2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

uykularimiz tipatip ayni. sadece gece uykusuna 10-11 gibi yatarken artik 12-1

Ben doğduğu gunden beri pamuğu ıslatıp temizliyorum.bana hic zor gelmiyo.ben pamuğu hazirlayana kadar hem havalanıyor popisimiz hem de oyun oynuyoruz

Ben ek gidaya geçişin ikinci haftası vericem yoğurdu.keçi yogurdu vermek istiyorum ilk başta.bulabilirseniz etraftan süt alıp kavanozlara mayalayabilirsiniz.kapağını kapatınca daha uzun süre dayanabiliyor.

Bizim doktor sebzeye bidahaki ay gecicez dedi yogurt,meyve, muhallebi bunlarla basla dedi ben yogurtla basladim 3gun verdim alerjik bir durum olmadi bugunde elmaya basliyorum
Meyve şekerli olduğu için sebzeyle başlamak daha iyi diyenler de var.ben de sebzeyle baslicam inşallah.yogurt da 2.hafta

Canım ben başından beri e bebekten aldığım kare pamuklardan kullanıyorum. Bir tane ayrı küçük leğen aldım. Ona su doldurup koyuyorum kenara ıslatıp sıkıp temizliyorum kızımı.
Dışarı çıktığımızda ıslak mendil alıyorum mecburen ama yine de en az şekilde kullanıyorum çünkü denemek için kendime kullandım su bazlı olmasına rağmen bi yanma hissi oluyor.

Son düzenleme:
Canim ben disk pamuk kullanıyorum. sprey şişesine de suyu koyuyorum altını değiştirirken hemen pamuğu ıslatıyorum. Doğduğundan beri bu şekilde kullanıyorum. Çok rahat oluyor

Aaa cok gecms olsn cnm
Baska belirti oldu mu? Cok mu oynuodu kulagınla? Antibiot.gecti mi?
Aaa cok gecms olsn cnm
Baska belirti oldu mu? Cok mu oynuodu kulagınla? Antibiot.gecti mi?
Yok canim atesi falan da yoktu ama yoluyordu resmen kulagini.evt gecti simdi sukur 3 ayri doktora goturdum gecmis dediler kulakla oynamasi da gecti zaten

Ben ek gidaya geçişin ikinci haftası vericem yoğurdu.keçi yogurdu vermek istiyorum ilk başta.bulabilirseniz etraftan süt alıp kavanozlara mayalayabilirsiniz.kapağını kapatınca daha uzun süre dayanabiliyor.
Doktor 2 günde bir yeni mayalamalısınız dedi. Bikere mayalayıp kapağı kapalı beklese bile probiyotik özelliğini kaybediyormuş bilginize

Çok teşekkür ederiz. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle. Zorlu ama çok güzel ve özel duygular. Rabbim isteyen tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın inşallah :)

Bizim kapıya sütçü geliyor zaten kendim yapıyorum yoğurdumu , büyük oğlum ilk başlarda yemem diyordu şimdi hazır yoğurt denen şeyleri yiyemiyoruz gerçekten onlar yoğurt değil ya , sütü kaynatıp ılınınca mayalayıp sarıyorum bir gece bekliyor ertesi gün açıp kapağı açık dolapta duruyor taş gibi oluyor , şöyle söyliyim mayalarlen sıcaklık önemli soğuk olursa tutmaz soğuk olacağına biraz sıcak olsun bişey olmaz

Madem yoğurt mayalama konuşulmuş. Şimdi soracağım ben de. Yoğurt yapma makinesi olan var mı? Marka önerisi istiyorum? Almayı düşünüyorum nasipse

Çok karışıyo gibi olmayayım ama doktorlar çiğ sütten yoğurdu önermiyor bebekler için. Pastörize olması gerekiyormuş. Çiğ sütü kaynatırken probiyotiği ölüyor diye biliyorum bende

Çok karışıyo gibi olmayayım ama doktorlar çiğ sütten yoğurdu önermiyor bebekler için. Pastörize olması gerekiyormuş. Çiğ sütü kaynatırken probiyotiği ölüyor diye biliyorum bende
Doğru bilgi, kesinlikle haklısın. üniv. Ve uzmanlığımda tüm prof. Lar aynı şeyi anlatırdı. Kaynatmak ve pastörizasyon çok farklı işlemler. Üstelik evde çiğ süt kaynatırken içindeki zararlı bakterilerin öldüğünü garantileyemezsiniz. Saatli bomba gibi birşey.

Yok canim atesi falan da yoktu ama yoluyordu resmen kulagini.evt gecti simdi sukur 3 ayri doktora goturdum gecmis dediler kulakla oynamasi da gecti zaten

Yok okdr yapmıyor benimki cnm ama yinede dr soylicem bu haftaki kontrolumuzde
İnş degildir

+100000

Mel59 benim kızım da kulağıyla oynuyordu ve kendi doktoru bişey yok demişti sonra dayanamadım kbb ye götürdüm mantar enfeksiyonu çıktı. Götüreceksen kbb ye götür kamerayla ayrıntılı baksınlar canım çocuk doktorları olaya tam hakim olamıyor bazen

Aa.. tmm cnm, cocuk kkb dimi?
Nasıl atlattınız? Şikayetleriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…