim bebeğim ac olduğunda gözünü acamadan ağlıyor sütünü içip uyuyorGeceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
B
Benim bebeğim ac olduğunda gözünü acamadan ağlıyor sütünü içip uyuyor
Canım benim kız gece agladiginda acıkmış oluyor emip tekrar uyuyor senin minik emmiyorsa bir yeri mi ağrıyor acaba yada gazı oluyor belkiİşte sutunu içmiyor istemiyor
Kulagını çekiştiriyor elleriyle yuzunu ovalıyor ,agzına goturuyor...
Evet canim 6 ay zirve asisiBenim bildiğim 6 dan sonra 1 yaşına kadar başka asi yokmuş. Bizim aşımız pazartesi günü o zaman sorar net bilgi veririm
harici bellekler hard diskler flash bellekler cd dvd kizimin ceyizi olarak onlari verecegim ben evlenince :)))Masallah ayak kesfedilmis :) ah o videolar resimler yasinin kac kati oldu bilmem. 20 tane ayni pozdan cekip hicbirine kiyamayip silemeyenlerdenim.
Bizde 4 aya girdik 2 gun once asimizi olduk kulaklarda sknti ckmadiEmzik almıyor benimkide, parmklarını sokuyor agzına..
Ben kulak agrısı / iltihabından korkuyorum...
Belirtiler de hep aynı , anlayamıyorum derdini
İnş sadece diştendir diyorum bu arada 1 hafta snra 5 aylık olucz , siz kac aylıksınız? Uykularınız nasıl?
Uykularimiz bu hafta cok karmasik gunduz hep 30 dk falan zaten 5 ten snra hic uyumuyo gece 1 e kadar bizimki erken dogum uykusuzluga aliskin sarilik ve enfeksiyondan dolayi 2 ay her saat basi uyandiriyoduk halen tam otrmadi uykuBizde 4 aya girdik 2 gun once asimizi olduk kulaklarda sknti ckmadi
İçli içli sadece açken ağlar memeyi verene kadar gözünden yaş bile çıkıyor balışkomun hiç açlığa dayanamaz :)Geceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Saol canımBebelac gold var canım tam elimle iyice yaydm 1yemek kaşığı silme tam silme ama mamalar aşagı yukarı aynı olsa gerek
beyazpeynir1 bizde de çoklu gıda alerjisi var geçen ay 300 Gr almıştı doktor mama başlayalım dedi raporlu mama almayı düşünüyoruz malesef ben sadece sebze ve baklagil yiyorum hergun bebeğim nasıl büyüyecek diye üzülüyorum süt yumurta et hiçbirini yiyemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?