2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yavrumun keyfi yerindeydi. Kucaktan kucağa gezdi, millete gülücükler saçtı pis kiz:))) hiç uykusuz gb değildi. Benim kız kalabalığı gürültüyü çok seviyor. Bende şimdiden sosyallessin istiyorum. Halimden ve bebegimden memnunum cok sukur masallah yavruma. Bugun uyumayinca vicdan yaptim sanirim.

Bizim düzenimiz var , gece uykusu, gündüz uykuları oturdu aslında ona rağmen rutinin dışında birşey olunca o gün huzursuzluk yapıyor. 4. Ay aşılarından sonra iki gece uyurken huysuzdu, veya babasının Doğum günü için ev partisi yaptık, çok fazla insan görünce, uyaran olunca 2 gün aksadı düzeni. Böyle şeyleri fark edince artık ben onun uyku saatlerine göre davranıyorum. Benle dışarda olması gerekiyorsa uyku vaktine eve yetişmeye çalışıyorum gibi.Sen de yavru ve sen nasıl rahat ediyorsanız öyle davran. Her çocuk Farklı mesela benimki yengeç çocuğu; düzenini yatağını istiyor. Kalabalık sevmiyor vs. Sen artık miniği tanıyorsun ikiniz orta yolda buluşursunuz bence .

Normalde etrafına gülücükler saçan, oyuncu bebek açken emziğini ısırarak sinirlenmeye başlıyor. Açlığa tahammülü yok, bana benzememiş . Karnı toksa genelde mutlu, sorunsuz zaten ordan anlıyorum ben. Ama bu da her bebeğin kendine ait huyu olmalı. Yoğun bakımdaki hemşireler bile iştahına şaşırmışlardı, daha iki günlüktü. Hala da öyle biberonu görünce seviniyor sıpa

Kızlar gunaydin. Islak mendilimi komili kullanmaya başlamıştım. Memnunum. Benim aldığım mendillerde hep garip bir kökü var. Unibaby olsun baby me olsun komilide öyle kokuyor. Islak mendillerle ilgili yazılara bakıyordum. Kullanmayı tavsiye etmiyorlar. Pamukla temizlik zor oluyor. Islatilabilir pamuk mendil buldum. Twins baby mendil diye. Sipariş vereceğim. Kullanayim memnun kalıp kalmadığını yazarım. Islak mendilin kurusu pamuktan üretilmiş. Suyla ıslatıp sileceğim artik.

Islak mendili bir guzel yikiyorum sicak suyla sonra siliyorum. Şu ana kadar pisik vs de olmadi bez degistim bir ara o donemde hafif kizariklik olmustu o kadar.
Hemde sleppy kullaniyorum.

Islak mendili bir guzel yikiyorum sicak suyla sonra siliyorum. Şu ana kadar pisik vs de olmadi bez degistim bir ara o donemde hafif kizariklik olmustu o kadar.
Bende öyle yapıyordum ama kimyasal içine işlemiştir diyorlar.

Evet canim 6 ay zirve asisi sonra 1 yasina kadar yok.
harici bellekler hard diskler flash bellekler cd dvd kizimin ceyizi olarak onlari verecegim ben evlenince :)))
Cok iyi fikir valla benimde ekstra yazilmis anilar ajandalari her birine ozel. Gelecege yazilmis mektuplar. Ilk yaptiklari resimler, ana okullari calismalari.... Istifcimi deniyordu iyice onlara dondum ben. Ya hastaneye sutumu sagip ustune tarihi saatini yazdigim biberonlari niye atmaya kiyamiyorum ki cocuklarla oynadigimiz tahta bloklarin uzerine bile tarih atmis o gune dair bisey yazmisim. Evdeki duvar kagitlarinin altinda bile biseyler yazmisim. Galiba ben hastayim. Her gecen bir gunun , zamanin tekrari olmayisi sanirim icimi acitan, bana bunlari yaptiran...

Ayy bizim daha 1 sende aynisindan 4 tane :)) cop ev olma yolunda ilerliyorsundur :)))
Ama olsundu onlar anı onlar önemli bende ona ait hic birseyi atamiyorum ❤

Alpi her seferinde mi yıkıyorsun yoksa hepsini yikayip biseye mi koyuyorsun

Kızlar grip oldum bitki çayı falan ne içebilirim..
Doktor bana nane limon icebilirsin demişti ama ben sadece limonlu su içtim.Sürüm azalır falan diye düşündüm hatta sordum. Öyle bir şey yok dedi. Hamilelikte sakıncalı nane dedi. Ben yinede içmedim.

Bizim doktor sebzeye bidahaki ay gecicez dedi yogurt,meyve, muhallebi bunlarla basla dedi ben yogurtla basladim 3gun verdim alerjik bir durum olmadi bugunde elmaya basliyorum

Bizim gunduz uykularimiz 1.5 saatte bir yarim saat yada 40 dk. Gece uykusuna kadar boyle. Gece 2den 12.30a kadar cektik
Hatta dun 11.30da uyudu ama surekli gece uyandi... Malesef bebegim bana uymak zorunda kaliyor. Cevremden uzağım. Zaten depresyondayım. Ben huzurlu mutlu olmadıkça bebeğimde mutsuz oluyo. Gittigim yerlerde cogu zaman uyutuyorum. Ve ne yaptimsa gece uykusunu erkene cekemedim. 10da falan uyusa zaten o zaman evde olurdum. Ama normalde de cok gec uyuyor

Canim bizimkisi de 3 hafta once kulagini tutuyordu distendir dedi kaynanam hatta saglik ocagindaki hemsire bile aynisini soyledi.icin rahat etmedi doktora goturdum orta kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik kullandi kuzum.allah korusun sen onlemini al bence yine bi gotur doktora

Aaa cok gecms olsn cnm
Baska belirti oldu mu? Cok mu oynuodu kulagınla? Antibiot.gecti mi?

Evde yoğurt yapan var mı? Bır ay kaldı ek gıdaya yogurt denedım pastorıze sutten yapıcam bebegımınkını ozaman ınek sutu olma ozellıgı gıdıyor verebılıyormusuz ama dun denedım yogurdum sıvı oldu beceremedim ıyı bır yogurt tutturan varmı normalde ek gıdaya 6.ay gecmeyı dusunuyorum ama yaptıgım yogurttan yarım cay kasıgı tattırdım tam bır yogurt olmadıgı ıcın dokunmaz degılmı sonradan pısman oldum ama cok sevdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…