2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4 aylık canım , şimdiye kadar 1 kere ağızdan 6 kere bacaktan 7 aşı olduk. 1 yaşına kadar başka aşı kalmadı dedi doktorumuz pazartesi.
Canım sen yurt dısındaymıssın ben tr desin zannettim farklı olabiliyor orayla burası

Günaydın Herkese..
Benim kizim ayagini yemeye basladi :) Ama yerken bir yiyor bi guluyor sanirim gidiklaniyor :)) Dun videoya aldim ani ölümsüzlestirdim
Masallah ayak kesfedilmis :) ah o videolar resimler yasinin kac kati oldu bilmem. 20 tane ayni pozdan cekip hicbirine kiyamayip silemeyenlerdenim.

Amin cnm, Allah razi olsun.

Ben tr. Değilim Canım, Farklı olabilir prosedür. 2 Ayda bize 2 bacaktan 1 ağızdan 3 aşı yaptılar mesela. Sanırım burda verem aşısını artık hiç yapmıyorlar.
Aaa olabilr tabi ben basta tr yi doktr diye okuyuverdim

Canim bende bu aralar ayni durumu yasiyorum aç sanmistim ama drumuz damak kasintisi agri yapabilir dedi bizimki emzik almiyo biberon başini veriyorum damaklarini surtuyo ona bakalim ne kadar surucek

Canim bende bu aralar ayni durumu yasiyorum aç sanmistim ama drumuz damak kasintisi agri yapabilir dedi bizimki emzik almiyo biberon başini veriyorum damaklarini surtuyo ona bakalim ne kadar surucek

Emzik almıyor benimkide, parmklarını sokuyor agzına..
Ben kulak agrısı / iltihabından korkuyorum...
Belirtiler de hep aynı , anlayamıyorum derdini
İnş sadece diştendir diyorum bu arada 1 hafta snra 5 aylık olucz , siz kac aylıksınız? Uykularınız nasıl?

B
Benim bebeğim ac olduğunda gözünü acamadan ağlıyor sütünü içip uyuyor

beyazpeynir1 bizde de çoklu gıda alerjisi var geçen ay 300 Gr almıştı doktor mama başlayalım dedi raporlu mama almayı düşünüyoruz malesef ben sadece sebze ve baklagil yiyorum hergun bebeğim nasıl büyüyecek diye üzülüyorum süt yumurta et hiçbirini yiyemeyecek

İşte sutunu içmiyor istemiyor
Kulagını çekiştiriyor elleriyle yuzunu ovalıyor ,agzına goturuyor...
Canım benim kız gece agladiginda acıkmış oluyor emip tekrar uyuyor senin minik emmiyorsa bir yeri mi ağrıyor acaba yada gazı oluyor belki

Benim bildiğim 6 dan sonra 1 yaşına kadar başka asi yokmuş. Bizim aşımız pazartesi günü o zaman sorar net bilgi veririm
Evet canim 6 ay zirve asisi sonra 1 yasina kadar yok.
Masallah ayak kesfedilmis :) ah o videolar resimler yasinin kac kati oldu bilmem. 20 tane ayni pozdan cekip hicbirine kiyamayip silemeyenlerdenim.
harici bellekler hard diskler flash bellekler cd dvd kizimin ceyizi olarak onlari verecegim ben evlenince :)))

Bizde 4 aya girdik 2 gun once asimizi olduk kulaklarda sknti ckmadi

Bizde 4 aya girdik 2 gun once asimizi olduk kulaklarda sknti ckmadi
Uykularimiz bu hafta cok karmasik gunduz hep 30 dk falan zaten 5 ten snra hic uyumuyo gece 1 e kadar bizimki erken dogum uykusuzluga aliskin sarilik ve enfeksiyondan dolayi 2 ay her saat basi uyandiriyoduk halen tam otrmadi uyku

İçli içli sadece açken ağlar memeyi verene kadar gözünden yaş bile çıkıyor balışkomun hiç açlığa dayanamaz :)

Gerçekten çok zor bir durum canım. Neyse ki geçecek. Belki geçmiştir ama bilmiyoruz. Hangi şehirdesiniz, çocuk alerjisi doktoruna gidiyor musunuz? 300 gr aldığı ay sonunda kilosu ve ayı kaçtı? Normal sınırlar altında mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…