2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet şuan doğum kilosunu ikiye katladı aslında. Az kilo alsın dert etmeyeceğim de, sürekli süt istiyor gece çok sık uyanıyor. Eller hep ağızda. Bu galiba aç olduğunun işaretiz

Ben doğar doğmaz ağzına sürdüm. Si.di ara ara bir çay kaşığı veriyorum zemzem. Için e sinmeyecekse verme. Ama kalbini ferah tut. Bir şey olmaz Allahın izniyle.

3.
3.aydan 4.aya geçerken dediğin gb idi bebeğim. Sonrasında normale döndü. T.aya geçerken tükürük arttı gündüz uykusu uyumakta zorlanıyor. Bir aydan diğerin e geçerken farkı durumlar olabiliyor.

Trabzonda Çocuk gastroenteroloji uzmanına gitmiştik kanlı kaka dan dolayı kilosu 6470 Gr dı boyu bizimki baya sıkıntılı hindi eti denedim buğday denedim balık denedim denediklerimin hepsine alerjik tepki gösterdi yemek yemeye korkuyorum artık

kaç aylıkken bu kiloda canım kilosu sıkıntılı değil aslında. bizim 4.ay sonunda kilosu 6500 dü. kanlı kaka ile başlayan alerjiler 8.ayda düzeliyor genelde dedi bizim doktorumuz ama bakalım ne zaman geçecek.

bizim de 15 günlükken kanlı kaka oldu. o zaman çocuk alerjisi doktoru teşhis koydu. tekrar alerji doktoruna gitmem, çocuk doktoru ek gıda döneminde yönlendirir diyordum ama gideceğim sanırım bu kilo almama işi moralimi bozdu. sütüm de azaldı 1 haftadır.

Ben alerji diyetine bir ay önce başladım o yüzden inşallah çabuk düzelir

Kilo almaması sıkıntı gerçekten benimki 4.ay kontrolünde 6470 Gr dı canım hemen hemen aynı kiloları inşallah sadece sebzeyle de büyümesi gelişmesi yavaslamaz.

3.

3.aydan 4.aya geçerken dediğin gb idi bebeğim. Sonrasında normale döndü. T.aya geçerken tükürük arttı gündüz uykusu uyumakta zorlanıyor. Bir aydan diğerin e geçerken farkı durumlar olabiliyor.

Bizde 1 hafta sonra 5 aylık olucaz..
Bi derdi varmış gibi geliyor valla cok huzursuz,anlamadım bu işi ben ..rahatsiz mı, normal mi dedigin gibi aydan aya geciş ..off bu gece inş daha iyi gecer

Yanındaydım ..ama o an o kadar hızlı ve çabuk uyuduki insan unutuyır evde yalnız olduğunu

Belirtiler diş çıkarma dönemlerine çok uyuyor, huzursuz bir şekilde bazen ağlayarak bazen de mızmızlanarak sürekli uyanıyorlar diş çıkarırken, ama bence kulakları gösterin en azından için rahatlar, endişelenmeden atlatırsınız uykusuz geceleri. Bu arada bu dişlerin biri bitmeden öteki çıkıyor

Kizlar oglum asiri huysuz oldu, gece 12 den once asla uyumuyo ve sabaha kadar yarim saatte bir uyanip emiyo onceden gozleri kapali uyanirdi 5 10 dk emip 2 saat uyurdu sonra tekrar kalkardi. Uykusuzluktan kafayi yicem, gunduz zaten hic uyumuyo :/ gece uyumadan mama versem daha rahat uyur mu acaba acliktan mi uyumuyo? Mamayi da kestik diye seviniyodum.

Mrb iyi gunler arkadaslar bugun kizimin dorduncu ay aşısı yapildi bir ayda 600 gr almis sizce normal mi diger aylarda bir kilo aliyordu en az. Kilo alimi yavaslar mi dorduncu ayi doldurdu dun besinci aya girdi

Bizde 1 hafta sonra 5 aylık olucaz..
Bi derdi varmış gibi geliyor valla cok huzursuz,anlamadım bu işi ben ..rahatsiz mı, normal mi dedigin gibi aydan aya geciş ..off bu gece inş daha iyi gecer
Doktora gitmediniz mi? Bu ara benimkide kulağını tutuyor ama ağlaması yok. Gece ağlayarak uyandı emince sustu. Tukuruklerimiz ısırma isteğimiz arttı. Dış damak ağrısı kulağa vururmuş diye okudum ateş falan olmayınca doktora götürmedim. Aylık kontrolde ağız kulak kontrolü yapıyor zaten.

Mrb iyi gunler arkadaslar bugun kizimin dorduncu ay aşısı yapildi bir ayda 600 gr almis sizce normal mi diger aylarda bir kilo aliyordu en az. Kilo alimi yavaslar mi dorduncu ayi doldurdu dun besinci aya girdi
Kiloyu tartan doktor ebe normal dediyse normaldir bence

Evet canım haklısın 1kg almaz elbet ama en az kaç alınca süt yetmemiş oluyor onu bilmiyorum
Almayinca canm sutun yaramasa kilo almaz. Heleki bu aylarda artk kilo alimi yavasladi artk gr olark alicaklar.hatta disleri cikarken zayifliycaklar

Gruptaki en zayıf bebek benimki herhalde. 4 gun sonra 5 aylik olacağız. 5700gr. Boy en son 62cm idi ama uzadı yine bir dolu kıyafeti küçüldü. 68cm likleri giyiyoruz.

Aralığa girdik ama dışarıda bir hava var günlük guneslik:)) bugün yemek yapma dersim yok. Kızla yürüyüş e cikayim. Bebeklerle yürüyüşlere devam edenler var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…