- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Canim artk.eskisi gibi ayda 1 kg falan almaz alimi dusecek sknti yokki kilo almis sonucta :) artk daha hareketliler
Canim 4-6 ay arasi kilo alimi azaliyormus. 4-6 ay arasi kilosu, dogum kilosunu 2 ye katliyorsa normalmis. 4. ayda biz de mama kullanmadik, sadece anne sutuyle 500 gr almis, normal dediler. Bu ay daha da dusecek muhtemelen. Ama 5. ayda dogum kilosunu ikiye katlar gibi gorunuyor, 300 gr alsa yetiyor.
Ben doğar doğmaz ağzına sürdüm. Si.di ara ara bir çay kaşığı veriyorum zemzem. Için e sinmeyecekse verme. Ama kalbini ferah tut. Bir şey olmaz Allahın izniyle.Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Yedi az bişey. Yuzunu buruşturup öğürsede yediNasıl sevdimi bizde yarın yogurtla baslıyoruz simdi.mayaladim insallah tutar ve sever :)
3.aydan 4.aya geçerken dediğin gb idi bebeğim. Sonrasında normale döndü. T.aya geçerken tükürük arttı gündüz uykusu uyumakta zorlanıyor. Bir aydan diğerin e geçerken farkı durumlar olabiliyor.Geceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Kulak agrısı mı, diş agrısı mı ....
Tukuruk artııgı için bazen oksuruk oluyor , elleri agzında
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum
Gerçekten çok zor bir durum canım. Neyse ki geçecek. Belki geçmiştir ama bilmiyoruz. Hangi şehirdesiniz, çocuk alerjisi doktoruna gidiyor musunuz? 300 gr aldığı ay sonunda kilosu ve ayı kaçtı? Normal sınırlar altında mıydı
Trabzonda Çocuk gastroenteroloji uzmanına gitmiştik kanlı kaka dan dolayı kilosu 6470 Gr dı boyu bizimki baya sıkıntılı hindi eti denedim buğday denedim balık denedim denediklerimin hepsine alerjik tepki gösterdi yemek yemeye korkuyorum artık
Trabzonda Çocuk gastroenteroloji uzmanına gitmiştik kanlı kaka dan dolayı kilosu 6470 Gr dı boyu bizimki baya sıkıntılı hindi eti denedim buğday denedim balık denedim denediklerimin hepsine alerjik tepki gösterdi yemek yemeye korkuyorum artık
Gerçekten çok zor bir durum canım. Neyse ki geçecek. Belki geçmiştir ama bilmiyoruz. Hangi şehirdesiniz, çocuk alerjisi doktoruna gidiyor musunuz? 300 gr aldığı ay sonunda kilosu ve ayı kaçtı? Normal sınırlar altında mıydı
bizim de 15 günlükken kanlı kaka oldu. o zaman çocuk alerjisi doktoru teşhis koydu. tekrar alerji doktoruna gitmem, çocuk doktoru ek gıda döneminde yönlendirir diyordum ama gideceğim sanırım bu kilo almama işi moralimi bozdu. sütüm de azaldı 1 haftadır.
3.
3.aydan 4.aya geçerken dediğin gb idi bebeğim. Sonrasında normale döndü. T.aya geçerken tükürük arttı gündüz uykusu uyumakta zorlanıyor. Bir aydan diğerin e geçerken farkı durumlar olabiliyor.
Yanındaydım ..ama o an o kadar hızlı ve çabuk uyuduki insan unutuyır evde yalnız olduğunuGelmis gecmis olsun canim. Cok sukur atlattin bunuda kucagina almadan da sevebilirsin uzulme yanina yatarsin tasimazsin ama kucagina alip koklarsin bu gunlerde gececek
Ya ben cok kiziyorum o ona alistirirken sen nerdeydin. Ya tek basina nasil yapacaksin hemde ne alaka yani ayakta sallasa tamamda valla kafayi yedirtirler adama. Ayaginda sallamaya alistir unutur insallah.
Gecmis olsun kuzucuklarina canim. Allah guc kuvvet versin sanada.
Bir kasiga koy dudagini islat verdim dersin gunaha girmezsin. He bana sorarsan ben verdim anne sutunden once onu tatti. Gecende de verdim ama bu benim istegim kararim
Belirtiler diş çıkarma dönemlerine çok uyuyor, huzursuz bir şekilde bazen ağlayarak bazen de mızmızlanarak sürekli uyanıyorlar diş çıkarırken, ama bence kulakları gösterin en azından için rahatlar, endişelenmeden atlatırsınız uykusuz geceleri. Bu arada bu dişlerin biri bitmeden öteki çıkıyorGeceleri aglayarak uyanan bebekler var mı? 3 gecedir bebegim gozleri kapalı aglayarak uyanıyor, 15 dk 30 dk 1 saat arayla oluyor bu durum... kucakta sakinleşiyor az uyuyor tekrar aynı ... sabaha kadar devam ediyor
Kulak agrısı mı, diş agrısı mı ....
Tukuruk artııgı için bazen oksuruk oluyor , elleri agzında
Boyle gece uyumayan ve aglayarak uyanan bebişler var mı? Bugun artık dr goturmeye dusunuyorum
Doktora gitmediniz mi? Bu ara benimkide kulağını tutuyor ama ağlaması yok. Gece ağlayarak uyandı emince sustu. Tukuruklerimiz ısırma isteğimiz arttı. Dış damak ağrısı kulağa vururmuş diye okudum ateş falan olmayınca doktora götürmedim. Aylık kontrolde ağız kulak kontrolü yapıyor zaten.Bizde 1 hafta sonra 5 aylık olucaz..
Bi derdi varmış gibi geliyor valla cok huzursuz,anlamadım bu işi ben ..rahatsiz mı, normal mi dedigin gibi aydan aya geciş ..off bu gece inş daha iyi gecer
Kiloyu tartan doktor ebe normal dediyse normaldir benceMrb iyi gunler arkadaslar bugun kizimin dorduncu ay aşısı yapildi bir ayda 600 gr almis sizce normal mi diger aylarda bir kilo aliyordu en az. Kilo alimi yavaslar mi dorduncu ayi doldurdu dun besinci aya girdi
Almayinca canm sutun yaramasa kilo almaz. Heleki bu aylarda artk kilo alimi yavasladi artk gr olark alicaklar.hatta disleri cikarken zayifliycaklarEvet canım haklısın 1kg almaz elbet ama en az kaç alınca süt yetmemiş oluyor onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?